ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερώτηση μυστηρίου (Γιατί η πόρτα ανοίγει και κλείνει μόνη της?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ερώτηση μυστηρίου (Γιατί η πόρτα ανοίγει και κλείνει μόνη της?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

priamos6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
priamosΝέο Μέλος
31/03/2006, 19:09:03
εδω και μερικες ημερες και καθε βραδυ σχεδον, ακουμε μεσα απο το σπιτι την εξωπορτα να ανοιγει, και την πορτα της αυλης να χτυπαει. την ανοιγουμε και δεν ειναι κανεις. μενουμε σε χωριο της Ευβοιας και οι θρυλοι της περιοχης λενε οτι καποιος θα πεθανει. Ξερω οτι καπου εχω διαβασει για αυτο αλλα δεν μπορω να το βρω. καθε εξηγηση και βοηθεια δεκτη. ευχαριστω

priamos

01/04/2006, 00:08:52
Αγαπητέ φίλε καλησπέρα. Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει αυτό που λες. Ξέρεις... η ιστορία σου μου θύμισε μια άλλη ιστορία που μου έλεγε η μητέρα μου. Η μητέρα μου έχει γεννηθεί σε ένα νησί του Βόρειου Αιγαίου. Όταν ήταν μικρή στο χωριό για αρκετό καιρό πήγαινε και έμενε με την γιαγιά της γιατί είχε ανάγκη απο κάποιον να την περιποιείται. Τα βράδυα λοιπόν κοιμόταν μαζί με την γιαγιά της η οποία είχε ένα σπίτι κλασσικό για εκείνη την εποχή και την περιοχή. Δηλαδή απο κάτω είχε την αυλή και τον σταύλο και μια ξύλινη σκάλα οδηγούσε στο πάνω μέρος του σπιτιού το χαγιάτι όπως το έλεγαν στο οποίο κοιμόντουσαν.
Πάρα πολλές βραδιές λοιπόν και κατά τις δώδεκα η ώρα η μητέρα μου άκουγε πολύ καθαρά κάποια βήματα να ανεβαίνουν την σκάλα και να φτάνουν έξω απο την πόρτα που κοιμόντουσαν με την γιαγιά της. Επειδή ήταν μικρό παιδί φοβόταν πάρα πολύ και καθόταν έντρομη στην αγκαλιά της γιαγιάς της την οποία την ρώταγε ποιος είναι αυτός που περπατά έξω απο το δωμάτιο. Η γιαγιά της την καθησύχαζε λέγοντάς της ότι δεν είναι κανείς και ότι ήταν το άλογο που κτυπούσε τα πόδια του κάτω στον σταύλο. Εκείνη όμως κάθε φορά φοβόταν γιατί ξεχώριζε καλά τα βήματα απο τους ήχους που έκανε το άλογο.
Μετά απο χρόνια αφού η μητέρα μου είχε έρθει πια στην Αθήνα και η γιαγιά είχε πεθάνει, όταν το συζήτησε με την μητέρα της, της είπε ότι το σπίτι είχε κάποιο στοίχειωμα και το ήξεραν αλλά δεν της έλεγαν την αλήθεια για να μην φοβάται.
Βέβαια συνέβαινε συνέχεια και δεν είχε σχέση με θάνατο, γιατί αν είχε θα έπρεπε κάθε μέρα να πεθαίνει και απο ένας...
Το σημαντικό είναι να μην προϊδεάζεσαι. Συνήθως η σκέψη μας δημιουργεί το γεγονός και όχι αυτό καθαυτό το περιστατικό...
Να είσαι καλά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

SavaothΜέλος
02/04/2006, 16:49:03
Έχετε σκεφτεί καθόλου το ενδεχόμενο να είναι κάποια φάρσα-αστείο κάποιων παιδιών..?...ή κάποιο σκυλί ή από τον αέρα ή κάτι άλλο τελοσπάντων??Πρέπει να είναι Sony και καλά ένας από τους χιλιάδες ψεύτικους θρύλους που ακούμε κάθε μέρα...??
another starΜέλος
02/04/2006, 16:56:17
priame καλησπέρα και από μένα

Δική μου γνώμη είναι πρώτα απ' όλα να εξαντλήσετε όλες τις λογικές εξηγήσεις, και μετά να ψάξεις κάτι άλλο.
Ίσως πραγματικά να είναι παιδιά που κάνουν πλάκα, μπορεί ένας που θέλει να σας σπάσει τα νεύρα, μπορεί μπορεί οτιδήποτε.

Ανεξάρτητα όμως από το τι συμβαίνει , φέρε και έναν παπά σπίτι. Καλό θα σου κάνει κακό όχι.

Ευχαριστώ
another star!

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
priamosΝέο Μέλος
02/04/2006, 19:43:19
καλησπερα και παλι,
δεν τιθεται θεμα πλακας, νομιζω, και δεν ειμαι μονος μου.πολλες φορες καθομαστε μεσα στο σαλονι και ακουμε την πορτα της αυλης να ανοιγει ( σιδερενια βαρια πορτα που εχουν στα χωρια ) και αμεσως μετα την πορτα μας να χτυπαει.οι αποστασεις ειναι μηδαμινες για να μην μπορουμε να δουμε τιποτα μολις ανοιγουμε την πορτα. και δεν ειμαι μονος μου. ειμαστε 4 ατομα συν τα παιδια. δεν ψαχνω sony και καλα το υπερφυσικο, αλλα ακουω τοσα χρονια διαφορα, και κυριως ( μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι το καθε σπιτι εχει και το φαντασμα του!!! καθε απαντηση παντως δεκτη. ευχαριστω.
PS. ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ στην καμερα μπορει να φανει αν υπαρχει κατι???

priamos

another starΜέλος
02/04/2006, 22:29:03
priamos με συγχωρείς αλλά το είπα γιατί καμιά φορά θεωρούμε ότι είναι κάτι υπερφυσικό και τελικά είναι μερικά τσ...ια που κάνουν πλάκα και εμείς από διάφορα που έχουμε ακούσει σκεφτομαστε διαφορετικά.

τώρα για την κάμερα που λες, νομίζω ότι πρέπει να έχεις ειδικό φακό. αλλά άντε και το είδες, δεν θα γίνεις κεντέρης άμα το επιβεβαιώσεις?

Βάλε μία κανονική κάμερα πάντως για να δεις αν είναι παιδιά ή κάτι τέτοιο. Δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη σου ειλικρινά, αλλά καμιά φορά μας ξεφεύγουν πράγματα.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**