- Φαντάσματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν είμαι ειδική στα θέματα αυτά και οι γνώσεις μου είναι αρκετά περιορισμένες, αλλα πιστεύω στα φαντάσματα και την επαφή ενός ανθρώπου με αυτά. Πιστεύω ότι η ψυχή της αδελφής σου είναι δεμένη με την δική σου, και ο λόγος που το πιστεύω είναι ότι εμφανίζεται από ότι είπες σε σένα. Καταλαβαίνω την λύπη και την λαχτάρα σου να την ξαναδείς και να της μιλήσεις (πριν κάποια χρόνια κι εγώ έχασα ένα συγγενικό μου πρόσωπο με το οποίο ήμουν πολύ δεμένη και για κάποιο διάστημα άκουγα τα βήματα του και έβλεπα πολύ ζωντανά όνειρα με αυτό πράγμα που δε πιστεύω ότι ήταν μόνο της φαντασίας μου). Καταλαβαίνω επίσης την ταραχή που μπορεί να περνάς την στιγμή που εμφανίζεται μπροστά σου.
Όμως δεν είδα εάν έχεις κάνει καμια απόπειρα καταγραφής του. Το έχεις προσπαθήσει; Εάν ναι, υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα;
Πάντα φιλικά!
quote:
Σχετικά με την απάντηση που δόθηκε -ότι είναι το αστρικό της σώμα- θα ήθελα να εκθέσω μια απορία... Παίζει η περίπτωση να είναι ένα είδος σκεπτομορφής;
Φίλε μου,
Ασχολούμαι με την αστρική προβολή αρκετά χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το αστρικό της σώμα.
Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ξεκίνησε μετά την απόρριψη που δέχτηκες στα προσωπικά email που μου έστειλες.
Αχ... κουράστηκα... η τελευταία φορά που κάνω τον οποιαδήποτε «διάλογο» μαζί σου.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Όπως και έτσι φυσικά εξηγείται και η ανεξήγητη (για μερικούς) επιθετική-εμμονή σου μαζί μου.Ξεκίνησε μετά την απόρριψη που δέχτηκες στα προσωπικά email που μου έστειλες.
Αχ... κουράστηκα... η τελευταία φορά που κάνω τον οποιαδήποτε «διάλογο» μαζί σου.
* Ειρήνη *~ Love is the only truth ~
Μα, δεν έκανες και ποτέ διάλογο ... !
Μια ζωή τα δικά σου έλεγες !
Ε, και δεν είναι και τίποτα άξια λόγου εδώ που τα λέμε.
Και το βασικό, μπορεί να τα διαβάσει (και να το διαπιστώσει) και ο καθένας ...
Υ.Γ. Δε νομίζω οτι αποδίδεται στα λεγόμενα "προσωπικά" eMail, γιατί το φόρουμ βρίθει από διάφορες κοτσανίτσες που έχεις πεί πάνω σε δικές μου τοποθετήσεις. Αλλά προφανώς, ούτε και έτσι το είδες ποτέ το θέμα....
Είπαμε, ο καθένας φτάνει μέχρι εκεί που μπορεί να πάει.
΄Η να .... φάει!
((Κάτι μου θυμίζουν τα σουβλάκια, που και πάλι δεν είχες καταλάβει (τι άλλο !) τότε με τον αήμνηστο Junk.))
Edited by - Vril on 17/06/2005 16:51:27
quote:bladerunner:
Σχετικά με την απάντηση που δόθηκε -ότι είναι το αστρικό της σώμα- θα ήθελα να εκθέσω μια απορία... Παίζει η περίπτωση να είναι ένα είδος σκεπτομορφής;
επεσες διανα φιλε μου!
η γλωσσα μας αποδιδει την σκεπτομορφη, λαϊκα μεν αλλα κυριολεκτικα: φαντασματα - εκ της φαντασιας.
η σκεπτομορφη αποκτα υποσταση εξαιτιας της συγκεντρωσης μας πανω της - αν την σκεπτεσαι-διαλογιζεσαι με ενταση, συγκεντρωση και επιθυμια.
οι Θιβετανοι μοναχοι το εκαναν για ασκηση συγκεντρωσης, σε καποιο σταδιο της εξελιξης τους και δημιουργουσαν μια "τουλπα".
αν ο διαλογιζομενος την τουλπα, την φορτιζει με αρκετη ενεργεια και για αρκετο διαστημα, τοτε αρχιζουν να την βλεπουν και αλλοι.
φυσικα η/ο φιλη/ος silence2000, δεν ειναι Θιβετανος μοναχος, αλλα προφανως εκανε κατι παρομοιο: η αγαπη, ο πονος, και ισως και καποιες αδικαιολογητες ενοχες επι 2 χρονια φορτισαν αρκετα την σκεπτομορφη ωστε να αποκτησει υποσταση.
το γεγονος οτι μετα την δημοσιοποιηση στο τοπικ η σκεπτομορφη μιλησε, δειχνει συνεχιζομενη φορτιση απο μερους της/του silence2000.
.
φιλε/η silence2000, τα λογια ειναι περιττα σε περιπτωσεις χαμου ανθρωπων που αγαπαμε...
οσον αφορα το "φαντασμα" της αδελφουλας σου, αν συνεχισεις να το φορτιζεις θα πρεπει να συνηθισεις στην υπαρξη του.
αν δεν ησουν μονο 17 χρονων θα σου προτεινα να αλλαξεις σπιτι για να αλλαξεις παραστασεις και να παψει η συγκεντρωση σου στην αδελφη σου, αποφορτιζοντας την τουλπα.
μπορεις ωστοσο να επικεντρωθεις σε κατι αλλο ωστε η ενεργεια της σκεψης σου να αλλαξει "καναλι".
.
αν βαθια μεσα σου νιωθεις ενοχες που εκεινη εφυγε και εσυ εμεινες, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
αν ισχυουν οι ενοχες, ειμαι σιγουρος οτι αν συνεχιστει η λεκτικη "επικοινωνια" σου με την σκεπτομορφη, θα καταληξει στην δική σου ψυχικη καθαρση και στην συναισθηματικη αποφορτιση τους.
και μην ξεχνας, ολοι θα φυγουμε καποια στιγμη.
νασαι καλα!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Τα θεσμα μου συλληπητηριαΣυνηθως οταν καποιος "πεθανει" η ψυχη του περιπλανιεται στην γη εως οτου κριθει και μετεσαρκωνθει και ακολουθησει μια αλλη πορεια της μετεπειτα "ζωης του".Φαντασματα υπαρχουν και θα υπαρχουν.Η μικρουλα εκμεταλευεται το χρονικο περιθωριο που της εχει δοθει και επικοινωνει μαζι σου.Ψυχοφαρμακα θελουν οι ιδιοι οι ψυχιατροι που δεν μπορουν να σε καταλαβουνε.Δυστηχως εχω χασει αρκετους δικους μου ανθρωπους και πολλυς τους εχω δει και στον ξυπνιο μου οπως και ο πατερας μου.Μιλαω για τον παππου μου που πεθανε πριν ενα χρονο.Παντα οι ανθρωποι που χανουμε εμφανιζονται στο σπιτι τους και σε οποιον θελουν οι ιδιοι.
Όταν όμως δεν πεθάνει κάποιος φυσιολογικά αλλά από δυστύχημα, η ψυχή του “εγκλωβίζεται” για περισσότερο διάστημα στη γη...
Φίλη μου "silence2000" έχω χάσει κι εγώ απο δυστύχημα πολύ καλή μου φίλη και είχα ψάχτεί αρκαιτά γύρο από το θέμα...
Αν σ’ ενοχλεί η “παρουσία” της αδερφούλας σου, είμαι σίγουρη πως αν της ζητήσεις να μην εμφανιστεί ξανά, θα το σεβαστεί και θα σταματήσει να σ'επισκέπτεται... επικοινόνισε μαζί της τη στιγμή που ανάβεις ένα κερί στην εκκλησιά!
Εγώ προσωπικά θεωρώ δώρο πάντως την επίσκεψή της...
Όσον αφορά τα χάπια... ΠΕΤΑ ΤΑ!!!!
Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...
.
δεν θελω να στενοχωρησω κανεναν, αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι η ψυχη δεν εχει γνωση του τι ηταν πριν τον θανατο.
και η ιδια ειναι αμορφη και καθαρα ενεργειακη.
δεν εχει αδενες για να εχει συναισθηματα.
οι μονες πριπτωσεις που η ψυχη θυμαται ολες τις προηγουμενες ενσαρκωσεις ειναι οταν "φωτισθει" και ειναι ετοιμη να εγκαταλειψει τον κυκλο των αναγγενησεων.
τοτε μπορει και να αποφασισει να μην ενωθει με το Θειον, αλλα να επιστρεψει ενσαρκωνομενη κατα βουλησιν για να διδαξει ή να βοηθησει.
αλλα να περιφερεται ως φαντασμα δεν γινεται.
αρα οι αιτιες των θεασεων φαντασματων πρεπει να αναζητηθουν στον θεατη που τις δημιουργει.
