- Νυχτερινη επισκεψη με καψιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Καλησπερα. Ειμαι νέο μελος και χρειαζομαι τη γνωμη σας.
Η ιστορια μου θα είναι λιγο μεγαλη όμως πρεπει να σας δωσω αρκετες λεπτομερειες.Ξεκινησα μια σχεση πριν από περιπου 8 μηνες. Από την αρχη της σχεσης αυτης ειχα μια αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Και εγω η ιδια δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου. εκανα τη μια βλακεια πισω από την άλλη. Ειχαμε συνεχεια τσακωμους για πολλους μηνες.
Δηλαδή η σχέση ξεκίνησε τον Ιούλιο;
Δεν μας εξηγείς γιατί έκανες αυτές τις βλακείες. Έτσι ξαφνικά;
quote:
Καποια στιγμη ένα βραδυ ενώ κοιμομουν ενιωσα την λεγομενη υπνικη παλαλυση (μορα) ηξερα τι είναι το ειχα νιωσει και πριν ένα χρονο ετσι το αναγνωρισα προσευχηθηκα και εφυγε. Αυτό συνεχιζοταν κάθε βραδυ όμως ετσι σκεφτηκα πως είναι λογω του στρες που περναω.
Τι στρες πέρασες ή περνάς;
quote:
Ένα βραδυ την ειδα. Εδώ θελω να τονισω ότι ο συντροφος μου εφευγε από το σπιτι στις 2 -3 το πρωι οποτε και εμενα μονη μου. ποτε δεν ειχε συμβει όταν ηταν και εκεινος.
Γιατί έφευγε τέτοια ώρα και δεν μένατε μαζί;
quote:
Την ειδα λοιπον ένα βραδυ. Μου κοπηκαν τα ποδια. Δεν μπορουσα να κουνηθω προσπαθησα να ελευθερωθω αλλα ματαια. Την εβλαπα να καθεται πανω μου και να με κραταει από τα χερια. Όταν ελευθερωθηκα εφυγε.
Πως ελευθερώθηκες αφού δε μπορούσες να κάνεις τίποτε;
quote:
Αυτό συνεχιστηκε για πανω από μηνα οσπου ένα πρωι που μπηκα για μπανιο ενιωσα ένα τσουξιμο στην πλατη μου. ειχα μια κοκκινιλα. Δεν εδωσα σημασια. Παλι ειπα λογω στρες. Ενώ εβλεπα το μικρο τερατακι κάθε βραδυ να μου κανει τα ιδια.
Για να το λες έτσι σημαίνει ότι δε σου προκαλούσε και τρόμο. Περίεργο δεν είναι να μένεις καθηλωμένη ("μου προκαλούσε τα ίδια") από κάτι που δε σου προκαλεί τρόμο;
quote:
Εφερα έναν παπα στο σπιτι και μου εκανε αγιασμο και μου διαβασε μια ευχη του αγ. Κυπριανου. Δεν εγινε τιποτα.
Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Η ευχή του αγίου Κυπριανού είναι για περιπτώσεις μαγείας.
quote:
Περναγε ο καιρος με συνεχομενους τσακωμους για τους οποιους εφταιγα εγω και η αλλοπροσαλη συμπεριφορα μου.
Πολύ εύκολα αναγνωρίζεις εδώ στο φόρουμ ότι έφταιγες εσύ.
quote:
καποια στιγμη και ενώ ημουν μονη μου τα πραγματα αλλαξαν… εκτος από το μικρο τερατακι ειδα και μια γιγαντια σκια μιας γυναικας περιπου στα δυο μετρα υψος η οποια ηταν χωρις ποδια πανεμορφη φοραγε μια μακρια και φαρδια καπα και εδινε εντολες στο μικρο τι να μου κανει. Ενιωθα τσουξιμο σε ολο μου το σωμα. Όταν απελευθερωθηκα εξαφανιστηκαν και τα δυο όμως εγω ειχα καψιματα στο κορμι μου όπως και σημαδι τυπου πνιγμου στο λαιμο μου.
Αυτά δε γίνονται μαζί. Είναι αδύνατο να εχεις σημάδια από καψίματα σε όλο το σώμα και σημάδια πνιγμού ταυτόχρονα.
quote:
εκεινη την ημερα πηγα με τη μητερα μου στον αγ κυπριανο στη Χασια και από εκει ξεκινησε η ερευνα μου. εμαθα πως προφανως μας εχουν κανει μαγια.
Στη Χασιά είναι παλαιομηρολογίτες αν θυμαμαι καλά και δεν λένε έτσι εύκολα ότι έκαναν μάγια σε κάποιον. Δε μας είπες ποια έρευνα έκανες από τότε.
quote:
Ετσι μας ειπαν ότι μπορει να μας εχουν πεταξει οτιδηποτε στο σπιτι. Ψαξαμε αλλα ματαια.
Αυτά τα λένε τα μέντιουμ όχι οι ιερείς. Είσαι σίγουρη ότι πήγες στη Χασιά;
quote:
Η μητερα μου με πηγε σε μια κυρια μεγαλης ηλικιας την ιδια ημερα. Όχι μαγισσα όμως. Ολο της το σπιτι ηταν γεματο εικονες.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
quote:
Εκεινη μου ειπε πως προφανως αυτό το εχει κανει καποια γυναικα η οποια θελει τον αντρα μου.
Ποιόν άντρα σου αφού δεν είσαι παντρμένη όπως είπες. Τον ερωτικό σύντροφό σου;
quote:
συνεχισα να πηγαινω σε παπαδες να εξομολογουμαι νηστεψα κοινωνησα διαβαζω κάθε μερα τεραστιες προσευχες αλλα τιποτε.
πολύ τυποποιημένη η ιστορία σου με τα κλισέ τα γνωστά που κάνει να αμφιβάλλω για την ειλικρίνειά της. Ειδικά λόγω και της μη επανεμφάνισής σου με τον ίδιο λογαριασμό.
quote:
Ξεκινησα να βλεπω 3 μεγαλες μορφες σαν την μεγαλη που περιεγραψα ενώ το μικρο δεν ερχοταν πια. Ο συντροφος μου σταματησε να ερχεται στο σπιτι. Παρατηρησαμε πως όταν βρισκομαστε γινεται αυτό. Εάν δεν βρεθουμε δεν εχω ενοχλησεις. Οποτε ξεκινησαμε να πιστευουμε ότι είναι μαγια.
Πιο πριν είπες ότι το είχες πιστέψει καιρό πριν και έκανες και ολόκληρη πορεία εξαγνισμού.Εδώ λες ότι τώρα άρχισες να το πιστεύεις.
quote:
Όταν πηγα να ξαναβρω τη γνωστη της μητερας μου εκεινη με κοιταξε τρομαγμενη και μου ειπε πως δεν θελει επαφες μαζι μου και να την αφησω ησυχη. Επιμενοντας εγω καταφεραμε να μιλησουμε σε μια εκκλησια μεσα. Μου ειπε πως για να σταματησει αυτό πρεπει να κοπουν τα δεσμα της σχεσης μου και πως αν δεν εχει παει ακομα στον συντροφο μου είναι εξ αιτιας της προσευχης μου.
Δηλαδη η προσευχή σου που δεν σε βοήθησε (και που δεν πίστευες ότι είναι μάγια αρχικά , άρα δεν προσευχόσουν ) πέτυχε να ελέγξει το πλάσμα να μην πάει στο σύντροφό σου;
quote:
επισεις μου ειπε πως οσοι με βοηθησαν θα εχουν προβλημα. Ηδη ειχαν και η μητερα μου και η γιαγια μου. η δεν μανα μου ειχε σημαδια και η γιαγια μου η οποια μενει πολλα χιλιομετρα μακρια η οποια με πηγε σε έναν παππουλη ειδε τη μεγαλη μορφη η οποια δεν της εκανε τιποτα. Αυτά σταματησαν όμως.
Γιατί θα έχουν πρόβλημα αν είναι μάγια εναντίον σου; Γιατί η προσευχή σου βοήθησε μόνο έναν; Δε βγαίνει νόημα.
quote:
Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο. Να τονισω πως τα σημαδια μου είναι σαν να με εχεις καψει. Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο και μια ημερα εχα και πανω στο βλεφαρο. Από εκεινη την ημερα βλεπω θολα από το ένα ματι.
Αφού δεν καθόταν στο πρόσωπό σου πως σου εμφανίστηκε εκεί; Θα ήταν καλύτερο να ψάξεις άλλο δερματολόγο.
quote:
Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε ότι εχω μολυνση. Εγω γελαγα. Εκανα τη θεραπεια αλλα τιποτα φυσικα.
τι μόλυνση; Από τι; Δεν το διευκρινίζεις.
quote:
Στο μεταξυ όλα πανε στραβα. Ψυχολογια, δουλεια του συντροφου όπως και διαρκεις πονοκεφαλοι.
Ξεκινησα ψυχολογο για την συμπεριφορα μου και δεν αντεξα και εξιστορησα τα γεγονοτα παρ ολο που φοβομουν μη με παρει για τρελλη αφου και εγω η ιδια τον εαυτο μου για σχιζοφρενη τον ειχα. Η ψυχολογος παγωσε μολις της εδειξα τα σημαδια μου. μοπυ ειπε πως εχει μια ακομα περιπτωση. Συναντηθηκα με την άλλη γυναικα ενώ 2 μερες πριν την συναντηση ο συντροφος μου κοιμηθηκε σπιτι και ενώ φανταζομουν ότι αυτό δεν θα ερθει, ηρθε και το ειδα μονο εγω εκανα σαν τρελλη. Εκεινο δεν με πειραξε αιωρηθηκε στο προσωπου του συντροφου μου σε αποσταση αναπνοης και σε εμενα και εφυγε παρα πολύ γρηγορα σε σχεση με άλλες φορες οστοσο πριν φυγει μου χαμογελασε. Εκεινος δεν ειδε τιποτα.
Αυτό δεν γίνεται υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή χωρίς κατανάλωση διάφορων ουσιών.
quote:
Το επομενο βραδυ ηρθε το θεριο
Το τερατάκι έγινε θεριό τώρα;
quote:
μαζι με ένα χειροτερο πλασμα διαβολικο και με σακατεψαν. Ειμαι μια εβδομαδα και δεν μπορω να καλυψω τις πληγες μου.
δε μας λες τι σου έκαναν.
quote:
Η κοπελα λοιπον που προειπα μου ειπε πως της συνεβαιναν τα ιδια και μονο που εκεινη παντρευτηκε και όταν αυτό ερχοταν και ηταν ο αντρας της εκει εκεινο εκανε σημαδια στο 3 μηνων βρεφος της. Ετσι καποια στιγμη χωρισε με τον συντροφο της όμως ακομα και σημερα όταν θα συναντηθουν το βραδυ θα εχει προβληματα. Η γυναικα αυτή σημερα είναι 39-40 χρονων με ένα παιδι στα 10 πανεμορφη αλλα γεματη σημαδια παντου. Δεν μπορεσε να το λυσει. Το θεμα είναι πως μου ειπε πως θα δω κι αλλα και χειροτερα.
Να τονισω πως δεν τα βλεπω στον υπνο μου ειμαι ξυπνια και η ψυχολογια και η δικια μου και του συντροφου μου πιο πατο δεν παει όμως αυτό με βγαζει τρελλη πλεον.Και θελω να ρωτησω: ειχε κανεις αναλογη εμπειρια? Τι μπορει να είναι? Πως λυνεται?
Ο άντρας της ήταν ο σύντροφός σου;
Υπάρχουν εκτός από τις εξεζητημένες λύσεις που σκεφτήκαμε και σχολιάσαμε πιο πριν και οι πιο απλές.
1)Απορρυπαντικά που δεν ξεπλένονται καλά για τα δερματικά φαινόμενα (έχουν ένζυμα όλα σχεδόν)
2)Δερματική πάθηση μη διαγνωσθείσα
3)Άλλη πάθηση που εμφανίζεται ως δερματική πχ. σίφυλη γιατί μεταμφιέζεται σε όλες τις ασθένειες. Θεραπεύεται πολύ εύκολα αλλά διαγιγνώσκεται δύσκολα λόγω της μεταμφίεσης. Παρουσιάζει έξαρση τελευταία.
4)Η ιστορία σου να μην είναι αληθινή εξαρχής και εν γνώσει σου
quote:
Θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις στο αρχικό κείμενο.quote:
Καλησπερα. Ειμαι νέο μελος και χρειαζομαι τη γνωμη σας.
Η ιστορια μου θα είναι λιγο μεγαλη όμως πρεπει να σας δωσω αρκετες λεπτομερειες.Ξεκινησα μια σχεση πριν από περιπου 8 μηνες. Από την αρχη της σχεσης αυτης ειχα μια αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Και εγω η ιδια δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου. εκανα τη μια βλακεια πισω από την άλλη. Ειχαμε συνεχεια τσακωμους για πολλους μηνες.
Δηλαδή η σχέση ξεκίνησε τον Ιούλιο;
Δεν μας εξηγείς γιατί έκανες αυτές τις βλακείες. Έτσι ξαφνικά;
Ναι ετσι ξαφνικα. εγινα αυτο που λεμε αλλος ανθρωπος. Εκανα πραγματα που δεν τα θεωρουσα ουτε εγω σωστα και δεν ξερω γιατι και το αποτελεσμα ηταν συνεχεις τσακωμοι απο την αρχη της σχεσης
quote:
Καποια στιγμη ένα βραδυ ενώ κοιμομουν ενιωσα την λεγομενη υπνικη παλαλυση (μορα) ηξερα τι είναι το ειχα νιωσει και πριν ένα χρονο ετσι το αναγνωρισα προσευχηθηκα και εφυγε. Αυτό συνεχιζοταν κάθε βραδυ όμως ετσι σκεφτηκα πως είναι λογω του στρες που περναω.
Τι στρες πέρασες ή περνάς;
Το στρες που μου δημιουργησα ουσιαστικα εγω στη σχεση. Αυτο που προκαλλουσε ενα καρο τσακωμους συνεχως
quote:
Ένα βραδυ την ειδα. Εδώ θελω να τονισω ότι ο συντροφος μου εφευγε από το σπιτι στις 2 -3 το πρωι οποτε και εμενα μονη μου. ποτε δεν ειχε συμβει όταν ηταν και εκεινος.
Γιατί έφευγε τέτοια ώρα και δεν μένατε μαζί;
Εφευγε λογω δουλειας.
quote:
Την ειδα λοιπον ένα βραδυ. Μου κοπηκαν τα ποδια. Δεν μπορουσα να κουνηθω προσπαθησα να ελευθερωθω αλλα ματαια. Την εβλαπα να καθεται πανω μου και να με κραταει από τα χερια. Όταν ελευθερωθηκα εφυγε.
Πως ελευθερώθηκες αφού δε μπορούσες να κάνεις τίποτε;
Προσπαθεις να ξεφυγεις. Εαν καποιος σε εγλωβιζε δεν θα παλευες σαν τρελλος να φυγεις?
quote:
Αυτό συνεχιστηκε για πανω από μηνα οσπου ένα πρωι που μπηκα για μπανιο ενιωσα ένα τσουξιμο στην πλατη μου. ειχα μια κοκκινιλα. Δεν εδωσα σημασια. Παλι ειπα λογω στρες. Ενώ εβλεπα το μικρο τερατακι κάθε βραδυ να μου κανει τα ιδια.
Για να το λες έτσι σημαίνει ότι δε σου προκαλούσε και τρόμο. Περίεργο δεν είναι να μένεις καθηλωμένη ("μου προκαλούσε τα ίδια") από κάτι που δε σου προκαλεί τρόμο;
Φυσικα μου προκαλλουσε τρομο και ο τρομος εβγαινε σε νευρα και κλαμα και τη χειροτερη διαθεση που ειχα ποτε.
quote:
Εφερα έναν παπα στο σπιτι και μου εκανε αγιασμο και μου διαβασε μια ευχη του αγ. Κυπριανου. Δεν εγινε τιποτα.
Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Η ευχή του αγίου Κυπριανού είναι για περιπτώσεις μαγείας.
Εκεινος αυτο μου ειπε.
quote:
Περναγε ο καιρος με συνεχομενους τσακωμους για τους οποιους εφταιγα εγω και η αλλοπροσαλη συμπεριφορα μου.
Πολύ εύκολα αναγνωρίζεις εδώ στο φόρουμ ότι έφταιγες εσύ
Μα φυσικα. Φυσικα και εφταιγα και φταιω εγω απο την αρχη ειπα οτι εκανα πραγματα τα οποια ουτε εγω ηξερα γιατι.
quote:
καποια στιγμη και ενώ ημουν μονη μου τα πραγματα αλλαξαν… εκτος από το μικρο τερατακι ειδα και μια γιγαντια σκια μιας γυναικας περιπου στα δυο μετρα υψος η οποια ηταν χωρις ποδια πανεμορφη φοραγε μια μακρια και φαρδια καπα και εδινε εντολες στο μικρο τι να μου κανει. Ενιωθα τσουξιμο σε ολο μου το σωμα. Όταν απελευθερωθηκα εξαφανιστηκαν και τα δυο όμως εγω ειχα καψιματα στο κορμι μου όπως και σημαδι τυπου πνιγμου στο λαιμο μου.
[/quote]Αυτά δε γίνονται μαζί. Είναι αδύνατο να εχεις σημάδια από καψίματα σε όλο το σώμα και σημάδια πνιγμού ταυτόχρονα. [/quote]
Το σημαδι πνιγμου ηταν οχι μελανια αλλα καψιμο. Ουσιαστικα σαν καποιος να με επιασε απο το λαιμο για να με πνιξει αλλα αντι για μελανια απο το σφιξιμο εμεινε καψιμο.
quote:
εκεινη την ημερα πηγα με τη μητερα μου στον αγ κυπριανο στη Χασια και από εκει ξεκινησε η ερευνα μου. εμαθα πως προφανως μας εχουν κανει μαγια.[/quote][/quote]Στη Χασιά είναι παλαιομηρολογίτες αν θυμαμαι καλά και δεν λένε έτσι εύκολα ότι έκαναν μάγια σε κάποιον. Δε μας είπες ποια έρευνα έκανες από τότε.[/quote]
Ναι ετσι ειναι. Εξιστορωντας τα παντα σε εναν γεροντα φτασαμε σε αυτο το συμπερασμα με ενα ισως βεβαια. Τοτε εψαχνα μανιωδως το ιντερνετ και βρηκα οτι βρηκα.
quote:
Ετσι μας ειπαν ότι μπορει να μας εχουν πεταξει οτιδηποτε στο σπιτι. Ψαξαμε αλλα ματαια.
[/quote][/quote]Αυτά τα λένε τα μέντιουμ όχι οι ιερείς. Είσαι σίγουρη ότι πήγες στη Χασιά; [/quote]
Αυτο παει με το παραπανω. ειπα τους φοβους μου και οτι σκεφτομουν εγω.
quote:
Η μητερα μου με πηγε σε μια κυρια μεγαλης ηλικιας την ιδια ημερα. Όχι μαγισσα όμως. Ολο της το σπιτι ηταν γεματο εικονες.[/quote][/quote]Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.[/quote]
τι να πω???
[/quote] Εκεινη μου ειπε πως προφανως αυτό το εχει κανει καποια γυναικα η οποια θελει τον αντρα μου.[/quote]
[/quote]Ποιόν άντρα σου αφού δεν είσαι παντρμένη όπως είπες. Τον ερωτικό σύντροφό σου;[/quote]
Ετσι το ονομασε εκεινη. Δεν ειμαι ουτε παντρεμενη ουτε αρραβωνιασμενη.
quote:
συνεχισα να πηγαινω σε παπαδες να εξομολογουμαι νηστεψα κοινωνησα διαβαζω κάθε μερα τεραστιες προσευχες αλλα τιποτε.
[/quote][/quote]πολύ τυποποιημένη η ιστορία σου με τα κλισέ τα γνωστά που κάνει να αμφιβάλλω για την ειλικρίνειά της. Ειδικά λόγω και της μη επανεμφάνισής σου με τον ίδιο λογαριασμό.[/quote]
quote:
Ξεκινησα να βλεπω 3 μεγαλες μορφες σαν την μεγαλη που περιεγραψα ενώ το μικρο δεν ερχοταν πια. Ο συντροφος μου σταματησε να ερχεται στο σπιτι. Παρατηρησαμε πως όταν βρισκομαστε γινεται αυτό. Εάν δεν βρεθουμε δεν εχω ενοχλησεις. Οποτε ξεκινησαμε να πιστευουμε ότι είναι μαγια.
[/quote][/quote]Πιο πριν είπες ότι το είχες πιστέψει καιρό πριν και έκανες και ολόκληρη πορεία εξαγνισμού.Εδώ λες ότι τώρα άρχισες να το πιστεύεις[/quote]
Οσο και αν πιστευεις σε τυχον μαγια καπου μεσα σου λες δεν μπορει σε εμενα. Ας το δω λιγο πιο ορθολογιστικα. δεν μπορει κατι αλλο ειναι και το μυαλο σου γινεται κουδουνι.. Νομιζω καταλαβαινεις. Εκει ηταν οταν βαλαμε πραγματικα στο πετσι μας οτι κατι τετοιο ειναι τελικα.quote:
Όταν πηγα να ξαναβρω τη γνωστη της μητερας μου εκεινη με κοιταξε τρομαγμενη και μου ειπε πως δεν θελει επαφες μαζι μου και να την αφησω ησυχη. Επιμενοντας εγω καταφεραμε να μιλησουμε σε μια εκκλησια μεσα. Μου ειπε πως για να σταματησει αυτό πρεπει να κοπουν τα δεσμα της σχεσης μου και πως αν δεν εχει παει ακομα στον συντροφο μου είναι εξ αιτιας της προσευχης μου.
[/quote][/quote]Δηλαδη η προσευχή σου που δεν σε βοήθησε (και που δεν πίστευες ότι είναι μάγια αρχικά , άρα δεν προσευχόσουν ) πέτυχε να ελέγξει το πλάσμα να μην πάει στο σύντροφό σου;[/quote]
Δεν ξερω αυτα ηταν λογια εκεινης η οποια αυτο που μου συνιστουσε απο την αρχη ηταν προσευχη προσευχη και παλι προσευχη(γιαυτο και ειπα πως δεν ηταν μαγισσα (ας το πουμε ετσι)quote:
επισεις μου ειπε πως οσοι με βοηθησαν θα εχουν προβλημα. Ηδη ειχαν και η μητερα μου και η γιαγια μου. η δεν μανα μου ειχε σημαδια και η γιαγια μου η οποια μενει πολλα χιλιομετρα μακρια η οποια με πηγε σε έναν παππουλη ειδε τη μεγαλη μορφη η οποια δεν της εκανε τιποτα. Αυτά σταματησαν όμως.
[/quote][/quote]Γιατί θα έχουν πρόβλημα αν είναι μάγια εναντίον σου; Γιατί η προσευχή σου βοήθησε μόνο έναν; Δε βγαίνει νόημα[/quote]
Παλι λογια εκεινης. Και ομως ετσι εγινε. Το γιατι αγνωστο.quote:
Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο. Να τονισω πως τα σημαδια μου είναι σαν να με εχεις καψει. Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο και μια ημερα εχα και πανω στο βλεφαρο. Από εκεινη την ημερα βλεπω θολα από το ένα ματι. [/quote][/quote]Αφού δεν καθόταν στο πρόσωπό σου πως σου εμφανίστηκε εκεί; Θα ήταν καλύτερο να ψάξεις άλλο δερματολόγο.[/quote]
Με αγγιζει παντου. ποσο πιο ξεκαθαρα να το πω?quote:
Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε ότι εχω μολυνση. Εγω γελαγα. Εκανα τη θεραπεια αλλα τιποτα φυσικα.
[/quote][/quote]τι μόλυνση; Από τι; Δεν το διευκρινίζεις[/quote]
Σταφυλοκοκκο ειπε..quote:
Στο μεταξυ όλα πανε στραβα. Ψυχολογια, δουλεια του συντροφου όπως και διαρκεις πονοκεφαλοι.
Ξεκινησα ψυχολογο για την συμπεριφορα μου και δεν αντεξα και εξιστορησα τα γεγονοτα παρ ολο που φοβομουν μη με παρει για τρελλη αφου και εγω η ιδια τον εαυτο μου για σχιζοφρενη τον ειχα. Η ψυχολογος παγωσε μολις της εδειξα τα σημαδια μου. μοπυ ειπε πως εχει μια ακομα περιπτωση. Συναντηθηκα με την άλλη γυναικα ενώ 2 μερες πριν την συναντηση ο συντροφος μου κοιμηθηκε σπιτι και ενώ φανταζομουν ότι αυτό δεν θα ερθει, ηρθε και το ειδα μονο εγω εκανα σαν τρελλη. Εκεινο δεν με πειραξε αιωρηθηκε στο προσωπου του συντροφου μου σε αποσταση αναπνοης και σε εμενα και εφυγε παρα πολύ γρηγορα σε σχεση με άλλες φορες οστοσο πριν φυγει μου χαμογελασε. Εκεινος δεν ειδε τιποτα.
[/quote][/quote]Αυτό δεν γίνεται υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή χωρίς κατανάλωση διάφορων ουσιών.[/quote]
Δεν καταλαβα τι εννοεις για να απαντησω σε αυτο. Ετσι κι αλλιως δεν πινουμε δεν καπνιζουμε και για αλλες ουσιες ουτε λογος. Διευκρινησε μου για να απαντησω.
quote:
Το επομενο βραδυ ηρθε το θεριο
[/quote][/quote]Το τερατάκι έγινε θεριό τώρα[/quote]
Αν διαβασεις θα δεις για την τεραστια γυναικεια μορφη που εγραψα. Τερατακι ονομαζα το μικρο.quote:
μαζι με ένα χειροτερο πλασμα διαβολικο και με σακατεψαν. Ειμαι μια εβδομαδα και δεν μπορω να καλυψω τις πληγες μου.
[/quote][/quote]δε μας λες τι σου έκαναν.[/quote]
Καψιματα απο την κορυφη του κεφαλιου στο προσωπο στα χερια στην πλατη παντου. πιο βαθια αυτη τη φορα.quote:
Η κοπελα λοιπον που προειπα μου ειπε πως της συνεβαιναν τα ιδια και μονο που εκεινη παντρευτηκε και όταν αυτό ερχοταν και ηταν ο αντρας της εκει εκεινο εκανε σημαδια στο 3 μηνων βρεφος της. Ετσι καποια στιγμη χωρισε με τον συντροφο της όμως ακομα και σημερα όταν θα συναντηθουν το βραδυ θα εχει προβληματα. Η γυναικα αυτή σημερα είναι 39-40 χρονων με ένα παιδι στα 10 πανεμορφη αλλα γεματη σημαδια παντου. Δεν μπορεσε να το λυσει. Το θεμα είναι πως μου ειπε πως θα δω κι αλλα και χειροτερα.
Να τονισω πως δεν τα βλεπω στον υπνο μου ειμαι ξυπνια και η ψυχολογια και η δικια μου και του συντροφου μου πιο πατο δεν παει όμως αυτό με βγαζει τρελλη πλεον.Και θελω να ρωτησω: ειχε κανεις αναλογη εμπειρια? Τι μπορει να είναι? Πως λυνεται?
[/quote][/quote]Ο άντρας της ήταν ο σύντροφός σου;
Υπάρχουν εκτός από τις εξεζητημένες λύσεις που σκεφτήκαμε και σχολιάσαμε πιο πριν και οι πιο απλές.
1)Απορρυπαντικά που δεν ξεπλένονται καλά για τα δερματικά φαινόμενα (έχουν ένζυμα όλα σχεδόν)
2)Δερματική πάθηση μη διαγνωσθείσα
3)Άλλη πάθηση που εμφανίζεται ως δερματική πχ. σίφυλη γιατί μεταμφιέζεται σε όλες τις ασθένειες. Θεραπεύεται πολύ εύκολα αλλά διαγιγνώσκεται δύσκολα λόγω της μεταμφίεσης. Παρουσιάζει έξαρση τελευταία.
