ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συνειδητό Ονείρεμα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Συνειδητό Ονείρεμα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Flawless61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΚωσταςΜέλος
03/11/2003, 22:11:50
Καλησπερα φιλε HYPE και καλως ηρθες στην παρεα μας!

Εγω προσωπικα ενδιαφερομαι παρα πολυ να ακουσω τις εμπειριες σου.
Εχω βιωσει συνηδειτο ονειρεμα αρκετες φορες και ηταν υπεροχο!
Τωρα κανω συνεχως τις τεχνικες που περιεγραψα πιο πανω για να το βιωνω πιο συχνα :)

Δες και το θεμα που εχουμε για την ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ αν σε ενδιαφερει.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

ArdarelΝέο Μέλος
04/11/2003, 00:38:40
quote:

Α, και κάτι πολύ ενδιαφέρον: προσέξατε ότι στις αληθινές και πλήρεις αστρικές προβολές ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΦΥΓΜΟ??? Όταν το παρατήρησα, νόμιζα πως ήμουν νεκρός... Σας συμβαίνει?

Παρεπιπτόντως, θα ήθελα να πω προς όλους τους ενδιαφερόμενους για ΑΠ ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για κάποια πράγματα. Αν κάποιος σας αγγίξει την ώρα της ΑΠ, η ασημένια λωρίδα ζωής καταστρέφεται και επέρχεται θάνατος. Έχει συμβεί σε κοντινό μου πρόσωπο, τον μόνο που ήξερα τότε που να ενδιαφέρεται ενεργά γι'αυτά. Ήταν τραγικό, έκανα να κοιμηθώ μέρες... Η νεκροψία φυσικά, "καρδιακή προσβολή". Προσοχη!!!

Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του esoterica για την ωριμότητα με την οποία εκφράζουν τις όποιες απόψεις ή γνώσεις τους, αλλά και τους διαχειριστές για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν σε αυτή την κοινότητα.Μπορεί να μην είχα μπορέσει έως τώρα να συμετάσχω σε κάποια από τις πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, λόγο χρόνου, αλλά παρακολουθώ και ενημερώνομαι από όλους σας, αρκετό καιρό τώρα.
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση φίλε-η μου να σε προσβάλλω, αλλά για αποφυγή παραιξηγήσεων,καθώς μιλάμε πια για θάνατο, τo "κόψιμο" της λεγόμενης "Silver cord" προέρχεται μόνο από "κανονικό θάνατο" και όχι αν σε ξυπνήσει κάποιος ή σε ακουμπάει.Το μόνο που θα καταφέρει κάποιος αν σε ξυπνήσει απότομα,είναι να σου δώσει μία γερή δόση τρομάρας.Μήπως ο φίλος σου είχε καρδιακά προβλήματα (μπορεί και να μην το ήξερε).
Ελπίζω να δεχτείς την παρεμβασή μου ως καλοπροαίρετη.

Φιλικά Ardarel.

ΚωσταςΜέλος
04/11/2003, 01:25:03
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο Ardarel.
Ποτε δεν εχει αναφερθει θανατος απο αστρικη προβολη.
Η λωριδα κοβεται μιονο οταν ειναι η ωρα σου.

Ο YHVH διαβασα οτι παραπονιεται οτι δεν θυμαται καθολου τα ονειρα του και θελει μια τεχνικη.
Φιλε μου απαραιτητο για να αρχισεισ να εχεις συνηδητο ονειρεμα ειναι να θυμασαι τα ονειρα σου.
Για να το καταφερεις αυτο χρειαζεσαι ενα τετραδιο και ενα στυλο οπου θα τα σημειωνεις αμεσως με το που ξυπνας! Οτι θυμασαι,βγαζει δεν βγαζει νοημα.
Με αυτον τον τροπο σιγα σιγα θα αρχισεισ να τα θυμασαι και να βλεπεισ πιο ζωντανα ονειρα και μετα συνηδητα!
Το τηρω αυτο εγω προσωπικα εδω και ενα μηνα και οντως τα θυμασαι σιγα σιγα ολο και πιο πολυ.

Edited by - Κωστας on 04/11/2003 01:26:50

Edited by - Κωστας on 04/11/2003 18:18:03

YHVHΜέλος
04/11/2003, 17:27:49
Thank you
Παρεπιπτόντως, εσύ΄συνήθως θυμάσαι στην καλύτερη περίοτωση 1 όνειρο ή περισσότερα?

Solve et Coagula
ΚωσταςΜέλος
04/11/2003, 18:29:40
Παρακαλω

Φιλε μου μεχρι πριν ενα μηνα ανηκα ακριβως στην ιδια κατηγορια με εσενα.
Δεν εβλεπα καθολου ονειρα (ετσι νομιζα γιατι ολοι οι ανθρωποι βλεπουμε καθε βραδυ ονειρα!)
Διαβασα σε ενα σαιτ για αστρικη προβολη την τεχνικη που σου ανεφερα και απο τοτε εχω δει μεγαλη διαφορα!
Στην αρχη εγραφα οτιδηποτε ειχε μεινη στην μνημη μου αμεσως με το που ξυπναγα.
Ετσι σιγα σιγα μερα με την μερα εγινε πιο δυνατη η μνημη μου και τωρα ναι θυμαμαι δυο με τρια ονειρα!
Το συνηδειτο ονειρεμα δεν μου συμβαινει ακομα (μου συνεβηκε δυο φορεσ ομωσ) καθημερινα αλλα θελει τον χρονο του.
Επισησ πολυ απλο μαζι με την τεχνικη που σου ειπα ειναι να λες μολις πεφτεις για υπνο και μετα που ξυπνας αρκετεσ φορεσ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ.
Αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα εκεινη την στιγμη εχουμε πολυ καλη επαφη με το υποσυνηδειτο μας!

Ελπιζω να μην σε κουρασα.

(Ασχετο αλλα οσοι ασχολουσται και με αστρικη προβολη πηγαιντε να διαβασετε κατι που βιωσα με τεχνικη μεθοδο ονοματι Binaural beats η οποια συχρονιζει τα κυματα του εγκεφαλου και βιωνεις αστρικη προβολη)

Περισοτερα στο τοπικ της αστρικης προβολης.
βΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

HYPEΝέο Μέλος
04/11/2003, 21:54:31
Καλησπερα και παλι. χθες ανεφερα τον ενθουσιασμο μου για το οτι ανακαλυψα αυτο το site-forum και αυτο γιατι παρα τα οσα μου εχουν συμβει και εχουν σχεσει με ΑΠ- συνειδητο ονειρο κανεις απο τους φιλους- συγγενεις δεν μου εδινε την εντυπωση οτι το επερνε στα σοβαρα!!!τρελα σας λεω!!εδω πιστευω οτι θα βρω ανταποκριση και εννοειται οτι θα προσπαθησω με τη σειρα μου να βοηθησω με τις αποψεις-εμπειριες μου.η ενασχοληση μου ξεκινησε με ενα συγκεκριμενο,"σειριακο", "ζωντανο" ονειρο που βλεπω απο 13 χρονων ανα διφορων περιοδων συχνοτητα:επιγραμματικα...μετα απο ιπταμενη διστημικη περιπλανιση καταφθανω σε ενα πλανητη ο οποιος ειναι κατα το ενα ημισφαιριο σκοτεινος{σαν να λαμβανει χωρα εκλειψη στο ημισι}, ενω το αλλο μισο στο οποιο και σταματω ειναι κατοικισιμο απο κοκκινομαλλιδες μονο ανθρωπους και εχει τετοια ομορφια η οποια εικονικα δε θυμιζει κατι γηινο παρ'ολα αυτα ομως μου προκαλει καταιγισμο συναισθηματων.και αυτα ειναι που κανουν "ζωντανο" το ονειρο.γαληνη,συγκινιση,σιγουρια,ασφαλεια οικιοτητα τετοια με το μερος ωστε να το ΝΙΩΘΩ οτι εχω ζησει εκει.σειριακο γιατι καθε φορα πουτο ξαναβλεπα ολο και προχωρουσε η διαμονη μου εκει!?δηλ. εχς φτασει στο σημειο να γνωριζω αρκετο κοσμο εκει και απτη τελευταια φορα να εχω και ασχολια-επαγγελμα-υποχρεωση...να το κρατησω μυστικο!???!περυσι εμαθα μεσω ενος βουδιστικου βιβλιου τη μεθοδο της ΑΠ προκειμενου σε συνδιασμο με το ΣΟ να βρω απαντησεις.δεν φανταζεστε τι ανακαλυψα και ειμαι σιγουρος οτι και καποιος/οι εχουν δει-μαθει πραγματα τα οποια δε λενε ειτε γιατι νομιζουν οτι ειναι πλασματικα-μη πιστευτα ειτε γιατι δεν τα κατανοουν.στις επομενες επισκεψεις μου ελπιζω να εχω περισσοτερο χρονο να κανω διαλογο. με εκτιμηση HYPE.

