- δείτε αύριο το βράδυ!!! (Το ESOTERICA σε μία ακόμη τηλεοπτική εκπομπή - 24/2/2005) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ειμαστε στο βαγονι που γραφει "esoterica"....
ας απολαυσουμε το ταξιδι.....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
Βρε Ζαντοκ, δεν είμαι και τόσο εκτός θέματος, μιας και γράφεις όπως λες καλοπροαίρετα φράσεις σαν την παρακάτω,Στην τηλεόραση όταν κάποιος π.χ. μιλά με σκυμμένο το κεφάλι δε δείχνει ταπεινότητα, αλλά έλλειψη ειλικρίνειας.
Καλοπροαιρετα απαντησα, μιας και τον εγνωρισα, έτσι συμπεριφέρεται από φυσικού του! Αυτή είναι η προσωπική μου διαπίστωση, πως το σκυμμένο κεφάλι στην Τηλεόραση, δεν σημαίνει αναγκαστικά ανειλικρίνεια.
ΠΛΑΤΩΝΑΣάκο μου, όταν μιλάμε για τηλεόραση και μιλάς για φιλικές συνευρέσεις, είσαι εκτός θέματος.
Τα υπόλοιπα δεκτά ως άποψή σου, μάθε να σέβεσαι και των άλλων.
quote:
Και ποτε συμφωνησες αληθεια?Έγραψα ποιηματάκι, δεν θυμάσαι μικρούλια, μας έλεγαν
Πες ψυχή μου το ποιηματάκι!
Το πότε συμφώνησα ή δε συμφώνησα και γιατί, ψάξτο εσύ που ενδιαφέρεσαι...
Όλα τα παιδάκια είχαν δικά τους ποιηματάκια και παρ' όλα αυτά έμαθαν να σέβονται τις εθνικές επετείους.
Πάμε για άλλες ηλικίες τώρα...
quote:
ΖΑΝΤΟΚ, δεν ζήτησε κανείς να εισέλθετε σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Φτάνει να διαβάζεται προσεχτικότερα τι σας γράφουν οι άλλοι, και μην τρέχετε να απαγγέλλεται ποιηματάκια…
Όπως νομίζεις.
Να μιλάς κι εσύ για τρέξιμο βρε Πλάτωνα ![]()
quote:
Λίγο πάρα πάνω τα ματάκια σας, και ιδού…η αναφορά μας,Είναι και στα δορυφορικά ελεύθερα κανάλια το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Hotbird 13°
Ηρέμησε, διότι στην ηλικία σου κυκλοφορούν και εμφράγματα...
quote:
Αυτό τώρα πως το γράφεις?Ξέρεις πως δεν θα κοιμηθώ όλη Νύχτα άμα δεν μου πεις?
Άντε βρε Ζαντοκ, κάνε το καλό και πες και σε μας τους αδαείς τι είναι η Ουσία και τη η Εντύπωση!
Το γράφω πατώντας κάποια κουμπιά στο πληκτρολόγιό μου. Εσύ
![]()
quote:
Καλή μου, ως γνωστό σε καλογριές μόνο… λένε τέτοια ποιηματάκια!
Μην καθρεπτίζεσαι βρε Πλάτωνα συνέχεια. Ξεκόλλα και λιγάκι, άντε...
quote:
Μαλωσε με και αλλο!Να σας θυμίσω και εγώ τι γράψατε Ζαντοκ?
O κ. Βίνος δίπλα στην κ. Παπαδομιχελάκη νομίζω ότι θα εκπαιδευτεί αρκούντως, αν και εφόσον αυτή η προσπάθεια ευελπιστεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό και ευρύτερο για το esoterica.gr...
Ποιος είναι…. εκτός εκπομπής? Εγώ πριν το διαβάσω, δεν γνώριζα τίποτα επ αυτού!
quote:
5. Καλά κάνεις και αν το λες, έτσι θα είναι, αλλά τα προσωπικά του καθενός δε νομίζω ότι αφορούν στο Φόρουμ.
Για την εκπομπή μιλάμε.Ακριβώς…. Ζαντοκ
Το ανέφερα, απλά για να σου δείξω πως το δεύτερο υστερόγραφο σας,
quote:
Υ -Γ.2. Δεν έστειλα εγώ κάποιον, εκεί είναιδεν ενδιαφέρει και τόσο.
Σε Ουσια και εντυπωσεις ειπες πως δουλευεις?
Earth is calling ... Hello!!! Is anybody in there ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 28/02/2005 21:41:21
quote:
Zadok,το θεμα δεν ειναι τι λες,πως το εξεφραζεις....αλλα και πως το λες....λυπαμαι αλλα ειδα πολυ διαφορετικη την δικη σου "κριση" απεναντι στο ζητημα....
δεν θα συζητησω αλλο επ'αυτου....
μου αρεσει ο διαλογος...οχι ο επιθετικος διαλογος.....
και δεν θυμαμαι να αναφερθηκα με κεφαλαια γραμματα σε κατι που αναφερες.......γιατι προσωπικα αναφερθηκα γενικως....και οχι σε προσωπα....παρα μοναχα σε καταστασεις.....και εκει που χρειαστηκε να το κανω για ενα προσωπο ,το εκανα καλοπροαιρετα...και μονο...δεν εθιξα την προσωπικοτητα του....
αυτα...προς το παρον....οτι ειχα να πω το ειπα...τη καλησπερα μου
WHISPERS OF THE DREAMS
Μάνο, για πολλοστή φορά θα γράψω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται ό,τι δύναται και όπως δύναται.
Προσωπικά, απέναντί σου δεν τρέφω καμμία επιθετικότητα. Εξάλλου δεν έχω λόγο για να τρέφω τέτοια αισθήματα. Το αντίθετο θα έλεγα...
Τώρα, αν σε ενοχλεί ο τρόπος που γράφω, ε, ο καθείς με τα ελαττώματά του.
Να 'σαι καλά!
.
.

quote:
Λίγο πάρα πάνω τα ματάκια σας, και ιδού…η αναφορά μας,
Είναι και στα δορυφορικά ελεύθερα κανάλια το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Hotbird 13°
ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
Ηρέμησε, διότι στην ηλικία σου κυκλοφορούν και εμφράγματα...
Για να δουμε, μηπως η απάντηση που δίνεις, επανέφερε την αβλεψία σου?
Να παραδεχτεις απλα πως δεν το ειδες?... Οχι?
Αφου εκει ειναι, γιατι δεν το κανεις?
Μήπως Ζαντοκ διακρίνεις τώρα, ποιος είναι.... και ποιος οχι...ο ειληκρινεις?
Εάν έχουμε τέτοια μυωπία, όσο αφορά τις βλέψεις μας, και αυτό είναι γεγονός, φαντάζομαι πως την εχουν και οι κρίσεις, που απλόχερα και με τοση εύκολια, σκορπάμε….σε άτομα και καταστάσεις.
Πλατωνας, και οχι ΠλατωναςΑΚΟΣ, σεβασμιωτατη! ![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 28/02/2005 22:59:10
quote:
Τι να πω βρε Ζαντοκ, μας αποστόμωσαν οι απαντήσεις που έδωσες!
Δε δείχνεις αποστομωμένος!
quote:
Για να δουμε, μηπως η απάντηση που δίνεις, επανέφερε την αβλεψία σου?Να παραδεχτεις απλα πως δεν το ειδες?... Οχι?
Αφου εκει ειναι, γιατι δεν το κανεις?
Κάνεις δηλώσεις, ρωτάς... Ε, απάντησες εσύ που βλέπεις καλύτερα. Εγώ περιττεύω.
quote:
Μήπως Ζαντοκ διακρίνεις τώρα, ποιος είναι.... και ποιος οχι...ο ειληκρινεις?
Μου αρκεί που το διακρίνεις εσύ.
quote:
Εάν έχουμε τέτοια μυωπία, όσο αφορά τις βλέψεις μας, και αυτό είναι γεγονός, φαντάζομαι πως την εχουν και οι κρίσεις, που απλόχερα και με τοση εύκολια, σκορπάμε….σε άτομα και καταστάσεις.
Μήπως μπορείς να το γράψεις με μεγαλύτερη γραμματοσειρά, γιατί δεν βλέπω να διαβάσω;
quote:
Πλατωνας, και οχι ΠλατωναςΑΚΟΣ, σεβασμιωτατη!
ΠΛΑΤΩΝΑΣάκος ήσουν πάντα για μένα, τώρα άλλαξες;
Τέλος πάντων, σεβαστή η επιλογή σου, σεβασμιότατε!
.
.

Σεβασμιότατη,
γιατί δεν γράφετε λίγα, για την Ουσία και τις εντυπώσεις?
Αν το κανετε, σας υπόσχομαι να γράψω και εγω κάτι... που θα σας αρέσει!
Τωρα που σας στριμωξα σε Τοπικ... θα σας φαω!![]()
![]()
τα αισθηματα ειναι αμοιβαια....:)
να ξερεις πως ειμαι μια σκια....δεν θα ηθελα να καλυψω τα ματια μου στο φως απο ενα γεματο φεγγαρι....
δεν θα κρινω...τον τροπο σου...οχι γιατι δεν θελω...αλλα γιατι ο τροπος σου εισαι εσυ.....και σεβομαι...οπως θα τον σεβομουν,οπως και να'χε....
ο κοσμος μας εχει πολλες σκιες με λευκα φτερα....
που δεν ανηκουν πουθενα...και ας ειναι οντοτητες θνητες....
παραθετω ενα παραδειγμα...εμπνευσης....απο την ιστορια...αυτων των σκιων......
η φωτο ειναι απο το παρακατω link....
http://www.thezreview.co.uk/posters/c/constantine5.htm

WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
Μεταξύ μας, να παραμείνει η *(κλάση) έτσι?Σεβασμιότατη,
![]()
γιατί δεν γράφετε λίγα, για την Ουσία και τις εντυπώσεις?
Αν το κανετε, σας υπόσχομαι να γράψω και εγω κάτι... που θα σας αρέσει!
Τωρα που σας στριμωξα σε Τοπικ... θα σας φαω!
Σεβασμιότατε, εσείς γνωρίζετε πως "για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος"...
Έχετε υπομονή λοιπόν και δε θα λησμονήσω κι εγώ με τη σειρά μου την υπόσχεσή σας.
.
.

quote:
Zadok απλα παραξενευτηκα,που ενω μιλαω γενικα....και δεν αναφερθηκα στο προσωπο σου...ουτε συγκεκριμενα,μα και ουτε αοριστα....απαντησες...
Μάνο μας, καταλαβαίνω πως ο τρόπος απάντησής μου ήταν ενδεχομένως παρεξηγήσιμος.
Όμως, ειλικρινά, δεν ήταν απάντηση επί προσωπικού, αλλά διευκρινιστική καθαρά, μια και δια της τοποθετήσεώς σου (αφορμή ήταν) αντιλήφθηκα ότι η αρχική μου άποψη μπορούσε να προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα, μη συμβατά με τις δικές μου προθέσεις.
quote:
τα αισθηματα ειναι αμοιβαια....:)να ξερεις πως ειμαι μια σκια....δεν θα ηθελα να καλυψω τα ματια μου στο φως απο ενα γεματο φεγγαρι....
δεν θα κρινω...τον τροπο σου...οχι γιατι δεν θελω...αλλα γιατι ο τροπος σου εισαι εσυ.....και σεβομαι...οπως θα τον σεβομουν,οπως και να'χε....
ο κοσμος μας εχει πολλες σκιες με λευκα φτερα....
που δεν ανηκουν πουθενα...και ας ειναι οντοτητες θνητες....
παραθετω ενα παραδειγμα...εμπνευσης....απο την ιστορια...αυτων των σκιων......
η φωτο ειναι απο το παρακατω link....
http://www.thezreview.co.uk/posters/c/constantine5.htm
WHISPERS OF THE DREAMS
Κρίμα που δεν μπόρεσα να δω την εικόνα ούτε από το σύνδεσμο, αν και τα λόγια σου ήταν απόλυτα περιγραφικά και σ' ευχαριστώ. ![]()
Επέτρεψέ μου μία ανάλογη απόπειρα:
Ο αγαπητός ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ, όπως είδες, μας χάρησε κάποια εμπνευσμένα σκίτσα στο θέμα Μια ιδέα για διασκέδαση - μέρος δεύτερον.
Η μάχιμη ετοιμότητά μου ευελπιστεί πάντα σε έντιμους αθλητικούς αγώνες.
Να 'σαι πάντα καλά!
.
.

Καμμιά κυρία εκπαιδευμένη παρουσιάστρια δεν σκέφτηκε κάτι άλλο απο την εκπομπούλα της.
Ρε μή μασάτε μόδα.............
Πόσο εύκολα ξεβρακώνονται οι ιδεοίσκοι................
Τι Εσωτερισμός και μαλα^^&^&*&ες, .
Γνώμη υπάρχει;
Καθένας εσωτερίσκος το βάζει στα πόδια μπροστά στις ερωτήσεις του πάσα ένα δημοσιογραφίσκου;
Τι να πρωτοσχολιάσω;
Το γεγονός ότι σε όλες τις κεντρικές πλατείες Αγγλίας και Αμερικής, χιλιάδες "πολιτισμένοι" κατασπαράζουν λουκάνικα με τηγανιτά κρομμύδια και χάμπουργκερς, και πετάνε κάτω τα χαρτιά να τα μαζέψει το οργανωμένο κράτος; Τους πέιραξε το ελληνικό γλέντι!
Η "τυπική" Ελληνίδα! Ναι, έτσι ακριβώς είναι, το μάυρο της το χάλι, με τη στραβή μύτη και τα σμιχτά τα φρύδια. Που σκοπό της ζωής της έχει να θρέφει κουτσούβελα. Γιατί άραγε οι μεγαλύτεροι επιστήμονες είναι Ελληνες;
Ο χοντρός Ελληνας οικογενειάρχης με την άσπρη τη φανέλλα, και τα υπόλοιπα κιτς ντυμένα μέλη της οικογένειας. Βέβαια, όλα τα άτομα που συναντά κανείς στο μετρό της Αγγλίας ή τους δρόμους της Αμερικής και φοράνε πράσινες κάλτσες με μωβ παπούτσια είναι Ελληνες.
Η παράλογη αυστηρότητα της οικογένειας και η άρνηση να σπουδάσουν. Και τότε, γιατί όλα τα πανεπιστημια είναι γεμάτα με Ελληνες;
Ο "πολιτισμένος" Αμερικάνος, που με συγκαταβατικότητα ανέχεται τους ιθαγενείς φωνακλάδες. Εγώ πάντως, σε μια καφετέρια είχα δει σε μια παρέα Αμερικάνων, κάποιον να κατεβάζει τα σώβρακα και να δίχνει τα οπίσθιά του...φοβερός πολιτισμός.
Δε θα σχολιάσω άλλα. Περιμένω τη δική σας αγανάκτηση...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
Μη ξεχνάς εξάλλου ότι ήταν κωμωδία και έπρεπε να δείξουν μόνο τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων που έχουν πλάκα. Και υπάρχουν πολλά απ'ότι είδες!!!!
Μπορεί να υπερβάλαν και λίγο αλλά το στοιχείο της υπερβολής δίνει μια πολύ ευχάριστη νότα σε μια κωμωδία...
Φιλικά
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Ενά από τα πιο ωραία χαρακτηρηστηκά μας ως Έλληνες είναι ο αυτοσαρκασμός και η ειρωνία!
Τα ανεκδοτά μας είναι γεμάτα με αυτά τα στοιχεία...
Αν δεν την έχετε δει να δείτε το "Φοβού τους Έλληνες"... Και αυτή κλασική ταινία γεμάτη με τον ελληνικό αυτοσαρκασμό!

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Όταν μπήκα στο topic δεν πρόσεξα ότι ΕΣΥ το άνοιξες, και τώρα πραγματικά εξεπλάγην!
Δεν σου άρεσε το χιούμορ της ταινίας, ή με την αρνητική σου τοποθέτηση πας να "τσιμπήσεις" λαβράκια και ν' ανάψεις την συζήτησηηη...;;;
Προσωπικά βρήκα πως και ΛΙΓΑ έδειξε η... συμπατριώτισσά μας!
Νομίζω πως θέλει γερά κότσια να αυτοσατιρίζεσαι, να εκτίθεσαι με τέτοιον τρόπο στα μάτια του αμερικάνικου (και όχι μόνο) κοινού, και η Βαρτάλος διαθέτει! ΚΑΙ το ότι είναι χοντρούλα κι ασχημούλα μας έδειξε, ΚΑΙ την αναπαράσταση (υπερβολική, δεν λέω, μα όλα τα θεάματα και κυρίως η κωμωδία πρέπει να διέπεται από υπερβολές για να έχει υπόσταση) της τυπικής ελληνικής οικογένειας μεταναστών, με όσο το δυνατόν πιο... προσεγμένο και τρυφερό σενάριο γινόταν σ' αυτήν την περίπτωση. Το υπέροχο κι έντονο ελληνικό φιλότιμο, η αξία της έννοιας "οικογένεια", η αγνότητα, η ανθρωπιά, το χιούμορ, ο αυτοσαρκασμός, το κουτσομπολιό, οι γυναίκα-κολώνα του σπιτιού, ο άντρας-θύμα της γυναικείας πονηριάς, η πονηριά γενικά, το επιχειρηματικό πνεύμα, η αγάπη και τόσα άλλα... Όλα αληθινά, ε; Όλα έντονα ελληνικά! Μέχρι και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις τις προσέγγισε από μια πιο ανθρώπινη πλευρά. Καλά, καλλιτεχνικά κι αισθητικά δεν μπορώ να πω ότι μ' ενθουσίασε, μα σεναριακά και σκηνοθετικά είδα πράγματα και καταστάσεις πολύ οικείες. Είδα τον Έλληνα, όχι μόνο της Αμερικής μα και της Ευρώπης. Της Γερμανίας συγκεκριμένα που τυχαίνει να έχω ιδία άποψη... Σε πολλές περιπτώσεις όμως και την Ελλάδας.
Η δε γιαγιούλα νομίζω πως θα έπρεπε να γίνει η... μασκότ της ταινίας!
Μακάρι να είχε και καλύτερο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, να έπαιρνε και τον θείο Oscar που θα την απογείωνε ακόμη περισσότερο...!
Αμαλία, Αμαλίαααα...![]()

quote:
Η δε γιαγιούλα νομίζω πως θα έπρεπε να γίνει η... μασκότ της ταινίας!
Το προτινανε αλλα τελευταια φορα που χαθηκε η γιαγια οι γειτονες αδυνατουσαν να την επιστρεψουν ! ![]()
Αμαλια μου, μην μπαινεις στην λογικη του να χαρακτηρισεις το πως δειχνει τους Ελληνες του εξωτερικου με την ματια μιας Ελληνιδας που μενει Ελλαδα. Οι Ελληνες του εξωτερικου κρατανε ζωντανα στην καρδια τους μια Ελλαδα οπως ητανε πριν 30 χρονια (ιδιως οσο δεν εχουν ερθει πισω ξανα εστω και για διακοπες).
Η ταινια δειχνει και μια αλλη φοβερη διαφορα που εχουμε σαν λαος απο τους υπολοιπους!! Το ποσο δεμενη ειναι η οικογενεια, το σοι, πως υποστηριζει ο ενας τον αλλο. Τον γαμπρο τον γνωρισανε ολοι (θειοι, θειες, κουμπαροι κλπ)μεσα στο γλεντι, στο κεφι. Την νυφη την γνωρισανε οι γονεις του σε ενα χαλαρο δειπνο στο σπιτι...Οι διαφορες τεραστιες και πιστεψε με της βιωσα σε αναλογη περιπτωση πολυ εντονα.
Μπορει να μην ειμαστε πλεον ετσι, αλλα οι Ελληνες μακρυα απο την Ελλαδα ακομα ετσι πρατουν ...
