- WWW = WWIII (Σχετικά με την πιθανότητα Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οσο αφορα την Ρωσια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ουτε την Ελλαδα να πολεμισει. Η Ρωσια τωρα ειναι αμερικανοφιλη (να ναι καλα ο Πουτιν). η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Κομμουνιστικη Δυναμη που μπορει να χτυπησει θα μπορουσε να ηταν η Β.Κορεα ή ακομα και η Κινα.
Δεν θα υπαρξει 3ος Π.Π. Ο πολεμος που θα γινει θα ειναι Θρησκευτικος...Χριστιανοι εναντιον Αραβων (Μουσουλμανων).
Διαβασε καλυτερα την παγκοσμια ιστορια, οχι απο τα "σχολικα" βιβλια που ουσιαστικα την ιστορια την γραφουν οι νικητες. Στοχασου καλυτερα τι θα μπορουσε να ειχε γινει και οχι αυτα που γραφονται.
Αν μπορουσαμε ολοι να συνειδητοποιησουμε την αληθεια, δεν θα ειμασταν στη μιζερια τη σημερινη.
Οποτε μην περιμενεις να ξυπνησει η Αρκουδα, ουτε ο Λυκος ουτε η Αλεπου...αυτοι ειναι σε χρονια χειμερια ναρκη. Τωρα στην μοδα ειναι οι μινι-θρησκευτικες αντιπαλοτητες με στοχο τον Μεγα Πολεμο...
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
![]()
![]()
![]()
Πού το άκουσες, πάλι, αυτό?
"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."
Edited by - GeorgiO on 11/02/2006 17:23:41
Θα σου πρότεινα προτού ανοίξεις ένα topic να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση επάνω δεξιά στην σελίδα, όπου όταν επιλέξεις να σου εμφανίσει η έρευνα τίτλους θεμάτων, θα υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα όπου επιθυμείς.
Αν υπάρχει κάποιο topic καλό θα ήταν να συνέχιζες εκεί.
Το θέμα όπου πιστεύω πως θα μπορούσε να σε καλύψει είναι το εξής (κλίκαρε στον τίτλο για το δείς):

In anticipation of my resurrection...

Όταν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση για τίτλο θέματος η Αναζήτηση ψάχνει τους τίτλους μόνο των topics.
Όταν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση βάσει μηνύματος, η Αναζήτηση ψάχνει σε όλα τα topics, σε κάθε κατηγορία και σε κάθε απάντηση για το μήνυμα αυτό.
Οπότε καταλαβαίνεις οτι παίρνει πιο πολύ χρόνο.
Επίσης, κάτι που τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λειτουργικό, είναι να μην βάζω πολλές λέξεις.
Για αυτό το topic δηλαδή έβαλα ως λέξη - κλειδί το "παγκ" (από το παγκόσμιος).
Αυτό το έκανα γιατί σε κάποιο topic για αυτό το θέμα ο θεματοθέτης μπορεί να το είχε γράψει "παγκόσμιος" ενώ σε κάποιο άλλο "παγκοσμιος".
Οπότε θα έπρεπε να έψαχνα 2 φορές...
Τουλάχιστον εμένα με βοηθάει αυτό που κάνω.
Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις....

In anticipation of my resurrection...
ΦΙΛΕ lancelot ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣTA ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Dying_Incubus...
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ... (πχ.ΨΥΧΗ,ΓΝΩΣΗ,ΣΟΦΙΑ...κτλ)
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