ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κάρμα απο μια πιo βαθιά όψη. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Το κάρμα απο μια πιo βαθιά όψη. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

strangerz239 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/05/2010, 15:17:15
Φίλε strangerz2 ζεις μέσα σε κλισέ..πρώτα ζούσες σε αυτά που οι άλλοι χωρίς την θέληση σου σου βάλανε και τώρα ζεις με την θέληση σου σε αλλα κλισέ τα οποία διάλεξες. Από όλα αυτά που έχω πει το μόνο που είδε αυτός ο δύστυχος νους που είναι παραφορτωμένος σαν γαϊδούρι..είναι ότι το ΑΝΟΥ.. είναι από το ανουνακις..και ότι αρχίζει από ανου, θα σε παραπέμπει σε αυτό.. Το Ανου.. δεν είναι όλο το όνομα.

quote:
Αυτά τα συστήματα διδάσκουν τον αντιχριστικό τρόπο ανάβασης που τελικά καταλήγει στον ολικό θάνατο,σε μια μαύρη τρύπα(το αντίθετο του ήλιου,δέν δίνει αλλά ρουφάει ενέργεια).Όλα αυτά τα συστήματα εσωτερισμού σε πνίγουν με την αγάπη τους για να σε κερδίσουν.

Για ποια αγάπη λες; Μου φαίνεται πως δεν έχεις καμία επίγνωση του τι λέμε.
Για να υπάρχει ανάβαση όπως το ονομάζεις χρειάζεται η κατάλληλη ενεργεια και αυτή είναι της συνείδησης..της επίγνωσης..που είναι μια ενεργεια του ΤΩΡΑ, Τις ΣΤΙΓΜΗΣ.

Για αυτό σου λεω..Δεν έχεις τίποτα που να είναι δικό σου. Δεν ξέρεις τι είσαι περά από αυτά που νομίζεις ότι είσαι.. Δεν έχεις επίγνωση της παρουσίας σου.. Άλλο αυτό που ΕΙΣΑΙ και άλλο αυτό που νομίζεις ότι είσαι. Ζεις μέσα στις εντυπώσεις για το τι είσαι και για το τι ΕΙΝΑΙ ο κόσμος.

Όταν σαν ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ως ΕΠΙΓΝΩΣΗ Της ΙΔΙΑΣ Της ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ…ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ;..ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ..ΑΠΩΝ. Ο δρόμος ξεκίνα από το ΤΩΡΑ.. δεν έχεις να πας πουθενά.

Ο ολικός θάνατος είναι να τρως ιδέες και ιδέες και να φορτώνεις αυτόν τον γάιδαρο με πληροφορίες χωρίς πότε να ΖΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

Αυτά που σου λέω τα βλέπεις έκπτωτα… Ξέρεις.. αυτός που κατεβαίνει τα βλέπει ανάποδα, νομίζει ότι οι άλλοι κατεβαίνουν.

Αυτό που σου λέω είναι… πέτα όλες τις δανεισμένες γνώσεις..τα πάντα… Άσε το νου να κινείται αλλα μην συμμετέχεις σε αυτό..απλά παρακολούθα… ο νους κινείτε σε πολλά επίπεδα …παρατήρησε..και άρχισε να νιώθεις την παρουσία του παρατηρητή μέσα από την αποτάυτιση αυτών που κοιτάς.

Αυτά που κοιτάς δεν είσαι εσύ..όταν ο νους ηρεμήσει ολοκληρωτικά επειδή δεν θα παίρνει άλλη ενεργεια από το κλέψιμο της συνειδησιακής προσοχής..τότε η συνείδηση αυθόρμητα εμμένει σε αυτό που ΕΙΝΑΙ …αποκτά ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Στο είπα με πολύ λίγα λόγια.. Αν δεν έχεις αυτό φίλε τότε να είσαι σίγουρος ότι πας λάθος. Ότι σε απομακρύνει από το να βρεις αυτό που ΕΙΣΑΙ..είναι μαύρο… έκπτωτο. Η αληθινή διδασκαλία σε οδηγεί στην ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.. από εκεί ξεκινά ουσιαστικά το μυστήριο..!!
Αν δεν έχεις αυτό,.. τότε δεν έχεις τίποτα..Μηχανικά δεν ενεργοποιείτε τίποτα. Ξανάδες αυτό..

