- Η ΠΑΝΔΩΡΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΝΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ..ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΜΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..ΗΔΗ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΑ...ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ..Η ΑΤΜΑ..ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΡΟΗ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ..ΚΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΟΥΤΙ!
ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ_ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ Μ'ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ..ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ!+
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΗΤΟ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
DIANATMA
'manava seva, madhava seva'
Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ...
ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ!
ΑΣ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!(ΝΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ..ΜΑ ....)
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ...ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
PRAMATHYUS EK TOY PRAMANTHA...
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ"
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ...
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ..ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ...
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ"...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΝΤΑ....
+ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΗΘΕΑ...
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...
"ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ"
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ ..ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΔΙΚΕΣ ΣΟΥΤΡΑΣ...
ΤΟ ΘΕΙΚΟ PRAMANTHA ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ...
ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ...'Η ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ....
(ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ...ΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ.. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗ "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ"..ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΑΛΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ...ΜΑ ΙΣΩΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΔΩΡΑ...)
ΑΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ..ΛΟΙΠΟΝ..
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
Edited by - ΑΤΜΑ on 09/03/2003 12:01:23
Κάθε άλλο καλή μου 'Ατμα... ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ...
Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, κρύβει πολλά και θα αφήσω ΕΣΕΝΑ να το παραθέσεις...
Αυτό που θα θέσω στη κουβέντα είναι ότι για την ΕΦΑΡΜΟΓΗ της διαδικασίας, ΕΚΤΟΣ του ΠΡΑΜΑΝΘΑ χρειάζεται και το ΑΡΑΝΙ...
Η ΔΙΠΛΗ ΦΥΣΗ έχει ΠΑΝΤΟΥ αντιστοιχία τελικά!!!!
Το ΑΡΑΝΙ (σαν κύριο όνομα) λοιπόν είναι η ΑΝΤΙΤΙ που ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Σαν ουσιαστικό, το ΑΡΑΝΙ είναι ένα δισκοεϊδές ξύλινο αντικείμενο, απο το οποίο οι Μπραχμάνοι, δημιουργούσαν ΠΥΡ...
Τα ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, η φαλλοκρατική και υλιστική εποχή, τα διαστρέβλωσε και τα θεωρεί απλά ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ...
Θα μείνω όμως "λίιιιιγο" παραπάνω στο ΑΡΑΝΙ ώς ένα όνομα της ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και θα σας "αποκαλύψω" (ας μου επιτραπεί η έπαρση
), ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ (
), την ΜΑΓΕΙΑ και την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ...
Η ΑΝΤΙΤΙ (Αρανί) είναι η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Η ΠΑΝΔΩΡΑ είναι η ΠΡΩΤΗ γυναίκα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ...
Η ΕΥΑ είναι η ΠΡΩΤΗ γυναίκα που ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ τα ΔΥΟ προηγούμενα πρόσωπα!!!
Είναι ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....
Είναι ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Το ΚΟΙΝΟ μυστικό σε ΟΛΑ είναι το ΠΥΡ....
Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, το ΠΥΡ έκλεψε και έτσι κατασκεύασαν οι Θεοί την ΠΑΝΔΩΡΑ...
Ο ΑΔΑΜ, το Καρπό της ΓΝΩΣΙΣ (ΠΥΡ) έφαγε που του τον έδωσε η ΕΥΑ που ο Θεός την έπλασε ως ΔΩΡΟ στον Αδάμ...
Στα σανσκριτικά τώρα που ΙΣΩΣ να μην είναι τόσο βατά στο να τα ερευνήσουμε, έχουμε την ΑΝΤΙΤΙ που είναι η ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΟΨΗ του ΠΑΡΑΜΠΡΑΧΜΑΝ, που ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΟΨΕΙΣ είναι ανακδήλωτες και άγνωστες κατ'ουσίαν...
Αν ψάξουμε στην ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ θα διαπιστώσουμε ότι ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ λέγεται Adhima κάτι που ομοιάζει ΦΩΝΗΤΙΚΑ με την σύνθεση των λέξεων ΑΝΤΙΤΙ ΓΑΙΑ που είναι ο σύνθετος όρος (σανσκριτικός ΚΑΙ ελληνικός) που σημαίνει ΔΥΑΔΙΚΗ ΦΥΣΗ, Πνευματικό (ΑΝΤΙΤΙ) και Φυσικό (ΓΑΙΑ)...
