- Ελληνισμός vs Εβραισμός- η αιώνια μάχη - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:quote:
Ηράκλειτος: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Ομαδα Ε: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΠυθαγόρας: ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ
Ομαδα Ε: ΑΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΜΟΜΩΤΕΙΣωκράτης: ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Ομάδα Ε: ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣΒλέπεις, μήπως, καμμιά μικρή διαφορά;
Ράδιο Αλμπάνια.
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είναι συνδεδεμένος με Εβραικά συμφέροντα..
Ακούσια εύχομαι.
Για λέγε, ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
Ή αντιληφθήκατε επιτέλους τί κοτσάνα είπατε, και πάτε να τα καλύψετε με τα περί Αλμπάνιας;; ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K
Edited by - kynikos on 28/08/2004 23:18:13
Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα .
Ρε άντε να σε δει κανένας ψυχίατρος που έχεις το θράσος να κατηγορείς εμάς για ανυσόροπους!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΙΔΗΣ
quote:
Οι δικές σου οι π..ες που σ..τα κολούσαν?
Βέβαια το περίμενα να θορυβηθείτε από την αναφορά της Ελληνικής φιλοσοφίας, αλλά όχι και τόοοοσο πολύ, ρε παιδί μου.
Οπότε ευχάριστη ή έπληξη,
Κύριοι, ΔΕΝ συμβαδίζει η ελληνική φιλοσοφία με τον αντισημιτισμό, όσα κοιλιακά και να σας προκαλεί ή ιδέα. Αν νομίζεται αλλοιώς, εδώ είμαστε, και ακούμε.
Και για να υποστηρίξω λίγο τους Εβραίους φίλους μου της CIBA-GEIGY που φτιάχνουν και χάπια... ευκοιλιότητας, σκεφτέίτε το έξης:-
Τί ακριβώς εννοούσε ο Σωκράτης (ξέρεις, αυτός που ήταν δάσκαλος του Πλάτωνα, αν τον έχεις ακουστά) όταν μίλαγε για κοσμοπολίτεία;
Κ
Γιατί λοιπόν τον κατηγορείτε? Γιατί επιβλήθηκε με τα όπλα? Και πως θα ένωνε δηλαδή τον κόσμο?Με αμπελοφιλοσοφίες τύπυ <
Θυμίσου,<<Τα μεγάλα ζητήματα δεν λύνονται με λόγους και ομιλίες, αλλά με αίμα και σίδερο>>- Όττο φον Μπίσμαρκ.
Και επιπλέον, σε κάποιο άλλο topic βρήκα τη συγκλονιστική ομιλία του Αλέξανδρου προς τους στρατιώτες του μετά το τέλος της εκστρατείας, που δυστηχώς δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής απο τα περρισότερα απο τα αγαπητά μέλη του forum. Τον παραθέτω παρακάτω
<<ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ , ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΥΛΗ.ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΤΕ Η ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΖΩ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟ.
ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΑΣ.
ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΙΣΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΨΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΣΠΟΝΔΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΓΑΠΗΣ>>
Ποιός άλλος μονάρχης μίλησε ποτέ για αγάπη?
Υ.Γ. Οι αξιοθρήνιτες ομιοκαταληξίες σου και οι προσπάθεια σου να παραληλήσεις την Ελληνική με την Εβραική φιλοσοφία (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) σε διαβεβαιώ πως δεν με τάραξαν καθόλου. Μου προκάλεσαν απλά ένα ανεπαίσθητο μηδίαμα, καθώς για μία ακόμα φορά αποδυκνείεις την νοητική σου ανεπάρκεια...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Και ο Μέγας Αλέξανδρος αυτό οραματίστηκε ρε... τέλος πάντων. Ένα κόσμο διαποτισμένο απο τα ελληνικά ιδεώδη, οπου όμως Έλληνες και βάρβαροι θα ήταν ίσοι ενώπιον του νόμου. Και όμως εσείς οι αξιοθρήνιτοι <<διεθνιστές αντιεξουσιαστές>> τον βρίζετε και τον προσβάλετε,
Κασέρι,
Δεν ξέρω σε ποιόν απευθύνεσαι, αλλά επειδή φαίνεται οτι απευθύνεσαι σε εμένα, σου επισημαίνω ότι:
1) Ουδέν σχόλιο έχω κάνει για <<διεθνιστές αντιεξουσιαστές>>
2) Ουδέποτε έβρισα ή προσέβαλα κανέναν Μεγαλέξανδρο, ούτε γνωρίζω τον κύριο προσωπικά.
