ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
SkorpakosΝέο Μέλος
29/08/2012, 03:53:15
Παιδιά καλημέρα ..Είμαι νέος και εντελώς χωρίς πείρα και ιδέα στο θέμα ,,Ξέρει κανείς πώς θα ζητήσω το βιβλίο με τίτλο ?

Ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι 2 φορές τη μέρα λέει τη σωστή ώρα

29/08/2012, 10:32:00
ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ PDF

Εναλλακτικά πηγαίνετε σε αυτή τη σελίδα και πατήστε το "download" στη μέση.

Για να γλυτώσετε τον κόπο... όχι οτι θα βγείτε πουθενά από αυτό

SkorpakosΝέο Μέλος
29/08/2012, 13:36:02
quote:

ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ PDF

Εναλλακτικά πηγαίνετε σε αυτή τη σελίδα και πατήστε το "download" στη μέση.

Για να γλυτώσετε τον κόπο... όχι οτι θα βγείτε πουθενά από αυτό

1000 ευχαριστώ..Είσαι τιτανοτεράστιος ας ελπίσουμε να βγάλουμε μια άκρη,

Ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι 2 φορές τη μέρα λέει τη σωστή ώρα

29/08/2012, 15:07:48
Μιχάλης Μαρ.Νέο Μέλος
21/03/2013, 20:51:12
quote:

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ !
Άκούς εκεί άκουγε αλύσιδες και αηδίες...
Η Σολομωνική αποτελείται από το μεγάλο και το μικρό κλειδί. Περιλαμβάνει επικλήσεις στα πνεύματα. Υπάρχουν χειρόγραφα στο Βρετανικό μουσείο, στην δική μας Εθνική βιβλιοθήκη,κ.α.
Δόθηκε από το ΘΕΟ στο Σολομώντα ως δώρο και βρίθει υποδείξεων και εντολών να μη χρησιμοποιηθεί για κακό ΑΛΛΑ μόνο για καλό και για τη δόξα του Θεού. Περιέχει επίσης πολλές προσευχές προς το Θεό.
Αυτό που καταλαβαίνει ο (αγράμματος ;) κοσμάκης ως Σολομωνική αντιστοιχεί στο grimorioum verrum που υποτίθεται ότι επικαλείται μαύρα κι άραχνα πολύ κακά διαβολάκια.
Άντε πια...άκου το διαβάζεις ανάποδα...

Μ'άρεσε η απάντηση σου.Πώς όμως είναι για το καλό του ανθρώπου η Σολομωνική αφού το grimorioum verrum επικαλείται μαύρα και κακά πνεύματα?

"Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το να πιστεύεις ότι υπάρχουν εμπόδια..."

