ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- τριγωνο των βερμουδων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- τριγωνο των βερμουδων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

endorama30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
endoramaΜέλος
06/10/2003, 17:50:19
quote:
ποιές οι πηγές σου?
απο σχετικο βιβλιο βεβαια το οποιο δεν βρισκεται στα χερια μου και ουτε μπορω να το δανειστω γιατι οταν δουλευα παλιοτερα σε μια εταιρια το αφεντικο εκτος απο καραγκιοζης ειχε και κολημα με τα βιβλια και ειχε τεραστια βιβλιοθηκη η οποια βρισκοταν πισω ακριβως απο το γραφειο μου και επειδη "πεθαινα" στην δουλεια και συνηθως ημουν μονος μου το εριχνα στην μελετη και το συγκεκριμενο βιβλιο ειχε μεσα πραγματα και θαυματα για την συγκεκριμενη περιοχη με στοιχεια (ονοματα,περιοχες,ωρα και ημερα και φυσικα διαφορες επωνυμες μαρτυριες διασταυρωμενα πραγματα δηλαδη)

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

OTEIOΝέο Μέλος
07/10/2003, 09:56:40
Το τριγωνο των βερμουδων και το Τρίγωνο του Διαβόλου δεν ειναι το ιδιο?

NO MONEY NO FUNNY.

endoramaΜέλος
07/10/2003, 16:10:51
το ιδιο και το αυτο

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

08/10/2003, 16:01:33
Eχω την εντύπωση ότι η περιοχή στην Ιαπωνία ονομάζεται τρίγωνο του διαβόλου και η περιοχή των Βερμούδων τρίγωνο των Βερμούδων...

ΟΤΤΕΙΟ δε βάζεις και κανα χεράκι να σπρώσουμε το θέμα?
Αλλωστε εσύ το άνοιξες...
Ωραίος οικοδεσπότης!

"Τάδε έφη Avallon"
OTEIOΝέο Μέλος
09/10/2003, 10:52:05
εγω πιστεω οτι δημιουργειτε κατι σαν μαυρη τρυπα και καταπινει οτι βρεθει μπροστα της ηηηηηηηηηηηηη΄΄οι αμερικανοι κανουν πειραματα και δοκιμαζουν εξωγηινοι τεχνολογεια οπου απεκτησαν απο διαστιμοπλοια η ιπταμενους δισκους που κατεπεσαν η κατεριφθεισαν και ολα αυτα ασχετα εαν εχουν απολειες

sorry avvalon

NO MONEY NO FUNNY.

Edited by - OTEIO on 09/10/2003 10:54:55

DIVΝέο Μέλος
10/06/2004, 11:49:16
Geia se olous.

Mia erotisi: Simera pragmatopiounte taksidia ta opoia diasxizoun to Trigono ton Vermoudon?

mariha2912Μέλος
14/06/2004, 03:29:33
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ DIV ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΣΑΦΗ.

ΨΥΧΗΜέλος
18/06/2004, 16:27:13
ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ

ΛΑΘΟΣ

ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ

ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ Η ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ Η ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Η ΒΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.......... ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ

Υ.Γ.ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ )

Υ.Γ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

achaiosΝέο Μέλος
18/06/2004, 16:49:21
Το αντίστοιχο τρίγωνο ανοιχτά της Ιαπωνίας ονομάζεται Τρίγωνο του Δράκοντα.

DIVΝέο Μέλος
18/06/2004, 17:31:28
Γεια και σε σένα mariha2912. Ευχαριστώ για την απάντηση, είδη ψάχνω να βρώ πληροφοριες απο βιβλία και ντοκιμαντέρ. Αν μάθω κάτι καινούριο θα ενημερώσω το Forum.

25/06/2004, 21:37:14
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία βάση των ΗΠΑ, από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν...που φυλάσσεται με δρακόντια μέτρα. Επειδή κατά την γνώμη μου η γη μπορεί να έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής, ίσως να ήταν το καταλληλότερο σημείο, για να γίνει αυτό. Και φυσικά βολεύει πολύ την Αμέρικα!

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...!

25/06/2004, 23:27:56
quote:
Το αντίστοιχο τρίγωνο ανοιχτά της Ιαπωνίας ονομάζεται Τρίγωνο του Δράκοντα.

Aντε μπράβο και έσπαγα το κεφάλι μου να το θυμηθώ...

"Τάδε έφη Avallon"
ZoZe3hpΜέλος
26/06/2004, 19:06:23
quote:

Μήπως είναι το τετράγωνο των μπλουζών???
Μπορείς να ρωτήσεις κάτι αντι να βάζεις
και να σου λύσουν αυτοί που ξέρουν την απορεία σου...

bodarkΜέλος
26/06/2004, 20:00:08
quote:

Μήπως είναι το τετράγωνο των μπλουζών???
Μπορείς να ρωτήσεις κάτι αντι να βάζεις
και να σου λύσουν αυτοί που ξέρουν την απορεία σου...

Αν είναι να χλευάζεις τα θέματα λέγοντας τις βλακείες που σου κατεβαίνουν στο κεφάλι, καλύτερα να βρεις ένα site με άλλους του ίδιου είδους με εσενα...

Bodark
--------------

mariha2912Μέλος
27/06/2004, 17:03:43
ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΙΜΙΝΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ? ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΛΟΙΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ (Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ).

GRIGORIANOSΜέλος
29/06/2004, 05:03:03
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
29/06/2004, 10:54:01
Καλημέρα παιδιά...Για το "Τρίγωνο των Βερμούδων", θέλω να πω ότι δεν σημαίνει ότι κάθε τι που πετάει πάνω από αυτό εξαφανίζεται! Απλά, επειδή έχουν γίνει κάποιες μυστήριες εξαφανίσεις πάνω από αυτό το σημείο, έχει επικρατήσει αυτός ο ντόρος γύρω από εκεί. Και να συστήσω για πολλοστή φορά, να μην πετάει ο καθένας την φαντασιόπληκτη κοτσάνα του χωρίς να ξέρει πραγματικά κάτι. Στην ιστοσελίδα αυτή δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ψυχοπαθείς, φαντασιόπληκτοι, τρελοί, που λένε συστηματικά βλακείες και πράγματα που δεν στέκουν. Ωραία τα ανεξήγητα, τα μυστήρια, τα υπερφυσικά, τα ΑΤΙΑ, αλλά λίγο μέτρο δεν βλάπτει. Ωραίο καλοκαίρι να έχουμε!

DIVΝέο Μέλος
02/07/2004, 10:43:38
Καλημέρα σε όλους. Έχω μια νέα πληροφορία που μου ήρθε απο το πανεπηστίμιο του New Jersey στο New Brunswick των ΗΠΑ η οποία λέει ότι δόθηκε επίσημα επιστημονική εξήγηση του φαινομένου. Μια ομάδα ερευνητών δήλωσε μετά απο μελέτες αρκετών χρόνων ότι στο υπέδαφος της περιοχής βρίσκονται τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου το οποίο κατα καιρούς βγαίνει στην επιφάνια και βυθίζει τα πάντα σε ελάχιστο χρόνο. Είδη έχουν ανακαλήψη αρκετά ναυάγια και αεροπλάνα σε μεγάλο βάθος του ωκεανού. Είναι γεγονός ότι στην περιοχή οι πυξίδες έχουν απόκληση απο τον μαγνητικό βορά λόγο επίδρασης απο την μορφολογία της περιοχής.

Προς το παρόν δεν αναφέρθηκε κάτι επίσημα στον Ελληνικό χώρο γι αυτό είμαι επιφυλακτικός. Απλά ενημερώνω το forum.

mariha2912Μέλος
02/07/2004, 23:28:53
ΦΙΛΕ/Η DIV, ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΕΚΛΙΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΟΓΙΚΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΛΟΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΛΕΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ,Η ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ!

DIVΝέο Μέλος
05/07/2004, 10:10:08
Φίλη mariha2912 καλημέρα. Δέχομαι και σέβομαι ότι αυτος δεν θα μπορούσε να είναι ο μόνος λόγος του φαινομένου εξαφάνισης πλοίων και αεροπλάνων και γνωρίζω ότι αυτή είναι μια παλαιότερη θεωρία η οποία όμως φένεται πως είναι πλέον γεγονός γιατί όπως ανάφερα πιο πάνω δόθηκε επίσημα ως επιστημονική εξήγηση. Όσο αφορά την καταστροφή αεροπλάνων που πετάνε πολύ ψυλά να μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε φυσικό αέριο τεράτιας ποσότητας το οποίο ειναι ελαφρύτερο απο τον αέρα και μετά την επιφάνεια της θάλασσας συνεχιζει την πορεία του προς τα πάνω, οπότε λογικό είναι να καταστρέφει τα πάντα στην πορεία του. Επίσεις θα έλεγα πως δύσκολα θα γινόταν αντιληπτή η πτώση ενός αεροπλανου λόγο της τεράστιας έκτασης της περιοχής του τριγώνου των Βερμούδων και του γεγονότος ότι δεν υπάρχη χρόνος για τον πιλότο να καλέση σε βοήθεια. Οστόσο εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει.