ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

xtremefast62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
xtremefastΜέλος
17/08/2003, 21:09:06
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:xtremefast@pathfinder.gr ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.

17/08/2003, 21:49:00
φιλε μας καταρχας καλως ηρθες στην παρεουλα μας:)
φοβαμαι πως δεν εχω κατι να παραθεσω επι του θεματος σου,ελπιζω να βρεθουν καποια ατομα να σε βοηθησουn στην αναζητηση σου:))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

17/08/2003, 22:08:11
ΦΙΛΕ XTREMFAST,
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ESOTERICA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ..
ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ E-MAIL,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΔΕΙΣ" ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ..
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ,ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΥΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΕΣ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Darkangel_78Μέλος
17/08/2003, 22:24:01
Καλησπέρα φίλε xtremefast και καλώς μας όρισες!
Το ESOTERICA.gr είναι χώρος συζήτησης,ανταλλαγής ιδεών και απόψεων και ουχί ...αγγελιών.
Αυτό που έχω να προτείνω είναι να παρακολουθήσεις τις συζητήσεις (με τη λειτουργία της "Αναζήτησης" μπορείς να ψάξεις για όποιο θέμα σε ενδιαφέρει και να συμβάλλεις στα θέματά μας.
Ακόμα καλύτερα,ακολούθησε τη συμβουλή που σου έδωσε το μέλος μας kapodistria.
Και πάλι καλώς όρισες και εύχομαι καλή διαδρομή στα μονοπάτια του ESOTERICA.gr!!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

wiccaΜέλος
18/08/2003, 00:26:17
ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΕΛΟΣ:

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
18/08/2003, 04:55:44
Συμφωνώ με wicca, ευκολότερα βρίσκεις άτομα με...ψυχικές αδυναμίες

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

mrmystickΝέο Μέλος
18/08/2003, 13:15:17
Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω πως υπάρχει ονομασία γι' αυτές τις ικανότητες. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς ποιά είναι. Νομίζω εμβιωτικός.

ΓιώργοςΜέλος
18/08/2003, 13:37:55
Empathy : εναίσθηση , ενσυναίσθηση, εμβίωση, συναισθηματική κατανόηση.

τηλεοπτικό παράδειγμα..
κατι σαν την Diana Troy την ψυχολόγο που ειχε ο Picard στο Σταρ Τρεκ...

Γιώργος
live long and prosper....

mrmystickΝέο Μέλος
18/08/2003, 13:44:24
Ακριβώς αυτό! Ή στη σειρά "Οι Άλλοι" αυτός που υποδύεται τον γιατρό.

18/08/2003, 16:20:39
ΝΟΜΙΖΩ,ΦΙΛΟΙ,
ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΠ'ΑΥΤΩΝ...Η ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ XTREMEFAST,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ...ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ....

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

xtremefastΜέλος
19/08/2003, 19:09:24
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΩΡΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:1.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ Η' ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η' ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΗ Η' ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΚΡΥΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η' ΣΕ ΟΘΟΝΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ Η' ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.2.ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.3.ΟΔΗΓΑΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΕΧΩ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΟΠΩΣ:ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗ Η' ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ(ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΔΥΜΟΙ).ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ:6η ΑΙΣΘΗΣΗ?ΕΞΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ?ΥΠΕΡΔΙΑΙΣΘΗΣΗ?

mrmystickΝέο Μέλος
19/08/2003, 19:29:57
Καλησπέρα φίλε Xtremefast,
Πιστεύω πως είναι αυτό που περιέγραψε ο Γιώργος, εναίσθηση, εμβίωση.
Είσαι εμβιωτικός.
Προσωπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον να έχει κανείς τέτοια "δύναμη" ή παρόμοια. Εγώ δεν έχω (αλλά εξασκούμε στην τηλεπάθεια) και συμφωνώ με τον wicca πως δύσκολο να βρεις άτομα με ψυχικές δυνάμεις, αλλά αφού έχεις κι εσυ σίγουρα κάποιος άλλος θα υπάρχει . Έχεις διαβάσει ποτέ για τις δυνάμεις σου;

mrmystickΝέο Μέλος
19/08/2003, 20:07:24
Σίγουρα θα σ' έχουν οφελήσει οι δυνάμεις σου στις σχέσεις σου!!!

xtremefastΜέλος
19/08/2003, 21:27:00
ΓΕΙΑ ΣΟΥ mrmystick ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ.Η ΕΝΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ?

mrmystickΝέο Μέλος
19/08/2003, 21:32:58
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν ήξερα ότι εναίσθηση είναι ψυχολογική αυταπάτη. Μάλλον κατάφερα να δείξω πόσο άσχετος είμαι! Sorry αν το πήρες άσχημα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
Πάντως για την εμβίωση είμαι σίγουρος.

mrmystickΝέο Μέλος
19/08/2003, 22:42:06
Γνωρίζει κανένας για τις δυνάμεις σου;

xtremefastΜέλος
19/08/2003, 22:54:51
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΔΟΘΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ <ΕΧΑΣΕΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ>.

mrmystickΝέο Μέλος
19/08/2003, 23:03:44
Και μια ερώτηση που μπορεί να μην στην κάνουν συχνά αλλά θα σου φανεί κοινότυπη: Μπορείς να αισθανθείς εμένα; (Από απόσταση ίσως όχι, αλλά αν συγκεντρωθείς;)

wiccaΜέλος
19/08/2003, 23:06:15
...ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ Η Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ...

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ 'ΔΩ Ο "Vvvvvvvvv" EXEI ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ: ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ

Πέθανε μια άλλη μέρα
mrmystickΝέο Μέλος
19/08/2003, 23:10:33
Δεν νομίζω να υπάρχουν μέλη του esoterica που να μην είναι συνειδητοποιημένα, έστω και λίγο. Και εξάλλου δεν υπάρχει λόγος να πεις ψέματα για κάτι τέτοιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρει κανείς........