maria3Μέλος
26/03/2013, 10:00:49
ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΡΊΝΩ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΛΆ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΆΘΩ.
Κατά πρώτων δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει κανείς να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου με την Σολομωνική.
1ον πρέπει να υπάρχει κληρονομικό χάρισμα στο παραφυσικό από γενιά σε γενιά;
2ον πρέπει να έχετε την αίσθηση των πραγμάτων από πριν, δηλαδή η οντότητα να σας έχει προσεγγίσει από πριν, από μόνη της για να καταλάβετε τι θέλει να επικαλεστείτε, από μόνη σας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε κακό στον εαυτό σας γιατί δεν θα ξέρετε;
3ον πρέπει να δεχτείτε τις συνέπειες, θα σας μιλήσει, οπότε αυτό θα γίνει με τα αυτιά; ΌΧΙ;
4ον η δύναμη της ψυχής, θα πρέπει να δείτε και να μάθετε τις πιο δυνατές θρησκείες για να την ικανοποιήσετε και για να δείτε πια θα ακολουθήσετε, αν είναι σε όλες σε πια θα αποφασίσετε;
5ον η μύηση πως θα γίνει και πότε; όταν αισθανθείτε εσείς έτυμη όχι , όταν οι δυνάμεις σας είναι ακόμα στην μέση, ή στο τέλος;
6ον θα πρέπει να κουβαλάτε το ποτήρι του μαρτυρίου από όλες τις θρησκείες που θα έχετε μυηθεί για να δείτε πια οντότητα επικαλεστήκατε;
7ον πως θα καταλάβετε τι είναι και τι πρέπει να κάνετε όταν η αρχή είναι μία αλυσίδα δίνεις και παίρνεις, δηλαδή θα πάρεις αλλά τι πρέπει να δώσεις και όχι την ψυχή σου, που δεν θα έχει δύναμη γιατί δεν θα έχει αντισταθεί σε όλα τα άλλα τα πιο πάνω;
Ταπεινά ερωτήματα με πολύ μεγάλη σημασία και όλα αυτά γιατί από περιέργεια, η από υπεροψία;ή για μάθηση γιατί οι άνθρωποι θέλουμε να μαθαίνουμε όσο ζούμε, τελικά τι θα μάθεις; όποια οντότητα και να επικαλεστείς, ότι τα πάντα στην γη είναι μία αλυσίδα αυτό που μάθαμε από μικροί στο σχολείο και ότι βοηθώντας εσένα λογικά θα καταστρέψεις κάποιον άλλο εκτός αν έχεις την συναισθηματική νοημοσύνη, γιατί θα σε βλέπει ως κατώτερο ον, πως βγάζω αυτό το συμπέρασμα θα είσαι από τους πολλούς που έπεσε στα χέρια τους η Σολομωνική και θα ήθελαν να την μελετήσουν ή να την εκμεταλλευτούν, οπότε θα σου δείχνει ενδεχομένως και εσύ θα νομίζεις ότι παίζει μαζί σου γιατί δεν θα μπορείς να αποδεχθείς ότι είναι οντότητα και δεν τα κάνει αυτά
γιατί έχει ανακαλύψει τα πάντα και βρίσκεται κάποιες χιλιάδες μη γήινα χρόνια μπροστά.
Απλούς συνειρμούς κάνω και θα ήθελα κάποιος να μου τους λύση απλά για να καταλάβω, το ξέρω έχω μεγάλη φαντασία!

fratercvΝέο Μέλος
26/03/2013, 10:29:48
Πολλες ερωτησεις και περισσοτερο φιλοσοφικου περιεχομενου παρα πρακτικου. Αν διαβασεις τις προηγουμενες αναρτησεις, πιστευω πως θα καταλαβεις πολλα πραγματα. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια με το Grimorium Verum, αλλα μπορω να μιλησω λιγο για τα πνευματα του Goetia.
Για καποιο λογω, καποιες φορες βρισκουν πολυ ενδιαφερων το να ειναι σε επαφη με ανθρωπους. Δεν ξερω για ποιο λογω ακριβως, απλα γινεται.
Αλλοι χρησιμοποιουν την μεθοδο του εξαναγκασμου και αλλοι την ομαλη προσεγγιση για μια οντοτητα. Εξαρταται απο τον καθενα υποθετω τι θα ακολουθησει. Λοιπον, ο μονος τροπος για να μαθεις ειναι να ασχοληθεις πραγματικα και χωρις κανενα φοβο. Οταν εχεις στο μυαλο σου οτι θα ερθεις σε επαφη με κατι "κακο" τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα γινει ενας χαμος και βασικα γιατι εσυ δεν θα εισαι ετοιμος. Δεν φταιει το πνευμα αν εσυ δεν ξερεις που σου πανε τα τεσσερα,σωστα? Δειξε σεβασμο, να εχεις δυναμη και να ξερεις οτι ολοι..μα ΟΛΟΙ..βρισκομαστε κατω απο τον YHVH. Οταν νοιωθεις οτι μια επαφη παει λιγο στραβα, τοτε απλα πρεπει να θυμισεις την επιρροη αυτων των δυναμεων. Επισης, Αγγελοι Δαιμονες ή οπως θες να τους λες...δεν διαφερουν και πολυ. Μαλιστα, ειναι πολυ πιθανο πως αν ζητησεις βοηθεια απο εναν αγγελο και περιμενεις ευκολα πραγματα, θα σου ερθει μια κατραπακια που δεν θα την περιμενεις. Σαν γενικος κανονας, μην ακους κανεναν και αρχισε να ψαχνεις μονος σου. Ακομα και αυτα που σου λεω, αγνοησε τα εντελως γιατι πολυ απλα μπορει να εχω εκτεθει σε μια συγκεκριμενη οψη, κατι που μπορει να μην ισχυει σε σενα. Οποτε...πιστευε και ερευνα. Αρχισε απο το Goetia. Του Dr. Rudd ειναι μια πολυ καλη εκδοση. Μετα υπαρχει το Magus του Barret. Ψαξε λιγο στο esotericarchives. Και...μην αγνοησεις να διαβασεις Kabbalah και αν μπορεις βρες το Sepher Yetzirah. Πολυ καλο ειναι και το Mystical Qabalah της Dion Fortune. Αυτα προς το παρον.

