ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- PROJECT BLUE BEAM - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- PROJECT BLUE BEAM - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

KERRY KING62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
.Μέλος
10/05/2003, 23:35:05
Η ομάδα θα λειτουργεί χωρις μηχανήματα AVATARGR
δηλαδή θα χρησιμοποιει τα <φυσικά> εργαλεία.

Τωρα για την μελετη της αυρας θα αποκαλούσα ενα εργαλείο την ραυδοσκοπία!

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι στειλέ E-mail για το ηλεκτρονικό σχέδιο της μηχανής Kirlian

Edited by - . on 14/05/2003 16:29:10

13/05/2003, 14:02:22
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ . ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ.

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ (70,000-75000 ΕΥΡΟ) ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ. (ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ)
ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

ΦΙΛΕ . ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Τωρα για την μελετη της αυρας θα αποκαλούσα ενα εργαλείο την ραβδοσκοπία!

Η ΡΑΥΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ?????
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

14/05/2003, 17:25:03
Φίλε "." κάποτε μου δώθηκε η δυνατότητα και συμμετείχα (στο εξωτερικό) σε μια τέτοια ομάδα που ξεκίνησε όμως από εναν Ακαδημαικό χώρο. Οπως ορθά αναφέρει και ο Avatargr χρειάζονται πανάκριβα μηχανήματα που δεν επαρκούν οι ετήσιες αποδοχές μας όλων μας για να θεωρήθει οτι κάνεις κάτι και το σπουδαιότερο επιστημονικές γνώσεις και εμπειρία ώστε να προσεγγίσεις το φαινόμενο απο τη πλευρά της μελέτης και της ερμηνίας και οχι να βρεθείς στα απύθμενα βάθη της μυστικιστικής εμπειρίας.
Σου αναφέρω οτι ήμουν παρών σε εκατάσταση (εντός οικίας) συστημάτων που περιλάμβαναν μηχανήματα καταγραφής ήχων (από υπόηχους έως και ηπέρηχους), υπέρυθρες κάμερες, αισθητήρια θερμακρασίας, πίεσης και υγρασίας, ανεμόμετρο μέχρι και αυτοσχέδιος μίνι σεισμογράφος. Η εγκατάσταση κράτησε μία εβδομάδα και ή καταγραφή ένα περίπου μήνα, οι άνθρωποι εκτέθηκαν (καθότι ο εξοπλισμός ήταν δανεικός από άλλα τμήματα του πανεπιστημίου και του ερευνητικού κέντρου) και το αποτέλεσμα μηδέν. Και το μηδέν στο διαβεβαιώ απόλυτα γιατί δε συνέβει τίποτε πέραν της ανθρώπινης εμπειρίας πλέον μερικών ψυχοπαθολογικών φαινομένων.
Και επιπλέον ένα απαραίτητο εφόδιο είναι η υπομονή και ο ελεύθερος χρόνος. Ετσι γίνεται η έρευνα, πιστεύω. Και αν θέλεις να σχηματίσεις μια τέτοια ομάδα θα σκεφτείς αν υπάρχουν αυτές οι προυποθέσεις και ο χώρος μέσα από τον οποίο θα αλιεύσεις συνεργάτες και εθελοντές.
Για όποια άλλη βοήθεια και διευκρίνηση ελέυθερα.

Edited by - Heretic on 14/05/2003 19:39:55

.Μέλος
16/05/2003, 22:12:03
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

Η ομάδα θα είναι χωρις εξοπλισμό < πανεπιστημίου - ερευνητικού κέντρου > .Διαφορετικά θα ζητήσουμε 25.000E απο τον κάθε ενα που θέλει να έρθει :-)

Δεν διαφοροποιούμε όσον αφορά την επιστημονική και οικονομική προσέγγιση.
Μου φαίνεται άτοπο το <<αλιεύσεις >> φαντάζομαι ότι πρέπει να περιγράψω τα χαρακτηριστικά του ομαδικού παίκτη

<<δε συνέβει τίποτε πέραν της ανθρώπινης εμπειρίας πλέον μερικών ψυχοπαθολογικών φαινομένων>>

Έχεις την επιλογή να πιστεύεις ότι θέλεις

Ελπίζω να κάλυψα σε αυτο το σημείο μια και απευθύνεσαι στο τρέχων
θέμα χωρις να χάνει την σημαντικότητα ο λόγος σου.

Edited by - . on 18/05/2003 17:03:49

17/05/2003, 21:21:52
Φίλε "." το θέμα δεν είναι αν καλύψεις εμένα. Εγω απευθυνομαι σε όλους όσους διαβάζουν κάθε τι που γράφεται.
Βλέπω οτι στάθηκες σε δύο προτάσεις εκφράσεις μου και απέφυγες να συζητήσεις οτιδήποτε ουσιαστικό πανω σε αυτά που αναφέρεις, σε σημείο που με κάνει να πιστεύω οτι δεν έχουν καμμία σχέση οι προθέσεις σου με τα γραφόμενα σου.
Οταν γράφω "αλιεύω" το χρησιμοποιώ μεταφορικά και είναι προφανές από το στύλ γραφής μου οτι δεν εννόησα "Αγρα πελατών" που κάποιος άλλος θα μπορούσε κάλλιστα να το χρησιμοποιήσει.
Τα "ψυχοπαθολογικά φαινόμενα" αφορούν ΜΙΑ (εκείνη τη)συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά εσυ δεν ενδιαφέρεσαι φαντάζομαι περι τίνος επρόκειτο.
Καλό είναι, επειδή διαβάζουν το forum και νέα παιδιά να μαθαίνουν μερικά πράγματα παραπάνω για να αποφεύγουν τις κακοτοπιές στη ζωή, και ο νοών νοείτω...