το οτι η λεξη φαντασμα προερχεται απο την φαντασια δεν υποβιβαζει το φαινομενο ουτε την εμπειρια, αλλα το τοποθετει σωστα ως προς τον δημιουργο του.
η φαντασια εχει προσβαση σε υποσυνειδητο, ασυνειδητο και μαζικο ασυνειδητο.
και η δυναμη του Νου ειναι μεγαλη και ανεξερευνητη...
ναστε καλα!
.
.
Τα πνεύματα έτσι όπως τα σκέφτεστε για κάποιους ευτυχώς και γιά κάποιους άλλους δυστυχώς δεν μπορείτε να τα δείτε.
Σε ένα πράγμα μόνο Jonnie δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο εάν σταματήσει να την φορτίζει θα εξαφανιστεί. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα νομίζω ότι αυτές οι σκεπτομορφές παίρνουν κάτι σαν δική τους υπόσταση.
Από εκεί προέρχονται και τα στοιχειώματα όπως ακούμε πολλές φορές να λέγετε για διάφορους χώρους.
quote:Σε ένα πράγμα μόνο Jonnie δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο εάν σταματήσει να την φορτίζει θα εξαφανιστεί. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα νομίζω ότι αυτές οι σκεπτομορφές παίρνουν κάτι σαν δική τους υπόσταση.
Από εκεί προέρχονται και τα στοιχειώματα όπως ακούμε πολλές φορές να λέγετε για διάφορους χώρους.
ο Lyall Watson αναφερει την περιπτωση ενος Γερμανου που πηγε σε μοναστηρι στο Θιβετ για να διδαχθει.
στην εκει παραμονη του, εμαθε πριν την ωρα του (αυτο το κατανοουν οσοι εχουν υπαρξει μελη πολεμικης ή οποιασδηποτε αλλης τεχνης - το πως κλεβεις απο τους προχωρημενους) να φτιαχνει τουλπα.
το καταχαρηκε που το κατορθωσε, αλλα οταν αποφασησε να επιστρεψει στην Γερμανια, η τουλπα τον ακολουθησε (φυσικα) και ηταν μαλιστα ορατη και απο αλλους.
αναγκαστηκε να ξαναπαει στο μοναστηρι για να μαθει πως την διαλυουν!
.
οσον αφορα τα φαινομενα στοιχειωματος που επαναλαμβανονται, εχε λιγη υπομονη - γραφω ενα κειμενο για τον μηχανισμο τους.
.
.
Όσον αφορά για την silence2000 είναι λίγο δύσκολο να κάνει την σκεπτομορφή να υπάρχει, πλέον δεν είναι απλή σκεπτομορφή.
Δεν ξέρω βέβαια και αν θέλει να κάνει να μην υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ έναν ευκολο τρόπο.
Ευτυχώς δεν έχει φορτιστεί με άσχημα συναισθήματα ίσως εάν δεν την σκέφτεται τόσο πολύ να μην κάνει συχνές εμφανίσεις.
Πάντως καλή silence2000 μην φοβάσαι ούτε τρελή είσαι ούτε κάτι θέλει να σου πει ούτε βέβαια θα κάνει κακό σε κανέναν.
Ο δίσκος παρέχει στοιχεία για την εποχή του χαλκού στην Ευρώπη , και αναγκάζει τους ιστορικούς να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για την συγκεκριμένη περίοδο, μιάς και έως σήμερα υπήρχε η πεποίθεση ότι ο πολιτισμός αυτήν την περίοδο ήταν πρωτόγονος.
Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι οι άνθρωποι της εποχής του χαλκού και στην Ευρώπη ηταν γνώστες του ουράνιου θόλου , και ότι η θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, είχαν σχέση με τις κινήσεις των πλανητών. Στον δίσκο υπάρχουν σχέδια του ήλιου, της ημισελήνου, και 32 αστεριών, που οι επιστήμονες εικάζουν ότι αποικονίζουν τον αστερισμό των Πλειάδων κατά την φθινοπωρινή Ισημερία. Η εμφάνιση των Πλειάδων στον νυχτερινό ουρανό δήλωνε για τον άνθρωπο της εποχής του χακλού την εποχή της σποράς. Το έυρημα είχα ανακαλυφθεί πρίν τρία χρόνια , αλλά μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Πριν την συγκεκριμένη ανακάλυψη η αρχαιότερη αντίστοιχη αποικόνηση ήταν από το 2400 π.χ, και είχε βρεθεί στην Αίγυπτο στην πυραμίδα του Φαραώ Ουνάς.