ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/08/2007, 04:49:10
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9373
libero - Απεστάλη: 12/08/2007, 03:54:04

Μπράβο! Ήσασταν πολύ γρήγοροι. Και αφού κάνατε, όλη η ομάδα στις 3 και κάτι το πρωί μια έκτακτη συνέλευση, αποφασίσατε να κάνετε την επέμβαση.

Καθόλου μόνος!

Καθόλου σπασμωδικές κινήσεις!

Εντελώς καλοπροαίρετα!

...perche io sono libero
12/08/2007, 14:50:52
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9373
libero - Απεστάλη: 12/08/2007, 13:47:52

quote:
amalia:
Καμία έκπληξη και τα μηνύματά σου ως ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, που κραυγάζουν από μακριά ποιος είναι ο συγγραφέας τους. Δε χρειάζεται καν να είναι κάποιος ιδιαίτερα παρατηρητικός για να διαπιστώσει την προέλευση των μηνυμάτων. Σε μια περιληπτική αναφορά, για παράδειγμα και μόνο η ιδιαίτερή σου χαρακτηριστική λανθασμένη ορθογραφία σε αρκετές συγκεκριμένες λέξεις που χρησιμοποίησες, ο τρόπος χρήσης των σημείων στίξης, η δομή της ροής των γραφομένων και η έλλειψη τονισμού των λέξεων θα έφταναν για να καταλάβει κανείς ποιος έγραψε τα μηνύματα.
Όπως δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για κάποιον που θέλει να μπει με «παραπλανητικό» λογαριασμό, να αλλάξει τρόπο γραφής ή να αντιγράψει κάποιον άλλον τρόπο γραφής.

Ειδικά στην περίπτωση του γηγενή, θα μπορούσε τουλάχιστον να βάζει τόνους στις λέξεις του, αφού είναι ελάχιστα τα μέλη που χρησιμοποιούν το «ατονικό» σύστημα (μάλιστα από τα ενεργά μέλη νομίζω πως απέμεινε μόνο η angi).

Δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση ότι υπάρχουν εξ’ ορισμού ή εκ γενετής καλοί άνθρωποι και κακοί άνθρωποι, πόσο μάλλον όταν όλοι οι καλοί μαζεύονται σε ηγετικές θέσεις, από διαχειριστή φόρουμ μέχρι πρωθυπουργό. Ο άνθρωπος από την φύση του είναι ταυτόχρονα καλός και κακός ανάλογα με τις κατά περίπτωση πράξεις του.

Φυσικά και δεν ξέρω τι γίνεται, αυτό όμως δεν μου στερεί το δικαίωμα (εκτός από τους συντονιστές) να ερμηνεύω και να σχολιάζω με τον δικό μου τρόπο τα δρώμενα.

Μού έκανε εντύπωση, πως παλαιά μέλη του esoterica δεν ήξεραν αν απενεργοποιήθηκε, το παλαιό μέλος επίσης (gigenis), αλλά ούτε και που να ψάξουν για να το βρουν σε πιο topic έγινε η απενεργοποίηση .

Αυτό βέβαια εξηγεί, τον λόγο για τον οποίο έγραψε το ψευδές μήνυμα, η διαχειριστική ομάδα.

Γράφουν ότι είναι η τελευταία παρατήρηση για να δημιουργηθεί εσφαλμένα στα μέλη που συμμετέχουν στο παρόν topic η εντύπωση, ότι και καλά, πιθανών σε κάποια άλλα θέματα στα οποία δεν συμμετέχουνε, στον κακό libero, έχουν γίνει χιλιάδες παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις.

Αυτό φυσικά προετοιμάζει το έδαφος για μια πιθανή διαγραφή μου (και γενικά του κάθε υποψήφιου μέλους) σαν δικαιολογία – στάχτη στα μάτια των μελών. Σε αυτό συντελούν και οι παράλογες, συνεχόμενες
αποστολές των μηνυμάτων στην ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ χωρίς καμία εξήγηση.

quote:
amalia:
Το σωστότερο, στην περίπτωση που οποιοσδήποτε υποστηρίζει πως έχει γίνει κάποιο λάθος, θα ήταν να επικοινωνούσε και να το συζητούσε μαζί μας.

Δείξτε λοιπόν το καλό παράδειγμα...

