- ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Νιώθω την παγωνιά του ΘΑΝΑΤΟΥ και της ΛΗΘΗΣ να πέφτει και να καλύπτει το ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ... και μου έρχεται να .... κλάψω
....μπά! Ουτέ αυτό σας συγκίνεί!!!
Μα τι να κάνω? Έχει στερέψει η εμπνευση μου, μάλλον θα πάγωσε!
το προηγουμενο ανηκει στην αντεργκραουντ εναλλακτικη προσευχη του πουλιου χααχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχααχαχαααααααχχαχαχαχααχαχαχααααα
ε..μα χααχαχχααχαχαχαχαααααααα
να ειστε καλα :)))))))))))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Γιατί, καλέ μου Μάνο, δεν έχει δικαίωμα το παπαγαλάκι να "προσευχηθεί"
Γιατί, μα γιατί, καλέ μου Μάνο, δεν πρέπει τα παπαγαλάκια όλου του κόσμου να ενωθούν και να ζητήσουν ίση μεταχείρηση με όλα τα άλλα πουλιά
(Τώρα νιώθω σαν την... Παπαρίγα... της Green Peace και της WWF)![]()
![]()
δεν ξερω για τα αλλα παπαγαλακια,μα αν ειχα παπαγαλακι ,θα με ειχε λουσει με βρισιες χαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχχααχα
του στυλ ...βλακα..εισαι βλακας..χαζε χαζε ..μπονταλα ..κλεισε το παραθυρο ...μπαζει..μπαζει...κρυωνω..κρυωνω...χαζε
χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχααχχαχααχχααχχααχαχαχχαχααχχαχαχαχαχα
και αλλα πιο @#$%&* @#$%&* χαχααχαχχααχαχχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχ
ασε που δεν θα ειχε δει γυναικα για πολυ καιρο και θα ειχε ξεχασει πως ειναι χααχχχαχαχαχααχαχχαχχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχχαχαχα
οποτε θα αρχιζε τις δικες του προσευχες προς τον μανο χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχααχχχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχααχααχαχ
οποτε θα συμφωνησω μαζι σου ,αλλα τελικα τα πανο ποιος θα τα φτιαξει![]()
χαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Μην ακούς τι θα σου έλεγε το παπαγαλάκι σου,... αν είχες. Είναι κακόβουλά και σατανικά πλάσματα.
Πάρε καλύτερα ένα καναρίνι ή ένα χάμστερ.
Ή μια γάτα, που αν την ταϊζεις θα σε αγαπάει για πάντα!
Και κάτι για να αλαφρίνουμε την ατμόσφαιρα:
Τα μωράκια πάνε Πηγή,
για ν' αγοράσουνε όμορφες πάνες.
Τα μωράκια πάνε Πηγή,
για ρουχαλάκια και πάνες μαζί!
Εγώ πότε θα γίνω ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????
ναιιιιιιχαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχααχχαχαχααχαχχααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ
η μανα του λοχου χαχααχχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχχααχχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
αχ βρε δημητρα τωρα σε επιασαν τα μητρικα ενστικτα ;;;;;και αυριο μερα ειναι αχχαχαχααχχααχχαχααχαχχααχαχχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχααχαχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχχααχαχαχαχ
ασε που τωρα νυσταζω .....αχχααχχααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχχαχααχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν πρέπει να γίνω και εγώ Μάνα Mantis?
.... Καλά βρε Μάνο... δεν σου είπα να "πιάσεις δουλειά" τώρα αμέσως!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο... να ξεκουραστείς! πως θα αποδώσεις!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα κοιμησου τωρα και αυριο βλεπουμε...... χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχχααχχααχαχαχαχαααχαχαχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχ
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,ο μανος σας
το μωράκι μου θα κάνει....
Κοιμήσου αγγελούδι μου
μαζί με το τραγούδι μου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λαρα λα ρα λα λα ρα λα λα χααχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχ
αου θελω την μαμα μου...ο μορφωνιος απο τον καραγκιωζη χχααχχααχαχχααχαχαααχαχαχαχαχαχαχα