- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΙΤΑΣ 143 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΟΥΝΤΩΣΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ....
ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΤΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ" ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....
ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ......
ΠΡΟΣΟΧΗ... ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Όσο για την αναφορά στο θέμα:
ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΣ και το "επίμαχο" απόσπασμα του μέλους "junk95", ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει στο συγκεκριμένο θέμα, να διαβάσει ολόκληρες και όλες τις τοποθετήσεις και να βγάλει τα συμπεράσματά του...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ? !!!!
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ? !!!!
ΠΡΟΒΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΞΕΣ.....
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΚηρύχτηκε πόλεμος κατά της βλακείας.
![]()
φίλτατε,
μπορώ να πάρω τ' όπλο μου?
Pleaseeeeeee!
Με εκτίμηση
Galadriel of Galadhrim

ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ
Αν όλα αυτά είναι πράξεις που έχουν σκοπό να εκδικηθούν μια αδικία που σας/ου έγινε στο παρελθόν, τότε λυπάμαι, αλλά έχεις/τε επιλέξει λάθος τρόπο. Έτσι καταφέρνεις μόνο να προσθέτεις εχθρούς στην λίστα σου, όχι, συμμάχους και φίλους...
Αν πάλι πράττεις κατ' αυτόν τον τρόπο γιατί έχεις βάλει σκοπό να "ρίξεις" την ποιότητα των συζητήσεων, πάλι αποτυγχάνεις. Αν δεν έχεις καταλάβει, δημιούργησες ένα μέτωπο εναντίον σου και ένωσες μέλη που δεν είχαν σκοπό να το κάνουν ποτέ...
Μόνο ένα έχω να σου πω:
Βοήθησες ώστε να δημιουργηθεί "Πολιτοφυλακή" για την προστασία του ESOTERICA!
.
.
.
The She Mantis... in arms

Άνοιξε το κινητό σου ή πάρε τηλέφωνο... μπας και πούμε καμία λέξη!
.
.
.
The She Mantis... in mania

quote:
δημιούργησες ένα μέτωπο εναντίον σου και ένωσες μέλη που δεν είχαν σκοπό να το κάνουν ποτέ...
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ (ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΩΡΑ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????
ΜΟΠΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
ΥΓ: ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΝΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟ ΔΝ ΣΟΥ ΑΠΕΙ ΑΥΤΗ...
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Φίλτατε γείτονα... να πάρω την σφεντόνα μου ή έχεις κανένα κανόνι να μου δώσεις?
.
.
.
The She Mantis... in arms

quote:
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ (ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΩΡΑ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????
ΜΟΠΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
Άμα βγάλεις μούσι πρώτα!![]()
![]()
...καλό μου παιδί, όταν σκέφτεσαι αυτά που γράφεις κάνεις θαύματα... πριν με εξέπληξες θετικά... μόνο 3 λαθάκια... μπράβο!![]()
![]()
quote:
ΥΓ: ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΝΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟ ΔΝ ΣΟΥ ΑΠΕΙ ΑΥΤΗ...
Πρώτον, που το είπες και δεν το είδα... ακόμη?
Δεύτερον, τι έχει η φωτό μου?
Τρίτον... έχω κι άλλη μια που μου "πάει" περισσότερο... μου κάνει και ωραία μέση...
.
.
.
Τhe She Mantis... in mood

