ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

katerina19743 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
katerina1974Νέο Μέλος
25/11/2007, 23:47:06
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ DE JA VU.ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΖΑΛΗ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΜΑ Σ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΑΤΩ.ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΘΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΦΩΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΝΕ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΕΥΡΟ!!!! ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΛΑΛ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ Μ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ. Η ΜΑΝΑΜ ΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΚΑΡΤΟς ΗΤΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΚΜΟΤΑ ΟΝΕΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙΑΠΛΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ, ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΛ ΣΤΟ ΣΟΙ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ(ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΝΙΥΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ PC) ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Η ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΙΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΛ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 95%. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΑΙΡΑΑΖΕΙ ΣΤΟ 95% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ? ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΕΙ? ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟ ΚΑΡΜΑ. ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΒΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ MSN ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΥΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΙΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.Text

kt

antzyΝέο Μέλος
10/03/2008, 03:53:52
geia sou
διαβασα με προσοχη το μηνυμα σου κα θελω να σου πω οτι οι καταστασεις που περιγραφεις ειναι σιγουρα περιεργες αλλα συνεχισε να το ψαχνεις δεν μπορει ολα να ειναι τυχαια...καλη επιτυχια στις ερευνες σου!!

antzy

10/03/2008, 11:40:26
Γεια σου katerina1974

Όπως σου έχει γράψει και ο συντονιστής Dying_Incubus σε άλλο θέμα που έχεις ανοίξει:

καρμα αδελφες ψυχες κλπ

Δε χρειάζεται να ανοίγεις ένα τόπικ και να ζητάς να γίνει η συζήτηση στο msn. Δε λειτουργούν έτσι τα forums. Η συζήτηση γίνεται μέσα στα forums για όποιον θέτει ένα θέμα που θέλει να συζητήσει. Βέβαια, στο θέμα αυτό που ξεκίνησες, ανακατεύεις κάποια διαφορετικά θέματα μεταξύ τους, όπως π.χ. το deja vu, τις θεάσεις προσώπων που έχουν πεθάνει, τα προφητικά όνειρα, το κάρμα, το πεπρωμένο, τα μάγια, τη χαρτομαντεία και τις αδελφές ψυχές. Θα βοηθούσε πρώτιστα τη δική σου αναζήτηση, εάν διάβαζες κάποια σχετικά θέματα, όπου γίνεται συζήτηση για κάθε ξεχωριστό αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Στα θέματα αυτά, μπορείς επίσης να καταθέσεις τις απόψεις και τις ερωτήσεις σου.

Στη συνέχεια, σου παραθέτω ενδεικτικά, κάποια θέματα που μπορείς να διαβάσεις ή να συμμετάσχεις:

Deja Vu..... τι γνώμη έχετε?

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

AΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ

ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

ΜΑΓΕΙΑ

ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

μαγεία και μαγικά κόλπα

Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις συμμετέχοντας σε κάποια ήδη υπάρχοντα θέματα και εφόσον γνωρίσεις καλύτερα το χώρο και υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο που θα ήθελες να συζητήσουμε, το θέτεις ως θέμα.