Ως εκ τούτου, σου συνιστώ να πάρεις το μένος σου και να το βάλεις εκεί που δεν φωτάει ο ήλιος (κι ας πιστευεις το αντίθετο), μαζί με τις Εβραϊκές πούτσες, τόσο αγαπητές στον steelspring -- φαντάζομαι οτι θα το ευχαριστηθείς πολύ -- μια και φαίνεται οτι τίποτα δεν σε ευχαριστεί περισσότερο από την αίσθηση οτι σε απαυτώνει Εβραίος.
Εγώ, δυστυχώς, δεν είμαι Εβραίος, οπότε θα μπορούσα να σε ικανοποιήσω διπλά. Αν πάλι δεν απευθυνώσουν σε εμένα, πέστο μόνο, και μπορείς άνετα να αγνοήσεις αυτο το μύνημα.
=====
Περιμένω ακόμα να ακούσω ΠΟΥ στην Ελληνική φιλοσοφία προκύπττει η έννοια Δυο Αιώνιων Αντιπάλων, Ανώτερα Ορισμένων.
Μήπως μόνο από το ράδιο-Άλμπάνια, και όχι απο την φιλοσοφία;;
Κ.
quote:
Ως εκ τούτου, σου συνιστώ να πάρεις το μένος σου και να το βάλεις εκεί που δεν φωτάει ο ήλιος (κι ας πιστευεις το αντίθετο), μαζί με τις Εβραϊκές πούτσες, τόσο αγαπητές στον steelspring -- φαντάζομαι οτι θα το ευχαριστηθείς πολύ -- μια και φαίνεται οτι τίποτα δεν σε ευχαριστεί περισσότερο από την αίσθηση οτι σε απαυτώνει Εβραίος.
Και πάλι ουδέν σχόλιον... Είναι φανερό οτι ο άνθρωπος έχει σοβαρά διανοητικά προβλήματα...
Φίλε kynicos,έχει ανοίξει στη γειτονιά μου ένα καινούργιο θέατρο σκιών και ψάχνουν για πρωταγωνιστή. Πιστεύω οτι θα ήσουν ο καταλληλότερος για το ρόλο, αμα θες σε συστήνω κιόλας...
Α πάγαινε ρε καραγκιόζη απο δω. Εκτός απο ανθέλληνας, είσαι και υποκριτής της κακιάς ώρας
quote:Σού είπα ξεκάθαρα οτι πιστεύω στον Ανθρώπινο πολιτισμό, όπως πίστευαν όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι που άξιζαν το όνομα. Όταν αυτός εκδηλώνεται στην Έλλαδα, λέγεται Ελληνικός, όταν εκδηλώνεται στην Σουμερία λέγεται Σουμερικός, και όταν εκδηλώνεται στην Αμερική λέγεται Αμερικάνικος. Δεν διαφέρουν, ή ίδια γεύση, σε άλλο πακέτο. Χώνεψέ το.
Δεν πιστεύει στον Ελληνισμό, δεν πιστεύει στο Ελληνοκό πνεύμα, δεν πιστεύει στον ελληνικό πολιτισμό,
quote:Πολιτικό θέμα. Δεν ξέρω - δεν απαντώ. Αν η Ελλάδα δεν ήταν στην Ευρώπη, θα έπρεπε να το ξανασκεφτώ.