...perche io sono libero
14/08/2007, 18:08:39
libero

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1151&whichpage=29&ARCHIVE=

Απεστάλη: 14/08/2007, 13:51:45

quote:
Τέστ Ιστορίας:
Ακολουθεί ένα μικρό τεστ των ιστορικών σας γνώσεων, που περιλαμβάνει μία μόνον ερώτηση (προσπαθήστε να μην κάνετε λάθος...)

Ο William Blum, ιστορικός, συνέταξε τον ακόλουθο κατάλογο χωρών που υπέστησαν βομβαρδισμούς ή άλλες επιθέσεις από τις ΗΠΑ, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου:

Κίνα, 1945-46
Κορέα, 1950-53
Κίνα, 1950-53
Γουατεμάλα, 1954
Ινδονησία, 1958
Κούβα, 1959-60
Γουατεμάλα, 1960
Κονγκό, 1964
Περού, 1965
Λάος, 1964-73
Βιετνάμ, 1961-73
Καμπότζη, 1969-70
Γουατεμάλα, 1967-69
Γρανάδα, 1983
Λιβύη, 1986
Ελ Σαλβαδόρ, δεκαετία 1980
Νικαράγουα, δεκαετία 1980
Παναμάς, 1989
Ιράκ, 1991-99
Σουδάν, 1998
Αφγανιστάν, 1998
Γιουγκοσλαβία, 1999

Ερώτηση:
Σε πόσες από τις παραπάνω χώρες οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν στην άμεση αποκατάσταση μιας δημοκρατικής κυβέρνησης που σέβεται να ανθρώπινα δικαιώματα;

Επιλέξτε μία απάντηση:
(α): 0
(β): μηδέν
(γ): καμία
(δ): ούτε μία
(ε): ακέραιος αριθμός μεταξύ -1 και +1

Χα, χα χα καλό…
Με μερικές όμως αλλαγές μπορεί να γίνει και καλλίτερο…
Ας κάνω την αρχή…
αν αντικαταστήσουμε την λέξη "χωρών" με "μελών"
"βομβαρδισμούς ή άλλες επιθέσεις" με "σαλατοποιήσεις και άλλες επεμβάσεις"
"ΗΠΑ" με "συντονιστές"
"μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου" με "μετά την 15/10/2005",

gigenis, 17/06/2007, 23:23:54
jonniebegood, 05/06/2007, 16:11:08
libero (εγώ ντε), 16/07/2007, 22:35:07
.
.
.

κτλ.

...perche io sono libero

04/09/2007, 00:56:12
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9395
αγνοών - Απεστάλη: 02/09/2007, 12:44:24

______________________________________________________________--

κούλαρε ρε συ predator

λες κι είναι δικό σου το φόρουμ κάνεις !

peterpunk13,μου αρέσει το nickname σου

10/09/2007, 23:44:47
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9423
libero - Απεστάλη: 10/09/2007, 15:54:06

angi...

quote:
Λιμπερο μου,
δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντω σε ατομα που απλως θελουν να περιγελασουν την Αστρολογια.
Εξαλλου, δεν με ενδιαφερει να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν.

quote:
Υ.Γ.
Τα θεματα μου εχουν βγει παντελως off topic!!!!!

Σε λίγω θα ρίχνεις και τράπουλα αλλά... καλά να πάθεις

...perche io sono libero
24/09/2007, 23:47:51
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=3306

el.elyon - Απεστάλη: 23/09/2007, 15:02:19

quote:
Sahaj: Όλη μέρα σήμερα δίναμε αυτογνωσία, στην Πάτρα πάνω από 40 άτομα!

Μάλλον υποστηρικτές του τρίτου πόλου θα ήταν…….

Καλοσύνη σας!!!

quote:
Sahaj: όλοι αυτοί στην αρχή μπορεί να ήταν διστακτικοί όπως είναι φυσικό αλλά μετά έχοντας βιώσει την πράξη κατάλαβαν πολλά πράγματα.

Ε μετά από μια τέτοια ήτα, λογικό είναι ο δισταγμός! Αλλά τώρα μετά από το πτυχίο αυτογνωσίας πάμε για το τρίτο πόλο!!!

quote:
Sahaj: Απαντήσαμε σε ότι ρώτησαν και μείνανε ικανοποιημένοι.

Ναι η εκλογή θα γίνει 11/11/2007!!!
Προλαβαίνουν κι άλλοι να πάρουν το πτυχίο!!!

quote:
Sahaj: Αυτό επειδή είχε προηγηθεί η Αυτογνωσία, ήταν πλέον αφυπνισμένοι, σε άλλο επίπεδο.

