- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
κ. Admin βασικος κανονας του δικαιου (ακομα και του ιδιορρυθμου δικου σας) ειναι να υπαρχει υπερασπιση!
θα μου πειτε κοριτσακια οι μεν, αντρακλες οι δε.
αλλα εγω δεν ειδα να φαινεται πουθενα πως και οι 4 ηταν αντρες!!!!!!
μηπως την πατησατε καπου βρε παιδια με τις τσιριδες που πατησανε τα κοριτσακια?![]()
ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!
ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ADMIN!
Edited by - -sonap- on 27/02/2004 13:05:38
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Sonap ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.
ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.....
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΣΟΥ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΙΑΛΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Hρθε λοιπόν η στιγμή να πούμε δυο λόγια για την ξακουστή πολυσυζητημένη και πολυερευνημενη σπηλιά του ΝΤΑΒΕΛΗ στην ΠΕΝΤΕΛΗ, γιατί ως γνωστό ο περίφημος ΝΤΑΒΕΛΗΣ διέθετε λημέρια σπηλιές και στον ΥΜΗΤΤΟ και στην ΠΑΡΝΗΘΑ. Ευτυχώς είχα την τύχη και την υπομονή να βρω τα αλλά δυο σπηλαία μετά από αρκετό περπάτημα, ειδικά του ΥΜΗΤΤΟΥ που ήταν κρυμμένο μέσα σε ένα θάμνο η είσοδος του.Τωρα έχει μείνει να δούμε και την σπηλιά Νταβέλη στον ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ μήπως βγάλουμε κάποιο συμπερασμα.Η σπηλιά που έχει συνδεθεί με τόσα και τόσα παράξενα με τα περίφημα έργα που έγιναν στο εσωτερικό της σπηλιάς αλλά και στον γύρω χώρο τα εκκλησάκια που στέκουν αιώνες εκεί και βέβαια οι περιβόητες στοές που οι φήμες ήθελαν να φτάνουν μέχρι και στον ΠΕΙΡΑΙΑ αλλά κάποιοι μίλησαν ακόμα και για πιο μακριά ακομη.Τι να πω εύχομαι να είναι αλήθεια όλα αυτά και κάποια στιγμή να βρούμε έστω ένα μέρος από όλα αυτά που λεγονται.Προς το παρόν το μόνο στοιχείο που έχω είναι αναφορές για την σπηλιά από παλιά βιβλία για τα πηγάδια που είχε στο βάθος και έχω δει κάποιες πολύ περίεργες φωτογραφίες με περίεργα σχήματα που εμφανίζονται μέσα στην σπηλιά . Σε μένα δυστυχώς δεν έχει βγει κάποια περίεργη Φώτο μέχρι στιγμης.Εχω όμως να αναφέρω ένα περίεργο συμβάν που είχα μέσα στην σπηλιά . Ένα πρωί καθημερινή γύρω στις 11 η ώρα είχα ανέβει στο σπήλαιο με ένα πεδιόμετρο μέτρησης έντασης πεδίου για συχνότητες από 47 MHZ έως 860 MHZκαι 950 έως 2150 MHZ με οθόνη. Είναι ένα όργανο για όσους δεν γνωρίζουν που χρησιμοποιείτε για την μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για εγκατάσταση κεραιών τηλεόρασης και δορυφορικών δίσκων. Έξω από την σπηλιά η λήψη όλων των τηλεοπτικών καναλιών ήταν κανονική χωρίς πρόβλημα μέσα στην σπηλιά και λίγο πριν το τέλος στο βάθος στο πεδιόμετρο εμφανιζόταν μια συνεχής παρεμβολή παλμική σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων και στην οθόνη έβλεπα οριζόντιες μπάρες και τίποτα άλλο. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε ισχυρότατη πηγή παρεμβολών στο όργανο άγνωστο από που. Πίστεψα ότι ίσως να λάμβανα παράσιτα από τα ραντάρ της κορυφής αλλά όταν βγήκα έξω η παρεμβολή αντί να δυναμώσει λιγόστεψε , άλλωστε όπως μου είπαν αργότερα τα ραντάρ δεν είναι σε λειτουργεια..Κατα τα άλλα στις έρευνες που κάναμε μέσα στην σπηλιά δεν βρήκαμε τίποτα άλλο εκτός από την γνωστή λιμνούλα που υπάρχει στο αριστερό μέρος κατεβαίνοντας. Επίσης ο μικρός θάλαμος που υπάρχει στο τέλος της σπηλιάς δεν οδηγεί πουθενά αλλά από κάποιες σχισμές που έχουν απομείνει αν πετάξει κανείς πέτρες ακούγονται να πέφτουν σε ένα βάθος περίπου 6, 7 μετρων.Δυστυχως η σπηλιά πλέον έχει δεχθεί τόσες παρεμβάσεις που μάλλον είναι απίθανο να υπάρχει κάποιο άνοιγμα για μέσα τώρα. Τα πηγάδια που υπήρχαν στο τέλος του σπηλαίου πριν τα έργα είναι κατεστραμμένα . Πάντως είμαι σίγουρος ότι το μεγάλο μυστικό της ΠΕΝΤΕΛΗΣ δεν βρίσκετε σε αυτό το μέρος αλλά κάπου αλλού καλά κρυμμένο και μας περιμένει.
AΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ...
Το site από το οποίο προέρχεται το παραπάνω κείμενο είναι το "ΑΔΗΛΟΣ ΕΛΛΑΣ". Συγκεκριμένη σελίδα: ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - Admin -
Το site από το οποίο προέρχεται το παραπάνω κείμενο είναι το "ΑΔΗΛΟΣ ΕΛΛΑΣ". Συγκεκριμένη σελίδα: ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - Admin -
Η σπηλιά ΝΤΑΒΕΛΗ στον ΥΜΗΤΤΟ βρίσκετε στο ύψωμα ΝΤΑΒΕΛΗ όπως σημειώνετε στον χάρτη του ΓΥΣ.Ειναι κοντά στο διάσελο ΣΤΑΥΡΟΣ του ΥΜΗΤΤΟΥ που ενώνει το ύψωμα ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ με το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ .Το ύψωμα ΝΤΑΒΕΛΗ συνδέει τον βόρειο με τον νότιο ΥΜΗΤΤΟ. Η σπηλιά πολύ καλά κρυμμένη μέσα στους θάμνους λέγετε ότι ήταν ένα από τα λημέρια του λήσταρχου και φήμες την ήθελαν να έχει έξοδο στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ πράγμα που δυστυχώς δεν επαληθεύθηκε. Πρόκειται για ένα σπηλαιοβαραθρο όχι πολύ μεγάλο ημικατηφορικο που δεν έχει ιδιαίτερο σταλαγμιτικό διάκοσμο αλλά μας επιφύλασσε μια άλλου είδους έκπληξη. Συγκεκριμένα στο τέλος του σπηλαίου προσέξαμε ότι υπήρχε ένα μικρό άνοιγμα και από κάτω του ανοιγόταν ένας μικρός θαλαμος.Αναγκαστηκαμε να διανοίξουμε την τρύπα για να μας χωρέσει και με πολύ δυσκολία τελικά περάσαμε. Μέσα εκεί λοιπόν βρήκαμε απολιθωμένο το κρανίο ενός ζώου και συγκεκριμένα την άνω γνάθο με όλο το υπόλοιπο κρανίο η κάτω γνάθος έλειπε. Το κρανίο ήταν ένα με τον βράχο και δεν κάναμε καμία προσπάθεια να το αποκολλήσουμε για να μην καταστραφεί απλά το φωτογραφήσαμε. Σε επίδειξη της φωτογραφίας σε άνθρωπο που έχει σχέση με την παλαιοντολογία μου είπε σαφώς ότι πρόκειται για κρανίο ζώου χιλιάδων ετών παλαιό δεν μπόρεσε όμως από την φωτογραφία να μου πει τι είδους ζώο μπορεί να ήταν. Έτσι ενώ τελικά δεν βρήκαμε την στοά για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ήμασταν ικανοποιημένοι για το άλλο εύρημα μας.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ.
Το site από το οποίο προέρχεται το παραπάνω κείμενο είναι το "ΑΔΗΛΟΣ ΕΛΛΑΣ". Συγκεκριμένη σελίδα: ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ ΥΜΜΗΤΟΣ - Admin -
Στην ΠΑΡΝΗΘΑ και στο ύψωμα ΝΤΑΒΕΛΗ βρίσκεται ακόμα ένα από τα λημέρια του περίφημου λησταρχου.Μια πολύ όμορφη σπηλιά όχι τόσο από άποψη διακόσμου αλλά από ενέργεια! Ευτυχώς οι επισκέπτες είναι σπάνιοι και έτσι με έκπληξη διαπίστωσα ότι η σπηλιά δεν είχε το παραμικρό σκουπιδακι εκτός από ένα μπουκάλι γυάλινο με νερό κρυμμένο σε μια εσοχή. Το άνοιγμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά κουμαριάς που ωστόσο δεν στάθηκαν ικανά να το καλύψουν τελείως και έτσι η είσοδος βρέθηκε ευκολα.Με το που μπήκα μέσα κοιτάζοντας την είσοδο ένοιωσα να χάνετε κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. Μου φάνηκε πολύ περίεργο ίσως να έφταιγε και η είσοδος της σπηλιάς που καλυπτόταν από τις κουμαριές και αυτό τις προσέδιδε κάτι το απόκοσμο σε συνδυασμό με το λίγο φως που εισχωρούσε μεσα.Καθησα αρκετή ώρα μιας και ήμουν μόνος και απόλαυσα την ηρεμία του σπηλαίου μέχρι που ήρθε η ώρα για να φύγω μιας και το σούρουπο βιαζόταν να πάρει την θέση του.
