ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ EDIT ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ EDIT ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

lencolas27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/10/2004, 01:39:32
quote:
Ωστόσο, δεδομένου ότι για το ESOTERICA ολόκληρο κι όχι μόνο τα forums ασχολούνται μόνο μία χούφτα άτομα, τα οποία θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο γιαυτό, χρειάζεται επίσης ένα χρονικό διάστημα για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες τεχνικές αλλαγές.

amalia, αχ αυτή η χούφτα ανθρώπων.
Φυσικά και δέχομαι την έλλειψη "εργατικού δυναμικού".
Αλλά, με βάση την αρχή της χρονικής προτεραιότητας, κάποια πράγματα επείγουν, δε νομίζεις;

quote:
Αν και, αναρρωτιέμαι. Σε μία πραγματική συζήτηση, μπορεί κάποιος να κάνει edit σε αυτά που έχει πει; Μπορεί να σβύσει μία φράση ή λέξη που είπε; Είναι γιαυτόν τον λόγο λιγότερο ελεύθερος στην έκφρασή του;
Scripta Manent (Τα γραπτά μένουν).
Ο προφορικός λόγος είναι χειμαρρώδης, αλλά ποτέ δε αποδεικνύει αυτά που είπε.
Μόνο ο γραπτός λόγος παραμένει ανεξίτηλος, στο πέρασμα του χρόνου!

Γι' αυτό χαίρομαι που γράφεις:

quote:
Στέφανε δεν έχει καθόλου άδικο!
Αυτό το εύλογο χρονικό διάστημα προσπαθούμε να φτιάξουμε.

Εύλογα και σύντομα.

Ζήσε τη στιγμή!

05/10/2004, 09:30:17
Να προσθέσω σε όσα είπε ο Στέφανος ότι στον γραπτό λόγο έχει μεγάλη σημασία πολλές φορές η ορθογραφία μίας λέξης.... Ενα γράμμα και κάνει τεράστια διαφορά... Και ξαφνικά βρίσκεται κανείς μπλεγμένος εκεί που δεν το περίμενε, αντίθετα στον προφορικό υπάρχουν άλλοι τρόποι να διακρίνει κανείς για ποια λέξη πρόκειται.
Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές έγινε κατάχρηση του edit, με σκοπό όχι την διόρθωση των κειμένων αλλά την δημιουργία των κακώς κείμενων που οι περισσότεροι γνωρίζουμε...
Ολοι σεβόμαστε τον χρόνο των συντονιστών μας , που χωρίς αυτούς θα επικρατούσε μάλλον το χάος.., επιμένουμε όμως για το edit γιατί σεβόμαστε αντίστοιχα και τα μάτια των συνομιλητών μας.
Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε!

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

05/10/2004, 16:25:05
quote:
Γειά σου Zadok.

Λένε πως όταν κάτι σε τρώει είναι καλύτερα να μην το ξύνεις. Μπορεί να πάρει λιγάκι χρόνο, αλλά θα περάσει...

amalia, έχεις και καλύτερο χιούμορ, γιατί αυτο-υποβιβάζεσαι σε "φτηνές" δήθεν υποδείξεις;

Κατά τα άλλα... ευτυχώς τα έργα μιλούν μόνα τους.

Παροτρύνεις τα μέλη ν' απευθυνθούν σε σας (ποιούς άραγε και γιατί είναι μία "χούφτα";) και κάνατε μία εβδομάδα ν' ανταποκριθείτε. Φαντάσου να υπήρχαν περισσότερα αιτήματα...

Ευχαριστώ παρ' όλα αυτά, για τις διορθώσεις και για την "καθοδήγηση"!

Συμφωνώ σε όσα ανέφερε ο αγαπητός Στέφανος και η φιλτάτη galadriel.
Μπορεί να φαίνεται "αστείο" που είχα ζητήσει τη διόρθωση ενός γράμματος σε ένα όνομα, αλλά σε όσους παρακολουθούν το τόπικ στο οποίο αναφέρεται, είναι σημαντικό, γιατί το λάθος στερούσε στον όποιο αναγνώστη την εξαγωγή σημαντικών συμπερασμάτων και σε ένα μεγάλο κείμενο όπως εκείνο, είχε διαφύγει της προσοχής μου παρά την χρήση της προεσκόπισης.

Στην τελική, αν δεν έχει σημασία ο γραπτός λόγος, δεν το γυρνάμε σε chat;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

lencolasΜέλος
05/10/2004, 16:42:36
E...ZADOK ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΕΤΣΙ?
ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΣ...
ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ EDIT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΘΕΧΘΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΜΕ ΛΑΘΗ!
ΒΡΕ ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

05/10/2004, 19:37:36
Τι λες, βρε lencolas;! Να παρεξηγήσω εσένα;

Jamais!

quote:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ.

Αχ!!

Κάπου μέσα στον Αύγουστο νομίζω ήταν (μετά από την περίφημη συνάντηση των μελών, αν δε με απατά η μνήμη μου), που ανακοίνωσε ο Admin την ανανέωση του διαδικτυακού αυτού χώρου και αναφερόταν στο μήνα Σεπτέμβριο.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου απωλέσθη το "edit" (Αιωνία του η μνήμη! Λέγεται ότι θ' αναστηθεί...)
Είχαμε και κανα δυο "black out".

Να είναι θέμα υπομονής; Μακάρι και μακάρι να αποδειχθεί ότι είμαστε απλά... "γκρινιάρηδες"!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

CYBERMASTERΜέλος
05/10/2004, 23:50:19
ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ ΔΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ 7 ΒΔΟΜΑΔΕΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ....???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

08/10/2004, 01:38:36
Χμμμ... είπα και εγώ να μπώ να γράψω ένα τραγουδάκι και έφαγα κατά λάθος την πρώτη στροφή... όταν το πήρα χαμπάρι ήταν πια αργά και όταν αναζήτησα το edit και το delete... ήταν ακόμη πιο αργά...

Βέβαια ένα τραγούδι δεν είναι και τόσο σημαντικό, αλλά αν φάω κάτι σημαντικό και είναι προχωρημένη ώρα (όπως τώρα) τι να κάνω???

Υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν σύντομα αυτές οι δύο εντολές??? ...γιατί τώρα τελευταία έχω την τάση να γράφω πολλά και σε περίεργες ώρες που κάποιες λειτουργίες του εγκεφάλου μου δεν κάνουν δουλειά και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να μου ξεφύγουν λάθη από την προεπισκόπηση...

Mantis.

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!