ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δημιουργία μιας οντότητας στο φυσικό κόσμο? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Δημιουργία μιας οντότητας στο φυσικό κόσμο? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

YHVH30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/09/2006, 23:20:54
Mετά από καιρό τον ξαναείδα όπως παλιά, και το μόνο που μου είπε ήταν:

"Μόνο όταν τα αυτιά του μαθητή είναι ανοιχτά
έρχονται τα λόγια του δάσκαλου να του ψιθυρίσουν
κομμάτια της γνώσης.

Ο δάσκαλος δεν έρχεται όταν τον καλείς ή όταν "νομίζεις" ότι
τον χρειάζεσαι, για τις περιπτώσεις αυτές άνοιξε καλύτερα ένα
αγαπημένο βιβλίο και θα σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις,
αν "μπορείς να την ακούσεις".

Έρχεται όταν εκείνος πιστεύει ότι είναι απαραίτητο για την
εξέλιξη σου μέσα στο σύνολο της ανθρωπότητας και ΠΑΝΤΑ ΟΙ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ Ή ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....... ΓΚΡΕΤΕΛ???"

Αυτά μου είπε και έκτοτε δεν τον ξανασυνάντησα, παρα μόνο σαν αίσθηση -ανάμνηση στον ονειρικό μου κόσμο.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
23/09/2006, 23:44:04
Αγαπητή Yami δεν ξέρω αν επιθυμείς ακόμα, να υλοποιήσεις το "αστρικό σου φίλο" αν και πιστεύω ότι αυτός το επιθυμεί και σε έχει καθοδηγήσει στην επιθυμία αυτή.

Πιστεύω ότι τα προβλήματα θα αρχίσουν απο τη στιγμή που θα θέλεις να τον ξεφορτωθείς, είτε γιατί γνώρισες κάποιον πιο "γήινο" είτε γιατί πείστηκες ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως σου τα παρουσίασε στην αρχή.

Αν εξακολουθείς και το επιθυμείς, είναι φυσικό, κι εμένα μου τόνιζαν τους κινδύνους για πράγματα που τελικά έκανα, και που όπως έλεγε η γιαγιά μου "κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται".

Στο Εσωτέρικα έχω δει άτομα που ήθελαν να ασχοληθούν με Μαγεία, και όταν γραφόταν μηνύματα του στυλ "δεν είναι ο τσελεμεντες του Μαμαλάκη" μου έστελναν μέιλ ρωτώντας με, "ναι καλά που μπορώ να τη βρώ όμως, και πως μπορώ να κάνω την τάδε επίκληση?"

Όποτε ότι και να έχουν γραφτεί σε 7 σελίδες εσύ θα κάνεις αυτό που επιθυμείς.

Το θέμα είναι, τί μπορεί να γίνει, όχι μόνο για να μην επιθυμείς να τον υλοποιήσεις, αλλά να μην επιθυμείς καν να έρχεσαι σε επαφή μαζί του στον ονειρικό σου κόσμο.

Well δικός σου ο σταυρός δικός σου και ο ώμος. Αλλλααα...

[/b]
23/09/2006, 23:57:32
Το κόλπο "σε προστατεύω από σκιές και τέρατα" είναι τόσο παλιό για να νιώσει κάποιος ασφάλεια και να εμπιστευτεί.

Είσαι νεαρή σε ηλικία αλλά αν θυμάσαι την ταινία "Ο Γοης" με Βουτσά Ξαρχάκο ήταν τελικά διδακτική.

Μια και εν αγνοία της πρωταγωνίστριας, ήξεραν οι μάγκες τί ήθελε, και την οδήγησαν ακριβώς εκεί που της άρεσε και πίστεψε κιόλας η ίδια ότι είχε βρει και τον ιδανικό πρίγκηπα όπως τον φανταζόταν ενώ, της είχαν κλέψει - κρυφακούσει απλά το όνειρό της.

