ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διαπιστώσεις...... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Διαπιστώσεις...... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stopperΝέο Μέλος
25/02/2004, 02:13:14
Κυριε Admiiin , που είστε τωρα που με ειρωνεύεται και με υποβιβάζει η Avallon...
Αλλά ξέχασα είναι παλιό μέλος και χρειάζεται γλύψιμο.... μη μας φύγουν και οι σίγουροι...

thothΙδρυτικό Μέλος
25/02/2004, 02:31:28
quote:
Δείτε τη λεει η Ελευθέρια που εδώ διαφωνεί κάθετα μαζί μου…και εκεί λεει σε γενικές γραμμές περίπου ότι λεω κι εγώ, και το ακόμα πιο τρελό είναι ότι ο thoth που εδώ με ειρωνεύεται εκεί συμφωνεί….ε τι άλλο να πω

Αχ, ρε stopper. Δεν σταματάς ποτέ. Μάλλον un-stopper είσαι...

Τι λες ρε, μπαγάσα; Σε μπέρδεψα για τα καλά εεε;;;

Σε ποια κατηγορία ανήκει εκείνο το μήνυμά μου. Σάστισες και δεν έβγαλες διάγνωση.

Αυτό είναι το θέμα. Εγώ μπορώ να σε μπερδέψω και να βγω από τα "μέτρα" σου. Εσύ όμως συνεχίζεις να είσαι φοβερά προβλέψιμος.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

stopperΝέο Μέλος
25/02/2004, 02:43:21
Σκοπός μου αγαπητέ thoth είναι να είμαι προβλέψιμος και όχι απρόβλεπτος όπως συμβαίνει εδώ όπου πολλοί άνθρωποι αλλά περίμεναν και ζητούσαν και αλλά βρήκαν….

Μάλλον άλλοι είναι μπερδεμένοι

25/02/2004, 02:58:30
quote:
Δείτε τη λεει η Ελευθέρια που εδώ διαφωνεί κάθετα μαζί μου…και εκεί λεει σε γενικές γραμμές περίπου ότι λεω κι εγώ, και το ακόμα πιο τρελό είναι ότι ο thoth που εδώ με ειρωνεύεται εκεί συμφωνεί….ε τι άλλο να πω….

Λοιπόν ας το ξεκαθαρίσω κι αυτό,αν και δεν βλέπω πια μπροστά μου.Νυστάζωωωω!
Φίλε stopper.Δεν κατάλαβες.
Για μένα αυτός ο χώρος δεν άλλαξε.
Οι άνθρωποι δεν άλλαξαν.Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη.
Έγιναν κάποια λάθη ναι,πού αλήθεια δεν γίνονται λάθη?
Αυτό δεν με κάνει να γενικεύω και να βγάζω συμπεράσματα βιαστικά.
Κρίνω από το παρελθόν,από το παρών και θα κρίνω και από το μέλλον.
Άρα περίμενε τουλάχιστον αυτό το μέλλον,και μετά αν συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου,ευχαρίστως να βγεις και να το διατυμπανίσεις.
Αν φίλε μου εγώ ήμουν σίγουρη για τις διαπιστώσεις που κάνεις εσύ,τώρα,τέτοια ώρα, δεν θα ήμουν ακόμα εδώ,δεν θα σπαταλούσα άλλο χρόνο.
Θα είχα φύγει χωρίς να εξαγγείλω καμμιά διαπίστωση.
Εσύ δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι αφού μετα΄τις διαπιστώσεις συνεχίζεις να είσαι εδώ.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

stopperΝέο Μέλος
25/02/2004, 03:09:56
Ούτε εγώ λέω οτι άλλαξε ο χώρος...
Τελοσπάντων, για εμένα λάθη επαναλαμβανόμενα δεν είναι λάθη.
Απλά τώρα με αυτό που έγινε μεταξύ των δύο μελών φάνηκε σε μεγέθυνση αυτό που υπαρχεί εδώ και πολύ καιρό... και φαίνεται έμμεσα... μια εκ των υστερων συγγνωμη σε κατι που είναι αδύνατον να μην το δεις μου θυμίζει...πολιτική... , ας είναι...
Αυτό που με κρατάει ακόμα εδώ είναι ότι δεν σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου...και εχείς δίκιο... το μέλλον θα δείξει...

25/02/2004, 04:38:35
quote:

Ειλικρινά, είχα αποφασίσει να μη ξαναγράψω σε αυτό το site, έπειτα απο όλη αυτή τη μεροληπτική συνωμοσία εναντίον μου, αλλά είδα αυτό:
quote:
Admin:
Εάν δεν σταματήσεις να είσαι αγενής, υποτιμητικός και υβριστικός στα μηνύματά σου, προς τα Μέλη των Ομάδων Συζήτησης και τους Συνεργάτες μου, θα απενεργοποιήσω τον Λογαριασμό σου. Μάλλον διάβασες τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Forums πριν πατήσεις το Κουμπί "Συμφωνώ" κατά την εγγραφή σου... Αν συνεχίσεις να τους παραβιάζεις δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή.

Μάλιστα...όταν μιλώ για επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών...είμαι λάθος...
(και έχεις απο πάνω και τη δόλια να προσπαθεί να βγεί και λάδι..."καλέ μου μπάτσε" με στεναχωριέσαι, κανεις δε σου "κλέβει" το ΦΩΣ, πρόλαβες και το έκανες copyright, όπως και τις ευλογίες του Kρίσνα, του Σιντάρτα, του Βούδα και του Κούδα (παλαίμαχος παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.....αυτό το σήριλα πρέπει να το παρακoλουθήσω...θα παίζει και η γνωστή ηθοποιός, πως τη λένε να δεις....α! ναι, ΑΤΜΑ λέγεται...)

Υ.Γ. Δεν έχω καμμία σχέση με το μέλος stopper, χαίρομαι όμως, γιατί επιτέλους κάποια άτομα, αναγνωρίζουν κάποιες κωφεύουσες (ή υποσκάπτουσες αλήθειες).

"ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΩΣ "ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ" ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ...
Ο ΕΝΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ" +
Ο "ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"
ΩΡΑΙΑ....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ...:

quote:

Αχ, ρε stopper. Δεν σταματάς ποτέ. Μάλλον un-stopper είσαι...

Τι λες ρε, μπαγάσα; Σε μπέρδεψα για τα καλά εεε;;;

Σε ποια κατηγορία ανήκει εκείνο το μήνυμά μου. Σάστισες και δεν έβγαλες διάγνωση.

Αυτό είναι το θέμα. Εγώ μπορώ να σε μπερδέψω και να βγω από τα "μέτρα" σου. Εσύ όμως συνεχίζεις να είσαι φοβερά προβλέψιμος.

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

"ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ :ΦΩΣ"(ΑΤΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΜΙΝ- ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ...")

..listen to the rythm of the universe...

Edited by - ΑΤΜΑ on 25/02/2004 04:41:27

25/02/2004, 08:00:53
quote:
Απλά τώρα με αυτό που έγινε μεταξύ των δύο μελών φάνηκε σε μεγέθυνση αυτό που υπαρχεί εδώ και πολύ καιρό... και φαίνεται έμμεσα...

Stopper, το ποιος είσαι, δεν με αφορά ούτε με ενδιαφέρει καθόλου. Μπορείς να είσαι νέο μέλος - όπως λες, μπορείς να είσαι μέλος με διπλή ταυτότητα όπως κάποιοι υποθέτουν.

Αυτό το οποίο όμως είναι προφανέστατο, είναι πως ο μοναδικός λόγος για τον οποίο μπήκες στα forums, είναι για να ξεκινήσεις ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού και καταστροφολογίας του στυλ "εγώ για καλό το λέω, το έβλεπα ότι θα γινότανε, κ.λ.π., κ.λ.π.).

Το κακό είναι, ότι το παίζεις τόσο χάλια (ξέρεις, σαν κάτι ταινίες με ηθοποιούς "ταλαντούχους", που σε κάθε σκηνή περιμένεις να δεις να εμφανίζεται από δίπλα και ο σκηνοθέτης), που καταντάει βαρετό!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

zezmpergΜέλος
25/02/2004, 08:34:17
Σας χαιρετώ.
quote:

Ούτε εγώ λέω οτι άλλαξε ο χώρος...
Τελοσπάντων, για εμένα λάθη επαναλαμβανόμενα δεν είναι λάθη.
Απλά τώρα με αυτό που έγινε μεταξύ των δύο μελών φάνηκε σε μεγέθυνση αυτό που υπαρχεί εδώ και πολύ καιρό... και φαίνεται έμμεσα... μια εκ των υστερων συγγνωμη σε κατι που είναι αδύνατον να μην το δεις μου θυμίζει...πολιτική... , ας είναι...
Αυτό που με κρατάει ακόμα εδώ είναι ότι δεν σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου...και εχείς δίκιο... το μέλλον θα δείξει...

Φίλε Stopper ή πόσοι άλλοι φίλοι, υπάρχετε πίσω από τούτο το όνομα και που σε άλλα topic χρησιμοποιείτε δίαφορα άλλα ονόματα και έχετε ενδυθεί τη μάσκα του καλού, για εμάς, τα νέα και δήθεν απροστάτευτα μέλη που οι συντονιστές και οι δημιουργοί του esoterica πάνε για πνευματικό "θάνατο"...
Μόνο που δεν ξεκαθαρίσατε, καλοί μου φίλοι, από τι θα πρέπει να μας προφυλάξετε και τι κακό θα μας κάνει το esoterica.gr....
Τελικά φαίνεται πως το esoterica.gr, σε/σας πονά, σε/σας πονά γιατί σε/σας απόβαλε από δικά σου/σας, πιστεύω, και μόνο λάθη.
Καταλάβετε επιτέλους, ότι μια-δυο ημέρες θα είναι το πανηγύρι της αναμπουμπούλας που θα καταφέρετε και μετά όλοι μας πιο ανδρειωμένοι, (όσοι τελικά δεν βλέπουμε σκιές πνευματικού θανάτου και δράκους στο site ετούτο), θα προχωρήσουμε όπως πάντα στην οδό της αληθινής αναζήτησης.
Ακόμα εάν κάποιος ασχοληθεί να διαβάσει τις 6 διαπιστώσεις-γενικεύσεις, για το esoterica που έγραψες ή γράψατε, θα καταλάβει αμέσως πως είσαι, είστε, από εκείνη την ράτσα ανθρώπων που όλοι οι λογικοί άνθρωποι δεν θα θέλανε για φίλους.
Γιατί απ'τα μηνύματά σας βγαίνει το συμπέρασμα πως είσται:
1.) Εγωιστές.
2.) Ελαφρόμυαλοι.
3.) Ανώριμοι.
Εάν πράγματι έχετε εντοπίσει, με την χρόνια ύπαρξή σας εδώ μέσα, κάτι το μεμπτό, γιατί φίλοι μου δεν μας το λέτε ευθέως;
Τι "μεσοβέζικα" είναι ετούτα, που δήθεν για -προσωπικό όφελος- και κάπου βάζεις, βάζετε και την Μπλαβάτσυ.....Δηλαδή, μόνο εραστές του (Χ) εσωτερικού συστήματος επιτρέπουν εδώ;
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν λίγο.
Σας χαιρετώ.

25/02/2004, 09:08:50
Eγώ πάλι ενώ έχω καταλάβει ότι ο αγαπητός stopper (oύτε αστειάκι δε σηκώνεις αλλά εμάς τολμάς να μας αποκαλείς ανώριμους επειδή συμμετέχουμε εδώ...)έχει σοβαρούς λόγους για να μην συμμετέχει ενεργά στο φόρουμ .... δε μπορώ να καταλάβω γιατί η αγαπητή Zadok το κάνει αφού πιστεύει τα ίδια ακριβώς πράγματα...

"Τάδε έφη Avallon"
25/02/2004, 13:50:44
quote:
δε μπορώ να καταλάβω γιατί η αγαπητή Zadok το κάνει αφού πιστεύει τα ίδια ακριβώς πράγματα...

...και αφήστε τους άλλους ν' αναρωτιούνται!!! (έλεγε μία παλιά διαφήμιση)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)