- U.F.O. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2005. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΤΣΙ(ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΡΗΣ-ΚΟΡΩΠΙ) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.
ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΝΑ ΣΑΝ ΛΑΜΠΑΚΙ ΝΑ ΑΝΜΑΒΟΣΒΗΝΕΙ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΦΩΝΑΞΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10. ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΑΝΑΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΚΟΤΑΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΣΠΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ. ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ....ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
Edited by - piperasgr on 23/04/2006 04:46:25
Αυτο που λες εσυ αναφερεται ως φωτεινη μπαλα,επιρεαζεται απο το μαγνητηκο πεδιο και μπορει να προκαλεσει καταστροφες.Δεν εχει βρεθει ακομα τι ειναι και απο που ερχετε.Παντος μια μαρτυρια αναφερει οτι μια τετοια μπαλα φανεροθηκε στην Αγγλια το 1983 και επεσε πανω σε ενα σπιτι,αμεσως εγινε μια μικρη εκριξηκαι επιασε το σπιτι φωτια.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 1 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΚΙΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ, ΜΠΡΟΣ ΠΙΣς. ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ.
ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
Διακρίνει τις αξιόλογες περιπτώσεις .
Δες το topic της ostria που έχουμε κάνει τη σχετική συζήτηση εχει και αξιόλογες περιπτώσεις όπως πχ αυτή του φοινιξ.
χωρις παρεξηγηση το λεω αυτο για να μην νομιζετε κατι αλλο.απλως για να το πιστεψω πρεπει να το δω.
quote:
τοτε γιατι δεν ειδαμε κανεναν?για τουσ δισκουσ αλλο αλλα για τους εξωγηινους?καταρχασ για να ερθουν σην γη πρεπει να ξεπερασουν την ταχυτητα του φωτος.ακομα και αν υπαρχουν εξοωγηινοι τοτε γιατι δεν τουσ βλεπουμε?
Τα χουμε αναλύσει αυτά στο topic που σου λέω υπάρχουν πολλές εξηγήσεις
Πχ μπορεί να έχουν έρθει σε επαφή μαζι μας αλλα να μην μας το ανακοινώνουν επίσημα
Καθώς θα δημιουργηθεί χάος θέλει μια προετοιμασία άλλη εξήγηση μπορεί να τους
Ήμαστε αδιάφοροι έρχονται παίρνουν η βλέπουν αυτό που θέλουν και φεύγουν
Δεν έχουν καμια ανάγκη να επικοινωνήσουν μαζί μας καθώς αν κάνουν τέτοια ταξίδια εμείς είμαστε πρωτόγονοι γι αυτούς .
Άλλη εξήγηση δεν μας έχουν ανακαλύψει ακόμα .
Το ότι δεν τους βλέπουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ουτε τα ψαρια στον ωκεανό ξέρουν ότι υπάρχουμε αλλα υπάρχουμε .
Η ταχύτητα του φωτός που λες σαν προηγμένος πολιτισμός θα έχει λύσει αυτό το πρόβλημα προς το παρόν από ανθρώπινες εξηγήσεις υπάρχει αυτή με τα τα ταχυονια που ταξιδεύουν με την ταχύτητα της σκέψης
Και η θεωρία με τις σκουληκότρυπες
ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΑ, ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ? Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΡΙΣΜΠΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΩ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ?
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΠΤ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΓΩ ΠΡΑΓΚΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ! ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ... ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ! ΘΑ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ... ΑΜΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΜΥΓΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ. ΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑ ΚΟΝΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1ΜΕΤΡΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΥ Η ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ!!!
ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ?? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΜΕ ΩΧ ΩΧ 1 ΥΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ!!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΘΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΟΥΣ ΡΗΞΑΜΕ ΧΗΜΙΚΑ? ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ? ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ?????
ΟΟΟΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ 1 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!
ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ X-FILES ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ! ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ.. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:)
Ο άνθρωπος φοβάται οτιδήποτε το άγνωστο και οτιδήποτε απειλεί την κυριαρχία
Του πανω στα είδη .
quote:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ?
Δεν μπορεί να θεωρείται κάποιος σοβαρός ερευνητής αν εκφράσει με σιγουριά άποψη για τις
Προθέσεις τους κανεις δεν τις ξέρει δεν μπορούμε να ξέρουμε την ψυχολογία τους
Αφού δεν τους γνωρίζουμε .
quote:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ?
Εμείς γιατι περνουμε δείγματα από τους πλάνητες που στέλνουμε αποστολές ?
Για τον ίδιο λογο για ερευνητικούς σκοπούς ..
quote:
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ?
Μπορεί να τους είναι αδιάφορο αν θα τους δούμε η όχι εμείς νιαζομαστε όταν πετάμε
Με τα ελικόπτερα πάνω απ την ζούγκλα αν θα μας δουν οι ιθαγενείς ?.
quote:
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΡΙΣΜΠΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΩ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ?
Μπορούν να έχουν οποιαδήποτε σχημα εξυπηρετεί τις δυνατότητες του σκάφους
Δηλαδή αν είναι γήινα όπως λες παρακάτω γιατί είναι σαν πιστά σκυλάδικου ?
Αμα ήταν και ελληνικά θα το καταλάβαινα μια και είμαστε οι βασιλιάδες των σκυλάδικων.
quote:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ?
Δεν ξέρουμε πως είναι τώρα αμα αναφέρεσαι στις διαφορες περιγραφές εχουν πει και
Για δίμετρους .
Η εμφάνιση τους θα ποικίλει καθώς δεν είναι μονο ένα είδος αλλα πολλά καθώς κατοικήσιμοι πλάνητες στο σύμπαν δεν μπορεί να είναι μονο 2 δηλαδή εμείς
Και οι κοντοί που λες .
quote:
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΠΤ?
Θέμα λογικής αν εχουν καταφέρει να κάνουν διαστρικά ταξίδια σημαίνει ότι είναι πολύ πιο
Ανεπτυγμένοι από εμάς .
quote:
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΟΥΣ ΡΗΞΑΜΕ ΧΗΜΙΚΑ? ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ? ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ?????
Τι να καταστρέψουμε ?υπήρχε τίποτα να καταστρέψουμε? Τι να κατακτήσουμε ? Τις πέτρες ? Καταστρέφουμε μια χαρα τον Δικό μας πλανήτη .
quote:
ΟΟΟΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ 1 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Το να τρομοκρατειται καποιος με το θεμα των εξωγηινων είναι αφελες αλλα γι αυτό
Όταν θα ερθουμε καποτε σε επαφη δεν θα το ανακοινωσουν αλλα θα μας προετοιμασουν πρωτα
Γι ολους αυτους που φοβουνται το διαφορετικο και βλεπουν παντου καταστροφες ,
Κ
quote:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ...!!!
Α γειά σου!
Αλλά δεν νομίζω ότι είναι στη φύση του.
Edited by - mimosa on 08/04/2009 17:51:00
Θεωρω και τα δύο αυτα γήινα και φτιαγμένα και προγραμματισμένα απο κυβερνήσεις ή άλλες "αρχές" για πολλούς και διάφορους λόγους.
Παράξενο 'ομως που μόνο τα τελευταία 50 χρόνια έχει τέτοια έξαψη το "φαινόμενο" των ΑΤΙΑ και μάλιστα έχουμε τους πανταχού παρόντες μαύρους.. εεε.. εννούσα γρίζους!
Τυχαίο ε?
Πάντως απορώ πώς κάθονται τόσοι καλοκάγαθοι άνθρωποι και σπαταλάνε το χρόνο τους ψάχνοντας φωτογραφίες, θεάσεις και άλλα σχετικά με ΑΤΙΑ, λες και κερδίζουν κάτι για τη ζωή τους έτσι.
Τα ίδια 'ομως ερευνητικά μυαλά(έστω και αφελη) αμελούνε ή απλά αδιαφορούνε γιατα πραγμάτικα μυστήρια του κόσμου τα όποια μελετάει ο μυστικισμός, η θεολογία και διάφορες άλλες επιστήμες και "παραδοσεις".. αλλα ξέχασα.. αυτό προϋποθέτει όχι μόνο να ψάχνεις.. αλλα να είσαι ψαγμένος
.
Δε καταλάβαίνω γιατι κάποιος να θέλει όλοι αυτη την ανούσια γνώση
που τριγυρίζει τα ΑΤΙΑ.Για τετοια φαινόμενα βέβαια θα έπρεπε μάλλον να χρησιμοποιούμε μόνο την αμερικάνικη φράση U.F.O. για να μην έχουμε προβλήματα copyright όσον αφορά τη υπερπαραγωγη της μυθολογίας αυτής.
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
quote:
Παράξενο 'ομως που μόνο τα τελευταία 50 χρόνια έχει τέτοια έξαψη το "φαινόμενο" των ΑΤΙΑ και μάλιστα έχουμε τους πανταχού παρόντες μαύρους.. εεε.. εννούσα γρίζους!
Τυχαίο ε?
