- "ΜΟΝΟΙ"... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Π,Ρ,Σ,Τ;
Φίλε Matrx, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, υπάρχουν πάρα πολλοί άγγελοι, αρχάγγελοι (που μάλλον αρχάγγελους θα ζητάς), τάγματα κ.λ.π. που είναι ένα άγνωστο πανεπιστήμιο για μένα.
quote:
Εσυ φιλε μαλον μιλας για εμπειριες που εχεις ακουσει απο τον κυκλο σου?
Κυρίως ναι, απο αυτούς τους κύκλους και πραγματικά είναι συγκλονιστικό και μόνο να ακούς τα λόγα αυτών των ανθρώπων.
quote:
Αυτο φιλε μου εξηγησε το μου λιγο σε παρακαλω.
Ασχολουμαι το διαλογισμο κοντα στους τεσερις μηνες και καταφερνω τωρα πια να φτανω στην κατασταση Α. Εκτος απο την εμπειρια με την μουσικη δεν εχω καμια αλλη εμπειρια οπως να βιωσω την υπαρξη των πνευματικων οδηγων.
Εσενα εγινε τυχαια η το ζητησες οπως κανουν συνηθως στην κατασταση του διαλογισμου?
Βασικά υπάρχουν πάρα πολλοί κατευθυνόμενοι διαλογισμοί ή ακόμα και ατομικοί των οποίων ο σκοπός είναι η επικοινωνία και η ένωση με τις ... διάφορες οντότητες. Εγώ προσωπικά είχα κάποιες τέτοιες επαφές με έναν τέτοιο διαλογισμό και βέβαια μετά το μετάνιωσα. Ουσιαστικά αυτό που κάνεις σε αυτούς τους διαλογισμούς είναι να ανοίγεσαι στα ανώτερα πεδία και να προσκαλλείς τις οντότητες που θέλεις για να τα ... "πείτε". Προσωπικά το μετάνιωσα γιατί τις περισσότερες φορές το άνοιγμα δεν γίνεται σε ανώτερα πεδία αλλά στο αστρικό επίπεδο και εκεί μπορεί να έρθει οποιαδήποτε οντότητα και να σου πει ή να κάνει οτιδήποτε. Σε ακραίες πειρπτώσεις έχω δει περιπτώσεις κατάληψης απο τέτοιες τεχνικές.
Όταν όμως σταμάτησα τους διαλογισμούς αυτούς και έκανα πιο απλούς, τότε συνέχισα για κάποιο καιρό να βλέπω τέτοιες οντότητες ώσπου πια έβαλα την πρόθεση να σταματήσεί η επαφή αυτή μιας και κάποιες φορές οι ενέργειες παραήταν δυνατές για μένα και μου δημιουργούσαν διάφορες ανισσοροπίες.
Αυτές οι συμπτώσεις είναι τα πραγματικά μηνύματα αυών των αγγέλων όπως τόυς λέμε αν και πολλοί μπορεί να πουν οτι είναι απλά συμπαντική συγχρονικότητα... αλλά εκεί διαλέγεις και πιστεύεις.
Όσον αφορά την σελίδα, την έχω δει άλλη φορά και μου άρεσε, πράγματι
οι άγγελοι υπάρχουν και μάλιστα ο κάθε άγγελος ή ο αρχάγγελος έχει το δικό του χρώμα ανάλογα με την ιδιότητα που έχει.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