- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
lencolasΜέλος

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 03/12/2003 21:14:34
lencolasΜέλος

Alma Libre....

Edited by - 1900 on 03/12/2003 22:18:36
sunflower1Μέλος
lencolas συγνωμη για την αλλαγη φυλλου... συνηθως ειμαι πιο προσκετικη και "πολιτικα ορθη" και χρησιμοποιω και τις δυο καταληξεις.
Ευχαριστω επισης για το υπεροχο θεμα που ξεκινησες, και θυμιζει σε ολους μας τα παιδικα μας χρονια, ασχετος που για μερικους τα παιδικα δεν ειναι μονο παιδιακη ηλικια αφου δεν λενε να μεγαλωσουν (σαν την αφεντια μου) και τα σαββατοκυριακα ξυπνανε πρωι πρωι για να δουνε το παιδικο προγραμμα...
Τωρα παρακολουθω τα Power Puff Girls, τον Ντεξτερ και τα Στρουμφακια (για χιλιοστη φορα).
Μου λειπουν ομως τα παλια οπως ο Ροζ πανθηρας
Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
Ευχαριστω επισης για το υπεροχο θεμα που ξεκινησες, και θυμιζει σε ολους μας τα παιδικα μας χρονια, ασχετος που για μερικους τα παιδικα δεν ειναι μονο παιδιακη ηλικια αφου δεν λενε να μεγαλωσουν (σαν την αφεντια μου) και τα σαββατοκυριακα ξυπνανε πρωι πρωι για να δουνε το παιδικο προγραμμα...
Τωρα παρακολουθω τα Power Puff Girls, τον Ντεξτερ και τα Στρουμφακια (για χιλιοστη φορα).
Μου λειπουν ομως τα παλια οπως ο Ροζ πανθηρας

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
lencolasΜέλος
ΚΑΛΗ ΜΟΥ SUNFLOWER1,ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΖΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ,Η CANDY,ΟΙ ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΑΛΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΑ...
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΖΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ,Η CANDY,ΟΙ ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΑΛΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΑ...
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
aerikoΝέο Μέλος
Kαλημερα σε ολους,φιλη lencolas πραγματικα η φωτογραφιε σου με γυρισαν πολυ πισω ,παιδικα που τωρα ποια τα περισσοτερα δεν τα παρουσιαζουν κριμα πολυ κριμα
.Δεν υπαρχει πλεον αυτη η αγνοτητα των τοτε παιδικων,σημερα το μονο που βλεπουν τα παιδια ειναι πολεμους και φονους,στην ψυχουλα τους φωλιαζει το μισος και η εκδικηση απο πολυ μικρη ηλικια.Πως λοιπον αναρωτιουνται καποιοι πως η εγληματικοτητα και η βια εχει αυξηθει στην εποχη μας?Οταν τα παιδια απο πολυ μικρη ηλικια μεγαλωνουν με αυτα τα πρωτυπα?
Φιλικα παντα

Φιλικα παντα
Punk0deΝέο Μέλος
Deite edw ->>http://www.geocities.com/sshumsuper7fan78/JimsFilmationpage.htm
H Filmation htan h kalyterh etairia American cartoons sta 80s.
Se auth xrwstame ton He-Man, ta arkoudakia ths agaphs, tis babouropatates kai tosa alla cartoons twn paidikwn mas xronwn.
Ektws twn cartoon ths filmation, maresan oi Thundercats, o Saber Rider (astromaxhtes), oi Silverhawks kai h lista megalwnei kai den teleiwnei pote!
Epishs eimai fanatikos (kai akoma malista) twn Iapwnikwn anime ^^
H Filmation htan h kalyterh etairia American cartoons sta 80s.
Se auth xrwstame ton He-Man, ta arkoudakia ths agaphs, tis babouropatates kai tosa alla cartoons twn paidikwn mas xronwn.
Ektws twn cartoon ths filmation, maresan oi Thundercats, o Saber Rider (astromaxhtes), oi Silverhawks kai h lista megalwnei kai den teleiwnei pote!
Epishs eimai fanatikos (kai akoma malista) twn Iapwnikwn anime ^^

I'm better known as Dr_Slump
lencolasΜέλος
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ.ΩΡΑΙΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ..
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΗΡΩΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ"
ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ!
Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ!

Edited by - 1900 on 14/12/2003 02:51:53