ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τηλεπάθεια ή έτσι έτυχε (Εμπειρία μέλους) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τηλεπάθεια ή έτσι έτυχε (Εμπειρία μέλους) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

simella29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/01/2005, 12:30:35
Λοιπόν, για να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα...

ακριβώς πάνω από το πρώτο μου μήνυμα στο παρόν θέμα βρισκόταν το μήνυμα του μέλους ΚΑΜΑΡΙ με άκρως προσβλητικό περιεχόμενο....

παρόμοια ποστ έκανε και σε πολλά άλλα τόπικ την ίδια μέρα...

και αν παρατηρήσεις αγαπητέ φιλόσοφε θα δεις ότι η ίδια δουλειά συνεχίστηκε και σήμερα το βράδυ... μέ νέους λογαριασμούς του συγκεκριμένου μέλους .....

εγώ απ' την άλλη σ'αυτό απάντησα με την επιστολή προς την συντονιστική ομάδα, την οποία και έβαλα σε κάθε θέμα που είχε προηγουμένως "εισβάλει" το ΚΑΜΑΡΙ....

στη συνέχεια αν διαβάσεις τα υπόλοιπα ποστ μου με την σειρά θα δεις ότι το εξηγώ στο μέλος simella

και ότι στη συνέχεια απαντάω απόλυτα καλοπροαίρετα και στο θέμα που έχει ανοίξει...

δεν βλέπω που διαφαίνεται οποιαδήποτε αρνητική αντιμετώπιση σε όσα της γράφω....

παραδέχομαι βεβαίως, πως στο τελευταίο μήνυμα της προς εμένα ενοχλήθηκα αρκετά...

και νομίζω πως αυτό είναι δικαίωμα μου....

εφόσον μάλιστα απαντώντας της δεν την προσβάλλω με κανέναν τρόπο νομίζω πως μπορώ να το κάνω....

αντιθέτως θα μπορούσα εγώ να έχω προσβληθεί από τα γραφόμενα της ...

πράγμα που όμως δεν επέτρεψα να συμβεί....

εν πάσει περιπτώσει...

δεν έχω σκοπό να ξαναγράψω εδώ γιατί το θέμα αυτό καθαυτό μου είναι αδιάφορο...
αν το έκανα ως τώρα ήταν από μια αίσθηση ευγένειας για το μέλος simella....
μια που χρησιμοποίησα το χώρο του θέματος της για να απευθυνθώ στην συντονιστική ομάδα...

τώρα αν αυτού του είδους η ευγένεια δεν είναι αντιληπτή από κάποιους δεν είναι δικό μου πρόβλημα....

αντί λοιπόν και οι δύο να ασχολείστε με το "ακατάληπτο" και "ακατανόητο" των δικών μου λόγων, θα πρότεινα να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό που είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα εδώ μέσα..

κι αυτό είναι η χρήση του χώρου από κάποιους με τόσο προσβλητικό τρόπο...

Αγαπητέ φιλόσοφε,
ελπίζω να καταλαβαίνεις τουλάχιστον εσύ, πως δεν σου απαντάω με κανενός είδους αρνητική ενέργεια...
απλά προσπαθώ εδώ και μέρες να εξηγήσω τα αυτονόητα...
και γι'αυτό πιθανόν να βγαίνει ένας εκνευρισμός στα γραπτά μου...

κατα τ'άλλα
εύχομαι και πάλι σε όλους
Καλημέρα

Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Edited by - galadriel on 23/01/2005 12:32:36

23/01/2005, 13:04:15
quote:

skeftikate pote otan katheste sto leoforio i sto metro ke px fternizeste i xasmourieste oti kapou se aftin tin gh ypaxoun ke alla atoma pou kanoun tin idia praksi?? i kinisi?? akribos tin idia stigmi??
ego to kano ke sxedon panta, platho ke mia ikona apo afta ta atoma...
ke fantazome oti ine poli makria,,,, ameriki paradigma...
i otan ine mia parea ke sizitane... (fisika ke sas exi tixi) ke na pite tin idia frasi dio i tria atoma mazi?? sinxronos??popo...... skeftikate ekini tin stigmi an afto to atomo skeftike akribos to idio pragma?? ine tilepatia afto?? i etsi etixe??

Φίλτατη Simela, κρίνοντας από τα γραφόμενα σου από την αρχή της συζήτησης, βλέπω ότι είσαι μικρή σε ηλικία και πιθανόν η εμπειρία που θα αναφέρω παρακάτω να σου είναι άγνωστη...

Όμως, κάποια στιγμή στη ζωή σου, ίσως να αποκτήσεις την εμπειρία της κοινοβιακής συγκατοίκησης...

Πιστεύω ότι όλοι όσοι γράφουν σε αυτό το θέμα γνωρίζουν μια από τις πλέον βασικές λειτουργίες του γυναικείου σώματος, την έμμηνο ρήση (κοινώς: περίοδο)...

Αν δύο ή παραπάνω γυναίκες συγκατοικήσουν, περισσότερο από ένα μήνα, η περίοδος τους συγχρονίζεται για όσο διαρκεί αυτή η συγκατοίκηση... ή αν δεν αλλάξει σε όλες, ο κύκλος τους, τότε, συγχρονίζονται με τον κύκλο της γυναίκας που έχει τον ισχυρότερο χαρακτήρα...

Αυτό είναι τηλεπάθεια, φίλτατη Simela?
...Όχι, δεν είναι... όπως, δεν είναι τηλεπάθεια το ταυτόχρονο φτέρνισμα... όπως, δεν είναι τηλεπάθεια να σκεφτούν τα ίδια πράγματα, την ίδια στιγμή, άτομα που ανήκουν στην ίδια παρέα...

Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, τότε, θα έπρεπε να είμαι συνδεδεμένη τηλεπαθητικά με όλους μου τους φίλους, ακόμα κι αυτούς που δεν έχω δει ποτέ και διατηρώ μαζί τους επαφή μέσω του messenger...

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τα Ελληνικά μου αν πάλι όχι, μπορώ να σου μεταφέρω όλο το περιεχόμενο της δημοσίευσης μου στα Αγγλικά, αλλά μέσω mail...
.
.
.
The She Mantis... in mania

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
simellaΝέο Μέλος
23/01/2005, 13:20:01
quote:

quote:

skeftikate pote otan katheste sto leoforio i sto metro ke px fternizeste i xasmourieste oti kapou se aftin tin gh ypaxoun ke alla atoma pou kanoun tin idia praksi?? i kinisi?? akribos tin idia stigmi??
ego to kano ke sxedon panta, platho ke mia ikona apo afta ta atoma...
ke fantazome oti ine poli makria,,,, ameriki paradigma...
i otan ine mia parea ke sizitane... (fisika ke sas exi tixi) ke na pite tin idia frasi dio i tria atoma mazi?? sinxronos??popo...... skeftikate ekini tin stigmi an afto to atomo skeftike akribos to idio pragma?? ine tilepatia afto?? i etsi etixe??

Φίλτατη Simela, κρίνοντας από τα γραφόμενα σου από την αρχή της συζήτησης, βλέπω ότι είσαι μικρή σε ηλικία και πιθανόν η εμπειρία που θα αναφέρω παρακάτω να σου είναι άγνωστη...

Όμως, κάποια στιγμή στη ζωή σου, ίσως να αποκτήσεις την εμπειρία της κοινοβιακής συγκατοίκησης...

Πιστεύω ότι όλοι όσοι γράφουν σε αυτό το θέμα γνωρίζουν μια από τις πλέον βασικές λειτουργίες του γυναικείου σώματος, την έμμηνο ρήση (κοινώς: περίοδο)...

Αν δύο ή παραπάνω γυναίκες συγκατοικήσουν, περισσότερο από ένα μήνα, η περίοδος τους συγχρονίζεται για όσο διαρκεί αυτή η συγκατοίκηση... ή αν δεν αλλάξει σε όλες, ο κύκλος τους, τότε, συγχρονίζονται με τον κύκλο της γυναίκας που έχει τον ισχυρότερο χαρακτήρα...

Αυτό είναι τηλεπάθεια, φίλτατη Simela?
...Όχι, δεν είναι... όπως, δεν είναι τηλεπάθεια το ταυτόχρονο φτέρνισμα... όπως, δεν είναι τηλεπάθεια να σκεφτούν τα ίδια πράγματα, την ίδια στιγμή, άτομα που ανήκουν στην ίδια παρέα...

Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, τότε, θα έπρεπε να είμαι συνδεδεμένη τηλεπαθητικά με όλους μου τους φίλους, ακόμα κι αυτούς που δεν έχω δει ποτέ και διατηρώ μαζί τους επαφή μέσω του messenger...

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τα Ελληνικά μου αν πάλι όχι, μπορώ να σου μεταφέρω όλο το περιεχόμενο της δημοσίευσης μου στα Αγγλικά, αλλά μέσω mail...
.
.
.

File/h Manthi.. exis poli dikio se afta pou grafis ke se katalaveno poli kala..
to an itan tilepathia to fternisma i to xasmourgito itan i erotisi mou. pistebo oti o opiosdipote mpori na apantisi opos pistevi alla min ksexname itan mia erotisi. den ipa oti INE tilepathia!
poles fores tyxeni na min mporo na ekfrasto grapta ke diskolevome na po akrivos afto pou thelo ke na ginome a-katanohti.
ke stin erotisi sou gia tin periodo dio gynekon taftoxronos OXI den ine tilepathia,ine ormoniko. den ime toso mikri se ilikia oso fantazese,apla to leksilogio mou den ine to idio plousio oso to diko sou i ton allon!
se efxaristo poli!
23/01/2005, 13:28:42
Χμμμ... κάτι ακόμη που το ξέχασα...

Αφού εσύ και η αδελφή σου είστε δεκτικές, υπάρχει μια πολύ απλή και εύκολη άσκηση... για αρχάριους, θα έλεγα, που βοηθάει...

