- Λυκάνθρωποι: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όπως λέμε ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ απο το ΛΥΚΟΣ + ΣΚΥΛΟΣ
To Hollywood Έχει Κάψει!
Ad astra per Aspera
Εντάξη, μια πλάκα έκανα. Εάν υποθέσουμε ότι η ύπαρξη των Λυκάνθρωπων είναι γεγονός, πού νομίζετε ότι οφείλεται; Μήπος οφείλεται σε ανθρώπινη πάθηση; ή σε ανεξήγητη μετάλαξη η οποία δέχεται επιροές απο σελινιακές και άλλες ενέργειες;
quote:
Εχεις δει να βγαινει κανενας κατσικανθρωπος ?
Μην ξεχνάς "Twilightfairy" ότι ο Διάβολος είναι κατσικανθρωπος
Παντως μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπα σε καποιον που ασχολειται με αυτα τη θεωρεια του DIV και ξερετε τι ειπε ¨Οταν η φυση εχει κεφια κανει τερατα ¨Μηπως ξερει κανεις κανεναν γενετιστη για να δουμε αν υπαρχει 1/1,000,000,000 να γινει διασταυρωση δυο διαφορετικων ειδων ?Αλλα γιατι καποιος να παει με λυκο(δεν παρα ειναι αγριο ζωο?) ? Και σιγα μην του καθοταν ο λυκος , μαλλον θα τον εκανε κομματια πριν πλησιασει στο 1 μετρο ....
Ad astra per Aspera
ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΝΟΝΤΑΙ ΣΕ...
ΛΥΚΟΥΣ;;ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!
Ο..ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΕΙΜΑΣΤΕ;
ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ!
ΦΙΛΙΚΑ ![]()
Ε και καπάκι σκέφτηκα να το σε εκμεταλλευτώ και να δημιουργήσουμε κατσικάνθρωπο, ξέρεις τι χρήματα $$$$ θα είχαμε βγάλει τώρα? Αλλά εσύ φταις που σιχαίνεσαι τις κατσίκες τι να σου κάνω!!!
Άντε γρήγορα, πριν εξασθενήσει η ραδιενέργεια, τελευταία σου ευκαιρία για πολλά $$$1000000$$$.
Με Φιλική διάθεση _ ![]()
To Hollywood Έχει Κάψει!
* επίσης υπάρχει και αυτή η εκδοχή,
Που ξέρεις τι μπορεί να γίνει εάν μια δαιμονολάτρισσα έχει πάρε δώσε με τον Marchosias και ερωτευτούνε? ![]()
![]()
quote:
(Sorry Marchosias, Εντελός Φιλικά, Μην μου στηλεις πάλι απο αυτές της φλωγομπάλες σου)
To Hollywood Έχει Κάψει!
Ο θείος κάπιου φίλου εργάζετε στο ψυχιατρίο της Λευκωσίας και ισχυρίζετε ότι μια μέρα άκουσε κραυγιές απο το υπόγειο του ψυχιατρίου. Σκέφτηκε λοιπόν να πάει να κοιτάξει και με μεγάλη έκπληξη είδε σε κλουβιά άνθρωπους παραμορφωμένους με τρίχες στο πρόσωπο και τα χέρια να περπατάνε με τα τέσσερα και να ουριάζουν. Του έκανε εντύπωση λέει γιατί έμοιαζαν με Λυκάνθρωπο.
Δεν ξέρω αν είναι άνθρωποι ή όχι αλλά σίγουρα είναι μια ανωμαλία της φύσης. Ίσος να είναι άνθρωποι άρωστοι που η αμέλια προς αυτούς να του έκανε να μοιάζουν έτσι και ως επι των πλήστων εμείς οι άνθρωποι να υπερβάλουμε λιγάκι.
Βρε div μας κοροϊδευεις?
Ad astra per Aspera
quote:
Βρε div μας κοροϊδευεις?
Σου φένετε να κάνω πλάκα;
Απλά έκανα μια αναφορά σε κάτι που άκουσα.
Μήπος θέλεις να αρχίσω να λέω για διαστάυρωση άνθρωπου και αράχνης (Spiderman) ή ακόμα καλύτερα διαστάυρωση άνθρωπου και άλογο (Κένταυρος)![]()
![]()
![]()
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ...
ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ...ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!
ΦΙΛΙΚΑ
Δεν είμαι τύπος που πιστέυει σε τίποτα αν πρώτα δεν δω με τα μάτια μου. Απλά έκανα μια αναφορά που ίσος βρεθεί κάπιος να την επαληθέυση για να αρχίσω να προβληματίζομαι. Πως αλιώς θα μάθουμε κάτι που δεν ξέρουμε; Όπως και να έχει, καλό είναι να αναφέρουμε όλοι ότιδήποτε ακούμε και μας συμβαίνει για να κρίνουμε μέσα απο την συζήτηση.
Παρακαλώ πρίν να κάνουμε σχόλια σε ότι γράφουμε να διαβάζουμε προσεκτικά για να μην παρεξηγούμε αυτά που έχουν υποθεί.
quote:
Θα πω κάτι που άκουσα και μην με παρεξηγήσετε.
quote:
Δεν ξέρω αν είναι άνθρωποι ή όχι αλλά σίγουρα είναι μια ανωμαλία της φύσης. Ίσος να είναι άνθρωποι άρωστοι που η αμέλια προς αυτούς να του έκανε να μοιάζουν έτσι και ως επι των πλήστων εμείς οι άνθρωποι να υπερβάλουμε λιγάκι.
Γι αυτούς που απαντούν πρίν διαβάσουν
Προσωπικά πιστέυω είναι μια φυσιολογική περίπτωση γιατί αλιώς δεν θα φοιτούσε σε κανονικό σχολείο.
ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ!ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ!!
[
aaaaaaaaaaaaaooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
To Hollywood Έχει Κάψει!
πλατωνας