- all is full of love - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Όλα είναι γεμάτα απο Αγάπη, Όλα είναι πλασμένα απο Αγάπη...γύρω σου.
Δεν το βλέπεις ολόγυρα; Δεν το βλέπεις να συμβαίνει κάθε στιγμή;
Όλα είναι Αγάπη γύρω σου και συμβαίνουν κάθε στιγμή...και οι στιγμές γίνε εσύ και κλάψε απο χαρά, επειδή ακριβώς όλα χορεύουν απο Αγάπη τριγύρω σου...
Για μια στιγμή, γίνε τα πάντα που θυμάσαι και θα βρεθείς στα πάντα...
Μύρισε, άνθισε και γίνε χώμα
Καλημέρα στους φίλους

κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
σε ένα πρόσωπο που πιθανολογώ πως ήρθε από τα παλιά. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Για μια στιγμή, γίνε τα πάντα που θυμάσαι και θα βρεθείς στα πάντα...
και μένα κάτι μου θυμίζει....
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Όλα είναι πλασμένα απο Αγάπη, απο κάθε πλευρά ακούγεται αυτό το μυστικό τριγύρω σου...εμπιστεύσου την καρδιά...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ Ή ΕΊΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ?
Πιασε το χειρότερο σενάριο (κατι σαν κι αυτό που έγραψες) και πες πως είναι αλήθεια. Τι θα κάνεις γι αυτό;
Θ' αφεθείς στη μαυρίλα να σε καταπιεί το σκοτάδι;
Η ζωή είναι πόνος
Όποιος λέει τ' αντίθετο, κάτι πουλάει...
Η ζωή είναι πόνος, δάμασε τον και χρησιμοποίησέ τον.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Όσα η αγάπη ονειρεύεται,
τα αφήνει όνειρα η ζωή.
Μα όποιος στ'αλήθεια ερωτεύεται
κάνει τον πόνο προσευχή,
βαρκούλα κάνει το φιλι
και ξενιτεύεται.
και μιλάει λιγότερο για την αγάπη...![]()
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.
ΠΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ- ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ''ΑΓΑΠΗ'' ΣΗΜΕΡΑ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!
...και υστερα κυκλοι-τοσο μικροι-μα αρκουν για να φερουν την ταλαντωση ,την ταραχη.
λεξεις που κανουν τις σκεψεις μου να σαλευουν,να σηκωνουν κυματα-κυκλους να κανουν στο νερο του μυαλου και της υπαρξης...
τα κομματια-σκεψεις μου βρισκονται πλεον διασπαρτα στο καθε κομματακι,στον καθε κυκλο της ζωης μου.
δεν θελω να τα βρω,θελω να υπαρχουν καπου εκει στον χωρο-χρονο,ωστε να θυμιζουν πως καποτε αυτες οι σκεψεις γαληνιες ηταν...
μεσα στα κρυσταλλινα νερα του μυαλου μου...
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.(ΚΟΡΝ/ς)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
what goes around comes around
Όπου παρατηρητή, βάλτε τον καθένα απο όσους ασχολούνται με το παρόν θέμα, όπου πείραμα, είναι η ανθρωποκεντρική κοινωνία και ο τρόπος που αυτή είναι δομημένη.
Εαν ο παρατηρητής κρίνει μέσω ανθρωποκεντρικής θέσης τα πάντα γύρω του και επειδή βλέπει οτι ο κόσμος που έχει κατασκευάσει, είναι γεμάτος απο πόνο, θλίψη και εγωκεντρικές κατακτήσεις οι οποίες ονομάζονται "πρόοδος", τότε δεν θα δεί και πολλά πράγματα που θα μπορέσουν να του δείξουν πέρα απο τη...μύτη του.
Εαν ο παρατηρητής παρατηρεί τα πάντα γύρω του και ιδιαίτερα στο φυσικό του χώρο-τη φύση και τον τρόπο με τον οποίο γεννιέται-ζει-πεθαίνει κάτι και ποιόν σκοπό εξυπηρετέι το κάθε τι, δρώντας με αυτόν τον εκ-φύσεως τρόπο, τότε θα δεί οτι τα πάντα στη φύση, έχουν κάποιο λόγο που συμβαίνουν και πως τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη του, όταν αυτό το κάποιο 'εχει να εξυπηρετήσει κάποιο ιερό σκοπό.
Η μητέρα Φύση δίνει προτεραιότητα εκεί όπου κρίνεται απαραίτητο και αρμονικά-ισορροπημένα αλληλεπιδρά η μια ενέργεια μορφής με την άλλη με σκοπό να εκπληρωθεί και να υπηρετηθεί κάτι ανώτερο.
Όλα λοιπόν εναρμονίζονται σε αυτό τον πανάρχαιο ρυθμό Αγάπης-Γέννησης. Διότι, η Αγάπη δημιουργεί και το μίσος αποδομεί, καταστρέφει.
Η Αγάπη λοιπόν με της οποίας το DNA είναι εμποτισμένες όλες οι μορφές ζωής, είναι ο στόχος, η τελευταία οδός που έχει να διαβεί ο άνθρωπος πριν περάσει απο την τωρινή μορφή ενέργειας σε μια άλλη.