- Αγαπημένο soundtrack ; - - Κινηματογράφος -
Νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου ,για την μοναδική μουσική επένδυση της ταινίας " Τσάι στη Σαχάρα ".έχω την εντύπωση ότι είναι Ryuichi Sakamoto, -διορθώστε με αν κάνω λάθος- .
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Γιώργο για την εντυπωσιακή μουσική του Peter Gabriel στον " Τελευταίο Πειρασμό " (αλήθεια θυμάστε τι είχε γίνει στην προβολή της ταινίας? Προσωπικά από το βιβλίο του Καζαντζάκη η επίμαχη σκηνή που ξεσήκωσε θύελα αντιδρασεων είναι από τις αγαπημένες μου ).
Επίσης ο Eric Serra στο " Atlantis" ,Ennio Morricone στο " Σινεμά ο Παράδεισος "............
Και για να μην ξεχνάμε την πατρίδα μας η υπέροχη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου στο " Δρόμοι της Φωτιάς " και " 1492 "
θα τα ξαναπούμε
" εις το επανιδείν "
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι,
My Favorite soundtracks:
Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος
Τελευταίος των Μοϊκανών
The Wall
Pulp Fiction
..........καλή μέρα να έχετε.........
Πάντως η ταινία έχει ωραία τραγουδάκια!
BRAVEHEART
(χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ soundtracks).
HIGHLANDER
"WHO WANTS TO LIVE FOR EVER, WHO DARES TO LOVE FOR EVER?"

Let there be Light!
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΦΙΛΕ ΜΑ.GOS ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ: WHERE IS MY MIND AΠΟ ΤΟΥΣ THE PIXIES!!!!
ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΙΖΑ ΤΖΕΡΑΡΝΤ Η ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑ ΤΩΝ Dead Can Dance ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΩ (ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NICK ΜΟΥ).
ΑΚΟΜΗ...ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
........ΠΛΑΤΟΥΝ
........ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
........ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Κοιτάζω τ'αστέρια και τότε γίνονται όλα απλά...
Δεν ξέρω γιατί, αλλά από τότε όποτ ακούω το κομμάτι κάνω συνοιρμούς με το διαφήμιστικό και ξενερώνω αφάνταστα...... Φυσικά δε λέω ότι φταίει για αυτό το τραγούδι...
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
Με αφορμή το εν λόγω θέμα των μουσικών επενδύσεων των ταινιών έκανα μια μουσική βουτιά στα cd μου.
Θυμήθηκα ξανά το " LE TEMPS DES GITANS " του EMIR KUSTURICA σε μουσική του GORAN BREGOVIC.
Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο !!!!!!!!!!!
" εις το επανιδείν "
quote:
Φίλε;;; Φίλη;;; (δεν ξέρω τί είσαι...) dcd
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΦΙΛΗ"! ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Κοιτάζω τ'αστέρια και τότε γίνονται όλα απλά...
UNDERGROUND
ARIZONA DREAM
MULHOLLAND DRIVE ...Sileeeeeencioooo
THE MATRIX
GHOSTDOG
Π
ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
ΒRAVEHEART
LAST OF THE MOHICANS
REQUIEM FOR A DREAM
LOST HIGHWAY
SCHINDLER'S LIST