ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραφυσικές εμπειρίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παραφυσικές εμπειρίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trianta3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
triantaΝέο Μέλος
20/08/2006, 05:09:18
Για σας είχα καιρό να μπω στο φόρουμ, και διάβασα κάποιες ιστορίες γενικά με πνεύματα η φαντάσματα και έτσι αποφάσισα να γράψω όλες τις εμπειρίες που είχα εγώ και συγγενικά πρόσωπα, και άμα θέλετε να μου δώσετε μια άποψη.

1)Την πρώτη εμπειρία μου την είχα σε πολύ μικρή ηλικία δύστυχος εγώ δεν την θυμάμαι μου την είπε η μάνα μου, λοιπόν ήμουνα κάπου στα 5 και έτσι όπως κοιμόμουν σηκώνομε με κλειστά τα ματιά και κάθομαι πάνω στο κρεβάτι και άρχιζα να φωνάζω, το περίεργο δεν είναι αυτό(μάλλον είναι λιγάκι) αλλά ότι φώναζα σε μια ξένη γλωσσά(από ότι μου είπαν μάλλον αγγλικά) και όταν ηρθαν γύρο μου οι γονείς μου και η μάνα μου έπιασε το χέρι και εγώ τις το έσπρωξα κουνώντας το κεφαλή και λέγοντας no no no βέβαια μετά ξύπνησα και δεν θυμόμουν τίποτα

2)η δεύτερη εμπειρία μου ήταν μικρή αλλά δυνατή ήμουν 10-12. απέναντι από το κρεβάτι μου είναι το θρανίο μου έτσι ενώ μια μέρα κοιμόμουνα ξυπνάω απότομα(για άγνωστο παράγοντα-λόγω) και βλέπω να κάθετε στο θρανίο μου ένα μικρό…παιδάκι μάλλον πιο πολύ σαν ξωτικό έμοιαζε να με κοιτάει και να μου χαμογελάει ανοιγοκλείνω τα ματιά μου ακόμα εκεί…πετάγομαι ανοίγω το φως….πουθενά το παιδάκι

3)η άλλη εμπειρία ήταν λίγο πιο τρομαχτική έγινε νομίζω πριν από 2-3 χρόνια ενώ είμαι σπίτι μου στην Αθηνά μονός μου βράδι πέφτω στο κρεβάτι να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ με τίποτα (πράγμα περίεργο για μένα γιατί κοιμάμαι στο 5-λεπτό) γιατί…δεν είμαι καλά νιώθοντας ότι κάτι είναι στο σπίτι ένιωθα την παρουσία….του φυσικά προσπαθούσα να πίσω τον εαυτό μου ότι είναι η φαντασία μου και λέγοντας στον εαυτό μου «έλα τώρα μεγάλος άντρας φοβάσαι...τι φοβάσαι»(τώρα είμαι 19) έτσι κλείνω το φως και κουκουλώνομε με τα σκεπάσματα όλο μου το κεφάλι εκτός από το πρόσωπο και τότε ένιωσα αυτή την παρουσία στο δωμάτιο… πετάχτηκα άναψα το φως τίποτα… πέφτω για ύπνο αλλά πάλι τα ιδία…πετάχτηκα αλλά δεν είδα τίποτα τώρα όμως πριν πέσω για ύπνο κάνω την προσευχή μου και κυανά πέφτω στο κρεβάτι…τότε ένιωσα κάτι το τέλειος διαφορετικό από αυτό που ένιωθα πριν ένιωσα μια γυναικεία παρουσία να με αγκαλιάζει και να με κατακλύζει μια αίσθηση γαληνής και ηρεμίας, φυσικά δεν ξανά ένιωσα τίποτα από την άλλη παρουσία, και έτσι κοιμήθηκα άμεσος έτσι την επόμενη μέρα δεν 3ερω γιατί αλλά ένιωθα μια χαρά να ξεχειλίζει από την καρδιά μου.

4)Έχω άλλη μια εμπειρία μάλλον όνειρο ήταν που έγινε πέρσι αφού είχε πεθάνει ο παππούς μου, τον βλέπω στον ύπνο μου αλλά ξερώ ότι δεν είναι αυτός παρόλο που τον βλέπω ξερώ ότι είναι ο θεός και κάναμε μια ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (δεν μπορώ να αναφερθώ στο τι είπαμε)

Επίσης έχω 2 ξαδέλφες που βλέπουν σκιές ανθρώπων που δεν υπάρχουν, σε καθημερινή βάση επίσης έχουν παρατήρηση στον εαυτό τους στοιχειά τηλεκηνησης όταν είναι σε φορτησμενη ψυχολογική κατάσταση όπως όταν η πιο μικρή από της 2 από τα νεύρα της έκανε ένα μπουκάλι μπροστά στα έκπληκτα ματιά μας να χοροπηδάει!!! Η όταν κάθε καλοκαίρι που τα σχολεία τελειώνουν και τα παιδιά παίζουν μπουγέλο ένα παιδί πείρε ένα λάστιχο και πήγε να βρέξει αυτήν και της φίλες τις ενώ αυτή ήταν πιο μπροστά από της άλλες και έπρεπε να βραχεί πιο πολύ δεν βράχηκε γιατί πολύ απλά έλεγε από μέσα τις δεν ‘θέλω να βραχώ δεν θέλω να βραχώ’(είχε φτιάξη τα μαλλιά της:) και μάλιστα οι φίλες τις μηνάν με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν βράχηκε καθόλου. Καθώς και η μεγάλη πήγε μια μέρα να κλίσει το ραδιόφωνο που βιαζότανε και χωρίς να προλάβει να το αγγίξει το μεγάλο κουμπί της έντασης πήγε μονό του στο τέρμα….αυτά από την οικογένεια μου(λέτε να την μετονομάσουμε σε οικογένεια αδαμς) αν και υπάρχουν πολλά ακόμη να πούμε αλλά…. είναι πολλά….. οι απόψεις σας δεκτές

FafmirΝέο Μέλος
20/08/2006, 11:19:42
Γεια σου φίλε Trianta και καλωσόρισες στο esoterica,
Διάβασα τις εμπειρίες σου και δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση.Γενικά τετοια σκηνικά έχουν συμβεί σε πολύ κόσμο.Εγώ είμαι ένας απ'του άτυχους διότι δεν μου έχει τύχει κάτι συγκεκριμένο!Το μόνο έτσι παραφυσικό που το έχω νοιώσει πολλές φορές,είναι να νοιώθω την παρουσία κάποιας οντότητας μέσα στο σπίτι μου και ιδιαίτερα όταν είμαι μόνος στο σπίτι.Κάθε φορά που έγινε αυτό,ένοιωθα κάτι σαν ας το πούμε πολύ σιγανή βουή.Αυτές μονο είναι οι εμπειρίες μου,όμως έχουν συμβεί πάρα πολλά σε γνωστούς μου και στην οικογενειά μου.Θα τα αναφέρω εν καιρο,προς το παρόν,και γω θα ήθελα να ακούσω και άλλες εμπειρίες ή απόψεις.
Πέτρος
20/08/2006, 15:35:36
Αγαπητέ trianta, πιστεύω πως θα μπορούσες να μας παραθέσεις τις εμπειρίες σου (οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες ) στο ήδη ενεργό topic που έχει την ανάλογη θεματολογία.

Το topic είναι το (κλίκαρε στον τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Παράξενες Ιστορίες...

Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...