Τυχαίο δεν είναι τίποτα στη ζωή θεάσεις δεν υπάρχουν μονο τα τελευταία 50 χρονια
Αλλα από πολύ παλαιοτέρα απλα τα τελευταία χρονια έγινε πιο διάσημο το φαινόμενο
Σε αυτό βοήθησαν απ τη μια τα γήινα πειραματικά σκάφη και απ την άλλη η εξέλιξη
Της τεχνολογίας .
Πχ πριν 40 χρονια ηταν δύσκολο να βρεις φωτογραφίες καθώς οποιος είχε φωτογραφική θεωρούνταν πλούσιος τώρα και η κουτσή Μαρία μπορεί να βγάλει με το κινητό της .
quote:
Πάντως απορώ πώς κάθονται τόσοι καλοκάγαθοι άνθρωποι και σπαταλάνε το χρόνο τους ψάχνοντας φωτογραφίες, θεάσεις και άλλα σχετικά με ΑΤΙΑ, λες και κερδίζουν κάτι για τη ζωή τους έτσι.
Τα ίδια 'ομως ερευνητικά μυαλά(έστω και αφελη) αμελούνε ή απλά αδιαφορούνε γιατα πραγμάτικα μυστήρια του κόσμου τα όποια μελετάει ο μυστικισμός, η θεολογία και διάφορες άλλες επιστήμες και "παραδοσεις".. αλλα ξέχασα.. αυτό προϋποθέτει όχι μόνο να ψάχνεις.. αλλα να είσαι ψαγμένος
Απόψεις είναι αυτές αλλα εγώ θεωρώ ότι για να απορρίψεις κάτι πρέπει πρώτα να το
Μελετήσεις στο θέμα των ΑΤΙΑ έχει κάνει κακο η μπαρουφολογια και έτσι
Δεν δίνεται η κατάλληλη σημασία στο μικρό ποσοστό ΑΤΙΑ που δεν είναι εξηγήσιμο .
Τώρα οσο αφορα τα υπόλοιπα προσωπικά τα έχω μελετήσει .
quote:
Απόψεις είναι αυτές αλλα εγώ θεωρώ ότι για να απορρίψεις κάτι πρέπει πρώτα να το
Μελετήσεις
Σαφώς. Παράλληλα με άλλα το μελετούσα και αυτό κάποτε όταν είχα την όρεξη να ασχολούμε με δαύτα και κείνα. Όσον αφορά τη θέση μου για το αν υπάρχουν "U"FO :
quote:
Τυχαίο δεν είναι τίποτα στη ζωή θεάσεις δεν υπάρχουν μονο τα τελευταία 50 χρονια
Αλλα από πολύ παλαιοτέρα απλα τα τελευταία χρονια έγινε πιο διάσημο το φαινόμενο
Της τεχνολογίας .
Συ είπας..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/04/2009 16:26:03
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Της τεχνολογίας .
--------------------------------------------------------------------------------
Συ είπας..
Σαφώς το μεγαλύτερο ποσοστό θεάσεων ΑΤΙΑ αφορα γήινη μυστική τεχνολογία
Αλλα το ολο θέμα είναι τι γίνεται με το μικρο ποσοστό που δεν εξηγείται συμφώνα
Με τις γήινες τεχνολογικές δυνατότητες .
Εκεί όλα είναι ανοιχτα και θεωρώ πιθανό να μας επισκέπτονται και εξωγήινης
Προέλευσης ΑΤΙΑ.
Tha ithela na akouso apopseis gia to eksis thema:
An exoume os dedomeno pos eiparxoun eksogiinoi kai sinergazontai me tin gi(otan leo me tin gi ennoo, krifa, me tis megales kiberniseis).
Bebaia to exo akousei auto, diladi, pos oi "magaloi" sinergazontai me tous eksogiinous alla to kriboun. Giati? Poia einai ta simferonta tous stin apokripsi tis sinergasias autis?
*.:::.*
Logical
Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΤΑΤΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ....
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?
ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΥΠΟΚΙΝΙΤΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΤΟ 1938 ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ WAR OF THE WORLDS ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ NEW JERSEY!!! TI ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?????
ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΕΡΧΕΙ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ <<ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΓΗΙΝΟΙ>> ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΤΗ 3........
respect
εγω εχω ακουσει και ακριβως το αντιθετο, πως οι εξωγηινοι εχουν ερθει με σκοπο να βοηθισουν τους γηινους.
Ακομα εχω ακουσει πως οι αρχαιοι ελληνες ειδαν τους εξωγηινος που ηταν οντοτητες πολυ πιο εξελιγμενες απο τους ανθρωπους και φτιαγμενοι απο ενεργεια και φως. Αυτες τις οντοτητες τις ονομασαν θεους.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί