ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η μαγεία των πόλεων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η μαγεία των πόλεων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

wendigo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/03/2005, 01:11:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απέριττε ΑΛΛΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (ΠΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ.....

ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

πάνειοςΜέλος
17/03/2005, 02:48:51
Εν το μεσω της νυκτος γεια σε ολους
Νομιζω οτι δεν υπαρχει αναγκη να ανοιχτει αλλο θεμα ΑΒΑΤΑΡ
Αλλωστε ο τιτλος αυτου του τοπικ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ταιριαζει ¨γαντι¨ με τις ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ των ΑΘΗΝΩΝ!!
Αλλα δεν ειναι μονο οι Πυραμιδες στην Αθηνα καθημερινα ερχονται στην επιφανεια (και οχι μονο στην επιφανεια αλλα και κατω απο αυτην ) νεα στοιχεια που γρηγορα γρηγορα τακτοποιουνται ωστε να μην γινουν αντιληπτα απο ¨αδιακριτα¨ βλεμματα.
Ενα τετοιο συνεβη εδω και λιγο καιρο κοντα στον Λοφο του Αρδηττου και με αφορμη αυτο θα σας πω οτι αυτοι που θελουν να ισχυριστουν οτι τιποτα παραξενο η μυστικο, αν θελετε δεν υπαρχει στην Αθηνα ( η κατω απο αυτην), στηριζονται στα ψεματα που εγραψαν καποιοι αλλοι... και εχουν δικιο εφοσον αναφερονται στα συγκεκριμενα μερη.
Αλλα η Αθηνα ειναι ..μεγαλη και κρυβει πολλα... και ακομα και αυτοι που ξερουν πραγματικα αυτα που κρυβει εχουν καθε λογο να θελουν να σας ...απογοητευσουν... ωστε να κατσετε ησυχα στο σπτι σας και να μην ασχολειστε με ..παραμυθια.
Λοιπον καποιοι αποφασισαμε να μην κατσουμε σπιτι μας οσο κι αν μας διαβεβαιωνουν οτι τιποτα το μυστικο και παραξενο δεν υπαρχει οχι μονο στην Αθηνα αλλα σε ολη την Ελλαδα , ψευτες βεβαια υπαρχουν που θα πουν η θα γραψουν το οτιδηποτε για τους λογους που αυτοι γνωριζουν ας τους αγνοησουμε και ας συνεχισουμε στην αναζητηση του κοσμου που δεν ειναι αμεσα ορατος.
Αλλωστε ποιος σας ειπε οτι υπαρχει μονο οτι βλεπουμε ακουμε μυριζουμε η ακουμπαμε;
Καληνυχτα σας απο την ΑΘηνα και την ...μαγεια της!
Θανασης
17/03/2005, 10:42:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΕΙΕ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗΝ (ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Απέριττος)
ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....
ΠΧ ΑΘΗΝΑ Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΗ...

ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ Η ΣΤΟΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

17/03/2005, 18:16:38
quote:
Αλλωστε ο τιτλος αυτου του τοπικ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ταιριαζει ¨γαντι¨ με τις ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ των ΑΘΗΝΩΝ!!

Συμφωνώ απόλυτα Πανειε και περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις από την έρευνά σας...

Πιστεύω ότι "πιάσατε λαβράκι"...

Μπορείτε μόνο να μου πείτε που ακριβώς βρίσκεται η εν λόγω πυραμίδα ή αν είναι κούφια ή έχει είσοδο για το εσωτερικό της? (νομίζω ότι αναφέρθηκε κάτι για είσοδο αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση και από σας αν την έχετε επισκεφθεί)

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
πάνειοςΜέλος
18/03/2005, 09:46:07
Καλημερα και παλι σε ολους σας

