ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Kelsos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/01/2003, 02:33:00
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ +ΠΑΛΙ ΕΔΩ.ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΩ +ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ +ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ...
ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΡΕΟΥΝ +ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 'ΑΡΓΑ'ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ +ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ.
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ..+..

[ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ των Μυστηρίων που ΓΥΡΟ ΤΟΥ, πλανώντε οι Αστέρες...]
[Φίλη ΑΤΜΑ, άνοιξε και εσύ τα δικά σου φτερά και πέτα ψηλά. Τότε θα πρέπει να μιλήσεις, όταν δείς τον Εαυτό Σου μικρό, σαν ένα σημείο... Αυτό το ΙΔΙΟ σημείο της ΕΥΚΛΕΙΔΙΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ...]
(=ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ +ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 'ΕΓΩ'+ Η 'ΑΥΡΑ' ΤΟΥ.....)

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...ΑΣ ΜΕ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ...

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΙΩΝ+ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΘΥΜΑΣΑΙ?ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ....

'manava seva, madhava seva'

28/01/2003, 08:55:47
Tην ΧΑΡΑ πάντα μα ΠΑΝΤΑ διαδέχεται η ΛΥΠΗ...
Αυτή η ΛΥΠΗ είναι που σκέπασε ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ με το σκούρο πέπλο της την ΨΥΧΗ ΜΟΥ...
ΠΟΝΑΩΩΩΩ
ΚΛΑΙΩΩΩΩ
Και αναρωτιέμαι, ΓΙΑΤΙ;;;;

Μόλις τώρα διάβασα σε κάποιο ΑΛΛΟ phorum, όχι στο δικό ΜΑΣ, το τι λένε για ΜΑΣ...
Αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ ο άνθρωπος θέλει να μένει άνθρωπος και δεν θέλει να γίνει 'Ανθρωπος ή ακόμα καλύτερα ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όμοιος με εκείνον τον Ω!Μέγα Αλέξανδρο.
Τον Ω!Μέγα Αλέξανδρο που "κάποιοι" νοιάζοντε και κόπτοντε γα την υστεροφημία του...
Εμάς τους ίδιους...
...Γιατί, Γιατί, Γιατί, Γιατί, Γιατί, Γιατί, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι, Γιατι...

Κέλσος ο Κρυπτοεβραίος

ANTONIOS1997Μέλος
28/01/2003, 09:56:05
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ. ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

ANTONIOS1997

""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

ANTONIOS1997Μέλος
28/01/2003, 13:29:00
quote:
Tην ΧΑΡΑ πάντα μα ΠΑΝΤΑ διαδέχεται η ΛΥΠΗ...
Αυτή η ΛΥΠΗ είναι που σκέπασε ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ με το σκούρο πέπλο της την ΨΥΧΗ ΜΟΥ...
ΠΟΝΑΩΩΩΩ
ΚΛΑΙΩΩΩΩ
Και αναρωτιέμαι, ΓΙΑΤΙ;;;;

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΥΧΟΜΕ Η ΛΥΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΡΑ. ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΑΙΡΕ. ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.

ANTONIOS1997

""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

28/01/2003, 13:31:36
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ +ΑΣΤΡΑΠΕΣ!ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ, ΠΩΣ ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ...
ΚΕΛΣΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ,ΚΑΤΑΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΦΟΙ +ΦΑΝΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΜΑΤΑ+ΨΥΧΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ +ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕ ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η 'ΜΑΛΑ'!.....(ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ Η ΨΥΧΗ.....!)
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ....
[ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ]......!ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ...ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ.......(!)

Η ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΥΠΗ ΕΤΣΙ +ΑΛΛΙΩΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ....