26/03/2013, 13:41:19
quote:
Για καποιο λογω, καποιες φορες βρισκουν πολυ ενδιαφερων το να ειναι σε επαφη με ανθρωπους.
Μηπως τρεφονται με καποιο τρόπο απο αυτους...?
Δε καταλαβαινω γιατι μια οντοτητα να ενδιαφερθει για κατι που δεν εχει τιποτα να κερδίσει...
quote:
Επισης, Αγγελοι Δαιμονες ή οπως θες να τους λες...δεν διαφερουν και πολυ.
Μμμμ.... Βέβαια για να καλέσεις μια οντότητα, όπως έναν άγγελο, θα πρέπει πρώτα να "δέσεις' τη κατώτερη εκδηλωση του... ή δεν ειναι έτσι?
fratercvΝέο Μέλος
26/03/2013, 13:55:41
Αυτο που αναφερεις φιλε μου μπορει να συμβει, αλλα δεν πιστευω οτι γινεται για να "τραφουν" απο εμας, αλλα για να αποκτησουν αρκετη δυναμη στην διασταση αυτη ωστε να μπορεσουν να εκδηλωθουν. Αυτο το κανουμε ηθελημενα ως καποιο βαθμο σε μια επικληση, ωστε να εχουμε εκδηλωσεις του πνευματος. Τωρα, αν εισαι εντελως απροστατευτος και δεν εχεις μαθει πως να διοχετευεις ενεργεια, τοτε αυτο θα σε εξαντλησει και θα θεωρησεις οτι το πνευμα "τρωει" απο σενα. Οσο για τους Αγγελους, δεν καταλαβαινω τι εννοεις ακριβως. Αναφερεσαι στους κοσμους υπαρξης? Γενικα, το δεσιμο για μενα σημαινει εξαναγκασμος και αν ειναι μια φορα κακο να το κανεις με εναν δαιμονα, ειναι 1000 φορες κακο να το κανεις με εναν Αγγελο. Αυτο που ανεφερα ειναι απο προσωπικη εμπειρια ως προς τη φυση των δυο.

maria3Μέλος
26/03/2013, 14:12:20
quote:

Αυτο που αναφερεις φιλε μου μπορει να συμβει, αλλα δεν πιστευω οτι γινεται για να "τραφουν" απο εμας, αλλα για να αποκτησουν αρκετη δυναμη στην διασταση αυτη ωστε να μπορεσουν να εκδηλωθουν. Αυτο το κανουμε ηθελημενα ως καποιο βαθμο σε μια επικληση, ωστε να εχουμε εκδηλωσεις του πνευματος. Τωρα, αν εισαι εντελως απροστατευτος και δεν εχεις μαθει πως να διοχετευεις ενεργεια, τοτε αυτο θα σε εξαντλησει και θα θεωρησεις οτι το πνευμα "τρωει" απο σενα. Οσο για τους Αγγελους, δεν καταλαβαινω τι εννοεις ακριβως. Αναφερεσαι στους κοσμους υπαρξης? Γενικα, το δεσιμο για μενα σημαινει εξαναγκασμος και αν ειναι μια φορα κακο να το κανεις με εναν δαιμονα, ειναι 1000 φορες κακο να το κανεις με εναν Αγγελο. Αυτο που ανεφερα ειναι απο προσωπικη εμπειρια ως προς τη φυση των δυο.

