- Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Σε παρακαλω με απλα ελληνικα...ασ πουμε το προηγουμενο μυνημα σου δεν εχει σαφηνεια...επισης τι εννοεις οταν λες οτι εκτροχιασθηκαν οι ενεργειες της αυγης? ενταξει βγηκαν απο την τροχεια τους, εγιναν αρνητικες κ.λ.π αλλα αυτο πως μεταφραζεται με απλα ελληνικα? δηλαδη τι συμβαινει? τι αποτελεσμα εχει?
Τι τρεχει με τον Σειριο? Πολυ κουβεντα γινεται γυρω απο αυτο το θεμα...μη μου πεις οτι εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο Σειριος πλεον ακτινοβολει ευνοικα προς τους ελληνες και οτι οσοι εχουν ελληνικα γονιδια αρχιζουν να αφυπνιζονται...
Όσο για την φίλη Σταχτομπούτα που την προτρέπεις να διαβάσει και κάποιον άλλο συγγραφέα(η δικαιολόγηση ήταν άψογη),δώσε της κάποιο όνομα!!!
Ευχαριστω
Εδώ τα έχετε απο λίγο έως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μπερδέψει!!!
Μα καλά, τι ΑΝΑΚΡΥΒΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ για το "Αστρο της Αυγής";;;;
Ποιός ή που το είδατε ότι αυτός ο τίτλος ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ;;;;;;
Λευκή Κουκουβάγια, θα σε παρακαλούσα να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ να λές ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
Το Πρωινό Αστρο Της Αυγής, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ, ο πλανήτης ΑΦΡΟΔΙΤΗ....
Σας παρακαλώ όλους τους καλούς φίλους που παραθέτουν τις απόψεις τους, να το κάνουν με βεβαιώτητα ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ. 'Οταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ας πούνε ότι "απλά νομίζω"...
Δεν θα ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ το site να γίνει φορέας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ειδικά σε θέματα που ειναι "βατά" για όλους...
Αν ερωτάτε τη Λευκη Κουκουβάγια για άλλον συγγραφέα, φαντάζομαι ότι θα αναφέρει τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΑΞΙΩΤΗ, του οποίου τα βιβλία τα χρησημοποιεί ώς πηγή γνώσης...
Κέλσος
Αγαπητή Ιωάννα ακόμη περιμένω μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ερώτησή μου, για την καταγωγή του Αριστοτέλη (όχι πως πιστεύω πως θα την δώσεις).
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Ιωαννα, νομιζεις οτι γινεται να πιστευουμε σε μετενσαρκωση και συνχρονως να πιστευουμε και οτι οι Ελληνες εχουν "ιδιαιτερο" DNA
η οτι εχουν στο χρωματοσωμα τους το ΙΧΩΡ..???
Εμενα μου φαινεται οτι δεν συνδεονται με τιποτα!
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι στη προηγουμενη μου ζωη ημουν Αιθιοπακι..που πεθανε απο την πεινα...και τωρα ειμαι Ελληνιδα....δηλαδη σε αυτη τη ζωη εχω το ΙΧΩΡ..ενω στη προηγουμενη δεν το ειχα? Και που το βρηκα ξαφνικα?
Και εστω λενε μερικες θεωριες οτι το Ιχωρ δεν το εχουν μονο οι Ελληνες πολιτες...αλλα οι Ελληνες...(διαχωριζουν τους ελληνες πολιτες απο τους ελληνες)..ωραια λοιπον...ας πουμε οτι το ειχα το ΙΧΩΡ και στην προηγουμενη μου ζωη...δηλαδη τι γινεται? Εκτος απο τη ψυχη μου η οποια αλλαζει "οχηματα" σε καθε καινουρια μου μετεσαρκωση...αλλαζει "οχημα" και το ΙΧΩΡ? αν ναι...τοτε το ΙΧΩΡ ειναι αυλο σαν τη ψυχη και δεν μπορει να βρισκεται στο χρωματοσωμα μου...και τι αδικια ειναι παλι αυτη που μας "σκαρωσε" η Θεια Δικη? Καποιοι μαζι με τη ψυχη τους να "κουβαλανε" σε καθε μετεσαρκωση το Ιχωρ σαν σημαδι ανωτεροτητας ενω καποιοι αλλοι οχι? Και τι θα γινει με αυτες τις ψυχες? Δεν θα εχουν ποτε τη δυνατοτητα να "φτασουν" εμας τους Ελληνες-Ιχωριτες?
Σε παρακαλω η απαντηση να ειναι σε παρομοια "ελληνικα" με τα δικα μου...και οχι σε "Ιχωριτικη" γλωσσα, για να μπορω να τα καταλαβω κ εγω κ ολοι μας. (δεν ειναι ειρωνια...το εννοω!)
Φιλικα
Φίλε Αχέροντα το γνωστόν στου κουφού την πόρτα...το γνωρίζεις??
Μην περιμένεις λοιπόν τίποτε παραπάνω από ρήσεις τύπου fortune cookie:
quote:
Το κέντρο του ατόμου του Μορίου του Κυττάρου του Πυρήνα του Φλοιού του είναι αρνητικό
Ναι φίλε Υάκινθε, το γνωρίζω
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Ε.ΓΙ.ΓΗ.Ν*
*ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΓΗΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ.
Επειδή το θέμα έχει... "ναυαγήσει" και μπάζει νερά, κλειδώνεται. Όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει άλλο θέμα.