ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγνωστα τέρατα θαλασσών και λιμνών - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Άγνωστα τέρατα θαλασσών και λιμνών - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

xux9972 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
wiccaΜέλος
04/07/2003, 22:37:03
quote:
Εγώ σε ρώτησα να μου πεις τι πιστεύεις εσύ που άνοιξες το topic... K εξακολουθείς να μην απαντάς, ρωτάς πάλι εμένα....
Δεν ξέρω να σου πω αν τα ξόρκια υπάρχουν. Τι πάει να πει υπάρχουν; Τι εννοείς λέγοντας ξόρκια; Το μέντιουμ έτσι όπως το έγραψες σημαίνει "μεσαίο"...
Αν καταλαβαίνω καλά εννοείς ένα ποιηματάκι που θα το πω κ καλά θα γίνει κάτι; Αν είναι έτσι, όχι ,δεν πιστεύω καθόλου. Πιστεύω στη προσωπική δύναμη-ενέργεια που μπορεί να έχει κάποιος. Πιστεύω πως αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος ψιθυρίσει μια "προσευχή", ναι, κάτι μπορεί να γίνει. Αλλά δεν νομίζω ότι τα λόγια από μόνα τους μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα...
Βλακεία συζήτηση έχουμε ανοίξει ρε wicca...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΞΟΡΚΙ(ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ)
ΘΑ ΧΡΙΑΣΤΕΙΣ:ΕΝΑ ΡΟΖ ΚΕΡΙ
ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ
ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ.
ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΙΤΙΑΣ
ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ.
ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ...ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ.

quote:
Καλησπέρα παιδιά, αλήθεια ξέρετε τίποτα ή φτιάξατε έτσι το τοπικ, κουβέντα να γίνεται!

ΚΟΥΒΕΜΤΑ ΝΑ ΓΥΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ aggeloudi

quote:

Πέθανε μια άλλη μέρα
Darkangel_78Μέλος
04/07/2003, 23:26:57
quote:

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΞΟΡΚΙ(ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ)
ΘΑ ΧΡΙΑΣΤΕΙΣ:ΕΝΑ ΡΟΖ ΚΕΡΙ
ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ
ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ.
ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΙΤΙΑΣ
ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ.
ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ...ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ.

Λοιπόν,αν εξαιρέσεις την καρφίτσα και το χαρτί,με τα υπόλοιπα υλικά κάνεις μια ωραιότατη ρομαντική διακόσμηση!!!!Απαραίτητη για κάθε βεράντα αυτό το καλοκαίρι!!!!
wicca,άσε τη μαγεία κατά μέρος και ασχολήσου με τη διακόσμηση,μάλλον εκεί θα διαπρέψεις!

Και για να μη ξεχνιόμαστε,για πολλοστή φορά,διαβάστε και πάλι όσοι δεν το είδατε σε άλλο θέμα:

Χαιρετώ όλους τους συνομιλητές.
Φίλοι μου σας παρακαλώ να διαβάσετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΞΑΝΑ τις δυο αυτές σελίδες http://www.esoterica.gr/editorial.htm και http://www.esoterica.gr/forums/policy.asp.

Ειδικά το σημείο που λέει:

Με το πάτημα του κουμπιού "Συμφωνώ!" δηλώνετε ότι έχετε την πλήρη και έννομη ευθύνη για τη συμμετοχή σας. Δηλώνετε επίσης ότι είστε πλήρως υπεύθυνοι για κάθε πληροφορία ή αρχείο που υποβάλλετε. Συμφωνείτε επίσης ότι δεν θα αποστείλετε οποιοδήποτε υλικό δεν ανήκει σε εσάς ή στους υπεύθυνους του τόπου.

Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες.

αλλά και...

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας ότι το ESOTERICA.gr - "Η Πύλη των Μυστηρίων" φέρει την ευθύνη για οποιοδήποτε υλικό (άρθρα, δηλώσεις, ειδήσεις ή άλλο) συνοδεύεται από τα ειδικά ενδεικτικά σημεία του τόπου. Για το υπόλοιπο περιεχόμενο του τόπου την ευθύνη φέρουν οι αντίστοιχες ομάδες ή άτομα και η συντακτική και ερευνητική ομάδα του ESOTERICA.gr δηλώνει εκ των προτέρων ότι δεν είναι απαραίτητα σύμφωνη και δεν συνυπογράφει οποιεσδήποτε απόψεις εκτός εάν αυτό δηλώνεται σαφώς.

και ο Arzuna είπε:
Ειδικότερα προς τα Ανήλικα Μέλη και επισκέπτες (εάν πραγματικά υπάρχουν στις Συζητήσεις ή τις παρακολουθούν - δεν έχουμε κάποιο τρόπο να το διευκρινήσουμε και να το γνωρίζουμε αυτό):
Οι συζητήσεις έχουν σαν κύριο σκοπό την παράθεση γνώσεων, πληροφοριών, παραπομπών από το υπόλοιπο Διαδίκτυο, τον φιλοσοφικού τρόπου Διάλογο πάνω σε θέματα του ευρύτερου πεδίου της Αναζήτησης. Στοιχεία για Πρακτικές οποιουδήποτε τύπου που πιθανώς παραθέτονται από Μέλη σε Συζητήσεις δεν έχουν την έγκριση των Υπευθύνων του Τόπου και δεν προωθούνται με οποιονδήποτε τρόπο!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

wiccaΜέλος
05/07/2003, 09:58:43
quote:
Λοιπόν,αν εξαιρέσεις την καρφίτσα και το χαρτί,με τα υπόλοιπα υλικά κάνεις μια ωραιότατη ρομαντική διακόσμηση!!!!Απαραίτητη για κάθε βεράντα αυτό το καλοκαίρι!!!!
wicca,άσε τη μαγεία κατά μέρος και ασχολήσου με τη διακόσμηση,μάλλον εκεί θα διαπρέψεις!

OK.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. (ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΑΛΛΟ USERNAME ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΗΛΙΚΙΑ: 70 ΕΤΩΝ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΑΓΓΕΛΕ. ΜΕ ΕΠΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΘΩ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΞΟΡΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑ.

(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)

Πέθανε μια άλλη μέρα
07/07/2003, 15:27:23
quote:

OK.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. (ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΑΛΛΟ USERNAME ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΗΛΙΚΙΑ: 70 ΕΤΩΝ

Mα καλέ μου πάλι θα σε αναγνωρίζαμε...

"Τάδε έφη Avallon"
07/07/2003, 16:03:15
τελικα μαλλον το ξορκι πρπει να ειναι σχετικο με το σεβασμο των αλλων...

κατι που δε διαφαινεται οταν γραφετε ολοι απαντωντας στα νεαρα μελη...

σταματηστε ολοι πια γινατε ειδικοι εσωτερισμου.

wicca ,συνεχισε με to word,οι ελληνες ξεχνουν γρηγορα εξαλλου...

θυμισου ολα τα τσολια που καποτε τραγουδουσαν λαικα ασματα...τωρα εχουν image και ντυνονται στην ευρωπη/τους συνθετει ο φοιβος και εχουν προσωπο στην κοινωνια....

ασχετο αλλα τρανταχτο παραδειγματακι...

"αντε γεια!" φιλαθλοι....(ω!μα πως μπερδευομαι with this word /φιλτατοι εννοω)

ω!Tρισμεγιστε...

Let there be Light!

wiccaΜέλος
07/07/2003, 16:04:52
ΠΩΣ?
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
wiccaΜέλος
07/07/2003, 16:08:16
ΠΡΟΣ: ΑΤΜΟΥΛΛΟΥΛΑ

ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΑΤΜΟΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

quote:
θυμισου ολα τα τσολια που καποτε τραγουδουσαν λαικα ασματα...τωρα εχουν image και ντυνονται στην ευρωπη/τους συνθετει ο φοιβος και εχουν προσωπο στην κοινωνια....

ΕΝΑ ΤΣΟΛΙ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
DestinyΜέλος
09/07/2003, 12:35:35
Η Α Τ Μ Ο Υ Λ Α σε υποστηριζει...
Ξερει ο,τι εχεις αισθηση του χιουμορ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΞΟΡΚΙ
για να γινεις αγαπητος απο αυτους που σε αμφισβητουν./.

09/07/2003, 14:12:42
Ωχ! Τα κατάφερε!

Communicating at an unknown rate...

wiccaΜέλος
09/07/2003, 17:33:36

Πέθανε μια άλλη μέρα
cyberhoodΜέλος
21/07/2003, 13:44:49
Συγγνώμη παιδιά αλλά απ'ότι φαίνεται το topic έγινε ... Μπήκα εδώ σκεφτόμενος "αχ, τι ωραία θα μάθω για τα ξιόρκια και το μόνο που έμαθα ήταν ότι ο wicca δεν ξέρει ορθογραφία (το οποίο ήδη ήξερα αλλά δεν το έθετα λόγο καλής διαγωγής [άκουσα γέλια ή ήταν η ιδέα μου???]) Μήπως υπάρχει κανένας τωόντι ειδικός εσωτερισμού σε αυτό το φόρουμ να με διαφωτίσει ή θα παραμένω στην άγνοια (ώπα ,πολύ μελό το έπιασα). Ευχαριστώ πολύ!

(Γιατί όμως έχω την διαίσθηση ότι ή το μήνυμα μου δεν θα το πάρει κανείς στα σοβαρά ή ότι θα γίνει το φόρουμ της Πόπης"

wiccaΜέλος
21/07/2003, 14:16:08
ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ

Πέθανε μια άλλη μέρα