Το σίγουρο και το πιο ανησυχητικό είναι ότι ξέρει -και θα αντιλαμβάνεται- ακριβώς τί θέλεις να κάνεις για να δοκιμάσεις την αξιοπιστία του, αφού είναι συνδεδεμένος μαζί σου ακόμα και όταν είσαι σε εγρηγορση δηλ. ξύπνια.

24/09/2006, 00:05:11
Και μη ξεχάσεις ποτέ ότι η ερωτική επαφή στο αστρικό πεδίο -όσο καλή και αν ειναι ή φαίνεται- είναι παντα ύποπτη.

Εδώ άτομα-οντότητες που υποτίθεται ότι σου προσφέρουν γνώση και ενδέχεται να θέλουν να σε παγιδεύσουν για να τις περάσεις για διδασκαλους, όχι οντότητες που έχουν καθαρά χαρακτήρα κατώτερου αστρικού πεδίου.

Βέβαια οι "υψηλοτεροι" είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να ξεγελάσουν ακόμη και μυημένα άτομα που έχουν προ πολλού ξεπεράσει την παγίδα της γοητείας της ηδονής.

Η πνευματική "ηδονή" αν και σε άλλο επίπεδο ελοχεύει και αυτή κινδύνους και μεγαλύτερους.

Οπότε προσοχή σε όλα μας τα ρούχα γιατί στην περίπτωση αυτή τα μισά μάλλον δεν μετράνε...

another starΜέλος
26/09/2006, 09:19:12
Gretel μου νομίζω ότι τα έγραψες πολύ καλά

Η αγαπητή Yami, είναι δικό της θέμα όπως είπες και συ, να κάνει ότι θέλει. Και όσο να προσπαθήσουμε να της αλλάξουμε γνώμη θα κάνει αυτό που επιθυμεί τελικά απ' ότι φαίνεται.

Yami, πρέπει όμως να παραδεχθείς ότι όταν πας να επιβεβαιώνεις με σύμβολα ή "λόγια" αυτό που βλέπεις κάτι στραβό γίνεται, όπως ότι εμφανίστηκαν 2. Αυτό δεν θα έπρεπε να σε υποψιάζει ότι κάτι πάει στραβά ανεξάρτητα από το πως εσύ συναισθηματικά βλέπεις τα πράγματα? Σου το έχω ξαναπεί αυτό.
Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζεις αγαπητή Yami. Αλλά γιατί δεν σου αρκεί αυτή η σχέση μια που έτσι και αλλιώς ασχολείσαι με το πνεύμα από τη στιγμή που βρίσκεσαι εδώ μέσα, οπότε γιατί δεν σε καλύπτει μία καθαρά πνευματική σχέση με αυτό το "ον"?

Ξαναλέω ότι εγώ δεν θα είμαι αυτή που θα σου πω αν θα το κάνεις αυτό που θες ή όχι. Ετσι και αλλιώς και γω είμαι πολύ ξεροκέφαλη γενικά σαν άνθρωπος. Αλλά τουλάχιστον όταν βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά μετά από κάποια πράγματα που έχω διαβάσει, εκεί προσπαθώ να δω τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω ή να το σταματήσω. Και εδώ δεν είναι να γράψεις κάτι με το μολύβι και να πάρεις μία σβήστρα και να το σβήσεις. Και όχι τίποτα άλλο ποτέ δεν σβήνει και καλά. Φαντάσου όταν έχεις να "παίξεις" με τέτοια πράγματα, και δεν μπορείς να κάνεις πίσω, αν δεν έχεις πολύ πολύ καλές γνώσεις.
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σου πω κάτι άλλο. Προσωπικά νομίζω ότι είναι λάθος αυτό που πας να κάνεις, αλλά ξαναλέω ότι δεν είσαι μικρό παιδί σαν τον γιο μου για να σε μαλώσω.

Το μόνο που σου εύχομαι είναι όχι καλή επιτυχία αλλά καλή προστασία.

Ευχαριστώ

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Crystal_tearΜέλος
26/09/2006, 13:32:21
quote:
και δεν μπορείς να κάνεις πίσω, αν δεν έχεις πολύ πολύ καλές γνώσεις

η γνώσει έγκειται στο να καταλάβει οτι δεν πρέπει να το κάνει... Η μαγεία είναι σε θέσει να προσφέρει δυνάμεις που μοιάζουν βγαλμένες απο παραμύθια, οπως να κανουν καποιον αόρατο , η να προκαλέσουν μια κατεγίδα... να δημηουργισουν μια οντότιτα και να κανουν καποιο πλουσιο... γιατι αραγε αυτοι που γνωριζουν τον τρόπο δεν ειναι ολοι πλουσιοι και γιατι δεν πετανε πανω σε ενα μαγικο χαλι?
Νομιζω οτι οι περισότεροι γράφουν για να τις διξουν οτι δε θα τα καταφερει...

YamiΜέλος
27/09/2006, 18:15:15
Κατ'αρχάς να ζητήσω συγνώμη για την αργοπορία
Πήρα το βιβλίο: ο Μάγος, του Francis Barrett.Έχω αρχίσει και το διαβάζω.Αρκετά ενδιαφέρον.Το επόμενο που θα πάρω θα είναι μάλλον:η ψυχική αυτοάμυνα της Dion Fortune.

Γεια σου Gretel

quote:
3. Αρχισες να ψάχνεις πώς να το πετύχεις αυτό και έτσι -διόρθωσέ με αν κάνω λάθος- βρέθηκες και στην οικογένεια του Εσωτέρικα.

Αν εννοείς, σαν ενεργό μέλος ναι.Παρακολουθούσα τις συζητήσεις του esoterica,αρκετό καιρό.2 χρόνια σίγουρα.Απλά το συγκεκριμένο περιστατικό με έσπρωξε να μπω ενεργά στον χώρο.
quote:
Θεωρούσες αξιωματικά ότι ο αστρικός σου φίλος σε προστατεύει και έχει δική του βούληση.

Και θεωρώ ακόμη.(Χωρίστηκε στα δύο.Η μία ήταν κακή οντότητα.Ο άλλος όμως? Μαζί με τα ξερά πρέπει να καίγονται πάντα και τα χλωρά? Εξάλλου και οι άνθρωποι πιστεύω ότι έχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό.Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε κακοί,σκέτα και ψυχρά)
quote:
τη μία φορά που προσπάθησες να το κάνεις το είχε καταλάβει μέν, αλλά εσύ ξύπνησες δε, πριν προλάβεις να προβάλεις επάνω του κάποιο σύμβολο,
και τη δεύτερη χωρίστηκε στα δύο ένας αρνητικός και ο γνωστός σου φίλος.

quote:
Τη στιγμή που με κάποιον τρόπο τον τσέκαρες διαιρέθηκε σε 2 οντότητες μιά θετική και μία αρνητική.

Έτσι είναι.
quote:
Η γνώμη μου είναι ότι αν και μάλλον δημιούγρησες ένα αστρικό καλούπι με μία μορφή που συμπαθούσες, αυτό κατοικήθηκε από μία οντότητα που θα κάνει τα πάντα για να σε χειραγωγήσει και να σε πείσει ότι είναι θέτική και σε προστατεύει.

Πιθανότατα να έχεις δίκιο.Αλλά να προσθέσω ότι εμφανίστηκαν δύο.Ο ΕΝΑΣ είναι η αρνητική οντότητα.
quote:
Στον αστρικό κόσμο κυκλοφορούν -όπως έχεις καταλάβει- διάφορες οντότητες

