- ΠΡΟΒΛΕΨΗ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
ΧΡΗΜΑΝέο Μέλος
ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΟΠΟΙΟΝ-Α,ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ- ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/10 ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΜΕ 6,30 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
libraΝέο Μέλος
καλησπέρα
δεν είμαι ειδικός αλλά δεν αρκεί μόνο η ώρα και η μέρα για ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, πρέπει να γράψεις και χρονολογία.
Πάντως είμαστε το ίδιο και το αυτό, και εγώ γεννήθηκα 3/10 στις 6,00/6,30 το πρωι αρά και εσύ σαν και εμένα είσαι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό που αν σκεφτείς ότι ο "ευεγέρτης" του ζωδιακού ο Διάς θα κάτσει για ένα χρόνο στο ζυγό ε, δε μπορεί να μη σου τύχει τίποτα καλό αυτό το χρόνο, δεν γίνεται, είναι αδύνατον. Αλλά αυτό γενικά, γιατί όπως προείπα πρέπει να δει κανείς και τους υπόλοιπους πλανήτες για να είναι σε θέση να έχει μία πλήρη εικόνα.
Αλλά μην αγχώνεσαι φέτος είναι η χρονιά του ζυγού. Θα πάνε όλα καλά, έχει φύγει και ο κρόνος απο το δεκαημερό μας, όλα καλά(πάλι σε γενικές γραμμές γιατί μπορεί να έχεις άλλους πλανήτες στο παρορμητικό σταυρό στο τρίτο δεκαήμερο), αλλά ζυγός με ζυγό φίλε μου δεν γινεται να μην είναι η χρονιά σου, κάτσε και θα δεις μέτρα προτάσεις απο Νοέμβριο/Δεκέμβριο.
δεν είμαι ειδικός αλλά δεν αρκεί μόνο η ώρα και η μέρα για ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, πρέπει να γράψεις και χρονολογία.
Πάντως είμαστε το ίδιο και το αυτό, και εγώ γεννήθηκα 3/10 στις 6,00/6,30 το πρωι αρά και εσύ σαν και εμένα είσαι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό που αν σκεφτείς ότι ο "ευεγέρτης" του ζωδιακού ο Διάς θα κάτσει για ένα χρόνο στο ζυγό ε, δε μπορεί να μη σου τύχει τίποτα καλό αυτό το χρόνο, δεν γίνεται, είναι αδύνατον. Αλλά αυτό γενικά, γιατί όπως προείπα πρέπει να δει κανείς και τους υπόλοιπους πλανήτες για να είναι σε θέση να έχει μία πλήρη εικόνα.
Αλλά μην αγχώνεσαι φέτος είναι η χρονιά του ζυγού. Θα πάνε όλα καλά, έχει φύγει και ο κρόνος απο το δεκαημερό μας, όλα καλά(πάλι σε γενικές γραμμές γιατί μπορεί να έχεις άλλους πλανήτες στο παρορμητικό σταυρό στο τρίτο δεκαήμερο), αλλά ζυγός με ζυγό φίλε μου δεν γινεται να μην είναι η χρονιά σου, κάτσε και θα δεις μέτρα προτάσεις απο Νοέμβριο/Δεκέμβριο.
Χρόνια σου πολλά ΧΡΗΜΑ για τα επερχόμενα γενέθλιά σου.
Ομολογώ πάντως πως παρόμοιο θέμα δεν είχα ξαναδεί στα forums του ESOTERICA!
να υποπτευθώ πως στο μέλλον θα μας ρωτήσει κάποιος εάν χαρίζουμε γατάκια; ![]()
Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.
Ισως...λέω ίσως εάν η αγγελία έμπαινε με πιο τυπικό (για αγγελίες) τρόπο:
Αβάδιστα γενέθλια, ζητώ να μου χαρίσουν το Ωροσκόπιό μου.![]()
και ίσως...εάν ανέβαινε σε καμιά χρυσή ευκαιρία...(λέμε τώρα)
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!