Καθιστέ η μια απέναντι στη άλλη... άδειασε το μυαλό σου και σκέψου ένα αντικείμενο π.χ. ένα μολύβι... κράτησε την εικόνα του αντικειμένου στο μυαλό σου... η αδελφή σου πρέπει να ανακαλύψει το αντικείμενο που έχεις στο μυαλό σου, αλλά και εκείνη πρέπει να έχει αδειάσει από περιττές σκέψεις το δικό της...

Αυτή την άσκηση μπορείτε να την κάνετε εναλλάξ, και στην αρχή με απλά αντικείμενα...

Όσο περνά ο καιρός θα είναι ακόμη πιο εύκολο... αργότερα μπορείτε να σκέφτεστε τοπία, λέξεις, πρόσωπα...

Μπορείτε ακόμη να μην είστε στον ίδιο χώρο, όχι απλά σε διαφορετικά δωμάτια, αλλά σε διαφορετικά κτήρια, ακόμη και σε άλλες χώρες...

Κάποια στιγμή, μετά από αρκετό καιρό άσκησης, βέβαια, η επικοινωνία θα είναι τόσο εύκολη που δεν θα χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση...

Και κάτι τελευταίο, φίλτατη Simela, προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες... τα greeklish, πραγματικά κουράζουν και απωθούν τα μέλη που ίσως να θέλουν να λάβουν μέρος στην συζήτηση....
.
.
.

simellaΝέο Μέλος
23/01/2005, 13:52:18
[quote]
galadriel sou zito signomi an den se katalaba i an se prosbala.
ke pedia ilikrina katalabeno oti ine diskola na diabazis greeklish
opote to kalitero pou mporo na kano ine na min ksanagrapso tipota.. giati den exo com. me elliniki alfabito! sas efxaristo olous ke pali signomi galadriel!
gia sas!
GothicΜέλος
23/01/2005, 19:42:11
Βρε παιδιά...εκατό φορές είπε η κοπέλα ότι δεν γεννήθηκε εδώ,δεν ζει εδώ και δεν ξέρει καλά ελληνικά....

Δεν νομίζω ότι της φερόμαστε ευγενικά...

24/01/2005, 03:39:09

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

LocoΜέλος
24/01/2005, 04:19:31
Γεια σας!

simella:

quote:
galadriel sou zito signomi an den se katalaba i an se prosbala.
ke pedia ilikrina katalabeno oti ine diskola na diabazis greeklish
opote to kalitero pou mporo na kano ine na min ksanagrapso tipota.. giati den exo com. me elliniki alfabito! sas efxaristo olous ke pali signomi galadriel!
gia sas!

Simella το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να γράφεις και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις(να κάνεις καλύτερα) τα ελληνικά σου.
Είναι μια ευκαιρία για σένα να μάθεις κάποια πράγματα για τον εσωτερισμό και τη μεταφυσική μαθαίνοντας ταυτόχρονα ελληνικά. Κι εγω μεγάλωσα στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Γερμανία, ωστόσο ποτέ δεν εγκατέλειψα τα ελληνικά μου. Φρόντισε να διαβάζεις ελληνικά λογοτεχνικά βιβλία και ελληνική ιστορία. Η γλώσσα μας είναι πλούσια και όμορφη. Τότε θα νιώσεις περήφανη που είσαι Ελληνίδα και θα καταλάβεις πως ο βιασμός της ελληνικής γλώσσας είναι κάτι πολύ άσχημο. Τα greekish όπως διαπύστωσες είναι πολύ κουραστικά για τα μάτια μας.
Η Galadriel και η Mantis δεν είχαν σκοπό να σε προσβάλουν. Τα shmerina ellhnika που μας παρακινείς να μιλήσουμε, έτσι όπως τα αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι καθόλου ελληνικά.

Το πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές λύνετε εύκολα. Μπορούν να σε βοηθήσουν οι συντονιστές ή αν θες μπορώ να σου τις στείλω κι εγώ με e-mail.

I 'm Big in Japan!!

Edited by - Loco on 24/01/2005 04:25:22

simellaΝέο Μέλος
24/01/2005, 13:47:52
apofasisa na ksanagrapso lipon! ke aftin tin fora den apenfthinome se kapion siggekrimena, to an tha piraxti kapios-a me afta pou tha grapso ine diko tous thema..
apo to proto mou kiolas spalt (apostoli) egrapsa greeklish ok??
aftos-h pou diskolevotan na diabasi ta greeklish mou as MIN to diabaze!nomizete oti gia mena ine efkolo?? na diavazo elliniki orthografia?? Sas to leo lipon OXI!
Afto pou den katalaveno ine oti anti na vlepete thetika oti kapia atoma prospathoun me ton tropo tous na simetexoun se kapia themata
anti na xereste oti ellines apo eksoteriko prospathoun me ton tropo pou mporoun na simetexoun edo kovete ta ftera tous!!
Se efxaristo loco gia ta kala sou logia!
ke an thelis ne stile mou se parakalo to mail pou ipes alla se greeklish giati alios den tha mporeso na to diavaso kala?? thx!