- Είναι εκπληκτικό! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
TimetrappedΜέλος
Πραγματικά είναι εκπληκτικό που κάθε μέρα υπάρχουν απαντήσεις σε όλα σχεδόν τα forum του ESOTERICA! Ο χρόνος μου δυστυχώς είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα! Από τα όσα έχω διαβάσει πάντως μέχρι στιγμής, έχω μάθει πολλά πράγματα, έχω προβληματιστεί για θέματα με τα οποία δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν και νιώθω πιο ολοκληρωμένος και πιο σοφός όσο και αν ακούγεται υπερβολικό κάτι τέτοιο! Κάθε επίσκεψη μου είναι μια νέα εμπειρία ένα νέο ταξίδι...Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημιουργούς και διαχειριστές του site και φυσικά όλους εσάς που μοιράζεστε τις γνώσεις και εμπειρίες σας με τους υπόλοιπους!
You can find all you need in your mind...if you take the time
thothΙδρυτικό Μέλος
Ευχαριστούμε Timetrapped."ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Είναι όντως σημαντικό να θυμόμαστε ότι forum το "κατοικούμε" όλοι μας και είναι συνδημιουργία μας.
Είναι ωραίο να ακούμε θετικές σκέψεις και λόγια ενθάρρυνσης, που και που, γιατί δυστυχώς συνήθως γράφουμε μόνο για τα αρνητικά.
Εμείς από την πλευρά της ομάδας των συντελεστών προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε το Esoterica πιο δημιουργικό και χρήσιμο.
Υπομονή, μόλις... ξεκινήσαμε. ![]()
Καλή μας συνέχεια.