Adhima... μα καλά, πώς είπαμε τον ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;;
ΑΔΑΜ.... Χμμμμ
Ελπίζω να ΜΗΝ σας μπέρδεψα, ΑΛΛΑ ο πειρασμός ΗΤΑΝ (δεν είναι πλέον) ΜΕΓΑΛΟΣ...
Θα ήθελα να ΔΕΙΞΩ πώς με την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, μπορούμε να έχουμε μια πίο ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ, αν ΔΕΝ έχουμε την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ....
Ηταν μια ΕΙΔΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ σε ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που μένουν μέσα στα ΣΤΕΙΡΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ της ΠΑΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Γιατί αναλώνετε τον καιρό σας, στο ποια ήταν η Πανδώρα?
Δεν γνωρίζω συνδυασμούς με αυτό το όνομα ούτε έχω γνώσεις για αλλές θρησκείες!
Προσπαθώ να σκέπτομαι απλά!Και θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας... Συμφωνα με αυτά που μάθαμε στο σχολείο η ιστορία είναι κάπως έτσι:Η Ευα και ο Αδαμ ήταν οι πρωτόπλαστοι.. Σώστα? Mια θεωρία που έρχεται σε σύγκρουση με το οτι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο!Οι άνθρωποι βρίσκονται πάνω στην γη εδώ και 7.000.000 χρόνια..
Η πρώτη τους γλώσσα ήταν με τα χέρια!..Ο λόγος είναι κάτι που ήρθε πολύ πιο μέτα αφού υπάρχει εδώ και 150.000 χρόνια!..Και τέλος η γραφή υπάρχει εδώ και 10.000 χρόνια!Ποιός είναι αυτός λοιπόν που θα μου πεί εμένα για την πρώτη γυναίκα στην γή? Για την μητέρα όλων μάς?
Στοιχειώδης γνώση για την γλώσσα του σώματος χρειάζεται και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία Πανδώρα!Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε οτί είναι μυθολογία!
Ολοι εικάσίες κάνουμε λοιπόν.... οπως εμέις τώρα .. και ολοι αυτοί που έζησαν πριν από μας!!
Edited by - cassiopeia on 09/03/2003 19:43:44
NAI! ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΚΕΛΣΟ ..ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΑRΑΝΙ...
(ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ -ΕΠΙΜΗΘΕΑΣ-just a thought-...XMMM...)
ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ..
ΤΟ ΑRΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ PRAMANTHA,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑRΑΝΙS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ...
MANTHAMI ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ MANTHAMI ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ~~ΤΡΙΒΩ,ΤΑΡΑΖΩ,ΚΟΥΝΩ,ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΜΕ ΤΡΙΨΙΜΟ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ...MANDALA..Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΜΩΣ...
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΜΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ TOY ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ.ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΜΙΑΝ ΕΝΤΟΝΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Σ'ΕΠΑΦΗ.
ΤΟ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΟ,ΜΑ ΑΠOTEΛEITAI ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΒΔΙΟΥ..
Ο ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΡΑΒΔΙ..ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ..
ΑΣ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ...
ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ ?ΜΕ ΤΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ..
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ..ΩΣ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΡΑΒΔΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ..
"ΝΑΡΘΗΞ"
......Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΛΕΞΗ..ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ..ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ...
(ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν'ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ +ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Ω!ΜΕΓΑ.."ΜΥΡΟΘΗΚΗΝ"...ΕΚΕΙ ΕΦΥΛΑΞΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΕΠΩΝ...)
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ?
ΜΑ...ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ..."ΝΑΡΘΗΞ"....
ΥΓ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΣΣΙΟΠΗ,ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ..ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ...
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ...ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝ +ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ..ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ?....
ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ"....ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΑΧΑ..ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ....
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
DIANATMA
quote:
Θα απαντήσω σε όλα αυτά κάνοντας λιγάκι τον δικηγόρο του διαβόλου
!!
Γιατί αναλώνετε τον καιρό σας, στο ποια ήταν η Πανδώρα? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...
Δεν γνωρίζω συνδυασμούς με αυτό το όνομα ούτε έχω γνώσεις για αλλές θρησκείες! ΚΑΚΩΣ...
Προσπαθώ να σκέπτομαι απλά! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... Και θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας... ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ... Συμφωνα με αυτά που μάθαμε στο σχολείο η ιστορία είναι κάπως έτσι: Η Ευα και ο Αδαμ ήταν οι πρωτόπλαστοι.. Σώστα? ΟΧΙ, ΛΑΘΟΣ... Mια θεωρία που έρχεται σε σύγκρουση με το οτι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ... Οι άνθρωποι βρίσκονται πάνω στην γη εδώ και 7.000.000 χρόνια...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ...
