- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ενώ έχεις παρακληθεί επανηλλημένα από τους χρήστες του forum να μην κάνεις τέτοια post συνεχίζεις... Βάλε ένα link αγόρι μου, αν δοκιμάσει κανείς να διαβάσει ένα τόσο μεγάλο post θα του βγούν τα μάτια
έλεος πια
Knowledge is power, arm yourself
Απο έγκυρότατο κανάλι της Κύπρου άκουσα στις ειδήσεις πρίν απο λίγο ότι οι Τούρκοι σχεδιάζουν να πετάξουν ακριβώς πάνω απο τις περιοχές που εκτελείται η άσκηση Νικηφόρος των Κυπριακών ενόπλων δυνάμεων.Και αυτό απο ότι λέχθηκε είναι και απόφαση του υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας!!
Υπολογίζεται να το επιχειρήσουν αύριο!!
Μετα η είδηση αναφέρει ότι ανακόπηκε η πορεία φορτίου οπλισμού που ερχόταν για την Κύπρο απο την Αγγλία μετα απο παρέμβαση των Τούρκων στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!
Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη.
Λέτε να αρχίσει αύριο?
Μου σηκώθηκε η τρίχα και ήρθα βιαστικός να σας το μεταφέρω φίλοι μου!
Δεν ξέρω αν το ακούσατε αυτό, πολλά φιλτράρονται απο τα μέσα και είναι άξιο απορίας...
quote:
Προχθές ακόμα ο Γκιούλ είπε οτι όλος ο κόσμος θα δεί τι μπορούν να κάνουν οι Τούρκοι και όταν ρωτήθηκε τι, δεν συνέχισε....
Λες να εννοει τιποτα περι αιγαιου ο κουρκομογγολος?
Ο προφήτης Δανιήλ μιλάει για το βασίλειο του Ιωάννη παρακάτω-
5. τράγος ήλθε από τη δύση κατα πρόσωπον όλης της γης χωρίς να αγγίζει το έδαφος (!),και ο τράγος είχε ένα περίβλεπτο κέρατο μεταξύ των οφθαλμών του
6. όταν πλησιασε τον κριό με τα δύο κέρατα τον οποίο είχα δει να στεκεται μπροστά απο τον ποταμό
έτρεξε προς αυτόν με όλη την ορμή της δυνάμεώς του.
7. είδα αυτόν να πλησιάζει τον κριό με τα δυο κέρατα,και καθώς ο κριός δεν είχε δύναμη να σταθεί ενώπιον του,ο τράγος τον έριξε κατα γης και τον καταπάτησε,και κανείς δεν υπήρχε να λυτρώσει τον κριό από την δύναμή του.
19 και είπε-εγώ θα σε κάνω να γνωρίσεις τι θα συμβελι κατα το τέλος του χρόνου της οργής,διότι το όραμα που είδες αναφέρεται στον καιρό του τέλους (!)
20. ο κριός που είδες με τα δύο κέρατα,είναι ο βασιλιάς της Μηδείας και Περσίας
21. και ο τράγος είναι ο βασιλιάς της Ελλάδος.Και το μεγάλο κέρατο μεταξύ των οφθαλμών του ,είναι ο πρώτος βασιλιάς.
22. καθώς το κέρατο συνετρίβει και άλλα τέσσερα εγέρθηκαν στη θέση του,,έτσι τέσσερις βασιλείες θα προέλθουν από το έθνος του,αλλά όχι με δύναμη όπως η δική του
23. στο τέλος της βασιλείας τους και όταν τα εγκλήματα θα έχουν φτάσει στο κατακόρυφο,θα εγερθεί βασιλιάς αγέρωχος στην όψη και ικανός σε πανουργία.
