- 28 μέρες μετά............... - - Κινηματογράφος -
LestatΝέο Μέλος
Φίλοι μου θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θρίλερ πολύ διαφορετικό απο τα συνηθισμένα, που τέτοια έργα βγαίνουν ένα σε μια δεκαετία...μιλάω για το 28 Days Later...ένα απο τα πιο ατμοσφαιρικά και δυνατά θρίλερ που έχω δει στη ζωή μου. Και σας ρωτάω...τι θα κάνατε εαν ξυπνάγατε μια μέρα απο κώμα επάνω σε ένα κρεβάτι ενός νοσοκομείου και όταν βγαίνατε έξω συνειδητοποιούσατε πως όλα είναι ερημωμένα;;; Η περίπτωση της ταινίας, μας εξηγεί οτι ένας ιος έχει ξεσπάσει (κατασκευασμένος απο τους ίδιους τους ανθρώπους)και έχει μετατρέψει όλους τους ανθρώπους σε αιμοδιψή ζόμπι.Μια γρατζουνιά τους ή ακόμα και λίγο αίμα τους να στάξει είναι αρκετό για να μολυνθείς. Όχι, όχι...δεν είναι άλλο ένα έργο τύπου Resident Evil ή το "Ζόμπι, οι ζωντανοί νεκροί". Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό έργο με τους πιο εντυπωσιακούς κινηματογραφικούς χώρους (δεν είναι και λίγο να είσαι μόνος σου μέσα σε ένα άδειο Λονδίνο και Τάμεση, σε άδειες τεράστιες λεωφόρους και αυτοκινητόδρομους, μια εντυπωσιακή βίλα ή ακόμα και το περίφημο Αβαείο!) Όλα αυτά υπάρχουν μέσα σε αυτήν την ταινία, όπως και μια παρέα ανθρώπων, μη προσβεβλημένων απο τον ιο που προσπαθεί να αποδράσει. Θέλω ακόμα να προσθέσω οτι τα ζόμπι των 28 ημερών δεν κάνουν σπασμωδικές κινήσεις ξεχαρβαλωμένης μαριονέτας, ενώ οι κραυγές που βγάζουν παραπέμπουν ξεκάθαρα στις κραυγές των πιθήκων στην αρχή της ταινίας. Συν οτι το έργο περιέχει τις καλύτερες αναλύσεις χαρακτήρων που έχω δει ποτέ...με τόνο άλλοτε δραματικό και άλλοτε τρομαχτικό, το 28 Days Later είναι μια απο τις σημαντικότερες ταινίες στην ιστορία των θρίλερ (θυμηθείτε και τις καλές κριτικές που απέσπασε). (Μόλις έφυγε απο τον κινηματογράφο και σε μερικούς μήνες βγαίνει σε DVD για όσους ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν)
Φιλικά.........
Φιλικά.........
Lestat De Lioncourt...
AntinoosΝέο Μέλος
Agapite Lestat,
To onoma pou diale3es kai mono sta8ike ikano gia na me kanei na bw kai na diabasw ta sxolia sou gia tin tainia. Den tin exw dei kai 8a perimena na bgei se dvd.
Exeis dei to "queen of the damned"?
