- ταρώ (πάλι) - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
neliΝέο Μέλος
Λοιπόν αγαπητοί μου εσωτεριστές, εριξα τα ταρώ με Ρουνικό Σταυρό και έθεσα μία ερώτηση. Τι πρωτότυπο! Στην θέση 1 που αντιπρωσοπεύει εμένα έτυχε Ο ΚΟΣΜΟΣ, στη θέση 2 που αντιπροσωπεύει τα τυχόν εμπόδια έπεσε Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ, στη θέση 3 που είναι η γνώμη των φίλων έπεσε Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, στη θέση 4 που αντιπροσωπεύει τις ενέργεις του συμβουλευόμενου, δηλ.εμένα έπεσε Η ΔΥΝΑΜΗ (ανάποδη) και στην θέση 5 που είναι το τελικό αποτέλεσμα έπεσε η ΙΕΡΕΙΑ ή ΠΑΠΙΣΣΑ. Ας μου απαντήσει κάποιος έμπειρος και γνώστης του θέματος, το αποτέλεσμα είναι θετικό ή είναι η ιδέα μου;
neli
Καλύτερα θα ήταν, πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα, να ελέγξεις πρώτα εάν υπάρχει ήδη ενεργό κάποιο παρόμοιο.
Σε παραπέμπω λοιπόν στο θέμα:
Καλύτερα θα ήταν, πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα, να ελέγξεις πρώτα εάν υπάρχει ήδη ενεργό κάποιο παρόμοιο.
Σε παραπέμπω λοιπόν στο θέμα:
Πιστεύει κανείς στην Ταρώ???
κάνε κλικ^^^^
Το θέμα αυτό που ξεκίνησες, καθώς και το ακριβώς όμοιό του, μεταφέρθηκαν στην κατηγορία .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-. και απενεργοποιούνται.
Επίσης, μπορείς να διαβάσεις κάποια πράγματα σχετικά με τα σύμβολα στην ταρώ στο θέμα:
Τα Σύμβολα στις κάρτες Ταρώ
καθώς και ακόμα περισσότερα, εάν χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία της αναζήτησης.![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!