- Δηλώσεις-Γκάφα του Εκπροσώπου του Ινστιτούτου Ερευνών ASANA - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Eνημερώνω όσους ασχολούνται με αυτά τα θέματα, για με τις δηλώσεις-γκάφα του μέλους Nortin, εμφανιζόμενου ώς εκπροσώπου του Ινστιτούτου Ερευνών ASANA του γνωστού ερευνητή Γ. Πάλμου, για τον Δ. Λιακόπουλο ("λιακογιαννοπουλοφουράκηδες και σία.","των (...) φανφαρολόγων κυριων"), που ώς γνωστόν φιλοξενεί και διαφημίζει το έργο του Γ. Πάλμου.
Παρομοίως θα βρείτε επιτημητικές δηλώσεις για τον καθ. κ. Λιαντίνη ("καθηστερημένο ηλίθιο") και επίσεις άλλες λεκτικές πλαγιοολισθήσεις που κατά κοινή εκτίμηση υποβαθμίζουν επικοινωνιακά το κύρος του "Ινστιτούτου Ερευνών ASANA", του οποίου εμφανίζεται ώς εκπρόσωπος και διαφημίζει εδώ την δράση του.
http://www.esoterica.gr/forums/pop_profile.asp?mode=display&id=10440
Τις δηλώσεις θα τις βρείτε εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6645&whichpage=11&ARCHIVE=
Ίσως να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις σε αυτό το θέμα.
Αναμένουμε...
Edited by - Vril on 01/09/2005 18:38:20
quote:
Ίσως να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις σε αυτό το θέμα.Αναμένουμε...
Και που εισαι ακομα...
"Καιρος γαρ εγγυς"!!! Εχουμε ακομα να δουμε λιακοφουρακηδοελλανιοδιαστημανθρωπους, και αλλα ομορφα τερατα της γνωσης.
Η μονη εξελιξη που βλεπω να περνει αυτο το θεμα, ειναι...χαος!
Ώρες –ώρες είσαι πολύ κακός!
Πας το θέμα και καλά να απολυθεί ο εκπρόσωπος!
Γιατί δεν συμβιβάζεσαι με μια βόλτα με τον ιπτάμενο δίσκο που θα έχουν σίγουρα στην κατοχή τους?
Αστους,θα εχουν προβληματα που ξεκινουν απο την προσβολη νεκρου και φτανουν μεχρι....
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
VRIL
Ώρες –ώρες είσαι πολύ κακός!
Με προσβάλλεις, καλέ μου...
Γιατί ΜΟΝΟ "Ώρες –ώρες" ???? Ε?????
τις υπόλοιπες τι θές να κάνω, δηλαδή ???
Να ταϊζω περιστέρια στο .... Σύνταγμα ???? ![]()
quote:
Πας το θέμα και καλά να απολυθεί ο εκπρόσωπος!
Γιατί δεν συμβιβάζεσαι με μια βόλτα με τον ιπτάμενο δίσκο που θα έχουν σίγουρα στην κατοχή τους?
Δίσκο ? Αυτοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν Βρίλ(εγώ), με Vrill (Δίσκους Ναζί), Vril(Δύναμη, αλλά και το Nik μου), Vryyyyyyyl(που στο δ*+++ το βρήκανε οι ASANAικοί.....)
quote:
Αστους,θα εχουν προβληματα που ξεκινουν απο την προσβολη νεκρου και φτανουν μεχρι....
Κύριε, κύριε, μπορώ και εγώ ????
quote:
Τυχερούλη, έχεις ... μαντικές ικανότητες ????
Edited by - Vril on 03/09/2005 12:59:00
quote:
Τυχερούλη, έχεις ... μαντικές ικανότητες ????
Μικρές.
quote:
τις υπόλοιπες τι θές να κάνω, δηλαδή ???
Να ταϊζω περιστέρια στο .... Σύνταγμα ????
Μπορεί να τα μαθαίνεις μακροβούτια…
Όλα είναι πιθανά μαζί σου.
quote:
που στο δ*+++ το βρήκανε οι ASANAικοί.....)
εχουν διασυνδεσεις με επιστημονες.
το λενε αναμεσα στα αλλα στο site τους.
quote:
Κύριε, κύριε, μπορώ και εγώ ????
φυσικα μπορεις!
---
μεσα στην νεκρα της ελληνικης τηλεορασης, με το μοναδικο του υφος μας κανει και ξεχνιομαστε.
απο τα "εγκληματα" ειχα να δω με τετοιο ζηλο τβ.
ολη η ελλαδα βλεπει λιακο. ολη η ελλαδα υποκλινεται στην φωτισμενη του προσωπικοτητα.
τι οσσο και μλκς. εδω εχουμε τον λιακο.....
κοσμοσφαιρες!!! (για να μην ξεχνιομαστε)
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.