δεν πιστεύει στην πατρίδα,
quote:Φυσικά!!! Και σού έχω και χειρότερα νεα...
βάζει τους Εβραίους φιλόσοφους στην ίδια μοίρα με τους Έλληνες,
Βάζω και στην ίδια κατηγορία και τους Άγγλους! Και άλλους πολλους. Αλλα να μη στα λέω όλα μαζί και πάθεις τίποτα
quote:Μήν είσαι σαχλός, αυτό το κάνουν οι φίλοι σου της "Ἑ", όχι εγώ, ρώτα και τον steely.
έχει βάλει τον Μ.Αλέξανδρο στην ίδια κατηγορία με τον...Χίτλερ,
=========
Περιμένω ακόμα να ακούσω ΠΟΥ στην αρχαία φιλοσοφία προκύπτει η έννοια ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ!
Πουθενά είπατε;
Για φαντάσου.
Κ
Θυμίσου, <<πας μη Έλλην βάρβαρος>>. Αυτο βέβαια εξιπονοούσε την ανωτερώτητα των Ελλήνων. Οι βάρβαροι ήταν για τους Έλληνες σκοτεινά πλάσματα, αγράματα, που λάτρευαν θεούς βάρβαρους και απάνθρωπους, υποταγμένοι σε ένα ηγέτη τον οποίο λάτρευαν σα θεό. Το Αντίθετο δηλαδή απο τους φιλελεύθερους, καλλιεργημένους, και ανεξίθρησκους Έλληνες!
Πουθενά όμως ανάμεσα στους βάρβαρους δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα όπως αυτά των Εβραίων, οι οποίοι ήταν στην κυριολεξία υποταγμενοι στον τυρρανικό θεό τους, που διέταζε τη θανάτωση όσων τον αμφισβητούσαν, δεν δημιούργησαν κανενός είδους πολιτισμό, και η όλη Κοσμοθεωρία τους έρχεται σε ολική αντίθεση με την Ελληνική, όπως μπορεί να δει οποιοσδήποτε έχει έστω και λίγο μυαλό.
Θυμίσου ακόμα πως ο Αριστοτέλης δίδαξε στον Αλέξανδρο την ανωτερότητα των Ελλήνων απέναντι στους βάρβαρους, και τον ενθάρυνε να συμπεριφέρεται διαφορετικά σε αυτούς απο ότι στους Έλληνες.
Ιδού, λοιπόν, αποδείξεις και μέσα απο την Ελληνική φιλοσοφία!
quote:
Σού είπα ξεκάθαρα οτι πιστεύω στον Ανθρώπινο πολιτισμό, όπως πίστευαν όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι που άξιζαν το όνομα. Όταν αυτός εκδηλώνεται στην Έλλαδα, λέγεται Ελληνικός, όταν εκδηλώνεται στην Σουμερία λέγεται Σουμερικός, και όταν εκδηλώνεται στην Αμερική λέγεται Αμερικάνικος. Δεν διαφέρουν, ή ίδια γεύση, σε άλλο πακέτο. Χώνεψέ το.
Και όταν εκδηλώνεται στις ζούγκλες της Αφρικής, λέγεται πολιτισμός των Κάφρων, και έχει την ίδια γεύση με τον Ελληνικό, απλά είναι σε διαφορετικό πακέτο! Φυσικά, οι Κάφροι φιλόσοφοι είναι του ίδιου βεληνεκούς με τους Έλληνες φιλοσόφους. Φίλε kynice, για ένα διάστημα σε είχα απλά για μ....α, αλλά τώρα δεν έχω πια αμφιβολίες. Είσαι κυριολεκτικά για τα σίδερα!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ
quote:
Σού είπα ξεκάθαρα οτι πιστεύω στον Ανθρώπινο πολιτισμό, όπως πίστευαν όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι που άξιζαν το όνομα. Όταν αυτός εκδηλώνεται στην Έλλαδα, λέγεται Ελληνικός, όταν εκδηλώνεται στην Σουμερία λέγεται Σουμερικός, και όταν εκδηλώνεται στην Αμερική λέγεται Αμερικάνικος. Δεν διαφέρουν, ή ίδια γεύση, σε άλλο πακέτο. Χώνεψέ το.