Αυτό λέμε! όμως ότι στην Σολομωνική αναγκάζεις το πνεύμα δηλαδή το δένεις, με αυτά που αποκαλείσαι για σε ακούσει, δηλαδή να είναι υπάκουο, πως γίνεται αυτό; Έτσι σε υπακούει και ένας Άγγελός; αυτός που πρέπει να του πει να σε υπακούσει ή μάλλον να λέμε καλύτερα να σε καθοδηγήσει είναι ο Θεός, γιατί είναι οι Ταξιαρχίες του Θεού.
Οπότε απλά προσεύχεσαι στον Θεό να εισακουστούν οι προσευχές σου, αυτό κάνουν και οι ασκητές δεν χρειάζονται την Σολομωνική.

Just_A_ManΜέλος
07/06/2004, 12:46:53

Εν Χριστό Ασκητές

Εκεί που η λογική οδηγεί σε αδιέξοδο βάζω μια τελεία. Και αφήνομαι ότι με αξιώσει Εκείνος να αισθάνομαι.
Και για να το Επιτρέπει Εκείνος, κάτι περισσότερο θα ξέρει.

Μπορεί να μην ξέρω τον Εαυτό μου. Τώρα ποια ξέρω. Και μέχρι την τελευταία μου πνοή θα το κραυγάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω σε ένα Πατέρα, Υιό και Παν Άγιο Πνεύμα.
Πιστεύω στην Αγάπη, την Αλήθεια και την Ζωή.

Είθε Εκείνος, να είναι πάντα ζωντανός μέσα στις Ανθρώπινες καρδιές.
Είθε η Διδασκαλία του να είναι η αληθινή κατάσταση της Ψυχή μας.
Και εξωτερικά και εξωτερικά.
Είθε να μας φυλάει από το θανάσιμο αμάρτημα της κατάκρισης και με διάκριση να αγκαλιάζουμε την κάθε πληγωμένη χριστιανοσύνη.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7

just a man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
"Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη Εκείνου, να είναι μαζί μας"
”Είθε o Παράκλητος, να Γεννήσει Εκείνον, στις Καρδιές των Ανθρώπων”.

Just_A_ManΜέλος
11/06/2004, 00:32:39

Εν Χριστό Ασκητές

Καλούμαστε να γίνουμε Μακάριοι.

Ο Γλυκός μας Χριστός, μας άφησε μια από τις μεγάλες κληρονομιές στους λόγους του.
Και ένας από αυτούς είναι:

Ελέησε, για να Ελεηθείς.

Πόσες σκέψεις αναβλύζουν σαν μύρο από αυτό το λόγω.

Μα, το πιο σημαντικό, σε ότι γίνεται σε αυτό τον κόσμο, όλα ξεκινάνε από την αρχή.
Έτσι και ο μακαρισμός ξεκινάει από εμάς, και καταλήγει σε μας.
Ελέησε, για να Ελεηθείς,

Συχώρησε, για να συγχωρήθεις,
Θεράπευσε, για να Θεραπευτείς,
Διακόνησε, για να Διακονηθείς,
Δίδαξε, για να Διδαχτείς,
Προσευχή σου, για να Ανυψωθείς,
Χαμογέλασε, για να Χαρείς,
Ευλόγησε, για να Ευλογηθείς,
Σώσε, για να Σωθείς,
Άκουσε, για να Ακουστείς,
Διάβασε, για να Διαβαστείς,
Κατανόησε, για να Κατανοηθείς,
Ελευθέρωσε, για να Ελευθερωθείς,
Ειρήνευσε, για να Ειρηνεύσεις,
Αγάπησε, για να Αγαπηθείς!!!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε συγ-κεντρω-μένοι.
Να μένουμε στο κέντρο μας. Στην Ψυχή μας.