Συγνώμη αλλά η αφύπνιση έπρεπε να γίνει πριν της 16/09/2007!!!

quote:
Sahaj: Για όσους δεν ξέρουν, πράξη είναι πράξη δεν είναι θεωρία βασισμένη στην πράξη.

Έλα ντε που ο πρόεδρος δεν το κατάλαβε, μάλλον δεν έχει το πτυχίο!!!

quote:
Sahaj: Δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να σας προσφέρω πράξη εκτός αν επισκευτείτε την ιστοδελίδα μας.

Μέχρι της 11/11/2007 όλοι θα την έχουν επισκεφτεί!!!

quote:
Sahaj: Έχουμε όλη τη διάθεση όμως να βοηθήσουμε όλους τους αναζητητές να λάβουν την Αυτογνωσία τους.

Μπράβο σας. Υπάρχει χρόνος για το τρίτο πόλο, όπως λεμε το τρίτο μάτι!!!

quote:
Sahaj: Αυτή είναι η δουλειά μας και την κάνουμε με όλη μας την αγάπη.

Καλά ντε, το υπουργείο παιδείας κι θρησκευμάτων θα είναι δικό σας. Αυτογνωσία και αφύπνιση από το νηπιαγωγείο. Τώρα πάμε γερα όχι για 20 χρόνια αλλά για 40, χάρη σε σας!!! Αυτογνωσία και αφύπνιση παντού!!!

quote:
Sahaj: Δεν είναι δουλειά δική μας να σας διδάξουμε το νόημα της ζωής ή να σας πούμε σε ποιον Θεό να πιστεύετε.

Σωστά, η ψήφος είναι μυστική για όλους! Αλλά όπως κι να το κάνουμε κόμματα υπάρχουν πολλά αλλά αφύπνιση κι αυτογνωσία υπάρχει μόνο σε Ένα!!!

quote:
Sahaj: όσον αφορά αυτό, φοβάμαι ότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας.

Ε πάλι με τον πρόεδρο τα έχεις. Την επόμενη φόρα θα είναι κι αυτός εκεί!!!

quote:
Sahaj: Όποιος δεν είναι σε θέση να αναλλάβει αυτή την ευθύνη και ζητά από άλλους να του αναλύσουν τα πιστεύω τους για να φτιάξει το κοκτέιλ που του ταιριάζει, δεν νομιζω οτι εχει και πολλά να κερδίσει από τη Σαχάτζα Γιόγκα...

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη ενημέρωση.
Θα θέλαμε να μας κρατάτε ενήμερους και στης 11/11/2007 όλοι θα δώσουμε τη μάχη για το τρίτο πόλο, για την νέα αλλαγή!
Αυτογνωσία και Αφύπνιση παντού!!!

Η ταινία “Άρωμα Γυναίκας” είναι και η κατάλληλη για αφύπνιση και αυτογνωσία!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

27/09/2007, 21:43:50
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9440

el.elyon - Απεστάλη: 26/09/2007, 13:41:17

quote:
γιωργοςΑ: - Τι είναι «αρετή» ; (Το θέτει ο Πλάτων σε έναν από τους διάλογους του χωρίς να δίνει απάντηση )

Μπα, ο Πρωταγόρας με τον Σωκράτη δεν φτάνουν; Εάν όχι υπάρχει και ο μαθητής του ΠΛΑΤΩΝΑ!!!

quote:
γιωργοςΑ: - Τι είναι «ωριμότητα» ;
Ωριμότητα είναι κατάσταση εκείνη του ανθρώπου όπου αναγνωρίζει ότι δεν είναι το κέντρο του Σύμπαντος αλλά ένα απλό αναλώσιμο εργαλείο.

Άντε, ποιος είναι ο ανώριμος?

quote:
γιωργοςΑ:
Το κείμενο βρέθηκε, από ένα βοσκό, σε μια σπηλιά στον Κιθαιρώνα . Μου έδωσε ένα αντίγραφο και το δημοσιεύω,

Είχε φωτοτυπικό μέσα στη σπηλιά?
Πόσα αντίγραφα υπάρχουν?
Πόσο κοστίζει το ένα?

quote:
γιωργοςΑ: Φαίνεται να είναι τρία διαφορετικά κείμενα, Τα δύο πρώτα φαίνεται να γράφτηκαν από το ίδιο πρόσωπο (έναν επιστήμονα ;)

Ποια ήταν η επιστήμη του?
Πότε έζησε?
Πότε τα έγραψε?

quote:
γιωργοςΑ: και το τρίτο από κάποιον άλλο .