«...υπάρχουν διάφορες μορφές ενεργείας μέσα σε εμάς τους ίδιους.
Πρώτη: μηχανική ενέργεια. Δεύτερη: ζωτική ενέργεια. Τρίτη: ψυχική ενέργεια. Τέταρτη: νοητική ενέργεια. Πέμπτη: βουλητική ενέργεια. Έκτη: συνειδησιακή ενέργεια. Έβδομη: ενέργεια του αγνού πνεύματος.

Οσο και αν πολλαπλασιάζαμε την καθαρά μηχανική ενέργεια δεν θα πετυχαίναμε ποτέ την αφύπνιση της Συνείδησης.
Όσο και αν αυξάναμε τις ζωτικές ενέργειες μέσα στον εαυτό μας δεν θα αφυπνίζαμε ποτέ την Συνείδηση.

Πολλές ψυχολογικές διαδικασίες πραγματώνονται μέσα μας χωρίς να παρεμβαίνει καθόλου η Συνείδηση.

Όσο και μεγάλη να είναι η πειθαρχία του νου, η νοητική ενέργεια δεν θα πετύχει ποτέ να ξυπνήσει τις διάφορες λειτουργίες της Συνείδησης.
Η δύναμη της θέλησης όσο και αν πολλαπλασιαστεί μέχρι το άπειρο δεν πετυχαίνει την αφύπνιση της Συνείδησης.

Όλες αυτές οι μορφές ενεργείας κλιμακώνονται σε διάφορα επίπεδα και διαστάσεις που δεν έχουν τίποτε να κάνουν με την Συνείδηση.
Η Συνείδηση μπορεί να αφυπνιστεί μόνο με συνειδητές εργασίες και σωστές προσπάθειες.

Το μικρό ποσοστό της Συνείδησης που έχει η ανθρωπότητα, αντί να αυξάνει, συνηθίζεται να σπαταλιέται άχρηστα στη ζωή.
Είναι σαφές ότι όταν ταυτιζόμαστε με όλα τα συμβάντα της ύπαρξής μας καταξοδεύουμε άχρηστα την ενέργεια της Συνείδησης.»

Για να υπάρχει ανάβαση όπως το ονομάζεις χρειάζεται η κατάλληλη ενεργεια και αυτή είναι της συνείδησης..της επίγνωσης..που είναι μια ενεργεια του ΤΩΡΑ, Τις ΣΤΙΓΜΗΣ.

Που είναι φίλε μου η έκπτωτη διδασκαλία..το να βρεις αυτό που είσαι περά από όλα αυτά που νομίζεις ότι είσαι; Για σκέψου… Για αυτό σε ρωτώ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ;..ΑΜΕΣΑ..ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ; Για αυτό σου λέω ότι είναι ανούσια αυτά που λες..υπερασπίζεσαι πράγματα που δεν ξέρεις..υποθέτεις όπως χιλιάδες άλλοι πιστοί που φτάνουν να σκοτωθούν για αυτά που δεν ξέρουν..αλλα πιστεύουν!!
Υ.Γ. στο πρώτο πράγμα που θα κολλήσει το μηχανικό εγώ σου και θα νιώσεις αναστάτωση είναι αυτό που είπα ότι ζεις σε κλισέ… ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

strangerz2Μέλος
31/05/2010, 18:12:08
quote:
Φίλε strangerz2 ζεις μέσα σε κλισέ..πρώτα ζούσες σε αυτά που οι άλλοι χωρίς την θέληση σου σου βάλανε και τώρα ζεις με την θέληση σου σε αλλα κλισέ τα οποία διάλεξες. Από όλα αυτά που έχω πει το μόνο που είδε αυτός ο δύστυχος νους που είναι παραφορτωμένος σαν γαϊδούρι..είναι ότι το ΑΝΟΥ.. είναι από το ανουνακις..και ότι αρχίζει από ανου, θα σε παραπέμπει σε αυτό.. Το Ανου.. δεν είναι όλο το όνομα.

Αν έχεις διαβάσει έστω και λίγο ακόμα και την βίβλο,θα καταλάβενες.Δέν μπορεί να περάσει απαρατήρητο κατι τέτοιο.Μια ονομασία που κάνει μπάμ και σε κάνει να υποψιάζεσαι οτι κάτι βρομάει εδω.Φυσικά δέν είναι το μόνο.

quote:
Αυτά που σου λέω τα βλέπεις έκπτωτα… Ξέρεις.. αυτός που κατεβαίνει τα βλέπει ανάποδα, νομίζει ότι οι άλλοι κατεβαίνουν.

Αυτός που κατεβαίνει βλέπει τους άλλους να ανεβαίνουν,ακόμα και αυτούς που δέν κινούνται καθόλου.

quote:
Για ποια αγάπη λες; Μου φαίνεται πως δεν έχεις καμία επίγνωση του τι λέμε.

Ξέρεις όμως οτι δέν είναι μόνο αυτό που χρειάζεται,ένας θεός ξέρει τί πράγματα κάνετε μέσα στην σχολή σας.

quote:
Που είναι φίλε μου η έκπτωτη διδασκαλία..το να βρεις αυτό που είσαι περά από όλα αυτά που νομίζεις ότι είσαι;

Είναι στο ΠΩΣ να βρείς αυτό που είσαι.Είναι οι λάθος πληροφορίες που σε φέρνουν χωρίς να το ξέρεις σε λάθος θέση.

quote:
Για αυτό σε ρωτώ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ;..ΑΜΕΣΑ..ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ;

Είναι καί απο μένα αυτά που λέω.Δέν θα μπορούσα να είμαι ποτέ τυφλός υπερασπιστής,όπως οι θρήσκοι.Και ξέρεις,αυτά που υπερασπίζω δέν βασίζονται στην πίστη μόνο ,αλλά κυρίως στην γνώση,στον εσωτερικό μηχανισμό λειτουργίας του σύμπαντος.Τα πράγματα που μελετάω και κατανοώ,μπορώ μετά να τα εξακριβώσω εγώ ο ίδιος,να τα χειριστώ.Πίστεψέ με δέν με ξέρεις καθόλου,βγάζεις λάθος συμπεράσματα,νομίζεις οτι στηρίζομαι μόνο στο διανοητικό επίπεδο.Και το γεγονός οτι δέν με καταλαβαίνεις,(το ξέρω καλά αυτό) με κάνει να βγάζω διάφορα συμπεράσματα,όπως για παράδειγμα οτι είσαι δογματικός.

quote:
Υ.Γ. στο πρώτο πράγμα που θα κολλήσει το μηχανικό εγώ σου και θα νιώσεις αναστάτωση είναι αυτό που είπα ότι ζεις σε κλισέ… ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..

Ναι,ένιωσα μια αναστάτωση,αλλά γρήγορα επανέφερα την ισσοροποία μέσα μου,απλά με το να θυμηθώ τί είναι σωστό και τί λάθος.Μπορώ να ελέγξω τον ενστικτώδη εαυτό μου εύκολα.Δέν ταυτίζομαι με τα αρνητικά συναισθήματα,και άν αυτό γίνει αυθόρμητα μπορώ να το χειριστώ.

http://www.imd.gr/html/gr/section02/socialmatters/worship/01/08.htm

Εδω πέρα κάποιος μας αφηγείται απο πρώτο χέρι μερικά πράγματα.

Edited by - strangerz2 on 31/05/2010 18:15:16

Edited by - strangerz2 on 31/05/2010 18:24:23

strangerz2Μέλος
31/05/2010, 18:19:47
Εγώ μπορώ να παρατηρήσω το πώς εκδηλώνονται τα εγώ μου,εσυ μπορείς να παρατηρήσεις την περιστροφή του μερκαμπά,μπορείς να το νιώσεις.Μπορείς να νιώσεις τα άλλα κέντρα(τα βαθύτερα) εκτός απο τα τσάκρα σου.Τα τσάκρα σου πώς περιστρέφονται?Αλήθεια,μπορείς?Απάντησε άμεσα και όχι με υπεκφυγές,αν μπορείς σε παρακαλώ.Διαφορετικά δέν σέβεσαι ούτε εμένα αλλά ούτε και τον εαυτό σου.

Edited by - strangerz2 on 31/05/2010 18:21:50

strangerz2Μέλος
31/05/2010, 18:28:02
Είναι ο θεμελιωτής τής Γνωστικής Κίνησης, σ' όλον τον κόσμο. έχει πραγματώσει να έργο χωρίς όρια και σαν υπεράνθρωπος έχει πει: «ο υπεράνθρωπος είναι ο κεραυνός και ο λόγος του η βροντή πού διαλύει τις δυνάμεις του καλού και του κακού». (Παρουσίασις τού συγγραφέα του βιβλίου «επαναστατική ψυχολογία» του «Κέντρου Γνωστικής Ανθρωπολογίας» Αθήνα 1 989). Ο συγγραφέας υπόσχεται την αυτοπραγμάτωση και λύτρωση.

Η περίπτωση όμως ενός ηγετικού στελέχους τής οργάνωσης στην Ελλάδα μας αποδεικνύει ότι οι τεχνικές αυτές αλλού μπορούν να οδηγήσουν. Την μαρτυρία του την έγραψε ή εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» της 1 0 Νοεμ. 1 991 στη σελ. 17. Ο Γ.Μ. εξομολογείται: «Εκείνο τον καιρό, ένας εκπρόσωπος τής οργάνωσης του Σάμοελ, ο Ισπανός Ρομπέρτο Ερέρα, ήρθε ατή χώρα μας με σκοπό να δώσει διαλέξεις και να ιδρύσει παράρτημα. Εγώ και έξι ακόμη άτομα, εντυπωσιαστήκαμε απ' τα λόγια του και προσφερθήκαμε να γίνουμε το πρώτα στελέχη και oί οργανωτές τής ελληνικής κίνησης. Κατόπιν, το 1981 , πήγα στή Θεσσαλονίκη, συγκέντρωσα οπαδούς και ίδρυσε έχει νέο παράρτημα. Ταυτόχρονα, μετέφραζα στο ελληνικά, τα βιβλία του «δασκάλου» Σάμαελ. Η οργάνωσή μας ήταν αποκρυφιστική. Προσπαθούσε να εισάγει τον άνθρωπο στη μαγεία, με μεθόδους ανατολίτικης προέλευσης: Διαλογισμούς, αστρικά ταξίδια, ασκήσεις τηλεπάθειας, αφύπνιση εσωτερικών δυνάμεων κ.α. Δίναμε, μάλιστα και διπλώματα γιά όλα αυτά. Μια απ' τις πιο βασικές τελετές του χώρου, ήταν και είναι ή σεξουαλική αλχημεία. Δηλαδή, ή σεξουαλική ένωση μελών, με σκοπό την εσωτερική τους αυτοπραγμάτωση...

Εκείνο τον καιρό, όπως σας είπα, ήμουν ο πρώτος οργανωτής στην Ελλάδα και ο «αρχηγός»�την οργάνωση τής Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, άρχισα σιγά σιγά, να βλέπω ότι ακόμη και ο ίδιος ο Ερέρα, άλλα δίδασκε και άλλα έπραττε. Λόγου χάρη, είχαμε ως οπαδό ένα παιδί, νοητικά υποβαθμισμένα. Το πιέζαμε αφόρητα στο σεμινάριο μας. Κάποια μέρα, θέλησε να κάνει δεσμό με μια άλλη οπαδό. Ο Ερέρα δεν του επέτρεψε και το παιδί ξέσπασε. Έβαλε τις φωνές ότι τον πιέζαμε και του ελέγχαμε τη ζωή. Τότε, ο Ερέρα διέταξε να τον δέσουν, για να μην μαθευτεί η υπόθεση παραέξω. Επίσης, στην οργάνωση διδασκόμασταν αποσπασματικά σημεία του Ευαγγελίου και τής «Αποκάλυψης», όσα «βόλευαν» τη θεωρία μας. Κάποια στιγμή πού από μόνος μου διάβασα περισσότερα, είδα το σημείο για τους «ψευδοπροφήτες» κι ένιωσα ότι αυτοί ακριβώς, ήμασταν εμείς... Τα παράτησα κι' έφυγα... Σήμερα, το «Π.Κ.Γ.Σ.», εμφανίζεται ως μορφωτικός σύλλογος, οργανώνει σεμινάρια και στέλνει προσκλήσεις σε παιδιά του σχολείου και έχει «υψηλές» διασυνδέσεις...».

glinaaeaΜέλος
31/05/2010, 21:40:05
Φίλοι μου γειά σας

Φίλε υπηρέτη,πόσα χρόνια είσαι μέσα σε αυτό? Πόσα χρόνια διαλογίζεσαι? Απάντησε μου,αν θέλεις γιατί έχει ενδιαφέρον για μένα.

Αρκετά χρόνια..
quote:

Εγώ πάντως έχω 2,5 χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι σε πρακτικό επίπεδο.Μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια είχα αρκετές εμπειρίες αλλά δέν τις θεωρώ σημαντικές.
Οταν εσύ βγαίνει στο αστρικό,μήν είσαι και τόσο σίγουρος οτι είσαι στο αληθινό αστρικό επίπεδο.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Αγαπητέ φίλε επειδή δεν τρέφω αυταπάτες αλλα ούτε και ελπίδες για το τι είναι έτσι ή αλλιώς..περιμένω να μου απαντήσεις στα αρχικά ερωτήματα που σου έθεσα.

Φιλικότατα.

01/06/2010, 00:07:58
Αγαπητοί φίλοι..χάνεται την ΟΥΣΙΑ και εκφράζεται πληγωμένα ΕΓΩ που αμύνονται και επιτίθενται..είναι τραγικό να βλέπει κανείς τους ανθρώπους να κοιμούνται τόσο οικτρά.

Πετάξτε τις σχολές..τα βιβλία.. τους δάσκαλους..τα δόγματα..τις ιδέες..τις πεποιθήσεις ..και δείτε για μια φορά στα αλήθεια ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. Αυτά που γράφεται και ο τρόπος που το κάνετε δεν προέρχεται από αυτό που ΕΙΣΤΕ αλλα από αυτό που νομίζετε ότι είστε.

Προέρχονται από την ταύτιση που έχετε με μια προσωπικότητα και από την ταύτιση που έχετε με κάποιο εγώ. Αυτά τα εγώ..αυτή η λεγεώνα απευθύνεται σε εμένα..αυτή με ρωτά και θέλει απαντήσεις. Πως να πετάξετε από επάνω σας αυτό που νομίζετε ότι είστε …αυτή η αυταπάτη το ότι είστε κάτι σας δίνει ασφάλεια..νομίζετε ότι κάτι έχετε..όμως μια μέρα όλα αυτά θα χαθούν όπως η στάχτη στον αέρα.

Φίλε glinaaea τι σημασία έχει για εσένα το πόσα χρόνια ακριβώς διαλογίζομαι ..θα βγάλεις συμπεράσματα από αυτό; Ο διαλογισμός είναι ένα άνθισμα στο τώρα μπορεί κάποιος να προσπαθεί χρόνια και να μην μπορεί να το έχει και κάποιος άλλος να το επιτύχει σε μια στιγμή. Ο διαλογισμός δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να ξέρει για το τι είναι. Ο διαλογισμός είναι κάτι που έρχεται όταν όλα αυτά που δεν είσαι έχουν αφομοιωθεί μέσα σε αυτό που ΕΙΣΑΙ.

Φίλε strangerz2 έχω πει και στον Αλέξ ότι η φαντασία σου μπορεί να φτιάξει χιλιάδες πράγματα και σου απαντώ ότι μπορώ να αισθανθώ ότι θέλω..αν θέλω δεξιόστροφα το έχω..αν θέλω αριστερόστροφα το έχω και αυτό.. αν θέλω κάτι άλλο το έχω και αυτό και λοιπων φίλε strangerz2 ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ;

Η ΦΥΣΗ ξέρει να λειτουργεί με το τρόπο της..πάντα αυτό έκανε..αν εσύ είσαι συνειδητός, αν εσύ έχεις επίγνωση..τότε αυτή η ενεργεια θα δώσει και την σωστή περιστροφή σε ότι χρειάζεται να περιστραφεί.

Σε όλα τα πράγματα..σε όλες τις θρησκείες σε όλα τα φωτισμένα όντα υπάρχουν τα άτομα που είναι εναντίων τους, πάντα θα υπάρχουν τέτοια άτομα.. κάποιοι κατηγορούν τον Χριστό δίδαξε αυτά που δίδαξε και μετά κάποιος στο όνομα του Χριστού σκότωσε..και τώρα έχουμε το τεκμήριο ότι ο Χριστός ήταν λάθος..

Αυτά τα πράγματα αγαπητέ φίλε strangerz2 δεν είναι ¨σοβαρά¨..ο θυμός σου έφερε μισός και το μισός σε οδηγεί στο να βρεις τρόπους στο να εκμηδενίσεις αυτόν που στο προκάλεσε..και ξέρεις..αυτό το εγώ το έχω αντιμετωπίσει και άλλη φορά μέσα στο εσωτέρικα από αλλα άτομα που έκφράζαν το ίδιο μηχανικό εγώ. Κάνεις ακριβώς τα ιδία πράγματα..σαν να ακολουθείς μια χορογραφία..τα ιδία βήματα..Είσαι απών..απών.