ΚωσταςΜέλος
04/11/2003, 23:48:39
Πολυ ενδιαφερον η εμπειρι σου φιλε HYPE!
Εχεις προχωρησει αρκετα εσυ απο την στιγμη που εχεις και επαφες και νιωθεις οικεια. Ισως να εχεις ζησει εκει..
Περιμενω με ενδιαφερον κι αλλεσ εμπειριες σου.
Να σε ρωτησω,αστρικη προβολη την κατεχεις?

T-SEEKERΜέλος
06/11/2003, 21:50:58
Γειά σας φίλοι μου !
χαίρομαι που έχουν έρθει και νέα μελη σε αυτον τον όμορφο κόσμο του esoterica...
Τί έγινε Γιάννη ? απότι βλέπω ξαναζωντάνεψε το τοπικ...

λοιπόν , το προηγούμενο βραδυ είδα ένα όνειρο που...δεν μπορω να το πω και ακριβώς ld . δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλα θυμάμαι ότι σε καποιο σημείο ήμουν στριμωγμένος από κατι σε ένα μεγάλο δωματιο ενός κτιρίου... ξαφνικά , χωρίς να έχω πλήρη επιγνωση ότι βρίσκομαι σε όνειρο σκέφτηκα ότι μπορω να κανω ότι θελω . έτσι λοιπόν πέταξα με τεράστια ταχύτητα προς το παραθυρο , το έσπασα και άρχισα να ελλίσομαι πετόντας στο δρόμο , τύπου ματριξ... φοβερό συναίσθημα

hype πολύ ενδιαφέροντα αυτα σου τα όνειρα... φαντάζομαι πως θα είναι πολύ ωραίο να εχεις έναν παράλληλο κόσμο τον οποίο να μπορείς να επισκέπτεσαι όποτε θελεις . πάντως όταν διαβασα αυτα που έγραφες θυμήθηκα ότι υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν πως έχουν τηλεπαθητική επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς ή ακόμη πως μεταφέρονται εκεί με τη θέλησή τους... ποιός ξέρει?...ίσως το αστρικό σου σώμα να έχει επισκεφτεί έναν τέτοιο τόπο και ύστερα εσύ να δημιούργησες ένα σωρό σύμπλεγμα λεπτομερειών...ίσως παλι να πρόκειται για αναμνήσεις...
και βέβαια όμως μπορεί καλλιστα να πρόκειτα περι φαντασίας . μήπως τον καιρό που άρχισες να βλέπεις αυτα τα όνειρα είχες ταση φυγής απο την πραγματικότητα είτε γιατί δεν σου άρεσε είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο ? επίσης μήπως επίσης το σύμπαν σου κινούσε το ενδιαφέρον?... ίσως απλως να πρόκειται για νοητικά σκηνικά . βεβαίως αν δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα που να δικαιολογεί για εσένα την φανταστική υποσυνείδητη κατασκευή ενός κόσμου τότε ίσως πράγματι να μην βρίσκεται στα πλαίσια του φυσιολογικού και να πρόκειται περί τηλεπαθειας και των σχετικών...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
oneiric1Μέλος
07/11/2003, 10:52:35
Φίλοι μου καλησπέρα σας!

HYPE έχεις σκεφτεί μέσω της ΑΠ να "ζητήσεις" από το αστρικό σου σώμα να μεταφερθεί αυτόματα στον πλανήτη αυτό?

Φυσικά αυτό θα γίνει εάν έχεις μια κάποια εμπειρία στην ΑΠ. Αν δεν έχεις μπορείς σιγά-σιγά να αρχίσεις να "πειραματίζεσαι" ωσότου φτάσεις στο σημείο που να αισθανθείς έτοιμος-η να το κάνεις!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

FlawlessΜέλος
07/11/2003, 21:31:21
Καλησπέρα σε όλους και όλες για μια ακόμα φορά!
Αγαπητέ Σίκερ(Ακόμα κρυφό το έχεις το όνομα σου!Σα δεν ντρέπεσαι λίγο !!!)
Χαίρομε που σε βλέπω ξανά !(Είδες κάτι ήξερα ! χέχε)
Να προσθέσω ένα ακόμα συνειδητό.
Να καλωσορίσω όσα καινούργια μέλη βρίσκονται στην παρέα μας!

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που όλοι μας συναντάμε στην πορεία, άλλοι δεν τα θυμούνται τα όνειρα και και.και

Για αυτούς που δεν θυμούνται απλά να καταγράφουν τα όνειρα τους όποτε και αν ξυπνάνε κατά την διάρκεια της νύχτας.
Επίσης καλό θα είναι γενικά για τους ‘ονειρευτές’ να ασχολούνται για κάποια λεπτά την ημέρα σκεπτόμενοι τα όνειρα της νύχτας, η ότι σχετικό με τα όνειρα, γιατί το να αγνοείς τα όνειρα κατά την διάρκεια της ημέρας δεν βοηθάει στο να τα θυμάσαι το βράδυ.
Ένας ακόμα τρόπος και για να αποκτήσεις συνείδηση και να ανάπτυξης μνήμη είναι μια ‘σχετική’ χαλάρωση πριν τον ύπνο, και ‘’autosuggestion’’(κάντε προτάσεις στον εαυτό σας ) όπως λένε και οι άγγλοι.
Σκεφτείτε πως θα ήταν να αποκτούσατε συνείδηση σε ένα Όνειρο δηλώστε στον εαυτό σας ότι κοιμάστε. Ψαξτε για ψεγάδια.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Θα ήθελα πολύ όμως να ακούσω ‘συνειδητές’ εμπειρίες όλων σας.

Φιλικά Γιάννης!

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

GirtosΜέλος
16/03/2004, 18:13:39
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

VIVA LA REVOLUTION!!!

gK

GirtosΜέλος
16/03/2004, 18:31:45

http://www.jackassthemovie.com

gK

17/03/2004, 03:23:13
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ GIRTOS,ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΤΑΦΟ ΣΤΗ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

GirtosΜέλος
17/03/2004, 10:04:29
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΕΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

gK

SIMONAΜέλος
17/03/2004, 11:04:35

*FORGET
OR
FORGIVE*

GirtosΜέλος
17/03/2004, 11:25:25
ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΙΜΟΝΑ;ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΩΡΕ Η ΛΑΜΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΣΧΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ.ΤΙ ΛΕΣ.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ;

gK

SIMONAΜέλος
17/03/2004, 11:30:51
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ...
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΟΣΟ ΤΟΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΛΟΙΠΟΝ..;;;

*FORGET
OR
FORGIVE*

GirtosΜέλος
17/03/2004, 11:43:07
ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ 42 ΧΛΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 22 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ;ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΤΑΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΧΗ.

gK

zezmpergΜέλος
17/03/2004, 12:07:11
Σε χαιρετώ.
quote:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ GIRTOS,ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΤΑΦΟ ΣΤΗ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

Μήπως γνωρίζεις για τα αρχαία που βρέθηκαν στη Περιοχή (Κοκκινογή) κάτω από τον Καβελάρη;
Μήπως γνωρίζεις για την Πυραμίδα του Καβελάρη;;;
Σας χαιρετώ φιλικά.

SIMONAΜέλος
17/03/2004, 12:15:01
χμ!!! ΜΕ ΔΕΛΕΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ...
ΨΑΡΑΚΙ Ε;;
ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΠΕΣ;; χμ..ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!

*FORGET
OR