Όταν λες από κάποιον άλλο εννοείς από άλλο πλανήτη?

quote:
γιωργοςΑ: (Περίληψη : Σκοπός του ανθρώπου είναι να κατασκευάσει ένα όν ανώτερο από τον ίδιο)

Μάλιστα!!!
Το ρομπότ είναι ανώτερο ον από τον Άνθρωπο!!!

quote:
γιωργοςΑ: Οι πίθηκοι γέννησαν τους ανθρώπους και ύστερα μπήκαν στο περιθώριο .

Άρα οι Πίθηκοι τα κατάφεραν. Κατασκεύασαν ένα ον ανώτερο, τον Άνθρωπο!!!
Συγχαρητήρια στους πιθήκους!!!

quote:
γιωργοςΑ:
Χιλιάδες τέτοια παραδείγματα μπορούμε να βρούμε στην ιστορία της ζωής πάνω στη Γη .

Τελικά πολύ πλούσια είναι η Γη!!!

quote:
γιωργοςΑ: Ο άνθρωπος τι πρέπει να κάνει ; Να φάει , να πιει , να διασκεδάσει , να σπαταλήσει τους φυσικούς πόρους και όταν εξαφανισθεί να αφήσει έναν πλανήτη μολυσμένο από ραδιενεργά και διοξίνες ;

Ας απαντήσει ο κατασκευαστής του Ανθρώπου!!!

quote:
γιωργοςΑ: ΟΧΙ ! Το αισθητήριο του ωραίου μας λέει ότι πιο όμορφο είναι το ακόλουθο :
Να αυξήσει ο άνθρωπος την πολυπλοκότητα και την ποικιλία του σύμπαντος προσθέτοντας ένα ακόμη όν στα ήδη υπάρχοντα . Ένα όν ανώτερο από όλα τα προηγούμενα (όπως ήταν ο άνθρωπος όταν εμφανίσθηκε ).
Ένα όν με μεγαλύτερη ευφυΐα, μεγαλύτερη αντοχή, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής . Δεν έχει σημασία αν αυτό το όν είναι φτιαγμένο από κύτταρα ή από ηλεκτρονικά κυκλώματα.

Έχεις δίκαιο, δεν υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα από το ον που κατασκεύασε ο Άνθρωπος!

quote:
γιωργοςΑ: Θεωρό πιο πιθανό αυτό το όν να αποτελείται από ηλεκτρονικά κυκλώματα και το σκεπτικό μου είναι το ακόλουθο :
Τα πολύπλοκα όντα (πχ σπονδυλωτά ) ζούσαν πρώτα στο νερό (ψάρια ) που είναι πολύ φιλικό με τη ζωή.
Μετά βγήκαν και αποίκισαν τις όχθες (αμφίβια) .
Μετά κατέκτησαν τις ξηρές έρημους (ερπετά) και στο τέλος τον αέρα (πτηνά).
Ποιο είναι το επόμενο βήμα για ένα πολύπλοκο όν ;

Μετά το ρομπότ τι?
Θα πρέπει το ρομπότ να απαντήσει, σειρά του είναι να κατασκευάσει ένα ανώτερο ον!!!

quote:
γιωργοςΑ: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΔΡΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ !
ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Παρακαλώ το ρομπότ να ανεβεί στο βήμα και να απαντήσει!!!

quote:
γιωργοςΑ: Το τελος της φιλοσοφιας!

Κι ο Νίτσε είχε πει ότι ο Θεός Πέθανε!
Κι εκείνος είχε πει για ανώτερο ον!
Λες να εννοούσε το ρομπότ???????!!!!!!!

Μα που είναι τώρα ο Νίτσε???????!!!!!!!

Άραγε πέθανε ο Νίτσε και αναστήθηκε ο Θεός???????!!!!!!!

Πολύ ωραίο το ανέκδοτο με το τέλος της Φιλοσοφίας, μοιάζει με το ανέκδοτο για την επανίδρυση του Κράτος…….!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Edited by - el.elyon on 26/09/2007 13:54:00

28/09/2007, 20:18:10
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9428&whichpage=2

Συνοδινός - Απεστάλη: 27/09/2007, 03:53:54

quote:
Δεν ***, μπας και ξεχλαμιδώσει ο εγκεφαλός σας λέω εγω...

Αυτό σκέφτομαι να κάνω Πατέρα Σαμουήλ...
Τι να σου κάνω...
Δεν είσαι εσύ εδώ να με ξεχλαμιδώσεις και ***!
Θα με έβγαζες από τον κόπο!
Έχω ακούσει, ότι έτσι και ***, ξεχνάς τις γυναίκες μια για πάντα!
Μέχρι που γίνεσαι και φανατικός φίλος της εκκλησίας!
Εγώ πιστεύω Σαμουήλ ότι εσύ κι ο Ψηλός... να... ντρέπομαι να το πώ δημόσια!

quote:
Γιατί, ντρέπεσαι να πεις δημόσια αυτό που πιστέυεις;;;;

Εγώ δεν είμαι Ιερέας, Πατέρα Σαμουήλ, ντρέπομαι λίγο!
Πιστεύω λοιπόν, ότι εσύ... ***
*** κανονικά δηλαδή!
Αντίθετα με τον Ψηλό, που του αρέσει ***
Εγώ Πατέρα Σαμουήλ μαντεύω, ότι εσύ κι ο ψηλός, ***.
Τι λές Ψηλέ, το πέτυχα;
Γελάει ο Ψηλός...
Γιατί γελάς ρε Ψηλέ;

quote:
Τόσα χρόνια εδώ μέσα, είναι ό,τι πιο επιτυχημένο έχω διαβάσει και γέλασα με την καρδιά μου!!!

Και γελάς σαν κότα, που να σε πάρει!
Γέλιο είναι αυτό που έχεις;
Σκάσε, τσαχπινογαργαλιάρα
08/11/2007, 20:54:31
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9487

FRODO - Απεστάλη: 06/11/2007, 18:10:21
________________________________________________________________-

quote:
Αν ήταν θέμα δονήσεων σε μια thrash metal συναυλία δεν θα είχε μείνει ποτήρι για ποτήρι

Πω, πω, τι ειρωνεία...
Αντί να μας πείτε, τι "οντότητα" έσπασε το ποτήρι κάθεστε και ειρωνεύεστε...
Ευτυχώς όμως υπάρχει και ο admin, να σας μάθει το νόημα της λέξης, αυτοσεβασμός...
Ωχ, ξέχασα αυτός τώρα ασχολείται με φαντάσματα... ΜΠΟΥ!

FRODO:re kai tsiraki me eipate kai pet,gelaw kai me to ena kai me to allo(mono,na mou peite ti eimai gia na xerw kai pws na systinomai)...

10/01/2008, 20:00:54
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9490&whichpage=5

europaios2 - Απεστάλη: 08/01/2008, 11:43:40

quote:
Καμία κόντρα φίλε μου. Ούτε επί προσωπικού ούτε επί γενικού.
Αλλωστε η κόντρα, έχει κι αυτή τις προϋποθέσεις της

-Σωστά!!!....
quote:
Θα ήθελα να επέμβω και πάλι, στο πλαίσιο της ειδικής θεραπείας που μου έχει συστήσει ο γιατρός μου και παρακαλώ τον κ. Συντονιστή να μη μου βάλει τις φωνές, καθώς η παρέμβασή μου έχει καθαρά ιατρικούς και θεραπευτικούς λόγους. Αλλωστε, εκτός από την προστασία της τιμής μου, όπως έκανε το εξαίρετο και έγκριτο μέλος "Ευρωπαίος ο 2ος" (δεν ήξερα ότι οι ευρωπαίοι βγαίνουν και με serial number) το κάνω και για άλλους λόγους που έχουν αποκαλυφθεί μόνο σε μένα από το υπέρτατο ον και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τους δημοσιοποιήσω.