Είσαι μηχανικός δεν μπορείς να κανείς τίποτα δικό σου, ακόμα και οι πράξεις σου, τα λόγια σου οι σκέψεις σου..όλα είναι μηχανικά..πας σαν το τρένο πάνω στις ράγες. Βρες αυτό που ΕΙΣΑΙ κατανοώντας μέσα από την παρατήρηση όλα αυτά που δεν είσαι.

Περιμένω να δω αν θα αλλάξει κάτι σε εσένα. Αν θα σπάσεις καμία μηχανικότητα, καμία υπότροπη. Η μηχανικότητα σε δένει καρμικά..ίσως και να με έχεις ξανασυναντήσει και τώρα παίζεις ξανά αυτή την ταινία μηχανικά, χωρίς καμία επίγνωση, χωρίς καμία συνείδηση.

Υ.Γ. Θα σας πω και ένα άλλο χαρακτηριστικό που πάλι είναι μηχανικό και βέβαια έχει ξανά γίνει. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι εναντίων πχ ο Α και ο Β αλλά αυτές οι λεγεώνες των εγώ του Α και του Β ενώνονται εναντίων του Γ επειδή τρέφουν την ιδία ανάγκη. Παρατηρήστε και θα το δείτε και εδώ αλλα και σε άλλες συζητήσεις με διαφορετικά πρόσωπα και ονόματα..αλλα με την ιδία μηχανικότητα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

01/06/2010, 00:24:58
Σου έβαλα Υ.Γ φιλε strangerz2 για το τι θα σε πειράξει ξέροντας ότι θα επιτεθείς και παρόλο που λες ναι με πείραξε αλλα κοντρολάρω το ενστικτώδη μου εαυτό..προχώρησες στην επίθεση του πληγωμένου εαυτού που νομίζεις ότι ελέγχεις.

quote:
Ναι,ένιωσα μια αναστάτωση,αλλά γρήγορα επανέφερα την ισσοροποία μέσα μου,απλά με το να θυμηθώ τί είναι σωστό και τί λάθος.Μπορώ να ελέγξω τον ενστικτώδη εαυτό μου εύκολα.Δέν ταυτίζομαι με τα αρνητικά συναισθήματα,και άν αυτό γίνει αυθόρμητα μπορώ να το χειριστώ.

Κοίτα.. μιλάς για αποτάυτιση και κοντρόλ εαυτού και κοίτα τι κάνεις. Στα είπα και πριν..δες το!

Υ.Γ.Περίμενε να ανακαλύψουν τις κευλοντιες επιστήμες αυτοί..να δεις τι θα γράψουν…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 01/06/2010 00:36:58

glinaaeaΜέλος
01/06/2010, 07:52:18

Φίλοι μου καλή σας ημέρα
Συνδύκτιε Υπηρέτη, εφ όσον δεν δίνεις την απάντηση που περιμένουμε, μην περιμένεις και από μένα άλλη απάντηση. Ακόμα και αν σου απαντήσω, πάλι θα κοιτάξεις να διαστρεβλώσεις την απάντηση μου όπως έχεις κάνει σε όλες που έχω δώσει και σε όλα που έχω πει μέχρι τώρα. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα μέχρι τώρα απ όλα αυτά.
Δεν έχεις δεχθεί τίποτα απ το 303 μύνημά μου, δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ το 59 μήνυμα του strangerz2 που σου δίνει ένα παράδειγμα για το τι κάνουν και το πώς δουλεύουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ και ότι όλα εργάζονται για το συμφέρον των επιτηδίων και ότι για να το καταφέρουν αυτό γεμίζουν τον κάθε έναν με μπαρούφες και δήθεν αληθινές γνώσεις για να κουρντίσουν τον κάθε μαθητή και που στο τέλος δεν οδηγούν κανέναν στο τέλος.
Αυτά μάλλον δεν ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
Είσαι και εσύ σε ένα τέτοιο σύστημα, αλλά παραμένεις κολλημένος σ αυτό αποκλείοντας οτιδήποτε άλλο έξω από αυτό.

Ποιος λοιπόν φέρεται εγωιστικά???????????????

Κατηγορείς του άλλους για εγωιστές αλλά δεν είσαι σε θέση ΕΣΥ να ελέγξεις τον εαυτόν σου.
Δεν ανήκω σε κανένα σύστημα, και όλα τα χρόνια που εργάζομαι (και σίγουρα εσύ δεν μπορείς να τα φτάσεις) είμαι συνεχώς ΕΞΩ από αυτά. Αλλά φαντάζομαι ότι ούτε ΚΑΙ ΑΥΤΟ σου λέει τίποτα.
Μην ισχυρίζεσαι λοιπόν ότι ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ και ότι ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΩΣΤΑ, γιατί αν προχωρούσες σωστά θα τα είχες ανακαλύψει αυτά μόνος σου και θα είχες φύγει από εκεί που είσαι.
Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να σου ξανααπαντήσω, και εφόσον πιστεύεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο, καλόν δρόμο φίλε μου.

Φιλικότατα.

01/06/2010, 08:13:28
Βλέπω μόνο εγώ ,εγώ και εγώ. Ουσία απών, απών απών.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

strangerz2Μέλος
01/06/2010, 10:45:35
quote:
Σου έβαλα Υ.Γ φιλε strangerz2 για το τι θα σε πειράξει ξέροντας ότι θα επιτεθείς και παρόλο που λες ναι με πείραξε αλλα κοντρολάρω το ενστικτώδη μου εαυτό..προχώρησες στην επίθεση του πληγωμένου εαυτού που νομίζεις ότι ελέγχεις.

quote:Ναι,ένιωσα μια αναστάτωση,αλλά γρήγορα επανέφερα την ισσοροποία μέσα μου,απλά με το να θυμηθώ τί είναι σωστό και τί λάθος.Μπορώ να ελέγξω τον ενστικτώδη εαυτό μου εύκολα.Δέν ταυτίζομαι με τα αρνητικά συναισθήματα,και άν αυτό γίνει αυθόρμητα μπορώ να το χειριστώ.

Κοίτα.. μιλάς για αποτάυτιση και κοντρόλ εαυτού και κοίτα τι κάνεις. Στα είπα και πριν..δες το!

Φίλε υπηρέτη,βλέπεις παντού τα "εγώ". Οταν έγραψα το συγκεκριμένο λινκ,δέν είχα σκοπό την επίθεση,αλλά να σου δείξω ένα στοιχείο για την γνωστική κίνηση,που σίγουρα κάτι δείχνει και δέν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Απλά υπερασπίζω την θέση μου.Αν εσύ το βλέπεις αυτό ώς επίθεση,ειλικρινά λυπάμαι,δέν μπορώ να κάνω τίποτα,δέν μπορώ να σου αποδείξω οτι δέν είμαι ελέφαντας.Πολύ πρίν απο την διαφωνία μας,είχα εκφράσει την αντίθεση μου με την γνωστική κίνηση,αυτό δέν σου λέει κάτι?

quote:
Βλέπω μόνο εγώ ,εγώ και εγώ. Ουσία απών, απών απών.

Απο την δική μου οπτική,βλέπω τα "εγώ" σε εσένα,και απο "ουσία" τίποτα.Μου θυμίζεις κάποιον ο οποίος μιλάει για την αξία της σιωπής και οτι η σιωπή είναι χρυσός,αλλά ο ίδιος δέν έχει σταματήσει να μιλάει για αυτήν.Αυτοαναιρείται δηλαδή.

Edited by - strangerz2 on 01/06/2010 10:47:24

MAX - X5Μέλος
07/05/2004, 16:34:40
Καλησπέρα σε όλες-ους….

Είμαι επισκέπτης του site εδώ και αρκετό καιρό, έχω διαβάσει με προσοχή αρκετά θέματα με απόψεις των παιδιών , και αποφάσισα να ανοίξω και εγώ αυτό το θέμα για να καταθέσω τις σκέψεις μου…και ίσως κάποια άλλη προοπτική για όλα αυτά που συζητάμε εδώ μέσα.
Πριν πω οτιδήποτε απλά να διευκρινίσω ότι είμαι και εγώ «ερευνητής» του παράξενου,(Και το βάζω σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγηθώ)
Στο θέμα μας τώρα…Τι κοινό μπορεί να έχουν τα «καταφύγια διαστημόπλοια» τα ποτηράκια που «κουνιούνται» μόνα τους? Οι θεάσεις UFO με τα πλάσματα που τρέχουν μέσα στης σπηλιές κάτω από την Αθηνά? Λοιπόν υπάρχει ένα μεγάλο κοινό…Η ανθρώπινη ανασφάλεια, και ο φόβος για το τι μας περιμένει αύριο…
Και τι θέλω να πω: Μήπως το παρακάνουμε κάπου ? Μήπως βλέπουμε παντού φαντάσματα και περίεργα φωτάκια σε ένα σκοτεινό κόσμο που δημιουργούμε οι ίδιοι γιατί φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο τη πραγματικότητα? Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ούτε να αφορίσω τα πάντα μέσα από ένα σκληρό σκεπτικισμό,απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι τυχαίο το γεγονός ότι όσο περνούν τα χρόνια ,και υποτίθεται ότι προοδεύουμε και πολιτισμικά και κυρίως πνευματικά αντί να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και όρεξη για δημιουργία, τρέχουμε στις «μάγισσες και στις χαρτορίχτρες» Όπως λέει και το τραγούδι…
Περιμένω τις απόψεις σας...

GhostΜέλος
22/05/2004, 02:02:44
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΟΥΝ "ΔΙΑΦΟΡΑ"... ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ... ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ "ΣΑΛΤΣΕΣ"... ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ... ΥΠΟΜΟΝΗ...!

Ant-miΜέλος
22/05/2004, 05:42:07
Φίλε ΜΑΧ, το να απορρίπτεις το παραφυσικό επειδή προοδεύεις τεχνολογικά και πολιτισμικά είναι μάλλον οξύμωρο... Αφού ο άνθρωπος γίνεται πιο ανοιχτόμυαλος και ρηξικέλευθος όσο περνάει ο καιρός, καλό θα ήταν να έπαιρνε πιο ζεστά το θέμα, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

CYBERMASTERΜέλος
22/05/2004, 15:55:58
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΤΗΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!
ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΨΕΜΜΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΓΥΑΛΙΝΟ" ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

MAX - X5Μέλος
26/05/2004, 11:20:33
Παιδία καλημέρα…Συμφωνώ ως ένα σημείο με όλους σας, όμως μια διευκρίνηση, όταν λέω ότι είναι απογοητευτικό ενώ υποτίθεται ότι προοδεύουμε σαν είδος να τρέχουμε στις χαρτορίχτρες, και να κάνουμε τελετές προσπαθώντας απλά να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και ουσιαστικά να καλύψουμε τα δικά μας κενά, όπως και να το κανείς εμένα μου φέρνει στο μυαλό μεσαιωνικές πρακτικές, και αντιλήψεις. Προφανώς η πνευματική αναζήτηση, και το ανοιχτό μυαλό είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουμε όλοι, οι ακραίες καταστάσεις και η άμεση αποδοχή οποιασδήποτε θεωρίας είναι αυτά που με τρομάζουν και με βρίσκουν αντίθετο.

Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας...

CYBERMASTERΜέλος
27/05/2004, 01:46:30
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΧ-Χ5 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΟΙΑ ΗΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

MAX - X5Μέλος
27/05/2004, 11:52:42
quote:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΧ-Χ5 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΟΙΑ ΗΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Το γνωρίζω φίλε μου, άλλωστε όπως είπα παραπάνω και εγώ είμαι λάτρης του ανεξήγητου, απλά μου αρέσει όταν ακούω για παράδειγμα ένα παράξενο περιστατικό να ξεκινάω ανάποδα…Δηλαδή να προσπαθώ να το σκεφτώ πρώτα σαν «απατή», και μετά ερευνώντας με χαρά να ανακαλύπτω ότι μάλλον είναι αληθινή ιστορία…(Αν και να σου πω την αλήθεια, σπάνια έχει συμβεί αυτό…)Anyway θεωρώ ότι σίγουρα ο φυσικός μας κόσμος δεν είναι μόνο αυτός, σίγουρα υπάρχει κάτι «εκεί έξω» (Για να δανειστώ και τα λόγια της γνωστής σειράς)Απλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανο με όλο αυτό τον όγκο πληροφοριών σε συνδυασμό με την υποκειμενικότητα αυτών που τις μεταφέρουν να βγει κάποια άκρη…Ίδωμεν

Φιλικά

CYBERMASTERΜέλος
27/05/2004, 15:01:06
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ!!!