Και όταν εκδηλώνεται στις ζούγκλες της Αφρικής, λέγεται πολιτισμός των Κάφρων και έχει την ίδια γεύση με τον Ελληνικό, απλά είναι σε διαφορετικό πακέτο! Φυσικά οι Κάφροι φιλόσοφοι είναι του ίδιου βεληνεκούς με τους Έλληνες φιλόσοφους...
Kynice, για ένα διάστημα σε είχα απλά για μ....α, αλλά τώρα δεν έχω πια αμφιβολίες. Είσαι κυριολεκτικά για τα σίδερα! Σου συστίνω να διαβάσεις κανα βιβλίο του Φρόιντ, ο οποίος καθότι Εβραίος ταιριάζει και στην περίπτωση σου...
Mην αφήνεις να σε εκνευρίσει ένα τεκτονοδιεθνιστικό κουτάβι.
Με κάλυψες με τις απαντήσεις σου και δεν έχω πολλά ακόμα να προσθέσω.
Η κατευθυνόμενη "αντίληψη" ότι ""Έλα μωρέ ...όλοι τα ίδια σκατά είμαστε"" είναι η καραμέλα που πιπιλάει ο κυνικός και το συνάφι του για καιρό .
Έχει το θράσος μάλιστα (όπως και πολλοί άλλοι καλοθελητάδες) να επικαλείται τον Σωκράτη . Τον υποδειγματικό Αθηναίο πολίτη που υπερασπίστηκε την πατρίδα του με το σπαθί του πρώτα και μετά με τα λόγια του . Αυτόν που αυτοκτόνησε για χάρη της ίδιας του της ιδιαίτερης πατρίδας.
Αν η κοσμοπολιτεία του μεγάλου αυτού Έλληνα ,που τίμησε στο έπακρο τη φυλή του και την πατρίδα του , αποτελεί έρεισμα για τους σημερινούς θλιβερούς διεθνιστάκους για να πετάνε κοπριές δεξιά και αριστερά , αυτό πλέον θα πρέπει να το ανάγουμε σε πρόβλημα λάθους φαρμακευτικής αγωγής, ή τραυματικών εμπειριών κατα την τρυφερή περίοδο της ανάπτυξης.
Μια ανάπτυξη όμως που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε .
Επειδή όμως τα λόγια είναι λόγια είτε προφέρονται είτε γράφονται,
Η Πράξη του Ελληνικού Πνεύματος συντελέστηκε στα πεδία των μαχών με τους βαρβάρους.
Πολύ σωστά το είπες.
Με το σώμα. Με το σίδερο που έκοβε την αναπνευστική δίοδο των ανίερων ορέξεων του επιτιθέμενου βάρβαρου.
Γιατί μόνο ένας βάρβαρος δεν αναγνωρίζει πάτρια γη, γενέτειρα, πατρίδα με συμπατριώτες ,φυλή, σαν πολιτισμική εναρκτήρια οδό και αξία.
Η χρηματολαγνεία ορισμένων ορκισμένων εχθρών της Ελλάδας και η ανασφάλεια που οδηγεί στην οικονομική , σωματική και ηθική εξαγορά υπαγορεύει σε κάποιους να εκφράζουν "άποψη" επι παντός Ελληνικού.
Ζητώ συγγνώμη αλλά η αλήθεια πολλές φορές είναι πολλαπλάσια ισχυρότερη και φοβερότερη απο τον θάνατο .
Δεν μπορώ να το συζητήσω στο επίπεδο αυτού του "φόρουμ".
Το μόνο που μπορώ να πώ είναι να προσπαθήσουμε να δούμε πως η αλήθεια αυτή εκφράστηκε απο τους Μαραθωνομάχους που ξέσκισαν με τυφλή μανία τα σωθικά των χρυσοφόρων Μήδων (αίτιο πολλών δεινών για χρόνια)στις αμμουδερές παραλίες του Μαραθώνα και απο τους 300 Σπαρτιάτες με τα μακρυά μαλλιά και τα γυμνασμένα μέχρις άκρων σώματα με την τεράστια καρδιά , με την τεράστια σωματική δύναμη ,με την τεράστια ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και τα λίγα ΛΑΚΩΝΙΚΑ λόγια .
Λυπάμαι για τους ταπεινούς φιλοσοφιστές που νομίζουν ότι έκαναν κτήμα τους τα λόγια ,αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκαν την πράξη αυτών των λόγων.
Απόδειξη είναι η σκατολογία για το πρόσωπο του Αξέξανδρου , του μεγίστου των εμπράκτων σοφών αυτής της γής .
Του ανθρώπου που στην πραγματικότητα και κατα απόλυτη έννοια λατρεύτηκε απο τους "κατακτημένους" που δήθεν σφαγίασε....
Η Μαρτυρία τών σύγχρονων ανθρώπων απο τις περιοχές που πέρασε τότε μας κόβει την ανάσα.
Το κείμενο με τον δήθεν λόγο του στην Οπι είναι μιά φιλολογική φαντασίωση ενός μυθιστοριογράφου συγγραφέα και τίποτε άλλο .
Είναι αδύνατον ο μαθητής του Μέγιστου Δάσκαλου Αριστοτέλη να ενεφύσησε στον Αλέξανδρο παγκοσμιοποιητικές και Οικουμενικές ιδέες σε μια περίοδο που γύρω απο την Ελλάδα επικρατούσε το άπλετο φιλοσοφικό σκοτάδι.Ένα τρομερά βάρβαρο πολιτιστικό σκοτάδι.Αυτό το σκοτάδι που κάποιοι μας προβάλλουν σαν φώς.
Οι Έλληνες όπως και ο Μέγιστος Φιλόσοφος Αλέξανδρος γνώριζαν πολύ καλά ότι η φυλή, ο νόμος, το δίκαιο ,ήταν Ελληνικές αξίες.
Κανένας βάρβαρος δεν μπορούσε να επικαλεστεί δικαιοσύνη όταν την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σαν λέξη και σαν έννοια την είχαν θέσει οι Έλληνες .
Και θα εξακολουθούν να θέτουν λέξεις και έννοιες όσο κι`αν αυτό ενοχλεί.
quote:
Με το σώμα. Με το σίδερο που έκοβε την αναπνευστική δίοδο των ανίερων ορέξεων του επιτιθέμενου βάρβαρου.
Ελληνικότατη παράδοση η λαμαρίνα, συνέχιστηκε απο τους πάντες μεχρι και τον μεταπολεμικό εμφύλιο. Για αυτό διαλεξες το όνομα "ατσάλινη λαμαρίνα";
Βρε, και εγώ ο Εβραιόφιλος που νόμιζα οτι έγινε με το πνεύμα!
Φτου μου.
quote:
Γιατί μόνο ένας βάρβαρος δεν αναγνωρίζει πάτρια γη, γενέτειρα, πατρίδα με συμπατριώτες ,φυλή, σαν πολιτισμική εναρκτήρια οδό και αξία.
springy, ξέρεις πολύ καλά οτι δήλωσα βάρβαρος από την πρώτη στιγμή, και ετσί δεν με πολυνοιάζουν οι παράνοιες του ΧελλένικΡελίτζιον.ΤζιΑρ.
Πιο δυνατά να το φωνάξεις όμως, να σε ακούσει και το υπόλοιπό φόρουμ, κύριε πολεμιστή και σφαγέα των εθνικών εχθρών που τόσο καιρό μας κάνεις τη σιγανοπαπαδιά εδώ μέσα.
quote:Γιατί όχι; Δεν είπες οτι είσαι εδώ "για πλάκα". Πολύ καλη πλάκα μου ακούγεται αυτή...
Δεν μπορώ να το συζητήσω στο επίπεδο αυτού του "φόρουμ".
Μην μου πείς οτι σκέφτεσαι να αποχωρήσεις, να μπορέσει και το esoterica να συζητήσει λίγο εσωτερισμό χωρίς να μας την πέφτουν οι "Ε".
Α, και αν νομίζεις οτι έχω ανάγκη από χάπια, γιατί δεν μου στέλνεις από αυτά που μας λέγατε οτι παίρνουν οι "Θεοί σας" και γίνονται ορατοί.
quote:
springy, ξέρεις πολύ καλά οτι δήλωσα βάρβαρος από την πρώτη στιγμή, και ετσί δεν με πολυνοιάζουν οι παράνοιες του ΧελλένικΡελίτζιον.ΤζιΑρ.
Ιδού ένας μεγάλος πατριώτης, που θύχτικε ότεν του είπαμε πως κατηγορούσε τον Ελληνισμό και τον Μέγα Αλέξανδρο! Τι περιμένατε όμως... Υποκριτής (της πλάκας ,φυσικά, γιατί όλοι έχουν καταλάβει τι κουμάσι είναι) όπως όλοι οι ομοιδεάτες του.
quote:
Βρε, και εγώ ο Εβραιόφιλος που νόμιζα οτι έγινε με το πνεύμα!
Με το πνεύμα και με το σπαθί, ανόητε. Γιατί το σπαθί χωρίς το πνεύμα είναι απο μόνο του βάρβαρο, ενώ το πνεύμα χωρίς το σπαθί είναι απο μόνο του αδύναμο. Ο Ελληνισμός όμως ήξερε να θριαμβεύει και στο πνεύμα και στο πεδίο των μαχών. Το Ελληνικό πνεύμα είναι συνδιασμός σπαθιού και πνεύματος, και αυτός ο συνδιασμός είναι που το κάνει αθάνατο και άτρωτο σε θλιβερούς λασπολόγους όπως εσύ.
Αλλά, κυνικε, με απογοητεύεις. Για εφτά σελίδες κλαιγόσουνα και ζητούσες αποδείξεις μέσα απο την Ελληνική φιλοσοφία για την ένοια των Αντιθέτων, και όταν επιτέλους κάποιος έκανε τον κόπο να ασχοληθεί μαζί σου, τον αγνοείς( ηθελημένα όπως είναι φανερό).
Αγαπητέ μου steelspring, σε διαβεβαιώ πως ο κυνικός δεν με έχει κάνει ούτε στιγμή να χάσω την ψυχραιμία του. Έχω πλέον συνηθίσει τις βλασφημίες του, και τις αντιμετωπίζω απλά με ένα ειρωνικό μειδίαμα
Παιδια δυο πραγματα συμβαινουν μαλλον με τον Κυνικο.
'Η ειναι εσωκλειστος σε καποιο τρελοκομειο με συνδεση στο Internet
οποτε πρεπει να μας προκαλει λυπη!
'Η ειναι εβραιος οποτε θα του προτεινα (φιλικα
) να τσακιστει απο την Ελλαδα που τοσο μισει και να παει στο Ισραηλ(μπλιαχ μην ξερασω) να δουλεψει για το εκει υπουργειο προπαγανδας.