-Γιατί να υποχρεώνεσαι σε γιατρούς? Σήμερα καθηγητής (θεολογίας)αύριο μυθιστοριογράφος(Απόλλων 13) μεθαύριο δικηγόρος! (νομική Θεσ/κης!), γιατί δεν κοιτάς να γίνεις και γιατρός? εντελώς φιλικά!
Η αποκατάσταση της αλήθειας! macedon:
<<Αντίθετα σ'εμένα, αν με απαρνιόταν ποτέ η κόρη μου, θα συνέχιζε να είναι κόρη μου και να την αγαπάω, ανεξάρτητα τι θα ένιωθε αυτή για μένα. Γιατί η αγάπη του γονιού δεν είναι εμπορική συναλλαγή (δώσε μου για να σου δώσω) αλλά κάτι πολύ βαθύτερο.
Η αγάπη σαν εμπορική σχέση φαίνεται πως υπάρχει μόνο στη χριστιανική θρησκεία και -κατά τα λεγόμενά σου- και στη χριστιανική οικογένεια.>>
-Tη γυναίκα όμως? ξύλο ε? macedon!:..........<<-ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ. Κάποιο λόγο θα είχε. Και γω αν έδερνα τη δικιά μου να δεις πόσο καλύτερη θα ήταν. Αυτοί οι φιλελεύθεροι μας φάγανε με τα κηρύγματά τους. Η γυναίκα του κουνιάδου μου που τρώει ξύλο τρεις φορές τη μέρα πριν το φαγητό (σαν φάρμακο) να δεις τι καλή που είναι.>>
-Η δικαιολογία:

macedon:<<Η αλήθεια είναι ότι πίστευα πως η παραπάνω τακτική είναι κάποιο χριστιανικό έθιμο, καθώς ο κουνιάδος μου είναι σαν τον Ψηλό και σένα μαζί: κοινωνάει κάθε Κυριακή, εξομολογείται κάθε βδομάδα (και κάθε βδομάδα παίρνει συγχώρεση που δέρνει τη γυναίκα του), πάει στη χερσόνησο του Αθω, ονειρεύεται μάχες με διαβόλους και τριβόλους... Χριστιανός με τα όλα του, όχι αηδίες. Εντάξει, οι υπόλοιποι το φωνάζουν "πυροβολημένο" αλλά μικρό το κακό. >>
-Nα και μια άλλη! macedon <<Φυσικά, το παραπάνω σχόλιό μου που είχες την καλωσύνη και είχα την τιμή να παραθέσεις, ήταν σκωπτικό (τι να'ναι τούτο πάλι) και θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν το κατανοούσες, καθώς το χιούμορ προϋποθέτει ευφυία...>>

quote:

Ούτε εγώ είμαι καθηγητής φιλόλογος αλλά την ελληνική τη μιλάω καλά. Βλέπεις είναι η γλώσσα των προγόνων μου και μητρική μου γλώσσα, τη διδάχτηκα στο σχολείο, τη μιλάω στο σπίτι μου και την εξασκώ στον παρόντα χώρο συζητήσεων.

-Είπαμε είσαι καθηγητής! αλλά και όχι και........ των προγόνων σου!
Ο κόραξ! αληθώς λέγεις φωνή ην σύ! μιαλό δε! ούκ έχεις!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

europaios2 - Απεστάλη: 09/01/2008, 09:33:35

quote:
Κατ'αρχήν, επιγραμματικά, το όλο απόσπασμα αποτελεί ένα μάτσο ανοησίες. Και οι ανοησίες αυτές δεν θα πείραζαν κανένα, αν δεν έφταναν στο σημείο να είναι επικίνδυνες, καθώς λέγονται υπό τον τύπο κηρύγματος και παραινέσεων και πάντα υπάρχουν αφελείς που μπορεί να ακούσουν και να ακολουθήσουν αγράμματους και αστοιχείωτους που τους θεωρούν "σοφούς", αντί να ακούσουν για το ίδιο θέμα ανθρώπους που έχουν και τη γνώση και το επιστημονικό υπόβαθρο και την εμπειρία για να "συμβουλέψουν" ή να προτείνουν λύσεις σε προβλήματα. Ειδικά, όταν τα θέματα αυτά είναι πολύ ευαίσθητα, όπως η υγεία και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

-Σωστά πάρτε για παράδειγμα το Ζαχόπουλο! μορφωμένος! καθηηγτής πράμα! Τα παιδιά και ειδικά οι καθηγητές ξέρουν τι κάνουν! Και όταν είναι και συνοδοί! γυρίζουμε και κανά πορνό! όπως στη Ρόδο με το Λύκειο του Αλιβερίου!
quote:
Προφανώς εδώ ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει την έννοια της "πειθαρχίας" και την συγχέει με τον πειθαναγκασμό. Η πειθαρχία όμως δεν είναι υποταγή, ούτε πειθαναγκασμός ούτε συμμόρφωση υπό το φόβο της τιμωρίας. Είναι κατανόηση του σωστού και συνειδητή επιλογή του, κάτι που απαιτεί καλλιέργεια και όχι τιμωρία, όπως πολύ σωστά σημειώνει ο Ρούντολφ Ντράικωρς στο βιβλίο του "Πειθαρχία χωρίς δάκρυα".

