ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Εξορκισμός της 'Εμιλι Ρόουζ - - Κινηματογράφος -

- Ο Εξορκισμός της 'Εμιλι Ρόουζ - - Κινηματογράφος -

Cupid31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
BizarreΜέλος
20/11/2005, 11:43:10
Με τόσα που είπαμε εδώ, περίμενα πολλά περισσότερα!
Θυμάμαι να φοβήθηκα περισσότερο με τον εξορκιστή.
Δεν φοβήθηκα με αυτή την ταινία. Ίσως γιατί ξέραμε, από την αρχή, το τέλος.
Πιο πολύ φοβόμουν με αυτά που συμβαίνανε στην δικηγόρο και στον παπά, παρά με την υπόθεση.
Μάλλον, η ταινία ήθελε να προβληματίσει και όχι να φοβίσει.
Εγώ δεν εντυπωσιάστηκα.
ConquerorΜέλος
09/12/2005, 22:21:39
Εδω στην Γερμανια ειναι ανω των 12!!! Αν ειναι δυνατον. Και εγω την ειδα και μου αρεσε, αλλα οχι και για 12χρονα..

..Learn to listen and you will learn to learn...

23/12/2005, 13:24:48
Μόλις εχθές είδα την ταινία κι ομολογώ οτι μου άρεσε.
Δεν την βρήκα ιδιαίτερα τρομακτική πέρα από 2-3 σκηνές που ομολογώ οτι τρόμαξα...
Πάντως, επειδή το ανέφερε η αγαπητή Bizarre, στον Εξορκιστή δεν είχα τρομάξει καθόλου...
Ο εξορκισμός της Emily Rose πάντως μου άρεσε γιατί ο σκηνοθέτης δεν έδωσε την δική του, προσωπική χροιά.
Θέλω να πώ πως έγκειται στην αντίληψη του καθενός μας να κρίνει αν η κοπέλα ήταν δαιμονισμένη ή άρρωστη.
Πάντως, δε μετανιώνω για τον χρόνο που σπατάλησα βλέποντας την.

In anticipation of my resurrection...

27/01/2006, 11:53:43
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ DVD.
m911kΝέο Μέλος
04/02/2006, 17:48:16
γεια σας και απο μενα αγορια και κοριτσια. ειμαι ενα νεο μελος της ομαδα σας γιατι πραγματικα βρηκα μια σελιδα οι οποια αξιζει πραγματικα να την επισκεφτης και να συμετεχεις στα θεματα τα οποια συζητατε. οσον αφορα για τον εξορκισμο της εμιλυ ροουζ ειναι πραγματικα μια πολυ ομορφη ταινια και αξιζει να την δειτε. αλλα πιστευω οτι η πρωτη ταινια του εξορκιστη ηταν πιο τρομακτικη. τελος παντων σας ευχομαι να περναται καλα και να μην φοβασται τιποτα.
04/02/2006, 18:59:43
Αγαπητέ m911k να σε καλωσορίσω στο Εσωτέρικα και να σου ευχηθώ καλή πλοήγηση..

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
suspiriaΝέο Μέλος
12/02/2006, 11:15:36
Aρκετα καλο θριλλερ φυσικα στα χναρια του εξορκιστη,αλλα αυτο που με χαλασε ητανε η και καλα αμεροληπτη προσεγγιση του θεματος(ο "κακος" ορθολογιστης δικηγορος και η "καλη" δικηγορος με μεταφυσικες εμπειριες)η οποια στο τελευταιο δεκαλεπτο φαινεται ξεκαθαρα προς τα που παρεκλινει..
12/02/2006, 15:30:20
Χμμμ!
Για να είμαι ειλικρινής, αγαπητέ/ή suspiria, εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, οτι δηλαδή το θέμα έκλινε πρός τη μία πλευρά ή την άλλη.
Εξάλλου, δεν ήταν ξεκάθαρο αν η δικηγόρος είχε όντως μεταφυσικές εμπειρίες.
Ίσως να ήταν και στην φαντασία της, σωστά?

In anticipation of my resurrection...

13/02/2006, 11:40:25
suspiria ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.
suspiriaΝέο Μέλος
13/02/2006, 21:38:50
quote:
Εξάλλου, δεν ήταν ξεκάθαρο αν η δικηγόρος είχε όντως μεταφυσικές εμπειρίες.
Ίσως να ήταν και στην φαντασία της, σωστά?

Λαθος κατα την γνωμη μου.Και αυτο γιατι ναι μεν η ταινια δεν εδινε σαφεις απαντησεις ομως εδειχνε ωραιοποιημενες τις μεταφυσικες εμπειριες της δικηγορου(π.χ. στην σκηνη που βρηκε το μενταγιον στον δρομο)αλλα και τον πατερ κατηγορουμενο οτι ητανε ενας υπερμαχος της αληθειας που δεν λογαριαζε την ελευθερια του.
Αντιθετως η πλευρα της λογικης ητανε αποτομη,ψυχρη και απολυτη.
Δεν λεω,δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει,απλα μου φανηκε οτι η ταινια πηρε το μερος κατα καποιο τροπο του καθολικισμου...
HybrithAngelΝέο Μέλος
27/02/2006, 11:15:42
Η ταινία κόβει το τόπο.. απο τις λίγες ταινίες που με έβαλαν να σκεφτώ.. να απορήσω.. και να ζω..

The road of salvation begins tonight.. Right now..