Μιας και τοσο καλα ξερει να λασπωνει και να προπαγανδιζει, γιατι να μην βγαζει και καποια λεφτα το παιδι? Kynike εκει στην χωρα των φονιαδων , αναμεσα σε ανθρωπους της φαρας σου θα εισαι πιο ευτυχισμενος. Και μην σε νοιαζει αν δεν γινεις προπαγανδιστης (που σου ταιριαζει απιστευτα) μπορεις ακομα να βοηθησεις στην ανεγερση του τειχους, που θα κραταει εξω τους κακους Παλαιστηνιους, για να μην σας χαλανε το χρωμα στα τανκς με τις πετρες τους.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Απευθυνομαι στους Ελληνες του Topic ζητωντας συγγνωμη που διακωμωδω το θεμα αλλα οι σοβαρες προσπαθειες μου των προηγουμενων σελιδων ειδα οτι ειναι ανουσιες οταν εχεις να κανεις με τετοια ατομα!
ΕΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Edited by - Loco on 29/08/2004 07:52:59
Edited by - Loco on 29/08/2004 07:55:12
quote:
οποτε θα του προτεινα (φιλικα) να τσακιστει απο την Ελλαδα που τοσο μισει και να παει στο Ισραηλ.....
Εδώ τους είναι πιό χρήσιμος φαίνεται.
ΕΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
quote:
Αγαπητέ μου steelspring, σε διαβεβαιώ πως ο κυνικός δεν με έχει κάνει ούτε στιγμή να χάσω την ψυχραιμία του. Έχω πλέον συνηθίσει τις βλασφημίες του, και τις αντιμετωπίζω απλά με ένα ειρωνικό μειδίαμα
Έκανα μια τυπική προτροπή και τίποτ`άλλο.
Με χαρά μου διαπιστώνω ότι ήταν περιττή.
ΤΕΥΧΟΣ 1...Τα σκυλια!!!
- Τι χωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα;
- Η Μεσόγειος!!!
ΤΕΥΧΟΣ 2...Τεμουρα...Μπαμπουρα...
Τον αράπη κι αν τον πλένεις... τον εβραίο σου χαλάς!!!
ΤΕΥΧΟΣ 3...Νοταρικον...Ελληνικον...
- Ποιό είναι το ποιό επικίνδυνο ράλλι του κόσμου;
- Ο γύρος της Αλβανίας με καντίνα!
ΤΕΥΧΟΣ 4...Ο ΘΕΟΣ!!!!!!....Ζητω οι κηφηνες...
Τι θα γίνει αν πέσει ένας μαύρος από την ταράτσα μίας πολυκατοικίας;
Μερέντα!
Αν πέσει ένας Ερυθρόδερμος;
Κέτσαπ!
Αν πέσει ένας Κινέζος;
Μουστάρδα!
Και τέλος αν πέσει ένας λευκός;
Θα σκοτωθεί ο καημένος!
ΤΕΥΧΟΣ 5...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΓΙΑΧΒΕΣ....οοοο...συγνωμη ΓΧΒΣ(μην πω το ονομα του θεου..γιατι θα με κανει Ντα!!!!!)
Ένα Πασχαλιάτικο...
- Φέτος ΔΕΝ θα γίνει Ανάσταση.
- Γιατί;
- Βρήκανε το πτώμα!
Καλο πασχα ΚΗΦΗΝΕΣ!!!!
Ξερω...Ξερω...ειμαστε μισανθρωποι....εθνικιστες...κακουργοι...ο θεος!...Ρατσιστες....απολιτιστοι...στενομυαλοι...Οχι ρε παιδια ....τιποτα απο αυτα δεν ημεθα...απλως γελαμε,του βριζουμε,τους "τη λεμε"...και συνεχιζουμε...ΤΑ ΠΑΡAΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ...παλιο "προκες"...!!!
KENTΕΡΗ ΚΑΤΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.
Τωρα θα "πλακωσει" και η "Σχετικοκρατια"...Ζητω ο ΓΙΑΧΟΥΒΕΣ...

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...