captain stevenΜέλος
quote:
Φίλοι μου θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θρίλερ πολύ διαφορετικό απο τα συνηθισμένα, που τέτοια έργα βγαίνουν ένα σε μια δεκαετία...μιλάω για το 28 Days Later...ένα απο τα πιο ατμοσφαιρικά και δυνατά θρίλερ που έχω δει στη ζωή μου. Και σας ρωτάω...τι θα κάνατε εαν ξυπνάγατε μια μέρα απο κώμα επάνω σε ένα κρεβάτι ενός νοσοκομείου και όταν βγαίνατε έξω συνειδητοποιούσατε πως όλα είναι ερημωμένα;;; Η περίπτωση της ταινίας, μας εξηγεί οτι ένας ιος έχει ξεσπάσει (κατασκευασμένος απο τους ίδιους τους ανθρώπους)και έχει μετατρέψει όλους τους ανθρώπους σε αιμοδιψή ζόμπι.Μια γρατζουνιά τους ή ακόμα και λίγο αίμα τους να στάξει είναι αρκετό για να μολυνθείς. Όχι, όχι...δεν είναι άλλο ένα έργο τύπου Resident Evil ή το "Ζόμπι, οι ζωντανοί νεκροί". Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό έργο με τους πιο εντυπωσιακούς κινηματογραφικούς χώρους (δεν είναι και λίγο να είσαι μόνος σου μέσα σε ένα άδειο Λονδίνο και Τάμεση, σε άδειες τεράστιες λεωφόρους και αυτοκινητόδρομους, μια εντυπωσιακή βίλα ή ακόμα και το περίφημο Αβαείο!) Όλα αυτά υπάρχουν μέσα σε αυτήν την ταινία, όπως και μια παρέα ανθρώπων, μη προσβεβλημένων απο τον ιο που προσπαθεί να αποδράσει. Θέλω ακόμα να προσθέσω οτι τα ζόμπι των 28 ημερών δεν κάνουν σπασμωδικές κινήσεις ξεχαρβαλωμένης μαριονέτας, ενώ οι κραυγές που βγάζουν παραπέμπουν ξεκάθαρα στις κραυγές των πιθήκων στην αρχή της ταινίας. Συν οτι το έργο περιέχει τις καλύτερες αναλύσεις χαρακτήρων που έχω δει ποτέ...με τόνο άλλοτε δραματικό και άλλοτε τρομαχτικό, το 28 Days Later είναι μια απο τις σημαντικότερες ταινίες στην ιστορία των θρίλερ (θυμηθείτε και τις καλές κριτικές που απέσπασε). (Μόλις έφυγε απο τον κινηματογράφο και σε μερικούς μήνες βγαίνει σε DVD για όσους ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν)
Φιλικά.........Lestat De Lioncourt...
Την ταινία δεν την έχω δει αλλά οι περισσότερες κριτικές(απο φίλους και εκπομπές) που άκουσα δεν ήταν καλές!?τι έχεις να πεις για αυτό?
catΜέλος
Διάβαζα για αυτήν την ταινία εδώ και μήνες στο νετ.....ομως για πότε βγήκε και πότε αποσυρθηκε ουτε που το κατάλαβα!!!!Βλέπεις τα εργα αυτού του ειδους, τα εχουνε στην απ'εξω και ουτε διαφήμιση δεν του κανανε, οπως σε κάτι αλλες πατάτες που σου κάνουνε πλύση εγκαφάλου να της δείς ...και μετα αναρωτιέσαι τι ειναι τέχνη !!!
Το μόνο που μου μένει ειναι να περιμένω το dvd.....
το να βλέπεις ομως σε cinema ταινίες τρόμου ειναι αλλη αισθηση
Το μόνο που μου μένει ειναι να περιμένω το dvd.....
το να βλέπεις ομως σε cinema ταινίες τρόμου ειναι αλλη αισθηση
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
SecondbornΜέλος
Για όσους ενδιαφέρονται για τις επόμενες δύο μέρες η ταινία θα προβάλλεται στον κινηματογράφο "Ανεσις" στους Αμπελόκηπους. Διασταύρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας ή αλλιώς Τέρμα Αμπελοκήπων.
Ώρες προβολής: 20.50 και 23.00
Αντε cat τρέχα!!!!!! Προλαβαίνεις."Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

Ώρες προβολής: 20.50 και 23.00
Αντε cat τρέχα!!!!!! Προλαβαίνεις.
Η ταινία ήταν αρκετά καλή. Μου άρεσε πολύ η πρωτοτυπία τους στο γεγονός ότι τα αιμοδιψή ζόμπι τρέχουν σαν...τον Κεντέρη! Περισσότερο μου έκαναν εντύπωση οι σκηνές της ερήμωσης...έστω και αν πρόκειται απλά για ψηφιακό βίντεο.