- "ΚΑΤΑΘΕΣΙΣ ΣΚΕΨΕΩΝ" Νο 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Δεν το έχουμε χάσει,μπροστά στα μάτια μας είναι,αλλά τι στο καλό σκεφτόμαστε συνέχεια..;;
ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
ΥΓ:κοίτα κόλλημα με τα κουκούτσια σήμερα![]()
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
Σαν την καρδιά ενός μαρουλιού,ενα πράγμα...
Συγνώμη κουκούτσι,κουκούτσι!!
Ναι αλλά τα κουκούτσια είναι σκληρά απο έξω για προστασία της ζωής μέσα τους...Εμείς την προστατεύουμε έτσι ή απλά κάποια στιγμή την σκεπάζουμε με σκέψεις που δεν χρειάζονται...Χμμμ...πάλι στο ίδιο γιατί ξαναγυρνάω
*Υπάρχουν στα δάση
Η τρυφερότητα μέσα μας...ίσως ενα μέρος απο το μονοπάτι προς το να καταλάβουμε την αλήθεια..
Σ'ευχαριστώ που απάντησες αλλά καλύτερα να κοιμηθείς.Καλήνύχτα.
*Υπάρχουν στα δάση
quote:
Τι σ'έκανε να πιστεύεις,φίλε μου,πως είμαι κλεισμένος σε εργαστήρια και δεν έχω την ικανότητα να βιώσω...?Το πρωσοπικό βίωμα,όμως,όσο τέλειο κι αν φαντάζει,απλά δεν μου είναι αρκετό...Δεν μου αρέσει να βιώνω μόνος μου το τέλειο όταν ο συνάνθρωπός μου απέχει πολύ ακόμη από αυτό...Το δικό μου τέλειο είναι ένα κομμάτι του ΤΕΛΕΙΟΥ...Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι μέσα σε'σας...
Ευχαριστώ...
Αυτός που βάζει το τυρί στην φακά,έχει πολυ μεγάλη ποικιλία από πολύ πιο "καλά" φαγητά...Απλά γνωρίζει καλά πως θα τσιμπήσουμε με το απλό τυράκι του...I'm the lizard king,I can do anything!
O τρόπος που σκέφτεσαι φίλε μου με κάνει να το πιστεύω κι εδώ μου το επιβεβαιώνεις!!!
Καθρεφτίζεσαι στον συνάνθρωπο σου δηλαδή σ' αυτόν που σκέφτεται όπως εσύ και μιζεριάζεις... Αντί να χαίρεσαι την ομορφιά που νοιώθεις γύρω σου κι είσαι μέρος της, εσύ λες όχι!!! εγώ λες τα θέλω όλα ή τίποτα!!!
Ποια όλα!!!! Θέλεις να μείνεις μόνο εσύ, "απορουφόντας" κι ενσωματώνοντας τα όλα σε σένα? ή Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη? Και τότε πως φαντάζεσαι το Όλον? ως μονάδα???? Και πως την φαντάζεσαι?/ μια απόλυτη Μοναξιά? κι αυτό είναι για σένα το τέλειο??? Κι όλα τα άλλα κομμάτια τι θα μας κάνεις Παν - μέγιστε Χαλίφη??? Μήπως, λέω μήπως, θαρρείς ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω σου, για Χάρη σου?
Μα εσύ λες ότι δεν θέλεις να βιώνεις ΜΟΝΟΣ σου το τέλειο???
Πως δηλαδή το θες???
ΘΕΛΩ, ΘΕΛΩ, ΘΕΛΩ τι θες? Πάρε γιατί δεν παίρνεις? Ποιος σου το απαγορεύει? Μήπως «φυλακίστηκες» μόνος σου και δεν το πήρες χαμπάρι? Μήπως είσαι ένα άρρωστο κύτταρο στο σώμα του Όλου?
Μην ξεχνάς ότι δεν γίνονται δέντρα όλα τα κουκούτσια αν και θα Μπορούσαν!!!
Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα Fr. Nietzsche
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά... *
Θείτσα σε βρίσκω υπέροχη!!!
Είσαι ένα απ’ αυτά τα δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά….
Να ‘σαι καλά αν και δεν αμφιβάλλω καθόλου!*
Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα Fr. Nietzsche
*Υπάρχουν στα δάση
quote:
Το δέντρο τα δίνει όλα η ισορροπία έρχεται με αυτά που ζητάει(νεράκι,χώμα,αέρα).
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ...ΤΑ ΕΧΕΙ...ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΑΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Η ΨΥΧΗ...ΤΟΤΕ Η ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΟΜΩΣ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ;
ΜΗΠΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΕΝΑ;