- Σημάδια! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Φίλε/η μου crucifire
"φίλος" αγαπητή μου ![]()
η αλήθεια είναι, πως εκτός από περισσότερη πιστότητα [υπάρχει τέτοια λέξη;] στο βιβλίο περίμενα να έχει και εντελώς διαφορετική σκηνοθεσία... έχω την εντύπωση πως είχε πολύ μακρινά και ανοιχτά πλάνα σε σημεία που δεν έπρεπε, και ενώ περίμενα να υπάρχει περισσότερη ένταση, η ταινία ήταν σχετικά γρήγορη, χωρίς όμως να κρατάει τους κατάλληλους ρυθμούς. έπρεπε, ακριβώς επειδή οι περισσότεροι ε'ιχαν πρώτα διαβάσει το βιβλίο, να δίνει κάτι παραπάνω, όχι κάτι λιγότερο.
ακόμα και σε ταινίες με χαρακτηριστικό πετσόκομμα του βιβλίου-πηγής [βλ. προφανώς lord of the rings, harry potter] η ταινία σε ανταμοίβουν με κάτι άλλο.
quote:
Εγώ το περίμενα οτι θα έβγαζαν σε ταινία και το Angels and demonds μετά την επιτυχία του Da Vinci Code.
η αλήθεια είναι ότι είχε αποφασηστεί η δημιουργία της, πριν καν αρχίσει η παραγωγή της da vinci code.
quote:
Μακάρι να κάνουν καλύτερη δουλειά σε αυτή τη ταινία
δε νομίζω. σκέψου μόνο ότι η... παραμύθα στο τέλος του βιβλίου [δε λέω ποιά, για όσους δεν το έχουν διαβάσει] αρκεί μόνη της για μία ταινία! όλο το υπόλοιπο που θα πάει; μη σου πω ότι θα κόψουν και κανα-δυο εκκλησίες για να μην τρέχει πολύ ο langdon!!! απλά επειδή μπορούν, κι επειδή εμείς παρ'όλα αυτά, θα πληρώσουμε!
Αν και με τη κρυάδα που έφαγα τη προηγούμενη φορά, δεν σκοπεύω να δώ την επόμενη ταινία.Αυτό που με τσάντησε ήταν που αλλάξανε το τέλος! Αυτό και μόνο δείχνει οτι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πουλήσουν και όχι να αποδόσουν κάτι ποιοτικό.Πράγμα όλο και πιο συχνό στο Χόλιγουντ δυστυχώς...