-Έτσι είναι εξάλου τι είναι η κατανόηση του σωστού και της συνειδητής επιλογής για ένα 12χρονο ή 15χρονο ή 17 χρονο! Στο κάτω κάτω της γραφής στα 18 ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις! στα 12-14 οι αφίγκανοι κάνουν οικογένεια! μιλάμε για την.......ωριμότητα
quote:
αρνησίζωο και άτεκνο καλόγερο που δεν έχει γνωρίσει ούτε τις ευθύνες της οικογένειας ούτε την αγωνία της ανατροφής ενός παιδιού.

-Ο Σωκράτης πόσα παιδιά είχε?
quote:
Ο πειθαναγκασμός, είτε στην οικογένεια είτε στο σχολείο, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αντίδραση και αυτό το αποδεικνύουν πάμπολλες έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και αυτή η καθημερινή πρακτική σε χώρες που ασπάζονται το παραπάνω μοντέλο της "πειθαρχίας" (π.χ. Η.Π.Α.).

-Ενώ εδώ στην Ελλάδα!......τι ωραία που παιρνάμε! να το πω στα γεροντάκια που καθημερινά δέχονται επιθέσες από ναρκωμανεί στοιχεία και κλέφτες! να ηρεμήσουν οι άνθρωποι!
quote:
Γιατί, πνευματική ελευθερία είναι η ελευθερία του σκέπτεσθαι. Η οποιαδήποτε υποταγή σε οποιονδήποτε θεό αναιρεί την ελευθερία αυτή, καθώς η οποιαδήποτε κριτική σκέψη οδηγεί τον πιστό στη μάζα των αιρετικών.

-Σωστά άντε τώρα να αρχίσουν όλοι να εφαρμόζουν τις δέκα εντολές! Πάνε οι δικηγόροι!......πάνω που χαρήκαμε........να μας κλείσουνε το σπίτι?
quote:
Η νεολαία, αν δεν κλωτσάει, τότε το έθνος είναι νεκρό, αγαπητέ Παϊσιε. Αν η νεολαία συμβιβάζεται κάθε φορά με την κατεστημένη αντίληψη (σε όλους τους τομείς) και δεν επιδιώκει το νεοτερισμό, την αλλαγή, την ανοικοδόμηση των αξιών, τότε θα είμαστε ακόμη στο 1830 και θα φοράγαμε φουστανέλες και γουρουνοτσάρουχα.

-Σωστά αν απλά κλώτσαγε στην Παιανία και δεν έσφαζε θα ζούσε το βαζελάκι!
-Κλωτσά θέλει εκεί που χρειάζεται! αλλά θα πρέπει κάθε φορά να ρωτάμε πρώτα έναν καθηγητή! κάθε σπίτι ως γνοστώ χρειάζεται έναν γιατρό και έναν δικηγόρο! τώρα θα χρειάζεται και έναν καθηγητή!
-σσσσ! θα μας ακούσουν και θα κάψουν καμιά Ελληνική σημαία πάλι!
quote:
Οποια Γενική Παιδαγωγική και να ανοίξει κανείς, οποιουδήποτε συγγραφέα σε οποιοδήποτε μέρος της γης θα διαβάσει τα ίδια πράγματα: Πως η πείρα δεν διδάσκεται αλλά αποκτιέται μέσα από τα λάθη που κάνει το παιδί, ο έφηβος, ο νέος, ο άντρας, η γυναίκα. Η "γκάφα" είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ο πειραματισμός απαραίτητος για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας.

-Σωστά αφήστε ελεύθερα τα αγόρια να δοκιμάσουν τις τζούρες τις κόρες σας να ανοίγουν τα πόδια για εμπειρείες! εξάλου <<Η "γκάφα" είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ο πειραματισμός απαραίτητος για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας.>>
-Συμπερασματικά! ΜΟΥΤΖΟΧΤΑ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

10/1/2008

europaios2 - Απεστάλη: 09/01/2008, 22:40:20

-Κύριε καθηγητά συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη! αλλά και τα σαρδάμ!
-Εγώ δεν είμαι καθηγητής! έτσι ας με κοροιδεύουν! Όμως για να μη σπάνε πλάκα μαζί σου! (καθηγητής πράμα!) οι επιτήδειοι!

τεντιμπόηδες και όχι "τεντυμπόηδες!
κοπέλες και όχι κοπέλλες
και να χρησιμοποιείς το μονοτονικό και όχι το ατονικό!

