ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στοίχειωμα???? HELP!! (Πνεύμα σε σπίτι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Στοίχειωμα???? HELP!! (Πνεύμα σε σπίτι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

adelaid3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
adelaidΝέο Μέλος
07/02/2005, 17:29:17
quote:
Ή δεν κατάλαβα καλά ή εμείς είμαστε αμπελοφιλόσοφοι και ουδεμίαν σχέση με ματαφυσικό έχουμε και εσύ είσαι το μόνο ψαγμένο άτομο που κατέχει τη γνώση του επέκεινα και προσπαθείς να σώσεις το συγκεκριμένο μέλος.

Αγαπητέ Gothic,
Και βέβαια δεν ισχυρίζομαι ότι είστε αμπελοφιλόσοφοι, ή ότι είμαι το μόνο ψαγμένο άτομο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου άλλωστε ψαγμένο. Αυτόν τον τίτλο τον αφήνω για άλλους ανθρώπους. Απλώς θεωρώ ότι η ενασχόληση με το μεταφυσικό δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να γίνεται για πλάκα. Και ένας άνθρωπος στην ηλικία του φίλου που έβαλε το θέμα μπορεί για "πλάκα" να βάλει τον εαυτό του σε μεγάλες περιπέτειες.
Φιλικά

DreamwindΝέο Μέλος
08/02/2005, 03:22:47
quote:

Εγώ πιστεύω οτι αυτός που άνοιξε το θέμα έχει ρίξει το γέλιο της αρκούδας μέχρι τώρα.

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

Θα συμφωνήσω μαζί σου.... Εγω έχω ένα φίλο που κάθε λίγο και λιγάκι με πέρνει τηλέφωνο να μου πει οτι οι εξωγήινοι απήγαγαν τη μάνα του, και να πάω να την σώσω γιατί δεν ξέρει να μαγειρέυει και 8α πεθάνει της πείνας. Μερικές φορές συμβαίνουν κ αυτά... Το όλο θέμα όπως παρουσιάζεται δεν μου δίνει κάτι να πιαστώ και να ασχοληθώ με αυτό ως γεγονός. Πολλά θέματα δεν δίνουν γεγονότα βέβαια, αλλά αυτό μοιάζει με "το παιδί που φώναζε λύκος"...

Υπάρχει Θεός...

MeldegethonΝέο Μέλος
09/02/2005, 21:18:01
quote:

quote:

Εγώ πιστεύω οτι αυτός που άνοιξε το θέμα έχει ρίξει το γέλιο της αρκούδας μέχρι τώρα.

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

Θα συμφωνήσω μαζί σου.... Εγω έχω ένα φίλο που κάθε λίγο και λιγάκι με πέρνει τηλέφωνο να μου πει οτι οι εξωγήινοι απήγαγαν τη μάνα του, και να πάω να την σώσω γιατί δεν ξέρει να μαγειρέυει και 8α πεθάνει της πείνας. Μερικές φορές συμβαίνουν κ αυτά... Το όλο θέμα όπως παρουσιάζεται δεν μου δίνει κάτι να πιαστώ και να ασχοληθώ με αυτό ως γεγονός. Πολλά θέματα δεν δίνουν γεγονότα βέβαια, αλλά αυτό μοιάζει με "το παιδί που φώναζε λύκος"...

Υπάρχει Θεός...

ενα πραγμα εχω να πω και στους 2 σας: δεν γελαω, και ουτε εσεις θα γελαγατε στην θεση μου!!!!