- καμια ιδεα? (Σχετικά με θέαση παράξενου ιπτάμενου αντικειμένου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
skunk93Νέο Μέλος
χθες το βραδυ ημουν σε μια καφετερια και εβλεπα την μπαλα(πικρα).η γυναικα μου με μια φιλη και τρια παιδακια θα πηγαινα βολτα στην παραλια στην περιοχη πλακα στο δηλεσι.ανηφοριζοντας ενα μικρο λοφακι για να κατεβουν προς την παραλια ειδαν 3 αντρες με 2 μεγαλα τηλεσκοπια να κοιτανε κατι με εντονο ενδιαφερον.επειδη την εχω βαλει λιγο στο τρυπακι με παραξενα και διαφορα ανεξηγητα πηγε και ρωτησε τι ηταν...η απαντησ稨 Αυτό ήταν σαν αεροπλάνο ΤΡΑΠΕΖΙΟ με 2 φωτάκια που αναβόσβηναν αριστερά δεξιά και ένα κόκκινο μόνιμο στη μέση.(το ειδαν και αυτες) Επίσης είχε και πίσω φώτα κι είχε διαφορετικό σχήμα από αεροπλάνο…ειπαν οτι ειναι κατι ρωσικο και το εβλεπαν καθε μερα απο τις 16/8 γυρω στις 21.30.επισης ειπαν οτι εχει μεγεθος 110χ60μ.συνεχισαν να το βλεπουν μεχρι τις 22.00 περιπου μεχρι που χαθηκε...ψαχνω στο νετ να βρω κατι αλλα δεν βρισκω...καμια ιδεα?
20/08/2011
Δέν είναι τίποτε το σοβαρό.
Μην δίνεις μεγάλη σημασία
Πόσο έληξε το ματς?
skunk93Νέο Μέλος
μαλλον εχεις δει πολλα τετοια και ξερεις...
Για το ματς εννοείς?
Όχι!
Πίκρα ε?
stanfromgreeceΜέλος
βρε μπας και βρήκαν το δοκιμαστικό αεροσκάφος που έχασαν οι Αμερικάνοι πριν λίγες ημέρες;;; αλλά μπααα... εκείνο ήταν τρίγωνο!
![]()

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Φίλε μου με συγχωρείς, αλλά δεν γνωρίζεις και πολύ απο “αεροδυναμική”.
Αυτό που δείχνεις στην φωγραφία είναι το σκάφος στο μέγιστο της ταχύτητας του.
Αυτό που δείχνεις στην φωγραφία είναι το σκάφος στο μέγιστο της ταχύτητας του.
Αυτό όμως που έβλεπαν οι παρατηρητές, για να μπορούν να το παρακολουθούν με τα τηλεσκόπια (που η γωνία παρατήρησης είναι πολύ μικρή) θα πρέπει να είχε πολύ μικρή ταχύτητα.
Έτσι δικαιολογήται και το σχήμα τραπεζιού.
skunk93Νέο Μέλος
για τα τραπεζια λεω...πικρα ε?
Είπαμε αυτό μην το παίρνεις στα σοβαρά.
Ξέχασε το
Ξέχασε το
Το μάτς !!! πολύ πίκρα.
stanfromgreeceΜέλος

Να πάνε κάτω τα φαρμάκια
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

In anticipation of my resurrection...