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/01/2003 13:42:05

28/01/2003, 17:32:39
Xμμμμμ...
Νά που έτσι είναι τα πράγματα και εγώ είμαι ΕΔΩ μαζί με ΕΣΑΣ (εμένα δηλαδή στη πολλαπλότητα) για τον ΑΠΛΟ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ λόγο ότι εσείς και εγώ μπορούμε και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ...
Καταλαβενόμαστε, ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ, την ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ που για λόγους δικούς Της, εμφανίζεται ώς ΤΡΙΑΔΑ μέσα στη πολλαπλότητα... Δικούς Της, όχι δικούς ΜΑΣ...

Ναί το ομολογώ ενώπιον ΣΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά ΔΥΣΤΥΧΟΣ, ΟΧΙ όλοι...
Οι περισότεροι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ η μεγάλη πλάνη του ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ...

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, που σε κάποια "συλλογή κειμένων" υπάρχει κεφάλαιο με την ονομασία:

...ΣΟΦΙΑ ΣΙΡΑΧ...

Ποιά είναι αυτή η Σοφία;;; Πότε ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ σε αυτή ο Ω!Μέγας Αλέξανδρος;;;
Λέγεται πώς ο ΜΕΓΑΣ ΑΚΕΝΑΤΟΝ εκεί, στον ΣΕΙΡΙΟ έλαβε την ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ!!!
Ποιός ήταν όμως ο Ακενατόν;;; Ποιοί ασχολήθηκαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με Αυτόν τον Ω! Μέγα 'Ανδρα των Ιερών Χωμάτων της Αιγύπτου;;;
Της Αιγύπτου απ'όπου "εκάλεσα τον Υιό Μου";;;

Εκείνος δεν ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ μονοθεϊστής στην ΤΩΡΙΝΗ Παγκόσμια Ιστορία;;;
Αυτόν τον ΕΝΑ 'Ηλιο ήταν που λάτρεψε και έδειξε ΚΑΙ εκείνος ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ήταν ένας Υιός του Θεού...
'Ηταν τότε, που το ιερατείο της Αιγύπτου είχε φθάσει στο απροχώρητο της εκμετάλευσης του λαού. Αυτή η ίδια η θρησκεία είχε καταντήσει ένας στείρος Ειδωλολατρισμός...
Ο απλός λαός δούλευε ΜΟΝΟ για τον κλήρο, τα ιερά είχαν καταντήσει οίκοι εμπορείου αλλά ΚΑΙ ανοχής, σωστά πορνεία εμπορείας ΣΑΡΚΑΣ και ΨΥΧΗΣ...
Ποιό ήταν ΚΑΙ του Ακενατόν το τέλος;;;
ΚΑΙ σε Αυτόν, τον πρώτο ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗ ο όχλος, εκείνος ο ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΣ που ανέφερα πρίν, τον εσκότωσε την ώρα της προσφοράς Του πρός τον 'Ατον, τον 'Ηλιο, τον ΕΝΑΝ και ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...
Ποιός τον σκότωσε;;;
ΕΜΕΙΣ, οι άνθρωποι...
Εκείνοι που σκότωσαν τον Ω!Μέγα Αλέξανδρο...
Εκείνοι που σκότωσαν του Ιησού...
Εκείνοι που σκοτώνουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Εκείνον.... Τον Υιό του Θεού που έρχεται για να επιτελέσει το έργο του ΠΑΤΕΡΑ... Του ΕΙΝΑΙ δηλαδή, μέσα στο κόσμο του ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ΠΑΝΜέλος
29/01/2003, 13:36:28
KALHSPERA SE OLOYS. EXETE NA MOY PROTEINETE KAPOIO BIBLIO SXETIKA ME TH ZWH KAI TH DRASH TOY MEGALOY ALEXANDROY;

29/01/2003, 16:33:30
κανενα βιβλιο φιλε μου!λυπαμαι ...δεν μπορω να προτεινω ,γιατι δεν διαβασα ποτε για τον Αλεξανδρο....

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/01/2003 16:35:56

29/01/2003, 16:40:21
......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ω!ΜΕΓΑΣ ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/07/2003 05:29:59

29/01/2003, 21:35:25
Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΕΛΑΒΕ ΤΙΣ 'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ'...