-Παρεπιπτώντος στις ειδήσεις στη ΝΕΤ ανέφερε ότι το 50% σε ηλικία 14 ετών είναι συστηματικοί καπνιστές! τόσο καλά τα πάει η νεολαία μας! για να μη πιάσω τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα σχολεία! Θα μου πεις βέβαια πως θα μάθουν τα παιδιά αν δεν κάνουν λάθος! Είναι μία άποψη..............................

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

macedon - Απεστάλη: 09/01/2008, 22:47:08

Αγαπητέ ευρωπαίε Νο.2

Αν έχεις να καταθέσεις κάποια άποψη, σε παρακαλώ να την καταθέσεις. Μέχρι σήμερα, η δημιουργική συμμετοχή σου στα διάφορα θέματα του παρόντος forum περιορίζεται σε ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό, με μηνύματα γεμάτα ειρωνία, μπουρδολογία και γενικούς αφορισμούς (και συμπληρωματικά τα κατορθώματά σου σαν σπουδαστής - μέλος της ΠΑΣΠ στα ΤΕΙ).

Αν πάλι δεν έχεις να καταθέσεις τίποτε σοβαρό, τότε μπορείς τουλάχιστον να προσπαθήσεις να αποφεύγεις κρίσεις και κριτικές πάνω σε γεγονότα ή καταστάσεις που είτε αγνοείς είτε δεν μπορείς να κατανοήσεις, ειδικά με τον τρόπο που το κάνεις.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως έχεις πλέον ξεφύγει από την κατάσταση της γραφικότητας και αγγίζεις πλέον τα όρια του γελοίου, δίνοντας ταυτόχρονα την εντύπωση πως τα άτομα σαν και σένα αποτελούν κανόνα και όχι εξαίρεση στο δόγμα που υπηρετείς.

Φιλικά
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Εκπαιδευτικός ΠΕ70

macedon

europaios2 - Απεστάλη: 09/01/2008, 23:17:53

-Δε με πείθεις για τη φιλία σου! αλλά για άλλο......

quote:
Αν έχεις να καταθέσεις κάποια άποψη, σε παρακαλώ να την καταθέσεις.

-Και γω σε παρακαλώ να τη διαβάσεις!

εκτός αν θέλεις να τις επαναφέρω μία-μία

quote:
Αν πάλι δεν έχεις να καταθέσεις τίποτε σοβαρό, τότε μπορείς τουλάχιστον να προσπαθήσεις να αποφεύγεις κρίσεις και κριτικές πάνω σε γεγονότα ή καταστάσεις που είτε αγνοείς είτε δεν μπορείς να κατανοήσεις, ειδικά με τον τρόπο που το κάνεις

- Εσύ δηλαδή είσαι ο κύριος πονηρίδης! και καρίνεις τους άλλους ή λόγω του ότι είσαι ΠΕ70 έχεις συνηθίσει από τα παιδάκια να μη σε κρίνουν? Η θεωρείς τον εαυτό σου παντογνώστη? Γιατί αν ναι......ξέρεις η επόμενη ερώτησή μου θα είναι εάν έχεις ποτέ σου μονιάσει!
quote:
Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως έχεις πλέον ξεφύγει από την κατάσταση της γραφικότητας και αγγίζεις πλέον τα όρια του γελοίου, δίνοντας ταυτόχρονα την εντύπωση πως τα άτομα σαν και σένα αποτελούν κανόνα και όχι εξαίρεση στο δόγμα που υπηρετείς.

-Εγώ δεν κατηγόρισα συμforumistes για ανορθογραφία! Και επειδή ο Κύριος είπε <<ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω>> όταν άρχισες να πυροβολείς σε αυτόν τον τομέα φαντάστικα ότι τουλάχιστον εκεί θα ήσουν αναμάρτητος! Αλλά........
-Για αυτό έγραψα..... Ο κόραξ! αληθώς λέγεις φωνή ήν σύ μυαλό δ' ουκ έχεις!
quote:
Αγαπητέ ευρωπαίε Νο.2

-Μη με προκαλείς! γράψε κανά σχόλειο στο Απολώνιο φως......γιατί πριν ανέβεις έχω κατέβει!
quote:
Φιλικά
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Εκπαιδευτικός ΠΕ70

-Καλά που μου τόπες να θυμηθώ στη γιορτή σου να σου στείλω λουλούδια!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!