ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

RASs32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
RASsΝέο Μέλος
12/05/2004, 00:28:07
εχς ενα προβλημα δεν μπορω να διωξω την ενεργεια απο το εδαφος και να μεινη μονο του χρυσου!!δουλευω με βεργες με μοριακο μχανημα αν ξερει καπιος ασ βοηθησει

E-E-E-

kappasΝέο Μέλος
28/11/2003, 01:35:34
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ Ο ΚΑΠΤΑΙΝ(ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ! Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ.ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΦΛΥΑΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 11 ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΑΤΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΤΑΙΝ.ΕΚΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΠΤΑΙΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ(Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ).ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ; ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!

Η.Σ

AnounakisΜέλος
28/11/2003, 01:46:46
quote:
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ Ο ΚΑΠΤΑΙΝ(ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ

Έχω ακούσει για φαντάσματα , αλλά για μηχανή φάντασμα πρώτη φορά...

quote:
(Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ).

απλώς να σου θυμίσω ότι τα νεκροταφεία κλείνουν το βράδυ

quote:
ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ!

φαίνετε πως δεν μπορούσε να περάσει μέσα με κλειστή την πόρτα
ή η μηχανή ήταν street και δεν ανέβαινε τα σκαλιά...

quote:
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!

και τα δικά μας

quote:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις....

Edited by - Anounakis on 28/11/2003 01:48:00

peugeotΝέο Μέλος
28/11/2003, 08:47:08
file Anounakis
katarxin prepei na xereis giati mporei to deis ki esu kapote, oti merikes mhteres koimountai pragmatika ta bradia panw ston tafo twn paidiwn tous. To idio sumbainei ki edw sth polh mou me mia mana pou exase tous didimous gious ths (23 etwn) se troxaio dustuxhma. Mesa sto pono tous briskoun ton tropo na to kanoun...
oso gia to fantasma pou leei o kappas,einai polu pi8ano na sumbainei xereis... Polla ginontai...

Trinity

scullyΜέλος
28/11/2003, 10:04:03
Αν και πιστευω στα φαντασματα, η συγκεκριμενη ιστορια δεν με πειθει...!
Φιλε kappas κατι δεν μου κολλαει, κυριως οσων αφορα τη μηχανη...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

scullyΜέλος
28/11/2003, 10:05:01
Μια ερωτηση. Οταν λες πιλοτος μηχανης, τι ακριβως εννοεις?
Φιλικα

AnounakisΜέλος
28/11/2003, 15:11:49
Φίλε Renault

quote:
oso gia to fantasma pou leei o kappas,einai polu pi8ano na sumbainei xereis... Polla ginontai...

Ναι πολλά γίνονται αλλά ,
όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

Στα λόγια όλα γίνονται , αποδείξεις να ζητάς...

Καλά αυτά που λεει ο (LANCIA) Kappa(s)
αλλά μπορεί να τα αποδείξει.

Ας είμαστε επιφυλακτικοί σε τέτοιες ιστορίες....

AnounakisΜέλος
28/11/2003, 15:14:20
Και κάτι ακόμα.

ΟΧΙ GREEKLISH

Μόνο ελληνικούς χαρακτήρες.

Εκτός και αν υπάρχει
τεχνικό πρόβλημα.

Ευχαριστώ ,

kappasΝέο Μέλος
28/11/2003, 15:36:34
anoulakis prepi na xeris oti to sigkekrimeno nekrotafio parameni anoixto 24 ores to 24oro!

Η.Σ

endoramaΜέλος
29/11/2003, 03:30:29
φιλε Κ ισως θα επρεπε να εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος με τετοιες ιστοριες

πρωτα πρωτα η ιστορια που σου διηγηθηκαν εχει μερικα κουσουρια

επειδη ηταν ο καλυτερος οδηγος μηχανης εγινε και φαντασμα? συνηθως οι ιστοριες με τα φαντασματα εχουν και καποιο background

το φαντασμα του κυκλοφορει στο νεκροταφειο? λογικα θα επρεπε να το ειχε δει και η μητερα του που ειναι εκει ολη νυχτα και φυσικα αν δεν παρουσιαστει σε αυτην σε ποιον θα παρουσιαστει?

εφυγε η μητερα του και ετρεξαν να δουν το φαντασμα δηλαδη το φαντασμα τα ελεγε με την μητερα του?

μεγαλη συμπτωση εφτασαν πανω στην ωρα που εφευγε η μητερα του η οποια συνηθως κοιμαται πανω στο μνημα του αλλα εκεινο το βραδυ αποφασισε να φυγει στις 11

ετρεξαν να δουν το φαντασμα? δηλαδη προς τα που? το ειδαν και πηγαν τρεχοντας προς τα εκει? (πολυ θαρος εχουν οι φιλοι σου) ή απλα ετρεχαν απο εδω και απο εκει μεχρι που εμφανιστηκε το φαντασμα και το εβαλαν στα ποδια?

αρα μαλλον ισχυει το δευτερο γιατι αφου φοβηθηκαν και εφυγαν σημαινει οτι δεν ετρεχαν προς την μερια του αλλα στο κουτουρου

φαντασμα που καβαλαει μηχανη? με την μηχανη τον εθαψαν? και πως καταλαβε οτι πηγαν να τον ενοχλησουν? δηλαδη τι τον ενοχλησε? δεν του βεβηλωσαν τον ταφο

το we are open 24h το καταπινω δεν ειναι και απιθανο για ξεφραγο νεκροταφειο ομως πως μπηκαν στην εκκλησια? και μετα απο καποια μετρα σταματησε το φαντασμα δηλαδη τι εκανε? καθησε και τους κοιταγε?

δεν λεω ισως η εκκλησια σαν χωρος ιερος να τον στραβωσε αλλα παντα νομιζα οτι και τα νεκροταφεια ειναι τοποι ιεροι αλλα αυτο δεν εμποδιζει φαντασματα να εμφανιζονται και στα δυο αυτα μερη ειδικα σε εκκλησιες

με την μηχανη ετρεχε αναμεσα απο τους ταφους ή απο πανω τους?

απο τον πανικο τους οι φιλοι σου ετρεχαν πιο γρηγορα απο τον πιλοτο της μηχανης

αν σου ελεγα οτι ο διαβολος μπαινει στην εκκλησια και μαλιστα μπαινει και στην ουρα για την μεταλαβη θα με πιστευες?

ισως θα επρεπε να πιασεις τον φιλο σου με την ιστορια και να τον ρωτησεις μερικα πραγματα που δεν σου κολανε μπας και σου ξαναφυτρωσουν τα μαλλια

ισως τελικα η αληθεια να ειναι κατι το ανεξηγητο ομως τα παραμυθια που λεει ο καθενας δεν εχουν τιποτα το ανεξηγητο

σε συμβουλευω παντως να τρελανεις στις ερωτησεις τους κυνηγημενους εναν εναν σιγουρα θα ακουσεις αρκετα ακυρα

πιανει το κολπο αυτο

το κανει και η αστυνομια

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

scullyΜέλος
29/11/2003, 10:25:08
Θα συμφωνησω με τον endorama...!

AnounakisΜέλος
29/11/2003, 14:19:39
Όσο για τα μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες κοιτάξτε και δω!
"Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish ! "
"Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!"
"Provlima me ta ELLHNIKA "
Όλα λύνονται αν υπάρχει καλή θέληση!

peugeotΝέο Μέλος
01/12/2003, 09:14:56
ΦΙΛΕ AnouSakis ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ Α Ι ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΧΕΧΕΧΕ

Trinity

endoramaΜέλος
01/12/2003, 19:55:50
τι εγινε ρε παιδια? θα δημιουργηθει κυκλοφοριακο χαος lancia,peugeot θα μας πνιξει το καυσαεριο

quote:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ Α Ι ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
πολλοι μπορουν αλλα δεν το κανουν φιλε μου ασχετα αν ειναι δειγμα αγενειας γιατι κουραζουν πολυ τα υπολοιπα μελη και φυσικα ειναι και κανονισμος του forum ισως καποιοι να πρεπει να βρουν αλλο τροπο για να ξεχωρισουν γιατι προσωπικα αποφευγω να διαβαζω μηνυματα με λατινικους χαρακτηρες οποτε εχουν τουλαχιστον ενα μελος το οποιο δεν διαβασε το μηνυμα τους οποτε αυτοι τα γραφουν αυτοι τα διαβαζουν πχ το προηγουμενο μηνυμα σου δεν το διαβασα.

ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα να προσπαθουν να κρυψουν την ανορθογραφια τους με λατινικους χαρακτηρες γιατι πολυ απλα δεν κανουμε τεστ στην ορθογραφια
για τυχον αμφιβολιες υπαρχουν και λεξικα

με εξαιρεση βεβαια αυτους που εχουν προβλημα αλλα και σε αυτη την περιπτωση το forum προσφερει βοηθεια

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

peugeotΝέο Μέλος
02/12/2003, 08:37:26
quote:
ισως καποιοι να πρεπει να βρουν αλλο τροπο για να ξεχωρισουν

οκ! ελληνικά λοιπόν να μη κουράζονται και τα ματακια σας!!!!!!
Και δεν ήταν ούτε αγένεια εκ μέρους μου, ούτε προσπάθεια να "ξεχωρήσω". Ήταν απλά η δύναμη της συνήθειας

Trinity

scullyΜέλος
02/12/2003, 11:08:57
quote:
τι εγινε ρε παιδια? θα δημιουργηθει κυκλοφοριακο χαος lancia,peugeot θα μας πνιξει το καυσαεριο

Ειδες??? Ειναι και το φαντασμα με τη μηχανη...!!!

endoramaΜέλος
02/12/2003, 19:18:55
quote:
ι δεν ήταν ούτε αγένεια εκ μέρους μου, ούτε προσπάθεια να "ξεχωρήσω". Ήταν απλά η δύναμη της συνήθειας
δεν στην ειπα φιλε μου μια παρατηρηση εκανα και μιλουσα γενικα

αν νομιζεις οτι σε εθιξα ζητω συγνωμη

quote:
δες??? Ειναι και το φαντασμα με τη μηχανη...!!!
ναι σωστα χαλασανε και τα φαναρια
να φωναξουμε τροχονομο μηπως?

peugeotΝέο Μέλος
03/12/2003, 08:54:13
Μπα φιλε μου δεν θίγομαι από κατι τέτοια εγω
Απλά να κανω κι εγω μια παρατηρηση: Κοπελα ειμαι!

Trinity

NeosΜέλος
03/12/2003, 12:52:11
στην Ρόδο υπάρχει φάντασμα με ποδηλατο (πιο οικολογικό)
το οποιο εμφανιζετε σε συγκεκριμενη ημερ/νια...

endoramaΜέλος
03/12/2003, 19:17:18
εννοεις το κοριτσακι με το ποδηλατακι?

οταν ημουν στον στρατο λεγαμε αυτη την ιστορια στους νεους (χμ ΝΕΟΣ?) οταν πηγαιναν πρωτη φορα για σκοπια και την πιστευαν γιατι η ψυχολογια ειναι λιγο μυστηρια κατα την θητεια