And I keep on wondering....
αλλά εγώ το εννοόυσα αυτό που έγραψα.
Ειδικά βλέποντάς το τώρα, που η Αμερική είναι στη μπούκα, με εκνέυρισε πάρα πολύ.
Δεκτόν ότι είναι αυτοσαρκαστικό. Αλλά προβάλλει και μία εικόνα του Ελληνα, που αυτή τη στιγμή έχει δραματικά αλλάξει. Αναρρωτιέμαι λοιπόν, εκτός από εμάς (όχι εμένα) που γελάσαμε, οι ξένοι που είδαν την ταινία, και δεν ξέρουν σε ποιο σημείο του χάρτη είναι η Ελλάδα, τι εικόνα πήρανε για το λαό μας;
Είναι και η διαφήμηση για τη Μύκονο, που πριν από λίγο καιρό είχε παρουσιαστεί και στις ελληνικές ειδήσεις...
αυτή...που τα κατάφερε!
Χμμμ...
Νομίζω πως είδε μια Ελλάδα με γνήσιους ανθρώπους, χωρίς δήθεν και τάχα. Γεμάτοι φιλότιμο και πρόθυμοι να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε συγγενή, φίλο, ξένο. Με αυξημένο το αίσθημα της οικογενειακής αξίας, των συγγενικών δεσμών και των αλληλοεξαρτήσεών τους. Της αποδοχής της ανωτερότητας και της διαφορετικότητας, με χιούμορ και διάθεση "πειραχτηρίου"... Μια Ελλάδα προσκολλημένη στην ένδοξη ιστορία της σε αντίθεση με το "μπάχαλο" της σύγχρονης (αν και ομολογώ πως δεν θυμάμαι τη σκηνή με τη Μύκονο που αναφέρεις Αμαλία, ίσως γιατί δεν μου προξένησε εντύπωση... δεν ξέρω!). Με ανθρώπους έντιμους μα και πονηρούς, δημιουργικούς, εργατικούς, επιχειρηματικά πνεύματα, ευαίσθητους, ερωτικούς, πιστούς... Γεμάτοι ζωντάνια κι ένταση...
Και με άφθονο χιούμορ...
Μύθος ή πραγματικότητα;

quote:
Αναρρωτιέμαι λοιπόν, εκτός από εμάς (όχι εμένα) που γελάσαμε, οι ξένοι που είδαν την ταινία, και δεν ξέρουν σε ποιο σημείο του χάρτη είναι η Ελλάδα, τι εικόνα πήρανε για το λαό μας;
Πολύ σημασία δίνουμε στους ξένους. Άσε και αυτούς λίγο να αναρωτηθούν πως εκείνοι φαίνονται στους Έλληνες.
Εάν αυτοί οι ξένοι που εννοείς είναι καλόπιστοί τότε θα ψάξουν και από άλλες πηγές και θα μάθουν και τα καλά της χώρας μας. Αν είναι κακόπιστοι τότε άστους να βράζουν στο ζουμί τους. Όπως είχε πει και κάποιος υπουργός της Χούντας, όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες κάποιοι σκαρφάλωναν στα δέντρα για να κόψουν κάστανα.
quote:
(αν και ομολογώ πως δεν θυμάμαι τη σκηνή με τη Μύκονο που αναφέρεις Αμαλία, ίσως γιατί δεν μου προξένησε εντύπωση... δεν ξέρω!).
δεν είναι από το έργο, γλυκίτατο και φρεσκόχυμο φρούτο.
Είναι μια διαφήμηση μιας διεθνούς τηλεφωνικής - νομίζω - κάρτας, που εξελίσσεται στη Μύκονο, όπου οι τουρίστες της διαφήμησης, μπλέκουν με γιαγιάδες απολίτιστες, ταξιτζίδες πονηρούληδες (πάνε ευθεία κάνοντας 3 κύκλους), και άλλα ευτράπελα, που δίχνει την Ελλάδα σα χώρα όπου κατοικούν ζουλού...
αυτή...που τα κατάφερε!