Η πρώτη τους γλώσσα ήταν με τα χέρια!... Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ(!!!) Ο λόγος είναι κάτι που ήρθε πολύ πιο μέτα αφού υπάρχει εδώ και 150.000 χρόνια!... Whattttt???? Και τέλος η γραφή υπάρχει εδώ και 10.000 χρόνια! Whattttt No2 Ποιός είναι αυτός λοιπόν που θα μου πεί εμένα για την πρώτη γυναίκα στην γή? ΕΓΩ... Για την μητέρα όλων μάς? ΠΑΛΙ ΕΓΩ...
Στοιχειώδης γνώση για την γλώσσα του σώματος χρειάζεται ΧΜΜΜΜ, ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ... και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία Πανδώρα! ΥΠΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ, ΥΠΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ... Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε οτί είναι μυθολογία! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ;;;;
Ολοι εικάσίες κάνουμε λοιπόν.... οπως εμέις τώρα .. και ολοι αυτοί που έζησαν πριν από μας!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ
Καμια απορία;;;;
Κέλσος ο Φιλαλήθης

quote:quote:
Θα απαντήσω σε όλα αυτά κάνοντας λιγάκι τον δικηγόρο του διαβόλου
!!
Γιατί αναλώνετε τον καιρό σας, στο ποια ήταν η Πανδώρα? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ....
Δεν γνωρίζω συνδυασμούς με αυτό το όνομα ούτε έχω γνώσεις για αλλές θρησκείες! ΚΑΚΩΣ...ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ..ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ
Προσπαθώ να σκέπτομαι απλά! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... Και θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας... ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ... Συμφωνα με αυτά που μάθαμε στο σχολείο η ιστορία είναι κάπως έτσι: Η Ευα και ο Αδαμ ήταν οι πρωτόπλαστοι.. Σώστα? ΟΧΙ, ΛΑΘΟΣ...Mια θεωρία που έρχεται σε σύγκρουση με το οτι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΝΑΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Οι άνθρωποι βρίσκονται πάνω στην γη εδώ και 7.000.000 χρόνια...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ...
Η πρώτη τους γλώσσα ήταν με τα χέρια!... Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ(!!!) ΟΡΙΣΤΕ? ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΑΓΓΛΙΚΑ,ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ!! Ο λόγος είναι κάτι που ήρθε πολύ πιο μέτα αφού υπάρχει εδώ και 150.000 χρόνια!... Whattttt???? Και τέλος η γραφή υπάρχει εδώ και 10.000 χρόνια! Whattttt No2 Ποιός είναι αυτός λοιπόν που θα μου πεί εμένα για την πρώτη γυναίκα στην γή? ΕΓΩ... Για την μητέρα όλων μάς? ΠΑΛΙ ΕΓΩ...
Στοιχειώδης γνώση για την γλώσσα του σώματος χρειάζεται ΧΜΜΜΜ, ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ... και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία Πανδώρα! ΥΠΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ, ΥΠΑΑΑΑΑΑΡΧΕΙ... Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε οτί είναι μυθολογία! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ;;;;
Ολοι εικάσίες κάνουμε λοιπόν.... οπως εμέις τώρα .. και ολοι αυτοί που έζησαν πριν από μας!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ
Καμια απορία;;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΚΙΑ? ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ?Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ . .ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!
'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ?
ΚΕΛΣΟ ...ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
ΚΑΣΣΙΟΠΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΑΝ ΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΑΛΙ....
[ΚΑΛΗ ΜΟΥ cassiopeia,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Ν'ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ...?
ΝΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ..ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΜΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..ΗΔΗ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΑ...ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ..Η ΑΤΜΑ..ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΡΟΗ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ..ΚΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΟΥΤΙ!
ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ_ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ Μ'ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..]
ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!?
ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΕΤΣΙ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΣ?ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?
'Η ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ...
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ?
ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΕΛΣΟΣ!...ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ...
ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!
ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΤΟ "ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ"!
ΩΡΑΙΑ!
ΤΩΡΑ ..ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ?
ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ + ΜΑΛΙΣΤΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ
Edited by - ΑΤΜΑ on 10/03/2003 19:30:46
ΟΞΥΜΟΡΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ 'ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΣΣΙΟΠΗ' ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ .. .ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ!!
ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ -ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ- ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!
ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ Ο ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΜΟΛΙΣ 10.000!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ? ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΑΝΔΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ... (ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΕ), ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΥ 5.000.000 ΧΡΟΝΙΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ)?..
ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ?ΣΤΟ ΠΡΙΝ 1.000 ,2.000, 40.ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'
Λόγο ηλικίας θα μου επιτρέψεις να σε αποκαλώ "μικρή Κασσιόπεια", φαντάζομαι...
Λοιπόν μικρή μου φίλη, είναι ΠΟΛΛΑ που ακόμα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
Είναι ΠΟΛΛΑ που τα έχεις μάθει ΛΑΘΟΣ (και δεν φταίς ΕΣΥ γι'αυτό μικρή μου φίλη)...
Είναι ΠΟΛΛΑ που θα τα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, αλλά με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ και "σπατάλη" ΧΡΟΝΟΥ που ειληκρινά ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν έχεις τη ΘΕΛΗΣΗ και την ΟΡΕΞΗ να διαθέσεις...
Αυτό που με ρωτάς τόσο περιφρονητικά (θα έλεγα) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ (;;;;) ή ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ (;;;;) έχει μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ που απλά προσπάθησες ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ (και αυτό είναι η υποκειμενική μου κρίση) να σχολιάσης να πώ... να γελοιοποιήσεις να πώ.... ότι και να πώ είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
Σε εχω παρακολουθήσει στα μηνύματα που αποστέλλεις, σε θέματα συζήτησεις "ελαφρού ρεπερτορίου" θα έλεγα και ΧΑΡΗΚΑ ειληκρινά όταν είδα ότι απέστειλλες στο παρόν θέμα μήνυμα...
Μην προσπαθής να ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ότι έχω δίκιο στην κρίση μου, ότι ΜΟΝΟ για "ελαφρά θέματα" μπορείς να συζητήσεις...
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ότι κάνω ΛΑΘΟΣ και θα χαρώ ειληκρινά πολύ να σου ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
Μέχρι όμως εκέινη τη στιγμή, θα ήθελα να ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ τα μηνύματά ΜΑΣ... ΟΛΩΝ ΜΑΣ....
Πιστεύω ότι θα βρείς ΠΟΛΛΑ που ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ και είναι ΑΔΙΚΟ για σένα και την πνευματική σου εξέλιξη να μείνης ΜΟΝΟ με τη γνώση(!!!!) που σου πρόσφερε τόοοοοσο πλουσιοπάροχα το κράτος...
Αν θέλεις να σου απαντήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ σε ερωτήματα που αφορούν την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ την γεμάτη ΛΑΘΗ και ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ, δεν έχεις παρά να μας πείς με ΕΥΓΕΝΕΙΑ (πάνω απο όλα) τι ΕΣΥ θεωρείς σωστό και ποιές είναι οι πηγές που έχεις για πληροφόριση και να είσαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ σίγουρη ότι θα έχεις από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ μια ευγενική απάντηση...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Δεν ξέρω γιατι γίνεται αυτό!??
Τέλος παντων δεν είναι το θέμα μας αυτό!!
Ναι, γιατί να μην παραδεχτώ ότι εχω συμμετοχή σε θέματα 'ελαφρού ρεπερτορίου'??? Εφόσον αυτά υπάρχουν???
Ξέρεις είμαι μικρή και δεν θα μπορούσα να πώ την αποψη μου για θέματα που δεν γνωρίζω.. ή μισογνωρίζω...ή που τώρα μαθαίνω..( γιατί πίστεψε με περισσότερο διαβάζω παρά γράφω...)
Δεν ξέρω τι κάνουν άλλοι και ούτε με ενδιαφέρει...(που στέλνουν μηνύματα για να αποκτήσουν τον τίτλο 1ης και 2ης βαθμίδας).. λεω 'δεν'!
Θα χαιρόμουν πολύ καποιος να μου απαντούσε στο μήνυμα που έστειλα πριν και παραθέτω κάποια ερώτήματα!
Υ.Γ. 1)Ας αφήσουμε τα παραπονα και τους τσακωμούς.. δεν βγάζουν πουθενά..Εδω μέσα συζητησεις γίνονται..(τουλαχιστον ας το τηρήσουν αυτοί που μπορούν).Έτσι γίνεται πάντα. . κάποιος μπόρει και κάποιος όχι!
2)Ευχαρίστως θα έπαιρνα μία απάντηση στο μηνυμα το προηγούμενο....
3)Δείτε με, με καλό μάτι..
.....ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.....
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..