Ναι και διάβασα και αυτά που έγραψες στην αστρική προβολή και μου φαίνεται ότι θα πάρω και το βιβλίο της Α.Μπεζαντ:Αστρικός κόσμος.Πιστέυω να βοηθηθώ
quote:
Για να κάνω μία παρένθεση, όταν έρχεσε σε επαφή με κάποιο ον σε άλλη διάσταση, και υπάρχει ερωτικο-σεξουαλική σχέση αυτό από μόνο του είναι δείγμα κατώτερης αστρικής οντότητας που εξ ορισμού ελοχεύει κινδύνους ακόμα και αν αυτό δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Ο έρωτας και η αγάπη δεν είναι θετικά συναισθήματα,που αν συνδιαστούν σε εξυψώνουν και σε βοηθάνε να εξελιχτείς? Δεν είπα βλακεία ε?
quote:
Κάποια στιγμή λοιπόν τον βλέπω σε ονείρεμα να έρχεται εν μέσω ερήμου που θύμιζε Αίγυπτο -τί κοινό σκηνικό τελικά αυτό μάλλον χρησιμεύει σε πολλές οντότητες που θέλουν να μας πείσουν για την αυθεντικότητά τους.

Όνειρα με έρημο (δεν ξέρω αν ήταν η Αίγυπτο), έβλεπα πολύ πιο πριν απο την εμφάνιση της οντότητας.Εκτός αν..με είχαν βάλει και άλλοι στο μάτι?
quote:
Πολύ απλά από την επιθυμία μου να τον καλέσω κάλεσα απλά την αστρική μορφή, εμψυχωμένη με κάποιον άλλο μέσα.

Αυτό δεν μπορούμε κάπως να το εμποδίσουμε απ΄την αρχή? Όχι με εξορκισμό.ΠΡΙΝ συμβεί.Να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε μ'αυτόν που θέλουμε να είμαστε.
quote:
Αγαπητή Yami δεν ξέρω αν επιθυμείς ακόμα, να υλοποιήσεις το "αστρικό σου φίλο" αν και πιστεύω ότι αυτός το επιθυμεί και σε έχει καθοδηγήσει στην επιθυμία αυτή.

Προς το παρόν, θέλω απλά να ρίξω λίγο περισσότερη βάση στο αστρικό και να είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα εκεί.Να αποκτήσω σταθερές βάσεις.Αργότερα δεν ξέρω.Εξάλλου και αυτός ήταν αρνητικός.Μου έχει πει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να είμαστε μαζί.Μόνο στο αστρικό..οπότε..
quote:
Το θέμα είναι, τί μπορεί να γίνει, όχι μόνο για να μην επιθυμείς να τον υλοποιήσεις, αλλά να μην επιθυμείς καν να έρχεσαι σε επαφή μαζί του στον ονειρικό σου κόσμο.

Είμαι μακριά αρκετά απ'το πρώτο.
Για το δεύτερο..θα πρέπει γενικά να πάψω να επιθυμώ, οτιδήποτε.Η επιθυμία προκαλεί και τον πόνο.Η ανεκπλήρωτη επιθυμία.Άρα θα πρέπει να σταματήσω να επιθυμώ οτιδήποτε για να φτάσω και σ'αυτό.
quote:
Οπότε προσοχή σε όλα μας τα ρούχα γιατί στην περίπτωση αυτή τα μισά μάλλον δεν μετράνε...

Το 1/4?

Γεια σου Another star

quote:
Yami, πρέπει όμως να παραδεχθείς ότι όταν πας να επιβεβαιώνεις με σύμβολα ή "λόγια" αυτό που βλέπεις κάτι στραβό γίνεται, όπως ότι εμφανίστηκαν 2. Αυτό δεν θα έπρεπε να σε υποψιάζει ότι κάτι πάει στραβά ανεξάρτητα από το πως εσύ συναισθηματικά βλέπεις τα πράγματα? Σου το έχω ξαναπεί αυτό.

Δεν το παραδέχομαι απλά.Είμαι απόλυτα σύμφωνη
Απλά εμφανίστηκαν δύο.ΔΥΟ.Ο ένας είναι κακός.Ο άλλος? Ανησυχώ.Και όχι για μένα.
quote:
Αλλά γιατί δεν σου αρκεί αυτή η σχέση μια που έτσι και αλλιώς ασχολείσαι με το πνεύμα από τη στιγμή που βρίσκεσαι εδώ μέσα, οπότε γιατί δεν σε καλύπτει μία καθαρά πνευματική σχέση με αυτό το "ον"?