Το site από το οποίο προέρχεται το παραπάνω κείμενο είναι το "ΑΔΗΛΟΣ ΕΛΛΑΣ". Συγκεκριμένη σελίδα: ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ - Admin -
quote:
Avallon, αυτά που λες στο τέλος του μηνύματός σου δίνουν μία "υπόσχεση" αυτοεκπληρούμενης προφητείας(είναι ψυχολογικός όρος, ίσως σου εξηγήσω άλλη στιγμή...). Είναι σχεδόν σίγουρο πάντως ότι εάν καταθέτεις τέτοιες σκέψεις στις Συζητήσεις θα γίνουν κιόλας πραγματικότητα αυτά που φοβάσαι
Σίγουρη η προφητεία μου για μια ακόμη φορά αγαπητέ admin...
[click : ημερομηνία εγγραφής 26/2/03 (ο νοών νοείτω)]
Sonap τι φωνασκείς?
Αφού μπορείς και συνεχίζεις να μιλάς, και να εκφέρεις άποψη μέσα από το ίδιο ψευδώνυμο (-sonap-)
Hρέμησε λίγο και απόλαυσε το τόπικ...όσο κρατήσει![]()
![]()

Edited by - Avallon on 27/02/2004 21:07:16
ολοι εχουν συγγρουστει καποτε με αλλους αλλα δεκα σελιδες αντιπαραθεση νομιζω πως παρατραβηξε
αμα γουσταρετε ανοιχτε ενα topic ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ και χωστε τα εκει μεσα ο ενας στον αλλο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3460
Εγω δεν ειμαι εναντια στην αντιπαραθεση αλλα υπαρχει και καποιο οριο
ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ
Φιλη AVALLON Η επιθεση που σου εγινε ηταν 1000 % αδικαιολογητη αλλα και συ ησουν αρκετα προκλητικη και τωρα κανεις αυτο ακριβως που κατηγορουσες τους αλλους στο topic toy NTABELH666 (οτι το κανουν επιτηδες για να κλεισει)
ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ SONAP κοψε λιγο ρε μαγκα αμα δε γουσταρεις τον ΝΤΑΒΕΛΗ66, φτιαξε το δικο σου topic (οπως κι εκανες)πες τα δικα σου και ασε τους αλλους στο αλλο topic να γραφουν οτι θελουν , αλλα ρε φιλε δεν την λενε τοσο χοντρα χωρις να βλεπεις τον αλλο στη φατσα δεν ειναι μαγκια αυτο (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ)

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
http://www.geocities.com/dimsot/photo_test.html
Ασχολήθηκα και γω λίγο με την δεύτερη φωτογραφία και θα ήθελα να σας πω την άποψη μου, πιο συγκεκριμένα ασχολήθηκα με το κομμάτι της φωτογραφίας που εμφανίζεται η φιγούρα με το μπαστούνι
Δείτε στην σελίδα που παραθέτω τις φωτογραφίες 1 2 3
Στην 1 είναι η φιγούρα στην αρχική της μορφή
Στην 2,3 έχει υποστεί αλλαγές σε φωτισμό, χρωματισμό κτλ.
Αυτό που μπορείτε να παρατηρήσετε εύκολα είναι πως ξεχωρίζει το μπαστούνι της φιγούρας σαν να φλεγεται.
Τώρα όσο για την γνησιότητα της φωτογραφίας, μπορεί κάποιος να δει αν μια φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία βλέποντας τη σε μεγέθυνση. Αν έχετε ποτέ πειράξει μια φωτογραφία και μετά την δείτε σε μεγέθυνση θα παρατηρήσετε ότι τα Pixel στο κομμάτι που έχει υποστεί την επέμβαση παρουσιάζουν χρωματική ασυνέχεια σε σχέση με μη πειραγμένα κομμάτια της φωτογραφίας. Πχ.
Στην φωτογραφία 4 δείτε την προσπάθεια μου να προσθέσω ένα ufo στον ουρανό , ενώ στο κανονικό μέγεθος δεν μπορείς εύκολα να αντιληφθείς την απάτη στην μεγέθυνση φαινεται με λίγη προσπάθεια ότι τα pixel γύρο από το ufo έχουν πειραχθεί
Το ίδιο και στο άλλο παράδειγμα, (φωτο 5,6) που προσπάθησα με κλονισμό (όλα τα σχεδιαστικά προγράμματα το κάνουν) να σβήσω το φυτό αντιγράφοντας κομμάτια του τοίχου ώστε να το σβήσω, αν το δείτε λίγο πιο προσεκτικά φαίνεται η επέμβαση
Επιστρέφοντας τώρα στην φωτογραφία μας δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί σύμφωνα πάντα με τα παραπάνω επίπεδα επέμβασης και με τις γνώσεις που ένας μέσος χρήστης μπορεί να έχει, τώρα αν την έχει πάρει κάποιος ειδικός και την έχει φτιάξει δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Η γνώμη μου είναι (χωρίς να είμαι ειδικός παιδία μην παρεξηγηθώ ) ότι η φωτογραφία δεν είναι πειραγμένη και ότι η φιγούρα όντως εμφανίζεται , άλλα αυτό δεν πάει να πει πως είναι φάντασμα η εξωγήινος η οτιδήποτε άλλο, μπορεί πολύ απλά να είναι από τα παιχνιδίσματα του ματιού που καθημερινά μας συμβαίνουν.
Από την άλλη μεριά όμως μπορεί και να …………………..
Φιλικά Dimsot

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot