ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βοήθεια - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Βοήθεια - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ελληνμεχρι το κοκκαλο5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/03/2013, 19:19:16
πριν λιγο εστειλα.αλλα δεν εμφανιζεται.ειμαι καινουργια παρακαλω αν μπορειτε βοηθηστε με ευχαριστω

χχχ

09/03/2013, 19:41:15
Το θέμα σου εμφανίζετε κανονικά!
δίπλα στο προφίλ θα δεις την ένδειξη "ενεργά θέματα"
αν πατήσεις εκει, θα δεις τα θέματα που ειναι ενεργά και μεταξύ αυτών τα 4 που εχεις ανοίξει.

(Aν μπορέσεις να δεις αυτο το μήνυμα)
κανε μια προσπάθεια να μην ανοίγεις νεα θέματα,
να "ψάξεις" λίγο το forum ... μέχρι να εξοικειωθείς!

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
13/03/2013, 08:08:55
Το παρόν θέμα μεταφέρεται στην Κατηγορία Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις από την Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...

maria3Μέλος
23/03/2013, 11:02:39
θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει ξανά ανοιχτεί έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει τίποτα,πως μπορώ να ξέρω που θα το βάλω και αν έχει ξανά ανοιχτεί;

23/03/2013, 18:35:19
Καλησπέρα maria3

Kαταρχάς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση.

Υπάρχουν δύο:
H μία είναι επάνω δεξιά στη σελίδα των forums αλλά μπορείς να την ανοίξεις και κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο που σου παραθέτω: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αυτή λειτουργεί πλέον μόνο εάν βάλεις τη λέξη-κλειδί που θες και μετά επιλέξεις:
Αναζήτηση σε: Μόνο θέμα
(Αν δεν το επιλέξεις αυτό, είναι πολύ πιθανό να κολλήσει)

Δεύτερος τρόπος (και πιο αποτελεσματικός):
Χρησιμοποιείς το πεδίο Αναζήτησης που θα δεις επάνω αριστερά (το γκρι κουτάκι της προσαρμοσμένης αναζήτησης του Google).

Εάν δεν βγάλεις άκρη, γράψε αν θες εδώ τι θέμα θέλεις να ανοίξεις να σου πει ίσως κάποιος που ξέρει εάν υπάρχει κάποιο ίδιο ή παρόμοιο ενεργό.