Another star,ασχολιόμουν μαζί του ακόμη και όταν δεν το συζητούσα με κανέναν.Και απο εδώ αν σταματήσω πάλι θα ασχολιέμαι.Μάλλον με καλύπτει θα έλεγα.Αλλιώς θα είχα βρει ήδη κάποιον άλλο απο τον φυσικό κόσμο
Απλά έχω την περιέργεια να τον δω πως θα είναι στη δική μου διάσταση.Πως θα φέρεται, τι θα κάνει, τι θα λέει..

Γεια σου, Crystal tear

quote:
η γνώσει έγκειται στο να καταλάβει οτι δεν πρέπει να το κάνει...

Είμαι υπερ της βιωματικής γνώσης.Εγώ ο παρατηρητής,εγώ και το πείραμα
quote:
Νομιζω οτι οι περισότεροι γράφουν για να τις διξουν οτι δε θα τα καταφερει...

ΑΝ,είναι έτσι ίσως είναι καλύτερα να μου το ΑΠΟ-δείξω η ίδια.

27/09/2006, 19:30:42
quote:
Για το δεύτερο..θα πρέπει γενικά να πάψω να επιθυμώ, οτιδήποτε.Η επιθυμία προκαλεί και τον πόνο.Η ανεκπλήρωτη επιθυμία.Άρα θα πρέπει να σταματήσω να επιθυμώ οτιδήποτε για να φτάσω και σ'αυτό.

Διαφωνώ ριζικά, γιατί δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε εντελώς σίγουροι, ότι δεν είναι δικό σου δημιούργημα, οπότε είναι σαν να επιθυμείς να έρθεις σε επαφή με κάτι εντελώς φανταστικό, εντελώς δικό σου.

Οπότε τσάμπα πόνος.

quote:
Και θεωρώ ακόμη.(Χωρίστηκε στα δύο.Η μία ήταν κακή οντότητα.Ο άλλος όμως? Μαζί με τα ξερά πρέπει να καίγονται πάντα και τα χλωρά? Εξάλλου και οι άνθρωποι πιστεύω ότι έχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό.Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε κακοί,σκέτα και ψυχρά)

Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι δεν είναι δύο, ΕΝΑΣ είναι.

quote:
Ο έρωτας και η αγάπη δεν είναι θετικά συναισθήματα,που αν συνδιαστούν σε εξυψώνουν και σε βοηθάνε να εξελιχτείς? Δεν είπα βλακεία ε?

Ναι ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Στον Αστρικό οι Νόμοι διαφέρουν γιατί είναι ένας άλλος κόσμος.

Εκεί τα γεγονότα της περίπτωσής σου δείχνουν ότι τα πράγματα, είναι πολύ διαφορετικά απ'ότι πιστεύεις.

quote:
Αυτό δεν μπορούμε κάπως να το εμποδίσουμε απ΄την αρχή? Όχι με εξορκισμό.ΠΡΙΝ συμβεί.Να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε μ'αυτόν που θέλουμε να είμαστε.

Σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ και για τίποτα.
Εδώ μύστες με περγαμηνές και την πατήσανε.

quote:
Another star,ασχολιόμουν μαζί του ακόμη και όταν δεν το συζητούσα με κανέναν.Και απο εδώ αν σταματήσω πάλι θα ασχολιέμαι.Μάλλον με καλύπτει θα έλεγα.Αλλιώς θα είχα βρει ήδη κάποιον άλλο απο τον φυσικό κόσμο
Απλά έχω την περιέργεια να τον δω πως θα είναι στη δική μου διάσταση.Πως θα φέρεται, τι θα κάνει, τι θα λέει..

Ξέρεις τί λένε για την περιέργεια...
Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να περπατήσεις λίγο στον φυσικό κόσμο, να δεις τί θα συμβεί.
Από περιέργεια βρε αδερφέ.

quote:
ΑΝ,είναι έτσι ίσως είναι καλύτερα να μου το ΑΠΟ-δείξω η ίδια.

Μετά τη "Λόλα απ'τη φωτιά ποιός θα τη βγάλει" δεν έχουμε πρόχειρο και τον Carnation.

Crystal_tearΜέλος
27/09/2006, 22:02:45
quote:
Ανησυχώ.Και όχι για μένα.

Αυτό ειναι και το πρόβλημα Ανησυχείς αλλα όχι για αυτό που πρέπει. Ο φίλος σου καλή μου Yami είναι μια χαρά εκεί που είναι και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για αυτόν. Δε φένετε να θέλει να έρθει στο Φυσικό σαν κάτοικος και στο έχει πεί. Κάτι άλλο θέλει...

quote:

Δεν γνωρίζω αν είναι 2 η 1 ίσως η φίλη gretel βλέπει κατι που εγω χάνω... αυτο που μπορώ να πω με συγουρία όμως είναι οτι δεν είναι ασφαλής για τι Yami. Καλή μου Yami δεν την ταινία το Μυστικό κλειδί. Σε ευτη την ταινία ενας μάγος και μία μάγισσα κρατάν τα υποψίφια θύματα τους κοντά τους και τα προσέχουν μέχρι να βρουν την κατάληλη στιγμή για να τα κάνουν μια χαψιά! Δεν ξέρω αν απέχεις και πολύ απο αυτο!

quote:
Είμαι υπερ της βιωματικής γνώσης.Εγώ ο παρατηρητής,εγώ και το πείραμα

Υποθέτω οτι δε θα έκανες μια ελέυθερη πτώση χωρίς αλεξιπτωτο για να δεις τι θα γίνει οταν θα φτάσεις στο εδαφος... σωστά?
Μην στρουθοκαμιλίζεις καλη μου, το γεγονός οτι δε θές να δεις τους κυνδίνους που υπάρχουν δεν τους κανει και να μην υπάρχουν.
Θα φάς το κεφάλι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ! Η ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

quote:
Η μαγεία είναι σε θέσει να προσφέρει δυνάμεις που μοιάζουν βγαλμένες απο παραμύθια, οπως να κανουν καποιον αόρατο , η να προκαλέσουν μια κατεγίδα... να δημηουργισουν μια οντότιτα και να κανουν καποιο πλουσιο... γιατι αραγε αυτοι που γνωριζουν τον τρόπο δεν ειναι ολοι πλουσιοι και γιατι δεν πετανε πανω σε ενα μαγικο χαλι?

Αν θές πες μου τι γνώμη σου! Συγνώμη αν σε πιέζω...

YamiΜέλος
28/09/2006, 01:00:16
Gretel,
quote:
Διαφωνώ ριζικά, γιατί δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε εντελώς σίγουροι, ότι δεν είναι δικό σου δημιούργημα, οπότε είναι σαν να επιθυμείς να έρθεις σε επαφή με κάτι εντελώς φανταστικό, εντελώς δικό σου.
Οπότε τσάμπα πόνος.

Δηλαδή αν πονάς για κάτι που ισχύει και είναι αληθινό μόνο για σένα,είναι τσάμπα πόνος? Γιατι?
quote:

ΈΝΑΣ? ΟΚ.Και έτσι να΄ναι.Δεν είναι δυνατόν να έχει μέσα του και καλό και κακό? Όπως εμείς.Δηλαδή επειδή πολλές φορές κάνουμε πράγματα κακά,θα πρέπει να καταδικαζόμαστε ως κακοί λόγω αυτής μας της αδυναμίας? Γιατί ουσιαστικά για μένα η κακία στην πραγματικότητα σημαίνει αδυναμία.Σε πολλά.
quote:
Στον Αστρικό οι Νόμοι διαφέρουν γιατί είναι ένας άλλος κόσμος.
Εκεί τα γεγονότα της περίπτωσής σου δείχνουν ότι τα πράγματα, είναι πολύ διαφορετικά απ'ότι πιστεύεις.

Θέλω να μάθω λοιπόν τι ισχύει.
quote:
Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να περπατήσεις λίγο στον φυσικό κόσμο, να δεις τί θα συμβεί.
Από περιέργεια βρε αδερφέ.

Απο περιέργεια δική μου??
Περπατάω ήδη και πολλά συμβαίνουν.Αλλά αν δεν πάθω blackout με την πρώτη χάνω το ενδιαφέρον μου

Crystal tear,

quote:
Αυτό ειναι και το πρόβλημα Ανησυχείς αλλα όχι για αυτό που πρέπει.

Πολλές φορές οι άνθρωποι ανησυχούμε για πράγματα που δεν πρέπει ή όταν δεν πρέπει.Συμβαίνει συχνά, άρα αν το πάρουμε έτσι είμαι και γω σε φυσιολογικά επίπεδα
quote:
Καλή μου Yami δεν την ταινία το Μυστικό κλειδί

οοκ.
quote:
Υποθέτω οτι δε θα έκανες μια ελέυθερη πτώση χωρίς αλεξιπτωτο για να δεις τι θα γίνει οταν θα φτάσεις στο εδαφος... σωστά?

Σωστά.Λαμβάνοντας βέβαια τις πάμπολλες απτές αποδείξεις επικινδυνότητας.Που και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα συνέβαινε στο τέλος.Μπορεί να περνούσε ένας δράκος και να πεφτες πάνω του και να σωζώσουν.
quote:
Μην στρουθοκαμιλίζεις καλη μου, το γεγονός οτι δε θές να δεις τους κυνδίνους που υπάρχουν δεν τους κανει και να μην υπάρχουν.

Αν δεν ήθελα να τους δω τους κινδύνους δεν θα'μουν ακόμη εδώ ούτε θα ρωτούσα για εξορκισμούς κλπ κλπ
Και το κεφαλάκι μου το κρατάω πάντα ψηλά.Μόνο αν βρεθεί κάποιος και το κόψει θα πέσει να κρυφτεί σε καμιά τρύπα
quote:
Θα φάς το κεφάλι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

quote:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ! Η ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

Θα την αποκτήσω.Με την εμπειρία.Ο τρόπος ο πιο πικρός αλλά και ο πιο αποτελεσματικός.Το διάβασμα είναι ο τρόπος ο πιο εύκολος.
Αν ήταν η μαγεία μαθηματικά θα τα είχα ήδη παρατήσει
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Η μαγεία είναι σε θέσει να προσφέρει δυνάμεις που μοιάζουν βγαλμένες απο παραμύθια, οπως να κανουν καποιον αόρατο , η να προκαλέσουν μια κατεγίδα... να δημηουργισουν μια οντότιτα και να κανουν καποιο πλουσιο... γιατι αραγε αυτοι που γνωριζουν τον τρόπο δεν ειναι ολοι πλουσιοι και γιατι δεν πετανε πανω σε ενα μαγικο χαλι?
--------------------------------------------------------------------------------
Αν θές πες μου τι γνώμη σου! Συγνώμη αν σε πιέζω...

Μην ανησυχείς.Δεν με πιέζεις καθόλου.Θα σου απαντήσω.
Σύμφωνα με την πιο διαδεδομένη και αποδεκτή άποψη υποθέτω πως έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που δεν έχουν ανάγκη και πιστεύουν ότι δεν κερδίζουν τίποτα μ'αυτά τα πράγματα.Και δεν χρειάζονται να κάνουν τέτοια πράγματα.
Προσθέτω και μια δική μου άποψη: Ίσως να φοβούνται μη τους πάρουν χαμπάρι και τους κλείσουν σε κανένα εργαστήριο για πειράματα.Γι'αυτό και είναι προσεκτικοί.Και τα κάνουν κρυφά.
Στο βιβλίο:ο Μάγος, έχει κάποιες τεχνικές για να κάνεις κακό.Αυτό? Πως εξηγείται όταν υποτίθεται ότι οι τεχνικές μαγείας είναι για το καλό των συνανθρώπων σου?