Αν ήταν παιδί μου, και μπορεί κάλλιστα να ήταν, πριν δω τα λάθη μα και ότι άλλο, θα κοίταγα πως περνάει τον χρόνο του, ζητώντας να μάθει…να γίνει καλύτερος άνθρωπος, και αυτό μετράει περισσότερο από την ορθογραφία , και το οποίο συντακτικό η γραμματικό λάθος.
Για αυτά, υπάρχει πάντα χρόνος!
Δεν θα συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου, αν με την δική μου εγωιστική θέση (Δάσκαλο - Μαθουσάλα) τον οδηγούσα με τις κρίσεις μου και την συμπεριφορά μου, να κάνει αλλά στη ζωή, μακράν της αρετής.
2 η Ανακοίνωση.
Πόσο χρονών είσαι?
Ανω των 20?
Πήγαινε στην 1η, και διαβασετην... ξανά και ξανά.
quote:
φίλτατε,μπορώ να πάρω τ' όπλο μου?
Pleaseeeeeee!
Με εκτίμηση
Galadriel of Galadhrim
quote:
Φίλτατε γείτονα... να πάρω την σφεντόνα μου ή έχεις κανένα κανόνι να μου δώσεις?The She Mantis... in arms
Τα απαραίτητα εργαλεία, ακρωτηριασμοί, λοβοτομές, κλπ κλπ
Άντε μην αργείτε ………..
quote:
(ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΩΡΑ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ)
Στρατηγός Ναπολέων Ζέρβας !!! Αρχηγός του ΕΔΕΣ.
Βέβαια αν πω πως δεν θυμόμαστε την ιστορία της πατρίδας μας πριν 50 χρόνια αλλά θέλουμε να κρίνουμε πράγματα που έχουν ιστορία χιλιετηρίδων θα γίνω κακός.
Τέλος πάντων. Δε φταίνε τα παιδιά αλλά τα σχολεία και η βλακώδης αντίληψη περί ανακινήσεως παθών ή η προβολή συγκεκριμένων πραγμάτων για να εξυπηρετηθεί η προπαγάνδα κλπ.
Έστω και έτσι ΜΠΡΑΒΟ Cybermaster που θυμάσαι τα γεγονότα που ένωσαν αυτή τη δύστυχη μα πανάξια πατρίδα.
Ας διορθώσει κάποιος από τους συντονιστές την παραπάνω εικόνα ούτως ώστε να μη χαλάει το format της σελίδας.
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!
Καιρός ήταν φίλε !
quote:
Αν ήταν παιδί μου, και μπορεί κάλλιστα να ήταν, πριν δω τα λάθη μα και ότι άλλο, θα κοίταγα πως περνάει τον χρόνο του, ζητώντας να μάθει…να γίνει καλύτερος άνθρωπος,
Καλέ μου αδελφέ, για να γίνει έχει το δικαίωμα κάποιος να κρίνει αν ο άλλος είναι καλός ή όχι άνθρωπος, θα πρέπει να έχει κάνει την αυτοκριτική του, για να μην πω, θα πρέπει να είναι ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος... βέβαια, αν φτάσει να είναι όντως καλύτερος άνθρωπος, τότε συνεπάγεται ότι είναι και ανώτερος άνθρωπος... που σημαίνει ότι δεν πέφτει στο επίπεδο του "κρίνω και κατακρίνω"...
quote:
και αυτό μετράει περισσότερο από την ορθογραφία , και το οποίο συντακτικό η γραμματικό λάθος.
Για αυτά, υπάρχει πάντα χρόνος!
Ναι, το να είναι κάποιος καλύτερος άνθρωπος είναι πιο σημαντικό από την ορθογραφία, το συντακτικό και την γραμματική... αλλά αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον πρώτο, τουλάχιστον ας κάνουμε κάτι για να μην υποφέρει η Ελληνική γλώσσα και τα μάτια μας...
quote:
Δεν θα συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου, αν με την δική μου εγωιστική θέση (Δάσκαλο - Μαθουσάλα) τον οδηγούσα με τις κρίσεις μου και την συμπεριφορά μου, να κάνει αλλά στη ζωή, μακράν της αρετής.
Πρόσεχε τι γράφεις, αγαπητέ μου αδελφέ... "το μακράν της αρετής" είναι εύκολο να καταρριφθεί...
Άσε που ξέχασες τις κακές παρέες... παίζουν και αυτές ρόλο... ειδικά όταν είμαστε εμείς αυτές...![]()
quote:
Πόσο χρονών είσαι?
Χμμμ... αυτή κι αν είναι ερώτηση...
Την οποία δεν την είδα να την κάνεις σε κάποια άλλη ψυχή...
.
.
.
The She Mantis... and the kiss of death

Edited by - Mantis on 23/01/2005 17:10:50
quote:
Τα απαραίτητα εργαλεία, ακρωτηριασμοί, λοβοτομές, κλπ κλπΆντε μην αργείτε ………..
Αυτό, καλέ μου γείτονα, είναι το βαλιτσάκι του Jack the Ripper...![]()
...πάντως δεν μπορείς να πεις σου βάζω ιδέες...![]()
quote:
Έστω και έτσι ΜΠΡΑΒΟ Cybermaster που θυμάσαι τα γεγονότα που ένωσαν αυτή τη δύστυχη μα πανάξια πατρίδα.
Αντέ μικρέ... αυτό σίγουρα δεν το περίμενες...![]()
.
.
.
The She Mantis... in great mood

Δες τα γεγονότα, και οχι προσωπικά.
Δεν έγραψα μέσα στις ανακοινώσεις Μάντις, η αδερφουλα, όπως και σε αποκαλώ.
Μεχρι τωρα έπιανες το πνεύμα και τον τρόπο που γράφω, αρχιζω να πιστευω πως η θεια έμπνευση, έχει σοβαρό πρόβλημα..![]()
Κανε κατι..... με το θειο!![]()
![]()
quote:
Άντε μην αργείτε ………..
ωσονούπω Στρατηγέ μου, ωσονούπω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
G.