4)Η ιστορία σου να μην είναι αληθινή εξαρχής και εν γνώσει σο[/quote]
Ο αντρας της οχι δεν ειναι οσυντροφος μου..
1) τα απορρυπαντικα ειναι παντα τα ιδια και για ξεπλυμα δεν το κουβεντιαζω καν.
3) ο λογος που πιστευω πως δεν ειναι δερματικη παθηση ειναι πως σημαδια εχω ταυτοχρονα με την εμφανιση και σε μερικες ημερες εβδομαδα περιπου εξασθενουν και εμφανιζονται αλλα παλι με την εμφανιση...Και αυτο μονο οποτε θα συναντησω τον συντροφο μου Εχω κανει και εξετασεις αιματος οι οποιες ηταν καθαρες.Οπως και ο συντροφος μου ειναι καθαρος.
Για το 3) Ετοιμαζομαι να παω Στο Συγγρου απο βδομαδα ειπε ο δερματολογος αφου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
Δεν εχω λογω να γραψω ψεματα δεν εχω αναγκη απο προσοχη λυση αναζηταω και απαντησεις. Ουτε εχω να κερδισω κατι
[/quote]Edited by - Κυριακή on 05/04/2013 01:03:36
Edited by - Κυριακή on 05/04/2013 01:06:36
Edited by - Κυριακή on 05/04/2013 01:16:36

Edited by - KALACHAKRA on 05/04/2013 16:53:23
quote:Ναι ετσι ξαφνικα. εγινα αυτο που λεμε αλλος ανθρωπος. Εκανα πραγματα που δεν τα θεωρουσα ουτε εγω σωστα και δεν ξερω γιατι και το αποτελεσμα ηταν συνεχεις τσακωμοι απο την αρχη της σχεσης
ΟΚ
quote:
Το στρες που μου δημιουργησα ουσιαστικα εγω στη σχεση. Αυτο που προκαλλουσε ενα καρο τσακωμους συνεχως
Μου φαίνεται περίεργο που δεν το συζητάτε.
quote:
Εφευγε λογω δουλειας.
ΟΚ
quote:
Προσπαθεις να ξεφυγεις. Εαν καποιος σε εγλωβιζε δεν θα παλευες σαν τρελλος να φυγεις?
Χμ ... Αυτό κράτησε πολύ ώρα;
quote:
Φυσικα μου προκαλλουσε τρομο και ο τρομος εβγαινε σε νευρα και κλαμα και τη χειροτερη διαθεση που ειχα ποτε.
Κάτι δεν κολλάει εδώ. Πρέπει να είσαι εξοικειωμένη θεωρητικά με τέτοια όντα νομίζω για να περιγράψεις έτσι.
quote:
Εκεινος αυτο μου ειπε.
ΟΚ
quote:
Μα φυσικα. Φυσικα και εφταιγα και φταιω εγω απο την αρχη ειπα οτι εκανα πραγματα τα οποια ουτε εγω ηξερα γιατι.
Ε τότε ο σύντροφός σου με κάτι περίεργο ασχολείται!
quote:
Το σημαδι πνιγμου ηταν οχι μελανια αλλα καψιμο. Ουσιαστικα σαν καποιος να με επιασε απο το λαιμο για να με πνιξει αλλα αντι για μελανια απο το σφιξιμο εμεινε καψιμο.
Μάλιστα ...
quote:
Ναι ετσι ειναι. Εξιστορωντας τα παντα σε εναν γεροντα φτασαμε σε αυτο το συμπερασμα με ενα ισως βεβαια. Τοτε εψαχνα μανιωδως το ιντερνετ και βρηκα οτι βρηκα.
Μάλιστα ...
quote:
Αυτο παει με το παραπανω. ειπα τους φοβους μου και οτι σκεφτομουν εγω.
ΟΚ
quote:
τι να πω???
quote:
Ετσι το ονομασε εκεινη. Δεν ειμαι ουτε παντρεμενη ουτε αρραβωνιασμενη.
ΟΚ μου ξεκαθάρισες πολλά σημεία.
quote:
Οσο και αν πιστευεις σε τυχον μαγια καπου μεσα σου λες δεν μπορει σε εμενα. Ας το δω λιγο πιο ορθολογιστικα. δεν μπορει κατι αλλο ειναι και το μυαλο σου γινεται κουδουνι.. Νομιζω καταλαβαινεις. Εκει ηταν οταν βαλαμε πραγματικα στο πετσι μας οτι κατι τετοιο ειναι τελικα.