Φιλε μου ΑΒΑΤΑΡ (αν και δεν γνωριζομαστε θα μου επιτρεψεις να σε αποκαλω ετσι) σε ευχαριστω για το καλωσορισμα.
Η αληθεια ειναι οτι εχω συμμετασχει πολυ λιγο στις συζητησεις του εσοτερικα νομιζω οτι ειναι καλυτερο να μιλας οταν εχεις κατι να πεις... και οχι απλα να για να γινεται κουβεντα.
Αβαλον καλημερα και σε σενα στειλε μου ενα email (στο προφιλ μου θα δεις την διευθηνση μου) για να σου στειλω καποιες λεπτομερειες.
Η πυραμιδα αυτη ειναι κουφια στο εσωτερικο της και η εισοδος βρισκεται στην πισω πλευρα.
Η εταιρεια ΕΛΚΥΣΤΗΣ (ωραιο ονομα παντως) μου ειναι παντελως αγνωστη και μαλιστα στις ταμπελες που υπαρχουν πανω στα μηχανηματα (σκαπτικα κτισματος) δεν υπαρχει ουτε τηλεφωνο ουτε διευθηνση της εταιριας.
Αν καποιος εχει κατι υποψιν του ας αναφερει.
Το κτισμα οπωσδηποτε θα εχει μια επισημη δικαιολογια που κατασκευαζεται εκει δεν θα φυτρωσε χωρις λογο εννοειτε παντως ειναι σε δημοσιο χωρο.
Εδω θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε κατι σχετικα με τον ορο ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
Φυσικα δεν εννοουμε μια μαγισα με την κρυσταλινη σφαιρα και τα αμπρα καταμπρα οχι βεβαια.
Το ζητημα ειναι πως επιδρουν επανω μας τα διαφορα κτισματα , μνημεια , χωροι κλπ. που βρισκονται μεσα σε μια πολη οπως η Αθηνα .
Εδω θα επρεπε να εστιασουμε την κουβεντα μας και να ..πουμε πολλα.
Και για να γινω πιο κατανοητος η πολη εξασκει πανω μας ενα ειδος ¨προγραμματισμου¨ οχι βεβαιως συνειδητα αντιληπτο αλλα το κανει.
Δεν ειναι τυχαιο που σε μια πολη οπως αυτη που επικρατει καθημερινα ενα αλαμουμ στην κινηση στους δρομους, στην ελειψη μετρου και ¨καλους¨ το τονιζω αυτο ΚΑΛΟΥΣ στα κτισματα, στην απουσια ηρεμιας ολο το 24 ωρο και στην συσωρευση τοσου αγχους και στρες απο τους κατοικους της, υπαρχει τελικα το ιδιο ¨μπαχαλο και μεσα στον εγκεφαλο μας.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ;
Αυτα εχω να πω αρκετα ακομη αλλα περιμενω τις δικες σας γνωμες.
Καλη σας μερα συνταξιδιωτες
Θανασης

Edited by - πάνειος on 18/03/2005 10:24:33

18/03/2005, 09:55:14
quote:

Η εταιρεια ΕΛΚΥΣΤΗΣ (ωραιο ονομα παντως) μου ειναι παντελως αγνωστη και μαλιστα στις ταμπελες που υπαρχουν πανω στα μηχανηματα (σκαπτικα κτισματος) δεν υπαρχει ουτε τηλεφωνο ουτε διευθηνση της εταιριας.
Αν καποιος εχει κατι υποψιν του ας αναφερει.

ΕΛΚΥΣΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ολυμπιακό Χωριό Ο.Τ. 25Β,
ΑΧΑΡΝΕΣ, 13671,
Αχαρνές
21 02407784

ο κακός Βρίλ
(και μέλος του κλάμπ)

πάνειοςΜέλος
18/03/2005, 10:12:34
Αυτο ειναι που λεμε ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ
Σε ευχαριστω φιλε μου ΒΡΙΛ (Καλε βριλ οχι κακε)
Να εισαι καλα
Θανασης
Πανειος
18/03/2005, 10:37:16
quote:

Αυτο ειναι που λεμε ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ

Αν είναι αι πλεροφορίαι, είναι η ειδικότης μας...

quote:

Σε ευχαριστω φιλε μου ΒΡΙΛ

Παρακαλώ...

quote:

(Καλε βριλ οχι κακε)

Απαπαπαπα !
Φτού και όξω από δώ...
Δεν είμαι ΚΑΛΟΣ !
Ποτέ ξανά !
Όποιος σε πεί καλό, μετά από λίγο θα σε πεί και κάτι άλλο !

quote:

Να εισαι καλα
Θανασης
Πανειος

Και σύ να'σαι καλά και να μη με ξαναπροσβάλεις !

χε χε

ο κακός και πανεπόπτης Βρίλ

Υ.Γ. χμμμ. Κάτι σε όρμπ ???

18/03/2005, 23:01:51
Αγαπητέ Πάνειε Θανάση. Μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις... Το κάλλος ξεχωρίζει απο τον κάλο για τα δυο του λάμδα... Οπότε δεν θα χρειάζεται και να το διευκρινίζεις.
Χαιρετώ σε...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

πάνειοςΜέλος
18/03/2005, 23:39:30
Καλησπερα
Ελπιζω αγαπητε Απεριττε τα λαθη μου στην ζωη αυτη να ειναιμονο τα ορθογραφικα παντως απο αυτα που βλεπουμε καθε μερα καλους βγαλαμε στα ..ματια
Σ ευχαριστω για την διορθωση παντως....θα ειμαι προσεκτικος

ΥΓ. Ορμπ; χμμμ τι θελει να πει ο ποιητης; ο κακος Βριλ ηθελα να πω..