- μια παράξενη ιστορία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
WarzoneΝέο Μέλος
geia sas paidia eimai kainourgios edw kai 8a h8ela na sas diigi8w mia istoria pou egine sth mana mou kai ton patera mou protou geni8w
oi goneis phgane se ena ksoklisi ston agio nikolao mpikane mesa sthn ekklhsia kai o pateras h8ele na anapsei ta kanthlia dn eftane kai giauto skeftike na parei mia karekla pou htan omos makria tou ka8ws girnaei gia na parei enan anaptira girnaei gia na paei na parei thn karekla kai h karekla vrethike dipla tou.Thn idia mera me to pou vgikan apo thn ekklhsia kai ksekinisan gia na figoun eidan enan an8rwpo pou forouse kourelia kai eixe poli makria mallia ka8otan kai ksaplone sto pagaki, oi goneis mou ton proseksan kai apofasisan na girisoun pisw gia na doun poios htan, o an8rwpos eixe eksafanistei h mana mou mou eipe pws htan o agios nikolaos kai parepiptontos............. me lene niko :P
oi goneis phgane se ena ksoklisi ston agio nikolao mpikane mesa sthn ekklhsia kai o pateras h8ele na anapsei ta kanthlia dn eftane kai giauto skeftike na parei mia karekla pou htan omos makria tou ka8ws girnaei gia na parei enan anaptira girnaei gia na paei na parei thn karekla kai h karekla vrethike dipla tou.Thn idia mera me to pou vgikan apo thn ekklhsia kai ksekinisan gia na figoun eidan enan an8rwpo pou forouse kourelia kai eixe poli makria mallia ka8otan kai ksaplone sto pagaki, oi goneis mou ton proseksan kai apofasisan na girisoun pisw gia na doun poios htan, o an8rwpos eixe eksafanistei h mana mou mou eipe pws htan o agios nikolaos kai parepiptontos............. me lene niko :P
Γειά σου Νίκο.
Καλωσήρθες στα forums
Καλωσήρθες στα forums
Υπάρχει ένα θέμα, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες πολλές παράξενες ιστορίες. Μπορείς να γράψεις εκεί και τη δική σου.
Το θέμα είναι το παρακάτω:
Παράξενες Ιστορίες...
κάνε κλικ^^^^
Επίσης θα σε παρακαλέσω να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish.
Θα αλλάξω εγώ τον τίτλο του θέματός σου στα ελληνικά και το θέμα θα απενεργοποιηθεί, ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση στο θέμα στο οποίο σε παρέπεμψα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!