Νομίζω ότι από το 19 και το 23 φαίνεται καθαρά για ποιά εποχή μιλάει ο προφήτης.Προφητεύει δλδ το βασίλειο του Ιωάννη και επίσης μας λέει ότι αυτό θα το διαδεχτούν τέσσερις μικρότερες αυτοκρατορίες που και αυτές θα τις διαδεχτεί η επόχή του <<βασιλιά αγέρωχου στην όψη και ικανου σε πανουργία>>,δλδ του αντίχριστου. Επίσης εδώ λύνεται η απορία όσων πίστευαν μεχρι τώρα ότι ο αντίχριστος θα έρθει μαζί με τον Ιωάννη,κάτι που φυσικά είναι λάθος.
Λέων Σοφος <<...μελιστάλακτος,γλυκύς,πράος,πανεξυπνος,που μπορεί να βλέπει οξύτατα το μέλλονκαι που ο τίτλος του ειναι ΜΕΓΑΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ (του θεού εννοείται)...>>,σας λέει κάτι αυτό;
Άλλη προφητεία του αγίου Μεθοδίου λέει <<...και τότε ο Κύριος θα εισακούσει την δέησή τους,και θα αποστείλει ο Κύριος τον Άγγελό του με την μορφή ανθρώπου,και θα αυλισθεί στα νησιά...>>,αυτό σας λέει τίποτα;
Για τους φίλους που λένε οτι ο Ιωάννης θα έρθει όταν συμπέσουν δύο πασχαλιές μαζί και δύο καλοκαίρια,να τους πω ότι αυτό αποκλείεται γιατί η επόμενη σύμπτωσις είναι το 2075! Η προφητεία την οποία κάποιοι αδελφοί ερμηνεύουν λάθος,αναφέρεται στο 1991 που ο πόλεμος άρχισε από το Ιράκ (Αιτωλός-αν πιαστεί από κάτω ΄λίγα θα πάθετε,αν πιαστεί από πάνω ,θα καταστραφείτε).Επίσης εκείνη τη χρονιά είχαμε όντως δυο καλοκαίρια μαζί,αφού ο χειμώνας ήταν σαν καλοκαίρι,κάτι που μας λέει ο άγιος Κοσμάς να προσευχόμαστε να γίνει και τη χρονία του πολέμου με τη φράση <<να παρακαλάτε να είναι καλοκαίρι και όχι χειμώνας...>>
quote:
!Προσοχή!Απο έγκυρότατο κανάλι της Κύπρου άκουσα στις ειδήσεις πρίν απο λίγο ότι οι Τούρκοι σχεδιάζουν να πετάξουν ακριβώς πάνω απο τις περιοχές που εκτελείται η άσκηση Νικηφόρος των Κυπριακών ενόπλων δυνάμεων.Και αυτό απο ότι λέχθηκε είναι και απόφαση του υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας!!
Υπολογίζεται να το επιχειρήσουν αύριο!!
Μετα η είδηση αναφέρει ότι ανακόπηκε η πορεία φορτίου οπλισμού που ερχόταν για την Κύπρο απο την Αγγλία μετα απο παρέμβαση των Τούρκων στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!
Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη.
Λέτε να αρχίσει αύριο?
Μου σηκώθηκε η τρίχα και ήρθα βιαστικός να σας το μεταφέρω φίλοι μου!
Ίσως!Πάντως θα είναι μέρα που θα έχουμε πολύ καλό καιρό,λιακάδα.
Αύριο είναι Παρασκευή (όταν θα δείτε να παίρνουν τις πρεσβείες μας...),και μεθαύριο Σάββατο...
Edited by - 22 on 20/10/2005 22:12:01
Αύριο πάντως αν περάσουν τα αεροπλάνα τους θα τα εγγλωβίσουμε με τους Ρωσσικούς πυράυλους μας όπως πριν λίγες μέρες.Αν πατηθεί κανένα κουμπάκι είναι άλλο θέμα..
Το ηθικό είναι ακμαιότατο μετά και απο την επίσκεψη του Κάρολου,αν είχαμε και κανένα αεροπλάνο στο Νικηφόρο απο Ελλάδα θα ήταν πιο καλά η και την συμμετοχή της ΕΛΔΥΚ που δεν συμμετέχει αλλα δεν πειράζει η επίσκεψη έστειλε ισχυρά μηνύματα!