Είθε το κέντρο της Ψυχή μας να είναι Εκείνος, και σε Εκείνο να καταλήγουν όλα!!!

Με αγαθή Αγάπη 7X7,

just a man

Edited by - Just_A_Man on 11/06/2004 00:34:47

Edited by - Just_A_Man on 13/06/2004 12:57:03

Just_A_ManΜέλος
13/06/2004, 12:58:28

Η Μεγάλη στιγμή έφτασε και το πρώτο βήμα Ενότητας Έγινε.

Από εχτές μπήκε ακόμα ένα σύνδεσμος Αγάπης.

Θα παρακαλούσα το καλό μας Admin, μετά από προσωπική μου επιθυμία να μετονομάσει το παρόν topic:

ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ - Επιστροφή στην Αγάπη

Σε

Γνώρισε τον Εαυτό σου - Επιστροφή στην Αγάπη

Θα είμαι σύντομα κοντά σας με περισσότερα νέα.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7

just a man

13/06/2004, 13:14:48
quote:
Θα παρακαλούσα το καλό μας Admin, μετά από προσωπική μου επιθυμία να μετονομάσει το παρόν topic:

Σε

Φίλε Just_A_Man Καλή σου μέρα. Αν κανεις edit στο πρώτο σου μήνυμα μπορείς ν' αλλάξεις τον τίτλο και συ ο ίδιος, αν δε κάνω λάθος.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Just_A_ManΜέλος
13/06/2004, 15:15:03
quote:

quote:

Σε

Φίλε Just_A_Man Καλή σου μέρα. Αν κανεις edit στο πρώτο σου μήνυμα μπορείς ν' αλλάξεις τον τίτλο και συ ο ίδιος, αν δε κάνω λάθος.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια.
Σε ευχαριστώ καλέ μας συνταξιδιώτη 1900.

Ευλογημένο να είναι το ταξίδι μας στο μονοπάτι της Αγάπης.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7

just a man

Just_A_ManΜέλος
15/06/2004, 10:38:25
Ημερολόγιο 27-6-2004

Αγαπητά μου μέλη και περαστικοί αναγνώστες,

Από σήμερα, μετά από προσωπική μου επιθυμία, το παρόν topic θα μετονομαστεί από:
ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ - Επιστροφή στην Αγάπη,
σε Ημερολόγιο Just A Man. - H Εν Χριστώ Ζωή μου.

Καλό ταξίδι ας έχουμε όλοι μας στον δύσκολο ασκητικό μας βίο.
Είναι δύσκολος. Μα αξίζει!!!

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.

just a man

Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.
Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη Εκείνου, να είναι μαζί μας.
Είθε η Νέα Εποχή του Παρακλήτου, να Γεννήσει Εκείνον, στις Καρδιές των Ανθρώπων.

Edited by - Just_A_Man on 27/06/2004 23:47:11

Just_A_ManΜέλος
15/06/2004, 13:43:28

Αγαπητά μου μέλη και περαστικοί αναγνώστες,

Σε μια σειρά αλλαγών, νέα πορεία, το καράβι της Ψυχής μου χαράζει.

Από σήμερα, μετά από προσωπική μου επιθυμία,
το topic Η Θρησκεία της Αγάπης, θα μετονομαστεί σε:
" ----Οδός Θεογνωσίας---- Αγάπης Ενότητας Ειρήνης.".

Οδός Αγάπης Ενότητας Ειρήνης.

Ένα Εσωτερικό ταξίδι στον Ορθόδοξο Χριστιανικό Δρόμο.

Ας είναι το ταξίδι μας γεμάτο με Αγάπη, με Ελευθερία, με Ενότητα, με Έλεος, με Ευαγγελισμό, με Ευγνωμοσύνη και με Ειρήνη.

Καλό ταξίδι ας έχουμε όλοι μας στον δύσκολο ασκητικό μας βίο.

Προορισμός μας ας είναι να εργαζόμαστε το Αγαθό.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.
just a man

Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη Εκείνου, να είναι μαζί μας.
Είθε η Νέα Εποχή του Παρακλήτου, να Γεννήσει Εκείνον, στις Καρδιές των Ανθρώπων.

Edited by - Just_A_Man on 15/06/2004 13:59:45

Just_A_ManΜέλος
28/06/2004, 00:00:41
Πνευματικό και Προσωπικό Ημερολόγιο 17-6 27-6 2004.

Μέσα σε δέκα μέρες βίωσα ένα καταιγισμό συναισθημάτων και βιωμάτων.

Μερικά από αυτά καταγραφτήκαν και στο topic:
Οδός Θεογνωσίας.

Μα το πιο σημαντικό είναι η γέννηση μιας νέας Ψυχής στης 26-6-2004.

Ευλογημένη να είσαι μέσα στο ταξίδι της Δημιουργίας.

Θα ήθελα να γράψω περισσότερα μα η Ψυχή μου δεν είναι σε διάθεση συγγραφής.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,

just a man.

Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη του Κύριου Ημών Ιησού Χριστού, να είναι μαζί μας.

Just_A_ManΜέλος
04/07/2004, 12:00:35
Κοσμικό Ημερολόγιο 4 Ιουλίου 2004. Ημερολόγιο Ζωής.

Ναι Ζωής.

Γιατί Εσύ Κύριε μας εκτός από το Φως (Πνεύμα-Διάνοια) εκτός από την Αλήθεια (Αγάπη-Καρδιά) είσαι και Η ΖΩΗ!!! (Το Σώμα μας και ότι το περιβάλει).

Ζωοδότη της Ζωής μας. Ευλόγησε μας.

Ευλόγησε την Εθνική Oμάδα της Ελλάδος σου, με Σοφία σε κάθε τους Kίνηση, με Ταπεινοφροσύνη σε κάθε τους Σκέψη και με Αγάπη και Συγκίνηση να αναβλύζει μέσα από τις Καρδιές τους.

Σήμερα με ταπεινή καρδιά ας προσευχηθούμε όλη για την μεγάλη Συνάντηση στην Πορτογαλία.

Είθε η Αγάπη του Θεού, η Δύναμη του Υιού και η Χάρης του Αγίου Πνεύματος να ευλογήσει την Εθνική Ελλάδος και να μας πλημμυρίσουν με Χαρά και Ευγνωμοσύνη τις καρδιές μας.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7

just a man

Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη του Κύριου Ημών Ιησού Χριστού, να είναι μαζί μας.

Just_A_ManΜέλος
04/07/2004, 16:51:06
Θα παρακαλούσα να μην καταχωρίστε άλλο μήνυμα μέχρι το τέλος της ημέρα για να διαβαστεί το παρόν μήνυμα από όσο κόσμο περισσότερο, με την ελπίδα το μήνυμα να φτάσει στου φίλαθλους στην Πορτογαλία. Όποιο μπορεί και έχει φίλο στην Πορτογαλία να το στείλει και να μοιραστεί μεταξύ του κόσμου.

Πολλές φορές το έχω πει ότι οι λέξει έχουν δόνηση. Για αυτό ας είναι το σύνθημα μας στο βραδινό αγώνα:

Σηκώστε το, το Ευλογημένο,
Να κάνει τον Έλληνα ενωμένο.

που είναι θέλημα Θεού δοσμένο.

για να κάνει τον λαό μας δοξασμένο.

μήνυμα Ειρήνης σε όλο τον κόσμο σταλμένο.

Just Σηκώστε το !!!!
Αμήν! Αμήν! Αμήν!

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7

just a man

Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη του Κύριου ημών Ιησού Χριστού, να είναι μαζί μας.

Edited by - Just_A_Man on 04/07/2004 16:55:42