ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΩΣ ΔΙΝΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΠΩΣ ΔΙΝΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Κωστας5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΚωσταςΜέλος
02/05/2004, 10:25:53
Καλησπερα και καλο μηνα!

Το εχοθν κανει πολλοι στο forum και δεν καταλαβαινω πως
Δινουν μια διευθυνση απο ενα λινκ και αντι να φαινεται η διευθυνση φαινεται πχ: κανε κλικ η εδω η οτι δηποτε!

Πως το κανετε θελω και εγω!

Ευχαριστω

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

02/05/2004, 10:53:53
quote:
Δινουν μια διευθυνση απο ενα λινκ και αντι να φαινεται η διευθυνση φαινεται πχ: κανε κλικ η εδω η οτι δηποτε!

Πως το κανετε θελω και εγω!

Ευχαριστω

Βρες ένα ποστ καποιου που το έχει κάνει, και πάτα αυτο το κουμπακι (απάντηση με παραπομπή) που βρίσκεται στο ποστ του, για να δεις πως το έκανε.
Ετσι ανακαλυψα κι εγώ, προσφατα, πως γίνεται

ΚωσταςΜέλος
02/05/2004, 11:05:02
Καλημερα και καλο μηνα!!

Σε ευχαριστω,θα το δοκιμασω

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

ΚωσταςΜέλος
02/05/2004, 11:08:52
Το βρηκα!!!

03/05/2004, 15:04:36
quote:
Βρες ένα ποστ καποιου που το έχει κάνει, και πάτα αυτο το κουμπακι (απάντηση με παραπομπή) που βρίσκεται στο ποστ του, για να δεις πως το έκανε.

Σωστόοοοςςς!!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!