Τα ενδιαφέροντά σου δεν ήταν εσωτεριστικά από πριν; Γιατί υποθέτεις ότι σου έκαναν μάγια; Τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σου επίσης πρέπει να ήταν ανάλογα. Νομίζω εκεί είναι το νήμα της υπόθεσης. Το κάψιμο είναι δευτερεύον θέμα.
quote:Δεν ξερω αυτα ηταν λογια εκεινης η οποια αυτο που μου συνιστουσε απο την αρχη ηταν προσευχη προσευχη και παλι προσευχη(γιαυτο και ειπα πως δεν ηταν μαγισσα (ας το πουμε ετσι)
Μάλιστα ...
quote:
Παλι λογια εκεινης. Και ομως ετσι εγινε. Το γιατι αγνωστο.
Μάλιστα ...
quote:
Με αγγιζει παντου. ποσο πιο ξεκαθαρα να το πω?
ΟΚ.
quote:
Σταφυλοκοκκο ειπε..
ΟΚ. Τότε να κάνεις κανονικά τη θεραπεία και να εξετάσεις πάλι. Και τότε θα δεις αν θα εμφανιστεί πάλι το κάψιμο.
quote:
Δεν καταλαβα τι εννοεις για να απαντησω σε αυτο. Ετσι κι αλλιως δεν πινουμε δεν καπνιζουμε και για αλλες ουσιες ουτε λογος. Διευκρινησε μου για να απαντησω.
ΟΚ.Εννοούσα κάτι από αυτά που είπες. Οποιοδήποτε.
quote:
Αν διαβασεις θα δεις για την τεραστια γυναικεια μορφη που εγραψα. Τερατακι ονομαζα το μικρο.
quote:
Καψιματα απο την κορυφη του κεφαλιου στο προσωπο στα χερια στην πλατη παντου. πιο βαθια αυτη τη φορα.
Μπορείς να βάλεις μια φωτό από το χέρι ή το πόδι ας πούμε ή κάποιο άλλο μέρος του σώματος που δε θα σου είναι δύσκολο; Να δούμε περί τίνος πρόκειται. Πάντως είπες ότι τη θεραπεία την έκανες αν δεν κάνω λάθος. ΟΚ?
quote:
Ο αντρας της οχι δεν ειναι οσυντροφος μου..
1) τα απορρυπαντικα ειναι παντα τα ιδια και για ξεπλυμα δεν το κουβεντιαζω καν.
Μάλιστα ... μην εμπιστεύεσαι τα πλυντήρια. Δεν κάνουν πάντα καλό ξέβγαλμα και τα απορρυπαντικά σε μερικούς προκαλούν αλλεργίες. Οι αλλεργίες εμφανίζονται και χωρίς να υπάρχουν από παλιά, γιατί πάντα μπορούμε να γίνουμε αλλεργικοί σε κάτι στο οποίο δεν ήμασταν πριν.
quote:
3) ο λογος που πιστευω πως δεν ειναι δερματικη παθηση ειναι πως σημαδια εχω ταυτοχρονα με την εμφανιση και σε μερικες ημερες εβδομαδα περιπου εξασθενουν και εμφανιζονται αλλα παλι με την εμφανιση...Και αυτο μονο οποτε θα συναντησω τον συντροφο μου Εχω κανει και εξετασεις αιματος οι οποιες ηταν καθαρες.Οπως και ο συντροφος μου ειναι καθαρος.
Μάλιστα ...
quote:
Για το 3) Ετοιμαζομαι να παω Στο Συγγρου απο βδομαδα ειπε ο δερματολογος αφου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
Ναι για ξαναδές το.
quote:
Δεν εχω λογω να γραψω ψεματα δεν εχω αναγκη απο προσοχη λυση αναζηταω και απαντησεις. Ουτε εχω να κερδισω κατι
ΟΚ.
Πρέπει να το σκεφτώ. Βάλε μια φωτογραφία από κοντά σε κάποια σημάδια αν μπορείς. Υπάρχει σημείο του σώματος που βγαίνουν περισσότερα ή λιγότερα;

Edited by - KALACHAKRA on 05/04/2013 16:52:29
Υπαρχει κατι νεοτερο??
quote:
KALACHAKRA
Υπαρχει κατι νεοτερο??
Δεν ξέρω> Μπερδεύτηκα. Κάποια τροπαιοφόρα οντότητα ίσως με βοηθήσει να βγάλω συμπερασμα.
ΚΟΑΝ:
Αν είμαστε πρώτοι, μαζί με την αρχή, εγώ ο 12ος στο κλάσμα του χρόνου και εσύ ο 10ος και ο 14ος στο χώρο σε αδρές γραμμές, αλλά και ταυτόχρονα 10ος στο κλάσμα του χρόνου, ποιο είναι το λεπτό σώμα του χώρου;