.Μέλος
22/05/2003, 15:35:25
Λόγω κάποιων E-mail
Ο σκοπός της ομάδος είναι εξοικείωση με την θεματολογία με φυσική δράση. Το που θα χρησιμοποιηθούν είναι καθαρά στην προσωπική επιλογή του καθενός. Το διδάσκω έχει την έννοια του
"έτερου προς το αυτό" και "αυτό προς το έτερο" δηλαδή η ανάληψη της
ευθύνης θα γίνει από όλους αφού κάποιοι από εμάς έχουν εμπειρία σε βαθμό μεγαλύτερο από κάποιους άλλους. Είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι μέσα
από την δική μας εμπειρία θα βοηθήσουμε αυτούς που ενδιαφέρονται.
Η εξέλιξη της ομάδας θα κινείται ευθέως ανάλογα με το πόσο συνεργάσιμοι θα είμαστε και ομαδικοί παίκτες.

Είμαι αφάνταστα σίγουρος ότι ενοχλεί κάποιους και
δημιουργεί ίσως αγχος η δημιουργία της ομάδας

Το καταλαβαίνω

αλλά από την άλλη πλευρά χωρίς να υπάρχει λόγος δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω

Στο E-mail σου φίλε επειδή σε ενοχλεί.. σε προκαλώ να δημιουργήσεις της συνθήκες για να μοιραστείς την τεχνική
ή την εμπειρία σου μαζί μας. Αισθάνομαι ότι είναι πολύτιμη

Δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρων στο "γιατί κάτι δεν μπορεί να δουλέψει για σένα" αλλά θεωρώ συναρπαστική την ιδέα να επικεντρώνομαι σε αυτό που θέλω και η επιλογή θα δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες έτσι ώστε να λειτουργεί!!!

Το Επόμενο και Τελευταίο post θα είναι για τo οργανόγραμμα

Μια ζεστή καλησπέρα από τα Χανιά

Edited by - . on 22/05/2003 15:37:29

.Μέλος
17/06/2003, 21:18:57
Για καθαρά επαγγελματικούς λόγους δεν θα μπορέσω να έρθω Αθήνα για μεγάλο διάστημα.Εαν κάποιος-οι ενδιαφέρετε μπορεί να αναλάβει την
συγκρότηση. Μπορώ να συμβάλλω αλλά όχι ταχτικά

Ζητώ Συγγνώμη Από Όλους Σας

wiccaΜέλος
30/06/2003, 12:41:01
ΤΟ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ FORUM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ Κ.Α. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ)

Πέθανε μια άλλη μέρα

wiccaΜέλος
30/06/2003, 23:54:13
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: Psypower

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

Πέθανε μια άλλη μέρα

wiccaΜέλος
01/07/2003, 14:22:45
PSYPOWER

Πέθανε μια άλλη μέρα

wiccaΜέλος
05/07/2003, 23:17:45
ΠΑΙΔΙΑ... ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ???????

Πέθανε μια άλλη μέρα
DestinyΜέλος
16/07/2003, 14:30:18
λίλιθ, Mara, cat, Γιώργο, Nyxteritis
γιατι εγκαταλειψατε??

τηλεπάθεια ψυχομετρία και εξωσωματικές εμπειρίες..

ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΠΑΙΧΙΔΙ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ

ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ Κ.Κ. ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ..
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

wiccaΜέλος
16/07/2003, 17:38:09
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ FORUMS.

Πέθανε μια άλλη μέρα
FlawlessΜέλος
16/07/2003, 21:41:07

catΜέλος
16/07/2003, 23:39:17
Οταν το ονειρο...
κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα...

Χανει την ομορφιά του !!!!!!

Οταν η ομορφιά χάνεται...
μένουν μόνο τα ονειρα να την θυμόμαστε !!!!

Ειμαι ακόμα εδώ .....

Παρατηρήτης από μια αλλη διάσταση !!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

wiccaΜέλος
17/07/2003, 01:01:36
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Η ΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
DestinyΜέλος
17/07/2003, 11:15:28
NICE!!!

Παρατηρήτρια από μια αλλη διάσταση !!!!! ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

wiccaΜέλος
17/07/2003, 12:04:56
ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ...ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΑΙ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
25/07/2003, 12:49:40
Ακούγετε τρομερά ενδιαφέρον νομίζω ότι και εγώ θα ήθελα να συμετέχω...

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

wiccaΜέλος
26/07/2003, 00:32:24
Ε ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ...ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Η ΚΑΙ ΝΑ KANOYME CHAT...

Πέθανε μια άλλη μέρα