- ΑΦΡΟΔΙΤΗ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
πες μου ποιον θαχεις να τα λες...
quote:
και στο τελος λεει πως απ τη στιγμη που εφαγαν και ηπιαν στον πλανητη μας ηταν καταδικασμενοι.δεν ειναι λιγο βλακεια να παρελειψαν να "μελετησουν" αυτο???
Συμφωνώ. Προχειρότητα. Βαριόμουν να το θίξω τόσο καιρό.
Edited by - me
Η ταινία είναι παλιομοδίτικη και έχει αφέλειες, διότι βασίζεται σε
ένα κλασικό, παλιό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας και το βιβλίο είναι
παλιομοδίτικο και έχει αφέλειες! Συγκεντρωθείτε πια! Αν είναι δυνατόν να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια!
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ
ΕΜΕΝΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ
ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
στο τελος δεν ειχε το γνωστο κατεβατο του καστ οποτε δε μου λυθηκε η απορια...
παντως μου αρεσε το γεγονος οτι ηταν παλιομοδιτικη...
dying, σωστος για το ματριξ, μονο το πρωτο ψιλοαξιζε...
δεν συγκρινονται αυτα τα δυο.
αλλα, δεν ξερω, εχω την εντυπωση οτι η ταινια κυλησε πολυ γρηγορα. το τελος μου φανηκε προχειρο, αφου ως δια μαγειας ξαφνικα βλεπουμε τα τριποδα "αναπηρα"... ισως να περιμενα το κλισε "ο επιστημονας βρηκε ην αδυναμια των τερατων, ετρεξε και την ειπε στο στρατηγο, και εφερε μονος του σε περας την αποστολη εν τελει." βλεπε independance day...
αλλα αυτο ειναι το ωραιο της ταινιας... ο τομ κρουζ επι τελους δεν ειναι ηρωας...
κατι τελευταιο: ακουσα οτι δεν ειχε καμια σχεση με το βιβλιο του γουελς. ισχυει;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ? ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΕΡΔΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ .
εγώ θα ήθελα να θήξω το θέμα του litle girl. την έχω δεί την Dacota και σε άλλες ταινίες και σε αυτήν κυριολεκτικά με απογοήτευσε ο τρόπος που τη χρησιμοποίησε ο σκηνοθέτας.
τη σπαστικό το τέλος! οχι τα βακτηρίδια που φάγαν τους εξωγήινους αλλά το ότι συναντιέται όλη η οικογένεια μαζί με τα πεθερικά και είναι όλοι ευτυχισμένοι!
την μαμά τελικά ποιος θα την πηδάει?!![]()
και αυτός ο γιός του Τομ τι έκανε; γλίτωσε από την έκρηξη, χέστηκε από τη φόβο του, ξέχασε τον πόλεμο και έτρεξε στη μαμά του;
(ή μήπος το ωστικό κύμα τον διακτίνισε και τον έστειλε κατ'ευθείαν στο κρεββατάκι του!)![]()
![]()
![]()
και πόσον καιρό ήταν στο σπίτι πριν φτάσει ο Τομ, αφού δεν πρόλαβε να σκουπίσει ούτε τα αίματα.
όσο για τον τύπο που είπε για ότι δεν άνοιγαν την τηλεόραση.. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΡΕΥΜΑ ![]()
![]()
ωραία τα εφέ αλλά τα λάθη στη σκηνοθεσία και στο σενάριο είναι ασυγχώρητα...
Με αγάπη,
Dilver
Merfer
Ουτε καν τα εφε (υπηρχαν τετοια???) ηταν εστω καλα...
Μια μαλ*** και μιση. Κριμα στον Σπιλμπερκ, κριμα στον Τομ Κρουζ.
Απορω πως την πασαραν στον Κινηματογραφο. Λιγο σεβασμο στα ματια μας δεν βλαπτει.
Υπερβολικο σε ολο το μηκος της ταινιας.
Σεναριο Ανυπαρκτο (δεν επεξηγει τιποτα και τι?)
Ηχος Απαισιος.
Ο,τι και να σχολιασω, δεν φταινει σε λιγες γραμμες
(για να μην παρεξηγουμαι, ειναι καθαρα η γνωμη μου και η αντιληψη που προσκομισα βλεποντας την)
...and the Predators will win...
urbis et orbis
quote:
όσο για τον τύπο που είπε για ότι δεν άνοιγαν την τηλεόραση.. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΡΕΥΜΑ
Χε χε, εγώ ήμουν αυτός. Καλά, τότε ένα ραδιόφωνο με μπαταρίες μήπως;
PREDATOR, σωστότατος!!!
Edited by - me
Ο Τομ Κρουζ και ο Σπιλμπεργκ μου αρεσουν, αλλα δε μου φανηκε η ταινια αξια για αυτους.
Επισης πιστευω οτι αυτη η ταινια δειχνει την Παρακμη* του Hollywood και αποδυκνυει περιτρανα οτι ειναι απλα μια τεραστια βιομηχανια που σκοπο εχει το κερδος και τιποτα αλλο.
Λεγοντας Παρακμη εννοω ως προς συναισθημα..
quote:
και αποδυκνυει περιτρανα οτι ειναι απλα μια τεραστια βιομηχανια που σκοπο εχει το κερδος και τιποτα αλλο.
Ε, αυτό εννοείται. Αυτός ήταν πάντα ο σκοπός του Hollywood. Πλάκα πλάκα, το έχουν ρίξει στα remake και έχουν πάρει και σβάρνα τα comics.
Edited by - me
Μόλις είδα την ταινία και λέω ας γράψω και εγώ τα σχολιά μου.
Κοιτάχτε να δείται οτι στο τέλος πήγα να βάλω τα κλάματα δεν θα το αρνηθώ.
Οτι είχε ωραία εφέ, δεν θα το ανηθώ.
Οτι σε έχει συνέχεια σε εγρήγορση, δεν θα το αρνηθώ.
Οτι είχε ωραίο τέλος και έξυπνο, θα το αρνηθώ.
Αν είναι ποτε δυνατόν, είχανε στον πλανήτη μας κρυμμένα ρομπότ πριν απο εμάς, μας παρακολουθούσαν εδω και δυσεκατομύρια χρόνια, ήταν πολύ ποιο νοήμονες απο εμάς και...
ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑΕΛΕΟΣ
Mας παρακολουθούσαν τόσα χρόνια και δεν ήξεραν οτι ο πλανήτης μας είναι γεμάτος απο απειλητικούς μικροαργανισμούς???
Και πόσο ποιο νοήμονες ήταν που δεν τους πέρασε κάν απο το μυαλό οτι παίζει κάτι τέτοιο?
Το τέλος ήταν πολύ ηλιθιο, αλλα για πολύ ηλίθιο.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
quote:quote:
και αποδυκνυει περιτρανα οτι ειναι απλα μια τεραστια βιομηχανια που σκοπο εχει το κερδος και τιποτα αλλο.Ε, αυτό εννοείται. Αυτός ήταν πάντα ο σκοπός του Hollywood. Πλάκα πλάκα, το έχουν ρίξει στα remake και έχουν πάρει και σβάρνα τα comics.
Edited by - me
Καποτε ο κινηματογραφος ηταν μια μορφη τεχνης φιλε μου.Συνδυαζαν την ποιηση με την μουσικη και την εικονα, πλεον μονο τα λεφτα τους ενδιαφερουν και οι περισσοτεροι σκηνοθετες (του Ηοllywood) δεν εχουν ιδεα απο το τι ειναι τεχνη.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ HOLLYWOOD.
ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ .
ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑ ΕΦΕ.