ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
beyondΜέλος
31/03/2005, 07:23:45
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ STAR TREK,SPACE 1999 κ.λ.π ΗΜΟΥΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ..) ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2000....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ..ΤΖΙΦΟΣ...

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝΑ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

31/03/2005, 12:09:10
quote:
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ .
31/03/2005, 12:17:53
quote:
Οπότε είναι δυνατόν να δημιουργηθούν συνθήκες για ζωή, βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της αρχής της έρευνας και το μέλλον θα δείξει!

ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
quote:
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ STAR TREK,SPACE 1999 κ.λ.π ΗΜΟΥΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ..) ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2000....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ..ΤΖΙΦΟΣ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ
ΔΟΥΝ.
kostaspΝέο Μέλος
31/03/2005, 18:32:58
quote:
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Καλυψη
STERMΜέλος
01/04/2005, 13:44:54
quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Κατά τον Ιωάννη Φουράκη οι δρακονιανοί βασίζονται στο πυρίτιο, αν υπάρχουν βέβαια (προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν).

Όσον αφορά το Seti πιστεύω ότι είναι μια κακοφτιαγμένη <<βιτρίνα>> για άλλους σκοπούς και κυρίως για την απορρόφηση χρηματοδοτήσεων.

Το Seti ψάχνει για ραδιοσήμματα όμοια με αυτά της σημερινής γήινης τεχνολογίας, τώρα αν κάποιος εξωγηίνος πολιτισμός εξέπεμπαι ραδιοσήμματα όμοια με αυτά που εκπέμπαμε εμείς πριν 50 χρονιά το Seti δεν θα τα έπιανε, με αυτό το σκεπτικό θα ήταν αδύνατο να <<πιάσει>> τα ραδιοσήμματα ενός πολιτισμού με πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία.

Επίσης σύμφωνα με τους νόμους της κβαντικής φυσικής είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος εξωγήινος πολιτισμός να έχει ανεπτυχθή με παρόμοιο με τον δικό μας τρόπο.
Μάλιστα και ο γήινος πολιτισμός αν ξαναδημιουργότανε οι πιθανότητες να αναπτυχθεί όπως σήμερα είναι 1 προς κάποια δις.

01/04/2005, 18:15:18
ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ BIG BANG
quote:
http://news.ert.gr/newsDetails.asp?id=124264

ΠεφωτισμένοςΝέο Μέλος
01/04/2005, 20:33:59
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣΗ ΤΟ CERN; ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ.
ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ DISCOVERY. Η ΝΑΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟ ATLANTIS ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΝ ΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ; ΤΟ ATLANTIS ΣΕ ΘΕΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΟ-ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ DISCOVERY ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ DISCOVERY ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΓΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΑΣΑ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΥΡΙΖΩΜΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΕΣΥΣ;;;;;;

ΑΕΙ ΠΑΙΖΕΙΝ
AD ASTRA PER ASPERA

02/04/2005, 17:45:26
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ DISCOVERY
quote:
http://www1.nasa.gov/returntoflight/main/index.html
STERMΜέλος
04/04/2005, 22:02:53
quote:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣΗ ΤΟ CERN;

Όντως και εμένα μου ακούγετε λίγο επικύνδηνο αλλά κάτι θα ξέρουν οι επιστήμονες που λένε ότι κατα το μινι Bing Bang η ύλη και η αντιύλη που δημιουργηθούν θα αλληλοεξοντωθούν κιόλας.

Πάντως χωρίς πλάκα τώρα θα το παίξουν Θεοί για λίγο και πιστεύω ότι αφού θα γίνει το Bing Bang θα δημιουργηθεί και ένα σύμπαν στον μικρόκοσμο όπως έγινε και στον δικό μας κόσμο, έστω και για αυτό το απειροελάχιστο των χιλιοστών του δευτερολέπτων.

Σε μια ίσως όχι και τόσο τρελή θεωρία(τελικά) θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το σύμπαν μας είναι αποτέλεσμα ενός παρόμοιου test κάποιων όντων πέρα και από το μακρόκοσμο και ότι τα δισεκατομμύρια δικά μας χρόνια είναι για αυτούς χιλιοστά του δισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου....
Ισως........
Και γιατί όχι............

05/04/2005, 11:09:24
quote:
Σε μια ίσως όχι και τόσο τρελή θεωρία(τελικά) θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το σύμπαν μας είναι αποτέλεσμα ενός παρόμοιου test κάποιων όντων πέρα και από το μακρόκοσμο και ότι τα δισεκατομμύρια δικά μας χρόνια είναι για αυτούς χιλιοστά του δισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου....
Ισως........
Και γιατί όχι............

Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ .
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΤΟΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.